Προσοχη στους δρομους,η ζαρντινιερα κατεβηκε στην Αθηνα![]()
Χωρις καμερα ομως...
http://www.enet.gr/online/online_tex...41344,34108768
ΜΑΤ κατά φοιτητών, συνδικαλιστών
Ανοιξαν κεφάλια, έσπασαν χέρια και ποδοπάτησαν φοιτητές... Τα ΜΑΤ μπορεί να μην έπνιξαν την Αθήνα στα χημικά την Τρίτη, προφανώς στην προσπάθειά τους να μη ρίξουν λάδι στη φωτιά, χρησιμοποίησαν όμως για πολλοστή φορά τα κλομπ τους -και μάλιστα ανάποδα (!)- για να χτυπήσουν διαδηλωτές.
Το τραύμα -πέντε εκατοστών- στο κεφάλι του συνδικαλιστή του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας Αττικής και μέλους του Δ.Σ., Βίκτωρα Τσακίρη, από το κλομπ και ο σπασμένος καρπός στο δεξί χέρι του συνδικαλιστή Σπύρου Μανδέλου είναι αδιάψευστοι μάρτυρες όσων συνέβησαν χθες, τη στιγμή που ολοκληρωνόταν η διαδήλωση, στα Προπύλαια. Τα τραύματα στα κορμιά των λαβωμένων φοιτητών (φοιτήτριες με σπασμένη κλείδα και κακώσεις στον θώρακα και θλαστικά τραύματα στο χέρι) προδίδουν την αγριότητα με την οποία τα ΜΑΤ αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές.
Πες το μας κι εμας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ντιρλαντάς
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
οι λαβωμενοι φοιτητεςγι αυτο γελασα στο πανεπιστημιο εχουμε φοβερα γκομενακια οχι λαβωμενους φοιτητες
![]()
ευτυχως που καποιοι στην αστυνομια τιμωρουντε γιατι οι απεναντι τους δεν τιμωρουντε ΠΟΤΕ σπανε, λεηλατουν, καινε, χτυπανε και μετα πανε στο μπαμπα και ζητανε κανενα ψηλο. το νομισμα εχει δυο πλευρες
gogogo!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
ευτυχως που καποιοι στην αστυνομια τιμωρουντε γιατι οι απεναντι τους δεν τιμωρουντε ΠΟΤΕ σπανε, λεηλατουν, καινε, χτυπανε και μετα πανε στο μπαμπα και ζητανε κανενα ψηλο. το νομισμα εχει δυο πλευρες
Να σπας τα κεφαλια και τα χερια συνδικαλιστων και φοιτητων με τους κουκουλοφορους που ακριβως κολλαει?
Ειδες κανα κουκουλοφορο εκει?
Τι κοτσανα ηταν αυτη?
Οεο
το λεω αλλη μια το νομισμα εχει 2 πλευρες οπωσ θες δες το.καποιες ομαδες προχτες κουκουλοφορουν διασπαστηκαν και μπηκαν σε διαφορα μπλοκ.το ξερω γιατι μου το ειπε συνδικαλιστησ τον ελτα.αν νομιζεις οτι τα επεισοδια τα ξεκιναει παντα η αστυνομια ε τι να σου πω τοτε
gogogo!!!
Παντα σιγουρα οχι.Αλλα οταν εχουν απεναντι τους κουκουλοφορους καθονται σαν τις κοτες φιλαρακι.Μονο στα μπλοκ των φοιτητων και στους απεργους πανε και βαρανε.Στους κουκουλοφορους κρατανε <<αποσταση ασφαλειας>> και μετα τους χρησιμοποιουν σαν προσχημα για να βαρεσουν τους υπολοιπους και να πεταξουν δακρυγονα.
Αλλα για 100 κουκουλοφορους να σπανε τα κεφαλια του κοσμου που απεργει,διαμαρτυρεται,αγωνιζεται σου φαινεται σωστο?Εμενα μου φαινεται υποπτο,στην καλυτερη.
Στην προκειμενη περιπτωση,οπως και σε εκατονταδες ακομα,εντελως απροκαλυπτα τους τσακισανε στο ξυλο.Σπασανε χερια πολιτων με ονοματεπωνυμο αν δεν το πηρες χαμπαρι.Οχι κουκουλοφορους.
Δεν υπαρχει δικαιολογια πλεον.Δεν γινεται να υπαρχει.
Ντιρλαντά... εδω δεν γελας?Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
το λεω αλλη μια το νομισμα εχει 2 πλευρες οπωσ θες δες το.καποιες ομαδες προχτες κουκουλοφορουν διασπαστηκαν και μπηκαν σε διαφορα μπλοκ.το ξερω γιατι μου το ειπε συνδικαλιστησ τον ελτα.αν νομιζεις οτι τα επεισοδια τα ξεκιναει παντα η αστυνομια ε τι να σου πω τοτε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
το λεω αλλη μια το νομισμα εχει 2 πλευρες οπωσ θες δες το.καποιες ομαδες προχτες κουκουλοφορουν διασπαστηκαν και μπηκαν σε διαφορα μπλοκ.το ξερω γιατι μου το ειπε συνδικαλιστησ τον ελτα.αν νομιζεις οτι τα επεισοδια τα ξεκιναει παντα η αστυνομια ε τι να σου πω τοτε
γελαω
![]()
εχω ξεκαρδιστει:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ντιρλαντά... εδω δεν γελας?![]()
γελασα πιο πανω
![]()
πιο πολυ γελαω με αυτο το πραμα που εχεις αβαταρ![]()
![]()
Με αυτο γελα οσο θες :smilea:
με κανα φοιτητη μην γελασεις στην σχολη σου,που ξερναει ακομα χημικα
και μετα γελαω εγω με την φατσα σου :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Με αυτο γελα οσο θες :smilea:
με κανα φοιτητη μην γελασεις στην σχολη σου,που ξερναει ακομα χημικα
και μετα γελαω εγω με την φατσα σου :wacko:
αυτοι δε πατανε ποτε στα μαθηματα αν δεν το ξερεις στο υπενθυμίζω
ολο σε συγκεντρωσεις και πορειες ειναι
αμα θες να με δεις ελα στο νοσοκομειο που κανω τη πρακτικη μου στο πτυχιο ειμαι
αν θελεις στο στελνω με πμ και τα λεμε απο κοντα και μετα γελα με τη φατσα μου οσο θες φιλαρακο
Πιτσιρικο δεν σεβεσαι την σχολη σου ... κοιτα παραπανω
δεν σεβεσαι τους φοιτητες σου ... κοιτα παραπανω
γελας σαν χαχας χωρις να λες τιποτα το ουσιαστικο ...
ξεφτυλιζεσαι μ αυτα που λες εδω μεσα,το χεις καταλαβει?
Στειλε μου και πμ να ερθω να δω την εργασια σου αν θες
αλλα αυτους που εχουν φαει ξυλο για να μπορεις εσυ να γραφεις εργασιες
σε δημοσιο με δωρεαν βιβλια σεβασου τους
υγ![]()