οχι δεν καταλαβες σωστα αμα βαζεις μπροστα -1δοντι ειναι σαν να βαζεις πισω 3δοντια μεγαλο πισω!
μιλαμε για πολλα μπαμ,για εμενα βαλε πισω ενα 44αρι και εισαι κομπλε.
οχι δεν καταλαβες σωστα αμα βαζεις μπροστα -1δοντι ειναι σαν να βαζεις πισω 3δοντια μεγαλο πισω!
μιλαμε για πολλα μπαμ,για εμενα βαλε πισω ενα 44αρι και εισαι κομπλε.
ΣΩΣΤΑ...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ...
ΤΗΑΝΚΣ....
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΓΙΑ 43ΑΡΙ ΠΙΣΩ.
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ...
ΜΕ ΤΟ 43 ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΩΣΤΑ
ΜΕ ΤΟ +2 ΠΙΣΩ ΚΑΙ -1 ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ?
ΔΗΛ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜ???![]()
![]()
Όχι, μάλλον δεν το έθεσα σωστά...εννοώ πως προτιμώ την αλλαγή του πίσω γραναζιού με άλλο με 2 δόντια παραπάνω από την αλλαγή του μπροστινού με άλλο που έχει 1 λιγότερο...
Και οι δύο οι αλλαγές, κοντένουν την τελική σχέση μετάδοσης και όπως είπε και ο power hornet με -1 δόντι μπροστά, έιναι σαν να προσθέτεις 3 πίσω (περίπου)
Θα έλεγα, αν θες να αλλάξεις γρανάζωμα...(εγώ δεν βρίσκω τις ταχύτητες και πάρα πολύ μακριές), βάλε 44αρι πίσω
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
μάλιστα
το χορνετ εσ (φαιρινγκ) έρχεταο μονο εισαγωμενο
είμαι μεταξύ χόρνετ απλού και φαιρινγκ
προβλήματα στα εισαγόμενα φερινγκάτα? έλλειψη ανταλλακτικών σε κάτι? είναι ομοια με τα απλά?
πιθανά προβλήματα στα χόρνετ μέχρι 2003?
είναι μέχρι τότε καρμπιρατέρ?
αναρτήσεις?
αυτά και άλλα πολλά με ταλανίζουν!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Δεν ξέρω αν εισήχθησαν κανονικά από τον Σαρακάκη, αλλά πλέον δεν τίθεται θέμα εγγύησης (περάσανε τα 2 χρόνια προ πολλού) ενώ από τον λαιμό και πίσω είναι ολόιδιο με το γυμνό του 2000....Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μάλιστα
προβλήματα στα εισαγόμενα φερινγκάτα? έλλειψη ανταλλακτικών σε κάτι? είναι ομοια με τα απλά?
αναρτήσεις?
αυτά και άλλα πολλά με ταλανίζουν!
Το φερινγκάτο είναι ταξιδιάρικο...κατά τ'άλλα δεν μου αρέσει και πολύ...
Πιθανά προβλήματα, αυτά τα ενοχλητικά με την καδένα και τον ανορθωτή που μπορεί να μην συμβούν και ποτέ...
Καρμπυρατέρ τα χόρνετ είχαν μέχρι πέρυσι![]()
Τι ακριβώς ρωτάς για τις αναρτήσεις?
Τα άλλα που σε ταλανίζουν, θες να τα μοιραστείς μαζί μας, ή να αρχίσουμε να μαντεύουμε μόνοι μας![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Ένα* στα γρήγορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μάλιστα
αναρτήσεις?
αυτά και άλλα πολλά με ταλανίζουν!![]()
*Λίνκ βρε!
http://www.hondahornet.co.uk/600spec.html
Με μία ματιά τα specs όλων τον μοντέλων hornet.Στο τέλος έχει και το S με το bikini fairing.
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
εχω το ιδιο μηχανακι , κανει δουλεια το φερινγκ, πως ειναι μετα τα 150 ,
τηρουμένων των αναλογιών
αλλα εχει αρκετη διαφορά γιατι παρολο το μεγεθος του εινει αρκετα καθετα τοποθετημενο
προσεξε αν το βαλεις ασε την αντιπροσωπεια να το κανει γιατι ειναι αρκετα δυσκολο και εχε υποψι οτι ειναι αμετακλητη τοποθετηση γιατι σου τρυπαει τα οργανα και δενει στις βασεις τους οποτε αν δε σου σρεσει ξεχνα το
πρακτικλα κατε εμε αξιζει
Περιμενε λιγο καιρο και θα βγουν και aftermarket καλυτερα, ακριβως οπως με το '05 . . ..
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
ηδη στην αγορα πολλα για το συγκεκριμενο απο 90-235 ε
μπορει να μην ειναι το πιο ομορφο αλλα γλιτωσα απο τα εντομα που αυτοκτωνουσαν πανω στα οργανα (και δε καθαριζαν ευκολα)
και πιστευω οτι εχει πολυ καλο τροπο στηριξης σε αντιθεση με τα περισσοτερα aftermarket