Σελίδα 13 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

έξω από το χορό......

χαλάλι ο παράδεισος της μοτοσυκλέτας
    αν δεν έχεις που να βγεις για καφέ ή για ποτό....

αυτοί ξέρουν να τρώνε κ να ντύνονται αλλά από διασκέδαση......
    Γι αυτό κ πήρα την μηχανή να ξεσκάω κάπου.....

Ελλαδάρα κ πάλι Ελλαδάρα....

3 χρόνια εδώ είναι πάρα πολλά για να εκτιμήσεις ότι Πίσω θεωρούσες δεδομένο....

Αφού καλέσετε το 166.....SYMPLEKTIS ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΑΚΙΑ

Τελικά με έφερε ο δρόμος στο βενζινάδικο χτες το βράδυ (αν υποψιαστώ ότι θα πρέπει να τη σπρώχνω από βλακεία καμιά μέρα...) με το μερικό χιλιομετρητή να έχει φτάσει τα 237χλμ... και το "λαμπάκι" θυμίζω αναμμένο από την ώρα που έφυγα από την πίστα... Πήρε 15?, 15,7 λίτρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν το γέμισα να κοντεύει να βγει έξω η βενζίνη, αλλά άντε να έπαιρνε μισό λίτρο ακόμα; Να πούμε ένα να είμαστε πιο σίγουροι (που δε το πιστεύω γιατί την έβλεπα μισό πόντο από την τάπα);;;
    Και τελικά βρες μάστορα εκτός δικτύου που να στην κοιτάξει φίλε συμπλέκτη, δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα... Ρώτα στο forum αν είναι κανένας καλός που να ξέρει από καρμπυρατέρ...

http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi.../?&R=EPI-90892

Average fuel consumption 46mpg
    και σύμφωνα με το παρακάτω site

http://www.statman.info/conversions/...nsumption.html

5.113369565217392 στα 100

ή 6.140900448019695 αν το mpg ήταν με αγγλικό mpg

To MCN είναι Βρεττανικό Site άρα ότι βλέπεις είναι όντως imperial units...

Τα 5.11 (που τα βρήκες τόσα μηδενικά;;; Και με ειδικό μετρητή χημικών να το γεμίζεις, τόση ακρίβεια δεν θα την έχεις μετρήσιμη) είναι εφικτά μόνο σε ταξίδι, αν δεν περάσεις τα 120 :ZZZ: και κινείσαι με σταθερό γκάζι...
    Τα 6.14 είναι ελάχιστα λιγότερα από αυτά που βλέπω... Που σημαίνει πως ο ψεκασμός δεν έκανε και την διαφορά. Ίσως αν το "αδυνάτιζαν", γιατί με τα 230 κιλάκια της, η χοντρούλα θέλει πίεση για να πάει... Tο αγαπημένο μου F800 της BMW κατεβαίνει στα 5 στο ταξίδι (λένε στα περιοδικά). Θα μου πείτε, δικύλινδρο, αλλά γμτ είναι 20% λιγότερο καύσιμο από 13% περισσότερα κυβικά... (τη διαφορά της τιμής πάντως από το bandit δεν τη βγάζεις από εκεί )

Άντε ρε συ aman πες μας τι έγινε με το ολοκαίνουργιο bandit σου και μας έχει φάει η αγωνία!

Έχουν φέρει ένα καινούριο στη Suzuki εδώ στο Μαρούσι και σκέφτομαι να πάω να το ζητήσω test ride...

Αλλά ο aman μάλλον το πήρε και χάθηκε στα βουνά γύρω από τη Νάπολη! Στο PC θα κάθεται; Χαζός είναι με αυτόν τον καιρό;

Αυτό κατάλαβα κι εγώ ότι έχει χαθεί στα βουνά για να μην έχει κάνει post ακόμα. To έχω γλυκαθεί και ψάχνω ευκαιρία να ξεφορτοθώ το strom. Απλά περίμενα καμιά πληροφορία πρώτα για την απόδοση του και την αξιοπιστία του πριν κάνω κίνηση. Αλήθεια με την έκδοση με το ABS τι παίζει;

To ABS αν δεν έχει αλλάξει είναι εξαιρετικό. ΟΚ το πίσω μπαίνει κομματάκι εύκολα, αλλά από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει μοτοσικλέτα που δεν έχει ευαίσθητο πισινό. Το εμπρός πάντως είναι ωραίο... Και με έχει σώσει 2-3 φορές. Μόνο μία φορά με τρόμαξε, σε γλιστερό πλακόστρωτο, που έπαθε αμόκ και δεν έλεγε να πιάσει το φρένο, αλλά μάλλον θα είχα σαπίσει στα πλακάκια αν δεν το είχα, γιατί μόλις και ακούμπησα τη μανέτα.

Καλά, το media strom γιατί έχεις φαγωθεί να το ξεφορτωθείς;;; Όλοι λένε τα καλύτερα!

μακάρι να ήταν όπως τα λέτε αλλά απλά ακόμα δεν την έχω πάρει......

το τελευταίο ραντεβού έχει δωθεί για Παρασκευή αλλιώς θα την ακυρώσω και θα πάω να την πάρω από αλλού......δεν παλεύεται άλλο....

απόψεις λογικά θα μπούν μετά το στρώσιμο αλλά θα πώ και στην αρχή (αλλά υπόψιν ότι είμαι καινούριος οδηγός μην περιμένετε λεπτομέριες.....)

και στην Ιταλία το μικρό το 650 έρχεται ΧΩΡΙΣ ABS ΓΜΤ......

Ο aman17-2 όλο στην κλάψα είναι...μια χαρά τα περνάει στη Νάπολη και ας κλαίγεται...βαράτε με κι ας κλαίω!

Δε λέει που σε όσες βόλτες πήγαμε κάτω από 160 δεν έπεφτε πουθενά σε αυτές τις δρομάρες...ούτε που γέρνει το μηχανάκι άφοβα μέχρι που τερματίζει το λάστιχο αφού η άσφαλτος δε γλυστράει με τίποτα...ούτε που οι τιμές εδώ είναι 1 χιλιάρικο κάτω στις μηχανές...ούτε που πήρε κράνος SHOEI XR-1000 CAMPER με 300 ευρά και στην Ελλάδα έχει 450...και άλλα πολλά!!!

Το BANDIT θα το έχει την Παρασκευή γιατί περιμένει να βγάλει πινακίδες κλπ διαδικαστικά...αλλά μετά...πάλι σε 1 μέρα θα το στρώσει όπως το V-Strom!!!

Ευχαριστώ για την εις βάθος ανάλυση στο ABS αλλά εγώ εννοούσα αν έχει βγει η έκδοση με το ABS στο καινούργιο μοντέλο απλά Το v-strom είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι αλλά δεν είναι του στυλ μου, προτιμώ streetακια. To bandit καταρχήν φαίνεται πανέμορφο κι από ότι έχω δει πουλάει καλά στο εξωτερικό. Μιας και αρχίσαμε την συζήτηση θα θελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια...Από αέρα στα 140-150 πως τα πάει; Με τα προβλήματα στα ηλεκτρικά που άκουσα τι παίζει; Που οφείλεται η χαμηλή τιμή του; Μια σύγκριση με το cbf600 θα ήταν καλοδεχούμενη διότι το έχω οδηγήσει και μπορώ να κατατοπιστώ. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία δυστυχώς, το fazer είναι κουκλί και πανίσχυρο (και πανάκριβο επίσης το S2) σε ανοιχτό δρόμο αλλά στην Aθήνα λογικά θα υποφέρεις πολύ, το cbf600 έχει εξαιρετική συμπεριφορά και κινητήρα (μάλιστα το άνοιγμα που έχει μετά τις 5000 είναι τρέλα) αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά και τέλος το er είναι όμορφο και φιλικό αλλά με τίποτα δεν παίρνω κάτι με λιγότερο από 4 κυλίνδρους από δω και πέρα. Οπότε μένει το bandit. Θα με ενδιέφερε η αποψή σας σε όλα τα παραπάνω.

Cheers

Υ.Γ. Συγνώμη αν έθιξα κάποια μηχανάκια απλά λέω την άποψη που έχω σχηματίσει γύρω από την κατηγορία :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Ο aman17-2 όλο στην κλάψα είναι...μια χαρά τα περνάει στη Νάπολη και ας κλαίγεται...βαράτε με κι ας κλαίω!

Δε λέει που σε όσες βόλτες πήγαμε κάτω από 160 δεν έπεφτε πουθενά σε αυτές τις δρομάρες...ούτε που γέρνει το μηχανάκι άφοβα μέχρι που τερματίζει το λάστιχο αφού η άσφαλτος δε γλυστράει με τίποτα...ούτε που οι τιμές εδώ είναι 1 χιλιάρικο κάτω στις μηχανές...ούτε που πήρε κράνος SHOEI XR-1000 CAMPER με 300 ευρά και στην Ελλάδα έχει 450...και άλλα πολλά!!!

Το BANDIT θα το έχει την Παρασκευή γιατί περιμένει να βγάλει πινακίδες κλπ διαδικαστικά...αλλά μετά...πάλι σε 1 μέρα θα το στρώσει όπως το V-Strom!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
    έξω από το χορό......

χαλάλι ο παράδεισος της μοτοσυκλέτας
    αν δεν έχεις που να βγεις για καφέ ή για ποτό....

αυτοί ξέρουν να τρώνε κ να ντύνονται αλλά από διασκέδαση......
    Γι αυτό κ πήρα την μηχανή να ξεσκάω κάπου.....

Ελλαδάρα κ πάλι Ελλαδάρα....

3 χρόνια εδώ είναι πάρα πολλά για να εκτιμήσεις ότι Πίσω θεωρούσες δεδομένο....

με είδες να παραπονιέμαι για την μηχανή?????

αφού το λέω καθαρά... την πήρα για να περνάω καλά γιατί αλλιώς......!!!
    και άντε να "δείς" και εσύ καμιά μέρα τα 160 γιατί όλο 120 το μπούκωσες....

άαααα και το κράνος 360 (και μην τα λές αυτά ίσως χρειαστεί να τα πουλήσουμε σε κάνα 6μηνο!!! )

Νέο μέλος
    Aφού σας έχει φάει η αγωνία, σας λέω ότι εγώ είμαι εδώ και δυο μέρες ένας ευτυχής κάτοχος ενός κόκκινου bandit 650s k7! Εντάξει, η συμβίωση είναι πολύ μικρή και εγώ είμαι μαθημένος σε αερόψυκτο, δικύλινδρο, διβάλβιδο εικοσιπενταετίας (!), αλλά αν σας ενδιαφέρει η άποψη μου, το μηχανάκι δείχνει εξαιρετικό, γλυκό, ομαλό, καλοστημένο, χωρίς προβλήματα με τον ψεκασμό του. Βέβαια, δεν έχω εικόνα του τι σημαίνει προβληματικός ψεκασμός για να συγκρίνω, αλλά το τράβηγμα του είναι καλό και άμεσο πάντα. Άλλωστε, είναι κινητήρας που σχεδιάστηκε εξ' ολοκλήρου για το καινούριο bandit, και δεν είναι μεταμοσχεύσεις από άλλα μοντέλα, οπότε νομίζω ότι ο ψεκασμός του θα είναι απ' τους καλύτερους που κυκλοφορούν. Από αξιοπιστία τώρα, τι περιμένετε να ακούσετε. Ο κινητήρας είναι ολοκαίνουριος, τα χρόνια θα δείξουν. Το μόνο στο οποίο μπορείς να βασιστείς είναι ότι δεν είναι πουσαρισμένος κινητήρας οπότε έχει με το μέρος του τις πιθανότητες για να αντέξει στο χρόνο. Επίσης, επειδή τα bandit έχουν μεγάλη ιστορία, τεράστια φήμη και τρελές πωλήσεις, μου φαίνεται δύσκολο η έμπειρη suzuki να έχει κάνει μαλακίες στη σχεδίαση του κινητήρα της και να καταστρέψει ολόκληρη τη σειρά της. Φανταστείτε τι σημασία δίνει στα bandit, που ενώ ήταν να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας λόγω euro3, τελικά σχεδίασε νέο κινητήρα και τα κρατάει στη γκάμα της (προφανώς για άλλα τόσα χρόνια). Τέλος, άλλος σημαντικός λόγος για να το εμπιστευτείς είναι ότι είναι ... SUZUKI!!! (ε ρε κόλλημα που τό' χω!). Tο ότι εξακολουθούν να είναι made in japan σας το' πα;!! Με λίγα λόγια, εμπιστευθείτε το με τον ίδιο τρόπο που εμπιστεύεστε οποιοδήποτε σύγχρονο μηχανάκι (αυτό τώρα λέτε να είναι καλό ή σπόντα; ), τι άλλο να πω, άμα το γουστάρετε εμφανισιακά, μην κολλάτε, χτυπήστε το, προσφέρει ό,τι και ο ανταγωνισμός του με τουλάχιστον 1500 ευρά λιγότερα! Πάρτε και μια φωτό να γουστάρουμε (του 1250 είναι αλλά δεν πειράζει, ίδια είναι)

Νέο μέλος
    ε καλά, σιγά μην έμπαινε η φωτό! άλλη φορά!

τέτοια να λές να με πριζώνεις παραπάνω που αργεί να έρθει....
    έχεις to S ή το γυμνό?
    με τον αέρα μετά τα 140 πώς πάμε???? τέρμα σκυφτό?

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •