Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 226

Θέμα: Πιστεύετε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    α) Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι δεν καταλαβαίνεις την άποψή μου και απλά διαφωνείς αλλά παρά ταύτα επειδή εγώ καταλαβαίνω την άποψή σου αλλά δεν διαφωνώ -δεν μπορείς εσύ να δώσεις λύση σε αυτό που έχω αντιρρήσεις, αλλά και να διαφωνούσα κάτι θα πήγαινε με σπασμένη έκτη στα τσιγγάνικα-, σου επιτρέπω να απαντήσεις ο ίδιος στην ερώτησή σου.το Α δεν είναι ερώτηση καρντια μου. Αφορα όσους νομίζουν οτι όποιος διαφωνεί δεν κατάλαβε. Γιατί πολλοί εδω μέσα νομίζουν οτι αυτά που λένε είναι δυσνόητα ενω απλά είναι απορριπτέα. Οταν σου χαλάει καποιος την 'μαγιονέζα' της κοσμοθεωρία σου, μην θεωρείς οτι είναι λάθος σαν άτομο, απλά βλέπει σαν λάθος την κοσμοθεωρία σου.
    Δεν είναι απαρέγκλιτα σωστές οι επιλογές σου

Β) Άν δε κατάλαβες το α ξαναδιάβασέ το, άν διάβαζες το ίδιο προσεκτικά το "Χριστιανοί - Λιοντάρια = 7 - 0" θα εντόπιζες ότι το ανέκδοτο έχει αντιστραφεί -το ορίτζιναλ λέει "0 - 7". Όπως τα ευγενή εικονίδια στο πιο πάνω ποστ δείχνουν, κάνω χιούμορ και μάλιστα όχι σε προσωπικό επίπεδο όπως λάθος κατανόησες, αλλά σε πιο γενικό επίπεδο.το διάβασα προσεκτικά, και είδα το λάθος στο ανέκδοτο. Αλλά το έβαλα γιατί οι σκέψεις σου (και απο αλλού) αντικατροπτίζονται σε αυτού του είδους τα αστεία.

Άσε που το να αλλάζεις τη σειρά φράσεων που έγραψε κάποιος και να κάνεις παράθεση δείχνει ότι τον έχεις μικρό (τον δείκτη ευφυίας ντε).
    Το να αλλάζεις και να ανακατεύεις την σειρά των προτάσεων, βολεύει, για να δείχνει της ουσιαστικές σκέψεις του άλλου που κρύβονται ανάμεσα απο άσκοπα λόγια.

Και μην σε απασχολεί το μέγεθος . Δεν παίζει ρόλο. Το πως τον χρησιμοποιείς μετρά (τον δείκτη ευφυίας ντε).

γ) Το γ το ξέχασα. Άσε που δε ρώτησες κάτι άλλο. Άμα δεν αντέχετε λίγο χιούμορ πάνω σε αυτά που πιστεύετε, ξαναδείτε τα λιγάκι. το χιούμορ αντέχετε πάντα , η πλάκα όχι πάντα

.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Ρε my friend, εγώ πρότεινα τη μη προκατειλλημένη έρευνα. Εσύ 'ο,τι σου φαίνεται ή ακούγεται πρωτόγνωρο το απορρίπτεις ως "κατανάλωση". Δεν δέχεσαι ότι η μη απόδειξη ενέχει ένα "μπορεί"; Και ποιός είναι αυτός που θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και διάσταση; ΕΣΎ; Ο σωστός; Ο απόλυτος; Ο ορθολογιστής; Η' ο φωτεινός παντογνώστης; Γιαυτήν ακριβώς την ιδιότητα της έπαρσης είπε ο Χριστός το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι", δηλαδή ευτυχισμένοι θα είναι οι ταπεινό-φρονες. Οι επιδεικνύοντες έπαρση και αλαζονία δεν συγκαταλέγονται στους σώφρονες. Ο Σωκράτης γιατί είπε "εν οίδα ότι ουδέν οίδα; (οίδα=γνωρίζω-ενεστώτας σε μορφή αορίστου). Διότι ΕΚΕΙ κατέληξε η σοφία του. Οπως και του Χριστού. Πριν 2000 χρόνια αν τους έλεγες τις σημερινές γνώσεις, θα είχαν την ίδια συμπεριφορά με αυτή που επιδεικνύεις εσύ, αν σου πουν σήμερα τα σημεία και τέρατα που έπονται στους μέλλοντες αιώνες. Δεν έχεις ακούσει τη σοφή λαϊκή παροιμία "όλα να τα περιμένει κανείς"; Κανείς δεν πρέπει να είναι αρνητικά απόλυτος, εάν δεν έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Απλή λογική είναι, εφόσον όλα είναι ρευστά. Και στο δικαστήριο αποδείξεις αναζητούν για να σε χώσουν στη στενή. Αν δεν τις βρουν είσαι free.
    Αν αποφασίσεις να μην είσαι απόλυτος όμως, θα πρέπει να βγάλεις τις παρωπίδες οποιουδήποτε χρώματος, που σου απαγορεύουν την παράπλευρη όραση, για να διευρύνεις το οπτικό σου πεδίο. Γιατί η αλήθεια δεν υπάρχει μόνο σε μια κατεύθυνση μονοδιάστατα. Η αλήθεια, η γνώση, μπορεί να κρύβεται παντού, και σε προκαλεί να την ξεσκεπάσεις.
    Ψυχοτρόφος γνώση δεν είναι αυτή που χαϊδεύει τα αυτιά σου, ούτε εκείνη που χρησιμοποιείται για επίδειξη. Η αληθινή γνώση της αλήθειας είναι αυτή που θα σε οπλίσει με την ικανότητα της πραότητας, της ταπεινότητας, της συγχώρεσης, του αλληλοσεβασμού, που συνάδουν στο να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Αυτός θα έπρεπε να είναι στόχος όλων μας, αν επιζητούμε μια κοινωνία που θα οδεύει προς τα βελτίω.
    Ηταν απλά η έκφραση των προσωπικών μου "πιστεύω". Αν τα δικά σου "πιστεύω" είναι η κατά το δοκούν απολυτότητα, είσαι ελεύθερος να την ακολουθήσεις απρόσκοπτα. Σεβαστές όλες οι απόψεις. Τώρα όσο για τον χαρακτηρισμό σου του γραπτού μου λόγου ως "χαλαρωτικός για τη παραλία", η απάντησή μου είναι: Πάταξον μεν, άκουσον δε...
    Φίλε Κόνκαρκ, έχεις μπερδευτεί. Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι υποστηρίζω ότι η γνώση είναι μονόπλευρη, μονοδιάστατη, και την κατέχει μόνο ένας?
    Το να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις, τα γραπτά που προσφέρουν γνώση, από τα "άρλεκιν", της δήθεν γνώσης είναι δύσκολο? Αν είναι έτσι πρέπει να σε πείραξε πολύ, η αποκάλυψη των παπαριών του Νταίνικεν.
    Η Σφαιρικότητα είναι το άλφα και το ωμέγα, της έρευνας και της γνώσης, που προέρχεται από αυτή.
    Το ότι δεν δέχομαι παραμύθια, δεν σημαίνει ότι είμαι μονοδιάστατος. Όπως και οποιαδήποτε παπαριά που τυπώνεται για να πουλήσει, δεν σημαίνει ότι θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Σωκράτης και ο Χριστός συμφωνούσαν? Από που το βγάζεις αυτό? Αυτά σε μένα ακούγονται ευσεβής πόθοι, έτσι ώστε να προσδώσουμε στον Χριστιανισμό, την πνευματικότητα που του λείπει. Κανέναν άλλο αρχαίο φιλόσοφο που να συμφωνεί με τον Χριστό έχεις? Ή μένουμε στον Σωκράτη και στον Πλάτωνα? Αλήθεια και το περι "των φτωχών τω πνεύματι", είναι όντως λόγια του Χριστού? ή καμμιά προσθήκη αργότερα? Με την λογική την δικιά σου, αφού έχουν εκφραστεί απορίες και για την αυθεντικότητα των λόγων του Χριστού, τότε "μπορεί" σήμερα να πιστεύεις άλλα για άλλα από αυτά που "μπορεί" να είπε πραγματικά ο Χριστός. Άσε που δεν ξέρουμε ακόμα αν υπήρξε πραγματικά.
    Ο χαρακτηρισμός "για την παραλία" δεν είναι για τον δικό σου γραπτό λόγο, αλλά για τα "πονήματα", που διαβάζεις και υπερασπίζεσαι χωρίς καμμιά λογική συνέχεια στην δομή τους και τα επιχειρήματά τους.
    Αυτή την κριτική ικανότητα πιστεύω ότι την έχεις, έτσι ώστε να μην μένεις σε ένα "μπορει".
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Δε έχει νόημα να συνεχίσω να σπαμάρω εδώ -όχι ότι είχε πιο πριν.

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    "Πριν απ'όλα να φυλάξετε την ψυχή σας, την πίστη σας και την πατρίδα σας. Εμείς περισσότερο απ'τα τουφέκια, με την πίστη μας στο Χριστό και την αγάπη μας στην πατρίδα, ελευθερώσαμε την Ελλάδα. Μείνετε πάντα καλοί χριστιανοί και καλοί Έλληνες, έτσι ο Θεός θα σας ευλογεί, η Ελλάδα θα σας προστατεύει και όλα θα πάνε καλά στη ζωή σας".

Υπογραφή: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    "Πριν απ'όλα να φυλάξετε την ψυχή σας, την πίστη σας και την πατρίδα σας. Εμείς περισσότερο απ'τα τουφέκια, με την πίστη μας στο Χριστό και την αγάπη μας στην πατρίδα, ελευθερώσαμε την Ελλάδα. Μείνετε πάντα καλοί χριστιανοί και καλοί Έλληνες, έτσι ο Θεός θα σας ευλογεί, η Ελλάδα θα σας προστατεύει και όλα θα πάνε καλά στη ζωή σας".

Υπογραφή: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Μ'αρεσει που δηλωνεις ροκερ και ασυμβιβαστος....

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μιλάμε για ενα πολύ προσωπικό θέμα που δεν χωράει καμία κρίση απο κανέναν.

Ειδικά στο θέμα Πίστης, είναι κάτι που απασχολεί τον καθένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και δεν νομίζω οτι πέφτει σε κανέναν λόγος, στο αν αυτό που κάνει είναι σωστό ή οχι. Φυσικά απο την στιγμή που δεν ενοχλεί τους διπλανούς του.

Προσωπικά πάντως πιστεύω στον Χριστιανισμό αλλά οχι στον δογματισμό της σημερινής θρησκείας.

Gandalf
    +1

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Μ'αρεσει που δηλωνεις ροκερ και ασυμβιβαστος....

Προς τί η διαφωνία σου my friend; Ακούω το τμήμα της ροκ που είναι επαναστατική και κοινωνικο-πολιτική, όπως πχ Pink Floyd, και είμαι ασυμβίβαστος σε οτιδήποτε το φαύλο. Τόσο απλά!..Αλλά εσύ γιατί δυσανασχετείς με ό,τι έγραψε ο Κολοκοτρώνης στις "πολιτικές υποθήκες προς τους νέους της Ελλάδας"; Δεν σου αρέσει που μ'αυτές τις ιδέες μας απελευθέρωσε απ'τη χατζάρα των Τούρκων,και από αυτά τα ιδανικά που χλευάζεις ΕΣΥ επωφελήθηκες και ζεις ελεύθερος; Μήπως συμφωνείς με τους μασόνους της εθνοσυνέλευσης που τον έχωσαν στη φυλακή; Η μήπως διαφωνείς με τον Καποδίστρια που απαγόρευσε τις μασονικές οργανώσεις στον Ελλαδικό χώρο;(Γιαυτό και τον έφαγαν οι Μαυρομιχαλαίοι)! Η τελικά θα σου άρεσε να είχαμε ακόμα τους Τούρκους στο κεφάλι μας, και να συνεχίζονταν ακόμα οι γενοκτονίες τους; Τότε, αμα είναι έτσι, πρέπει να ντρεπόμαστε για τα ιδανικά των προπατόρων μας! Πάντως, αν είσαι αντιχριστιανός και ανθέλληνας, βάλτα με τον Κολοκοτρώνη. Οχι μ'εμένα! Κι αν θες, να γίνει ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα, για το αν προτιμάνε οι Έλληνες τον Κολοκοτρώνη ή εσένα! Ο Κολοκοτρώνης μας έσωσε απ'τους Τούρκους. Εσύ δεν μπορείς να μας σώσεις ούτε απ'τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου!
    Φιλικά

Προς τί η διαφωνία σου my friend; Ακούω το τμήμα της ροκ που είναι επαναστατική και κοινωνικο-πολιτική, όπως πχ Pink Floyd, και είμαι ασυμβίβαστος σε οτιδήποτε το φαύλο. Τόσο απλά!..Αλλά εσύ γιατί δυσανασχετείς με ό,τι έγραψε ο Κολοκοτρώνης στις "πολιτικές υποθήκες προς τους νέους της Ελλάδας"; Δεν σου αρέσει που μ'αυτές τις ιδέες μας απελευθέρωσε απ'τη χατζάρα των Τούρκων,και από αυτά τα ιδανικά που χλευάζεις ΕΣΥ επωφελήθηκες και ζεις ελεύθερος; Μήπως συμφωνείς με τους μασόνους της εθνοσυνέλευσης που τον έχωσαν στη φυλακή; Η μήπως διαφωνείς με τον Καποδίστρια που απαγόρευσε τις μασονικές οργανώσεις στον Ελλαδικό χώρο;(Γιαυτό και τον έφαγαν οι Μαυρομιχαλαίοι)! Η τελικά θα σου άρεσε να είχαμε ακόμα τους Τούρκους στο κεφάλι μας, και να συνεχίζονταν ακόμα οι γενοκτονίες τους; Τότε, αμα είναι έτσι, πρέπει να ντρεπόμαστε για τα ιδανικά των προπατόρων μας! Πάντως, αν είσαι αντιχριστιανός και ανθέλληνας, βάλτα με τον Κολοκοτρώνη. Οχι μ'εμένα! Κι αν θες, να γίνει ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα, για το αν προτιμάνε οι Έλληνες τον Κολοκοτρώνη ή εσένα! Ο Κολοκοτρώνης μας έσωσε απ'τους Τούρκους. Εσύ δεν μπορείς να μας σώσεις ούτε απ'τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου!
    Φιλικά
    Θα σου προτεινα να ακουσεις και λιγο Dead Kennedys να δουμε τοτε τις αποψεις σου περι χριστιανισμου Ελλαδας / Τουρκιας και οτι αλλο ε8νος 8ες..Το 8εμα ειναι φιλε μου να ΜΗΝ γινονται ΚΑΝ πολεμοι αλλα αμα εσυ ΑΚΟΜΑ αναμασας λογια του Κ. μια ζωη 8α τρεφεις μια παραλογη εχ8ρα που σε τιποτα δεν οφελει...Ξερω..ξερω...ονειρευομαι κοσμους ροδινους και ουτοπικους...Νταξει δεν πειραζει ... Ειμαι ρεαλιστρια και 8ελω το αδυνατο!

Παντα φιλικα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Φιλικά
    τι εγινε ρε ?

σε ξαναπιασε η δυσκιλιοτητα?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τι εγινε ρε ?

σε ξαναπιασε η δυσκιλιοτητα?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τσ τσ τσ......κακίες.......
    LIBYKOS

Η δυσκοιλιότητα απαιτεί θυσίες...
    (όσοι τη ξέρουν, ξέρουν και να τη προφέρουν)

Η πίστη συχνά οδηγεί στην απραξία (όσο και να πιστεύεις σε κάτι, άμα δε κάνεις τίποτα γι' αυτό τί νόημα έχει; ), ενώ η δράση απαιτεί αυτό που λέγεται θέληση. Σου δίνει όμως και τη ψευδαίσθηση ότι ανήκεις σε ένα σύνολο -και αυτό μπορεί να είναι θεραπευτικό.

Η πρώτη επανάσταση φίλε Conkark που πρέπει να αρχίσουμε (και να νικήσουμε) είναι ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό.

Jello Biafra rulez (που τους θυμήθηκες ρε θηρίο τους DK; ).

Από την άλλη, άμα νιώθει καλά κάποιος με τη θρησκεία του (ή γενικότερα με κάτι) τί νόημα έχει να του σκάς τη σαπουνόφουσκά του;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Ολοι αναζητούμε αυτό το "κάτι".

Αλλοι το λένε Θεό, άλλοι Βούδα, άλλοι χρήμα, άλλοι εξουσία, άλλοι μοναξιά κλπ κλπ κλπ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το "κάτι" βρίσκεται μέσα μας. Μόνο που δεν ξέρουμε πως να το βρούμε, γι αυτό και χρειαζόμαστε τη γνώση, την τεχνική.

Είναι τόσο ευρεία η έννοια αυτού του "κάτι" και τόσοι πολλοί οι δρόμοι για να φτάσεις σε αυτό που κάπου μπλεκόμαστε.

Θα τη βρούμε την άκρη σαν ανθρωπότητα αλλά είναι λιγάκι νωρίς ακόμη.......
    LIBYKOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Η δυσκοιλιότητα απαιτεί θυσίες...
    (όσοι τη ξέρουν, ξέρουν και να τη προφέρουν)

Η πίστη συχνά οδηγεί στην απραξία (όσο και να πιστεύεις σε κάτι, άμα δε κάνεις τίποτα γι' αυτό τί νόημα έχει; ), ενώ η δράση απαιτεί αυτό που λέγεται θέληση. Σου δίνει όμως και τη ψευδαίσθηση ότι ανήκεις σε ένα σύνολο -και αυτό μπορεί να είναι θεραπευτικό.

Η πρώτη επανάσταση φίλε Conkark που πρέπει να αρχίσουμε (και να νικήσουμε) είναι ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό.

Jello Biafra rulez (που τους θυμήθηκες ρε θηρίο τους DK; ).

Από την άλλη, άμα νιώθει καλά κάποιος με τη θρησκεία του (ή γενικότερα με κάτι) τί νόημα έχει να του σκάς τη σαπουνόφουσκά του;

Δε διαφωνω κα8ολου μ'αυτα που λες...

Ρε οι Κενεντις ειναι διαχρονικοι λεμε....

χμ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

Απαντώ γενικά:
    Το να είσαι δυσκοίλιος δεν είναι τόσο κακό όσο το να’σαι ευκοίλιος! Δεν φαντάζομαι να έχει κανείς ένσταση επ’αυτού, μιάς και υπάρχει γενική αποδοχή. Προσωπικά τρέφομαι λιτά. Αρα, λογική η δυσκοιλιότητά μου. Να συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Trooper.

Αυτός που είναι πραγματικός χριστιανός οφείλει να πράττει και να δρα σύμφωνα με τα διδάγματα του χριστιανισμού-άρα η αληθινή πίστη δεν είναι ισοδύναμη της απάθειας- δηλ να βοηθάει του άτυχους αυτής της ζωής, να μην κλέβει, να μη κερατώνει τη γυναίκα του, να μη σκοτώνει, να μην είναι ψεύταρος, να σέβεται τον συνάνθρωπό του, να μην είναι σε αλαζονική έπαρση αλλά ταπεινός κλπ. Επειδή πιστεύω σε αυτές τις αρχές, ορισμένοι δεν θα με κάνουν να ντρέπομαι. Διότι τα πιστεύω μου αποτελούν το καλό. Ασφαλώς και κάποιος μπορεί να πιστεύει στις ίδιες αξίες και να είναι πλατωνιστής ή κάτι άλλο. Μην αρπάζεστε απ’τους τίτλους αλλά απ’την ουσία. Φυσικά και άλλοι έχουν αρχή τους τον αυνανισμό, τις ύβρεις, τις εξυπνάδες, τους τσαμπουκαλισμούς κλπ. Ολοι έχουν δικαίωμα στην επιλογή του δρόμου που προτιμάνε. Ο καθένας λοιπόν, ας μιλήσει για τον εαυτό του. Αυτό όμως που με εκπλήσσει ιδιαίτερα, είναι το ότι κάποιοι τρέφουν τόσο μίσος για τον Χριστό, που παρόμοια δεν αισθάνονται για τον πιο ειδεχθή εγκληματία. Κι αυτό θεωρώ ότι είναι άδικο τουλάχιστον.

Διαφωνώ ως προς την επανάσταση εναντίον του εαυτού μας συλλήβδην.Υπάρχουν και «εαυτοί» που είναι φορείς του καλού. Τον κακό εαυτό τους πρέπει ν’αλλάξουν μερικοί.Σ’αυτό να συμφωνήσω.

Οσο για τη φίλη μας τη sober, απ’τους DEAD KENEDIES ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΉ ΠΑΙΔΕΊΑ; Αν είναι έτσι, κι ο άλλος που είναι σκυλάς,να εισπράξει τη σωστή παιδεία απ’τον Πανταζή! Επειδή διαπιστώνω ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι την ελευθερία να εκφράζεται κατά το δικό της δοκούν, την οφείλει σε Κολοκοτρώνηδες, τη ρωτώ ευθέως: Εφόσον ο ελληνισμός τότε ΄ήταν σκλάβος,υπό τον τούρκικο ζυγό, δεν έπρεπε ο έλληνας να επαναστατήσει; Ελεος, πια!!! Sober μου, λάθος κατάλαβες ότι είμαι υπέρ του πολέμου. Είμαι όμως υπέρ των δικαίων επαναστάσεων. Και επειδή μπορεί ακόμα να δυσκολεύεται να καταλάβει το αυτονόητο, το κάνω πιο λιανό: Αν κάποιος ασελγεί στο σώμα σου παρά τη θέλησή σου τι θα κάνεις; Θα τον απολαμβάνεις μαζοχιστικά ή θα αντιδράσεις; Διάλεξε, αλλά πρόσεξε στην επιλογή σου τι θα πεις.
    Οσο για την παράλογη έχθρα που μου προσδίνεις, απλά είναι φρούδα ως αντιφατική με τις αρχές του χριστιανισμού, που ως γνωστόν προτρέπει στο «ειρήνη σε σας».Αρα δεν συντάσσομαι υπέρ στον πόλεμο, αλλά υπέρ στο δικαίωμα να ζω ελεύθερος. Και μη μπερδεύεις τους κατ’όνομα χριστιανούς με ό,τι δίδαξε ο Χριστός, όπως κάνουν τεχνηέντως οι υβριστές του, επειδή τους ενοχλεί να είναι καλοί. Γιατί βαριά η καλογερική...

Και τελικά, ας επιλέξετε παλικάρια μου: Θα Θέλατε ακόμα να είσασταν σκλαβωμένοι στους τούρκους; Υπάρχει συγκεκριμένο ερώτημα. Όχι περί άλλων να τυρβάζουμε. Βέβαια, τον τούρκο τον έμπασαν απ’την κερκόπορτα οι Καραμάν-Αλήδες και οι Παπανδρέηδες με τους κολλητούς τους τους ιδιοχτήτες δισκογραφικών εταιρειών. Με τον Δούρειο ίππο. Και κατάφεραν να τουρκέψουν 9 μιση εκατομμύρια έλληνες με τα ξεγυρισμένα τσιφτετέλια και τα ντέφια. Και τεχνηέντως εξαφάνισαν το σωστό ροκ, και επέτρεψαν μόνο το ακίνδυνο heavy που μιλάει για πολεμικά έπη και υμνεί τον εωσφόρο, τα τέρατα και τους δαίμονες, όπως οι LORDI(=ακάθαρτοι, στα ιταλικά). Ετσι μόνο θα τους κρατάνε στην εξουσία επ’άπειρον!
    Δεν λέω ψέμματα.

Δεν περιμενω απο τους Κενεντις να μα8ω καποια πραγματα...απλα συμφωνω με ολα οσα μιλανε στα τραγουδια τους...τοσο απλα...

Το 8εμα ειναι να ΜΗΝ ερ8ει κανεις να με βιασει η να με κλεψει...να εχει δηλ τη στοιχειωδη ''γνωση'' οτι αυτο που παει να κανει ειναι αισχρο..και να μην το κανει...

Ειμαι κατα οποιασδηποτε μορφης καταπιεσης και υπερ του σεβασμου στα δικαιωματα και τις ελευ8εριες του αλλου ..

Ελπιζω να καταλαβες τη λογικη μου..

Ποιο ειναι κατα την αποψη σου το σωστο ροκ???Καλα τους Λορντι που τους θυμη8ηκες???Μη μου πεις οτι τους 8εωρεις ροκ!!!! Κωλοφλωροι εμπορικοτατοι μ@λακες ειναι...

ξανα μανα

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ;
    από conkark στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 186
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 00:35
  2. Πιστεύετε στο ''Μάτι''...;;;
    από dimmeneidis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2006, 10:57
  3. Πιστεύετε στο "μάτιασμα" ??????
    από nikou στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί