Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 198

Θέμα: Ομοιοπαθητικη,μοδα η αποτελεσματικη ιατρικη προσεγγιση?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Εαν γνωριζες ,θα ηξερες οτι η προληπτικη μαστεκτομη ειναι θεραπευτικος μονοδρομος εαν υπαρχουν θετικα ογκογονιδια αυτης της μορφης καρκινου.

http://www.drpapaioannou.gr/%CF%80%C...-%CF%84%CE%B7/
    Δεν γνωρίζω αλλά και δεν έχω και πρόχειρες τις εξετάσεις της Αντζελίνας για να σου πω αν είναι η περίπτωση... Και επειδή δεν την ξέρω κιόλας, επειδή είναι πλούσια, διάσημη, καρα-εκκεντρική, με περίεργες επιλογές στην ζωή της γενικότερα και "την παίρνει" να κάνει ότι μαλακία θέλει και να την πουλάει για άποψη, κρατάω μικρό καλάθι σχετικά με το αν ήταν ορθή η κίνηση ή όχι. Κάποια "κανονική" γυναίκα δεν νομίζω να πείσει το ΙΚΑ να της κόψει/αναπλάσει τους μαστούς γιατί έχει θετικό οτιδήποτε, ας είναι το καλύτερο πράγμα στον πλανήτη αυτό. Ούτε καν να εγχειρίσει τον υπαρκτό καρκίνο της δηλαδή και αυτό το έζησα "πρώτο χέρι" που γράφεται συχνά 'δωμέσα.

Ας μην αναδειξουμε την Τζολι η το ΙΚΑ σαν θεραπευτικα θεσφατα.Ειδικα εαν εισαι αμεσα εμπλεκομενος.
    Τα πρωτοκολλα αντιμετωπισης του ca μαστου ειναι καταγεγραμμενα ,ισχυουν επισημα σαν οδηγια στην ιατρικη κοινοτητα και εφαρμοζονται παντου στην υδρογειο και μεχρις οτε να δωθει καποια νεωτερη οδηγια που να αναιρει τις προτερες θεραπευτικες οδηγιες.
    Επι υπαρξεως θετικων ογκογονιδιων εκτελειται μαστεκτομη. Καθε διαφορετικο περαν αυτου αποτελει malpractice και αντιμετωπιζεται σαν τετοιο.
    κουκουρουκουκου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    πρέπει να πάνε ~100 χρόνια τώρα
    Για πες ρε μάστορα να μάθουμε κι εμείς.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Για πες ρε μάστορα να μάθουμε κι εμείς.
    Πως φαινεται ο ανθρωπΑς που ξεκουραστηκε στις διακοπες του..!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Πως φαινεται ο ανθρωπΑς που ξεκουραστηκε στις διακοπες του..!!
    Βασικά καθόλου δεν πήγα.

Κατάλαβες ε?
    Κατάλαβες?
    Όχι πες, κατάλαβες?:a29:
    Αν δεν κατάλαβες, πες μου:a015:

Βασικά καθόλου δεν πήγα.

Κατάλαβες ε?
    Κατάλαβες?
    Όχι πες, κατάλαβες?:a29:
    Αν δεν κατάλαβες, πες μου:a015:
    Ε, καλα ρε Παϊπ. Ουτε εγω πηγα και "as a matter of fact" δουλευω και αυτη τη στιγμη που μιλαμε!! (οχι τοσο σκληρα οπως καταλαβαινεις βεβαια.. χιχιχιχι)
    Μην συγχυζεσαι!!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ποιός το απέδειξε το νούμερο ένα αξίωμα που μας έχει πάει μαμιώντας και δε μου το είπανε εμένα?
    Νομίζω πως ειναι αξίωμα όπως λες και δεν αποδεικνείεται. Η απόδειξη έχει να κανει με σύνολα απο ότι θυμάμαι απο άλγεβρα. Ωμ η σειρά σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως ειναι αξίωμα όπως λες και δεν αποδεικνείεται. Η απόδειξη έχει να κανει με σύνολα απο ότι θυμάμαι απο άλγεβρα. Ωμ η σειρά σου.
    Ναι....
    Και θα πεθάνουμε περιμένοντας...

Η γνώση του Ωμ είναι για την ελίτ. Τη μοιράζεται μόνο με πμ, και σε κλειστούς κύκλους.

Νίκο, δεν έχω κάτι προσωπικό με τα μαθηματικά ούτε μου βρίσανε τη μάνα
    Σαφώς και μπορεί να το προχωρήσανε το θέμα ακόμα παραπέρα και πολύ καλά θα κάνανε.
    Είτε με σύνολα είτε άνευ, εντός μαθηματικού πλαισίου όμως πάντα.
    Το οποίο σημαίνει σύμβαση.
    Συμφωνούμε εμείς οι δύο για κάτι, και πάνω σε αυτό το κάτι χτίζουμε παπάδες.
    Και μαγκιά μας και καλά κάνουμε, κι αν δεν υπήρχε αυτό τρέχα γύρευε.

Το οτι επιλέγουμε να κατανοήσουμε εμείς τον κόσμο μέσα από τα μαθηματικά, δε σημαίνει ότι ο κόσμος είναι μαθηματικά.
    Ούτε το ότι επειδή επιλέγουμε να τον εκφράσουμε με λέξεις σημαίνει ότι ο κόσμος είναι λέξεις, ούτε επειδή όταν διαθλάται το φως πάνω του τον βλέπουμε εμείς με ένα Χ χρώμα σημαίνει ότι είναι αυτό το χρώμα και πάει λέγοντας.

Περί ιατρικής και ομοιοπαθητικής κλπ που έχει να κάνει και με το θρεντ, όσοι είστε κατά των φαρμάκων συνεχίστε έτσι.
    Δε φτάνουν για όλους μας ούτως ή άλλως

Πανούλη, εξέφρασα απλα την άποψη ότι τα μαθηματικά ειναι ο καλύτερος τρόπος να απεικονίσουμε τον κόσμο γύρω μας.

Συμφωνούμε ότι δεν ειναι ο μόνος ή έστω αρκετός.

Απλά, το θέμα συνδέεται με τη κβαντομηχανική που συνδέεται με την ομοιοπαθητική, καθώς τα μαθηματικά πολύ συχνά "επιτρέπουν" ερμηνείες της πραγματικότητας που βάζουν την αντίληψη της πραγματικότητας που έχουμε σε δοκιμασίες.

Πρόσφατα διάβαζα για την παρατήρηση ότι στον εγκέφαλο ενεργοποιούνται κέντρα εντελώς ταυτόχρονα, πράγμα που μοιάζει σαν υποατομική συμπεριφορά στον μακρόκοσμο.

Άλλο παράδειγμα έρχεται απο την συμπεριφορά στις χημειοθεραπείες.

Κάποιοι επιστήμονες ( ; ) θεωρούν ότι ο λόγος που μερικοί αντιδρούν θετικά και κάποιοι όχι,βασίζεται στην "κβαντική" συμπεριφορά των ουσιών που χορηγούνται - μηχανισμοί που για να εξηγηθούν απαιτούν περισσότερες απο 4 διαστάσεις, αντίστροφο βέλος του χρόνου και τέτοια παλαβά.

Δε λέω πως όταν έχεις έναν όγκο ΝΑ με το συμπάθειο, δεν πρέπει να πας να τον αφαιρέσεις. Λέω ότι ενδεχομένως να υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να λύσεις λιγότερο σοβαρά ή επιθετικά προβλήματα, με μεθόδους που δεν έχουν ακομη εξηγηθεί.

Στο κάτω κάτω, ακομη και πολύ σοβαροί γιατροί, ειναι της άποψης πως ο ασθενής ειναι αυτός που θα κρίνει (εμέσως) πια ειναι η αποτελεσματικότερη θεραπεία που θα τον βοηθήσει, ο ιατρός ειναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τι συμβαίνει (με τις γνώσεις του και τα χέρια του - κυριολεκτικά) και θα σου προτείνει τις ενδεδειγμένες λύσεις - βασισμενες στη στατιστική. Και αντιλαμβάνεσαι ότι η στατιστική δεν ειναι απόλυτη - πιθανότητες δίνει.

Αν δεν κανω λαθος, το απέδειξε ο Μπερτραντ Ρασελ στο Principia Arithmetica. Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, κατα τον Ρασελ, μονον ενας (ο Κουρτ ΓΚεντελ), διαβασε όλο το βιβλιο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

....
    Συμφωνώ με ολα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αν δεν κανω λαθος, το απέδειξε ο Μπερτραντ Ρασελ στο Principia Arithmetica. Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, κατα τον Ρασελ, μονον ενας (ο Κουρτ ΓΚεντελ), διαβασε όλο το βιβλιο
    Το principia Mathematica λες εκτός κι αν εκει στις Γαλλιες τα λέτε αλλιώς

Ο Ρασελ ηταν ένας καταπληκτικός μαθηματικός, ακριβως γιατι δεν ηταν μαθηματικός

Η πολυπραγμοσύνη του Ρασελ και το με ποσα πράγματα καταπιάνονταν, η σφαιρικότητα με την οποία αντιμετώπιζε το οποιο προβλημα κλπ προσωπικά με κανει να τον εχω παρα μα παρα πολυ ψηλά.

Η λύση που προσπαθεί να δωσει στο principia ειναι """εκτός μαθηματικού πλαισίου""" κατα έναν τροπο (γι'αυτο κι εχει ενδιαφέρον) και προσπαθεί με τεχνικές και συμβολισμούς της λογικής να "κλειδώσει" ως απόδειξη το αξίωμα απο το οποίο ξεκινάμε (δεν αναφέρεται μονο στο 1+1=2, αλλα θελει να το κανει για ολα τα αξιώματα που υπάρχουν στα μαθηματικά).

Ο Γκεντελ ηταν απο τους λίγους που επιχείρησαν να "προσβάλουν" το principia έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία, επιχειρηματολογία κλπ.
    Αυτο που ειπε ο Ρασελ οτι ο Γκεντελ ηταν ο μονος που διάβασε ολο το βιβλίο, ίσως ηταν μια παραδοχή του αντιπάλου.
    Οτι του αναγνώριζε ας πουμε οτι κατανόησε αυτα που γράφονταν, και κατάφερε και να τα αντικρούσει.

Μακάρι να θυμόμουν πηγή για τα παραπάνω.
    Πανε πολλα χρόνια.

Aσχετο, αλλα μιας και πιασαμε τον Russell να αναπαραγω: war does not determine who is right, only who is left.
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι γινεται και στα φόρουμ μετά τα μπαν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Πάντως έχει πλάκα να διαβάζεις απόψεις που έχουν σχηματιστεί από ντοκιμαντέρ, γιου τιουμπ κλπ...
    Πλάκα πλάκα λέω ν ανοίξω θέμα για τα εμβόλια μετά.

Φυσικά υπάρχουν κι αυτά με τις επισκευές οπότε πόσα μπορεί ν αντέξει ο ανρθώπινος νους???
    ανανήψαντας

Σ

Το principia Mathematica λες εκτός κι αν εκει στις Γαλλιες τα λέτε αλλιώς
     Ναι, εκανα κατι αιώνες λαθος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 175
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2022, 08:56
  2. Νέα μόδα...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:12
  3. ΜΟΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ !!!
    από bmour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 10:08
  4. Η μόδα για το καλοκαίρι
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ