Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
α) Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι δεν καταλαβαίνεις την άποψή μου και απλά διαφωνείς αλλά παρά ταύτα επειδή εγώ καταλαβαίνω την άποψή σου αλλά δεν διαφωνώ -δεν μπορείς εσύ να δώσεις λύση σε αυτό που έχω αντιρρήσεις, αλλά και να διαφωνούσα κάτι θα πήγαινε με σπασμένη έκτη στα τσιγγάνικα-, σου επιτρέπω να απαντήσεις ο ίδιος στην ερώτησή σου.το Α δεν είναι ερώτηση καρντια μου. Αφορα όσους νομίζουν οτι όποιος διαφωνεί δεν κατάλαβε. Γιατί πολλοί εδω μέσα νομίζουν οτι αυτά που λένε είναι δυσνόητα ενω απλά είναι απορριπτέα. Οταν σου χαλάει καποιος την 'μαγιονέζα' της κοσμοθεωρία σου, μην θεωρείς οτι είναι λάθος σαν άτομο, απλά βλέπει σαν λάθος την κοσμοθεωρία σου.
Δεν είναι απαρέγκλιτα σωστές οι επιλογές σου![]()
Β) Άν δε κατάλαβες το α ξαναδιάβασέ το, άν διάβαζες το ίδιο προσεκτικά το "Χριστιανοί - Λιοντάρια = 7 - 0" θα εντόπιζες ότι το ανέκδοτο έχει αντιστραφεί -το ορίτζιναλ λέει "0 - 7". Όπως τα ευγενή εικονίδια στο πιο πάνω ποστ δείχνουν, κάνω χιούμορ και μάλιστα όχι σε προσωπικό επίπεδο όπως λάθος κατανόησες, αλλά σε πιο γενικό επίπεδο.το διάβασα προσεκτικά, και είδα το λάθος στο ανέκδοτο. Αλλά το έβαλα γιατί οι σκέψεις σου (και απο αλλού) αντικατροπτίζονται σε αυτού του είδους τα αστεία.
Άσε που το να αλλάζεις τη σειρά φράσεων που έγραψε κάποιος και να κάνεις παράθεση δείχνει ότι τον έχεις μικρό (τον δείκτη ευφυίας ντε).
Το να αλλάζεις και να ανακατεύεις την σειρά των προτάσεων, βολεύει, για να δείχνει της ουσιαστικές σκέψεις του άλλου που κρύβονται ανάμεσα απο άσκοπα λόγια.
Και μην σε απασχολεί το μέγεθος . Δεν παίζει ρόλο. Το πως τον χρησιμοποιείς μετρά (τον δείκτη ευφυίας ντε).![]()
γ) Το γ το ξέχασα. Άσε που δε ρώτησες κάτι άλλο. Άμα δεν αντέχετε λίγο χιούμορ πάνω σε αυτά που πιστεύετε, ξαναδείτε τα λιγάκι.το χιούμορ αντέχετε πάντα , η πλάκα όχι πάντα
![]()
.![]()