Σελίδα 13 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    εχουνε κανα σαραβαλο

κατι ξέρει αυτός!

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
    χχαχαχαχαχαχχααχαχαχα
    τι βλακας εισαι
    σε λιγο θα πεις να συγκρινεις το χρονο σου με το 125 της φουτσας οπως λες,με τον χρονο του τυπου που λεει οτι εχει R1
    σας ευχαριστω που με κανετε και γελαω
    που ειναι το αστειο σ αυτο που ειπα?

δν τη βρισκετε εδω περα μερικοι ε?το βγαλες αμεσως το συμπερασμα..:a31:

grigori επειδή δεν έχω ακόμα ιντερνετ σπίτι τ τηλ μ είναι 6997190633.όποτε θες στείλε για καφέ

φευγάτο μέλος
    Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa oxi re de mu ftani to r1 tu 99 kai thelo pio grigoro ego den rotisa na me simboulepsete ti tha kano ego rotisa ama KSERETE diafores.. mporo na to doso terma se opoiondipote periferiako kai me strofes kai me ola kai opoios de pisteuei kai einai apo thess as erthi na me dei
    Εαν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις μπορείς απλά να κόψεις. Μπορείς άνετα να εγγραφεις σε όλα τα site του ιντερνετ που είναι σχετικα με μοτό και όταν αρχίσουν να σου λένε "πω πω ρε φίλε τι οδηγάρα είσαι" εκεί να κάτσεις να συζητήσεις. Το να κάθεσε και να μας λες @@π@ριές του στιλ στρίβω και τρέχω, δεν πείθουν γιατί αν τελικά ήσουν οδηγός δεν θα προσπαθούσες να το αποδείξεις σε μας εδώ.

Και ναι τα καινουρια 1000αρια μαμανε, αλλά είναι επικινδυνα για όσους λένε ότι είναι οδηγάρες. Το γκάζι τους πρέπει να το σέβεσαι αλλιώς μπαίνεις φέτα στην στροφή και βγαίνεις ψίχουλα.

Ρε παιδιά αυτό το "Γκάζι" έχει κάποιο αξίωμα για να του δείχνουμε τόσο μα τόσο σεβασμό?

Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στο γκάζι και τέλος. Άντε γιατί από τον πολύ σεβασμό.....θα κόψω το κάπνισμα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

φευγάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ρε παιδιά αυτό το "Γκάζι" έχει κάποιο αξίωμα για να του δείχνουμε τόσο μα τόσο σεβασμό?

Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στο γκάζι και τέλος. Άντε γιατί από τον πολύ σεβασμό.....θα κόψω το κάπνισμα.
    Αξιωμα έχει η ζωή σου και η ζωη των άλλων που περπατάνε διπλα σου την ώρα που εσύ οδηγείς.

Και κόψε και το κάπνισμα, κάνει κακό στην υγεία!!!

και προκαλεί και ανικανότητα!!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mouse
    Εαν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις μπορείς απλά να κόψεις. Μπορείς άνετα να εγγραφεις σε όλα τα site του ιντερνετ που είναι σχετικα με μοτό και όταν αρχίσουν να σου λένε "πω πω ρε φίλε τι οδηγάρα είσαι" εκεί να κάτσεις να συζητήσεις. Το να κάθεσε και να μας λες @@π@ριές του στιλ στρίβω και τρέχω, δεν πείθουν γιατί αν τελικά ήσουν οδηγός δεν θα προσπαθούσες να το αποδείξεις σε μας εδώ.

Και ναι τα καινουρια 1000αρια μαμανε, αλλά είναι επικινδυνα για όσους λένε ότι είναι οδηγάρες. Το γκάζι τους πρέπει να το σέβεσαι αλλιώς μπαίνεις φέτα στην στροφή και βγαίνεις ψίχουλα.
    Εγω δεν ειπα τπτ απο την αρχη οτι μαμαο εσεις λεγατε μαλακιες οτι δε ξερω να οδιγαω και εγω ειπα οποιοσ ειναι απο θεςς ας ερθει να δει ποιος ειμαι τεσπα

Εγω ετσι και αλλιως κατελικσα στο Ρ1 σημερα κιολας το παραγγειλα και το παιρνο την αλλη τριτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    καλοριζικο , καλοταξιδο και καλα μυαλα

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Kαλορίζικο :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εγω ετσι και αλλιως κατελικσα στο Ρ1 σημερα κιολας το παραγγειλα και το παιρνο την αλλη τριτη.
    Καλορίζικο και καλοτάξιδο το R1.

Καλοτάξιδο το εργαλείο.

Καλά μιλάμε είναι απίστευτο μοτόρι.

Ήταν στο ρελαντί και ζεστενόταν, πρίν 10 μέρες περίπου.

Πάω κοντά και το κοιτάω, το ακούω.

Πραγματικά εντυπωσιακό.

Αν κι εμένα μου αρέσει και το 2006.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Τ ΠΗΡΕς ρε δεν άντεξες έτσι;πάρε με ένα τηλ ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Το 2006 παραγγειλα τελαιφταιο κομματι καινουριο ενοειεται μου το εδωσε 12.200

Ενω το 07' 15.000 .. με τι διαφορα των λεφτων μολισ το στροσο βαζο ολοσομες εκσατμισεις.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Το 2006 παραγγειλα τελαιφταιο κομματι καινουριο ενοειεται μου το εδωσε 12.200

Ενω το 07' 15.000 .. με τι διαφορα των λεφτων μολισ το στροσο βαζο ολοσομες εκσατμισεις.
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΑς...ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ.

εφόσον μας απαντούσες οκ παιδια ξερω να οδηγάω και εχω και 1000 δε θα επερνε τετοιες διαστάσεις το θέμα.

καλα και ορθια χιλιομετρα και παντα γεια.

Ορθιος πάντα και καλόστριφτο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF