Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 192 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Εισαι <<άνθρωπος μικρός,κοινός>>. Συλλογίσου τη διπλή έννοια που έχουν τούτες οι λέξεις, <<μικρός>> και κοινός...
    Μην το βάζεις στα πόδια βρες το κουράγιο να αντικρίσεις τον ευαυτο σου!

<<Με ποιο δικαίωμα μου κάνεις κήρυγμα;>> Βλέπω την ερώτηση στο τρομαγμένο βλέμμα σου. Σ'ακούω να την ξεστομίζεις όλο αυθάδεια. Φοβάσαι να αντικρίσεις τον ευαυτό σου ευαυτό σου ανθρωπάκο. Φαβάσαι να ανικρίσεις, όσο και την δύναμη που σου υποσχέθηκαν.Αλήθεια, πώς σκεφτεσαι να χρησιμοποιήσεις την δύναμη σου; Δεν ξέρεις. Φοβάσαι να σκεφτείς ακόμη πώς μπορεί κάποια μέρα να'σαι διαφορετικός: ελεύθερος αντο φοβισμένος,ειλικρινής αντι ραδιούργος, να χαιρεσαι τον έρωτα ,όχι σαν τον κλέφτη μές στην νυχτ, αλλα ανοιχτά, στο φώς του ήλιου.Απεχθάνεσαι τον ευαυτό σου ανθρωπάκο.Αναρωτιέσαι,<<Ποιος θα ειμαι εγώ που θα'χω αποψη,θα κουμαντάρο την ζωή μου και θα αποκαλώ ολάκερη την οικουμένη δική μου;>> Δίκιο έχεις. Ποιος εισαι εσυ που θα διεκδικήσεις την ζωή σου;
    Ε θα σου πώ ποιος εισαι.
    Διαφέρεις απο τον ισχυρό σε τούτο μόνο, ο ισχυρός υπήρξε κάποτε πολύ μικρός ανθρωπάκος, αλλα ανέπτυξε κάποτε μια σημαντική ικανότητα.Αναγνώρισε την ποταπότητα και την ανεπαρκεια των πράξεων του!Με αλλα λόγια ο ισχυρός γνωρίζει σε τι και πού ειναι ανθρωπάκος.
    Ο ανθρωπάκος, όμως δε γνωρίζει οτι ειναι ποταπός φοβάτε να το μάθει.Κρυβει την ποταπότητα και την ανέπαρκεια του πίσω απο αυταπάτες δύναμης και μεγαλείου, την δύναμη και το μεγαλείο καποιου άλλου.Ειναι περίφανος για τους στρατηγούς του, αλλα οχι για τον ευαυτό του.Θαυμάζει την ιδέα που δεν είχε και οχι εκεινη που είχε.Οσο λιγοτερο καταλαβαίνει κάτι, τόσο περισσοτερο πιστευει σ'αυτο.Κι οσο καλύτερα αντιλαμβάνεται μια ιδέα, τόσο η πίστη του σ'αυτόν κλονίζεται

Wilhem Reich
    Άκου ανθρωπάκο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    πάντως έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα ξέρετε τι νομίζω;
    (και αναφέρομαι στους φοιτητές)

τουλάχιστον για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος μην περιμένετε καμία ουσιαστική εξέλιξη ή σοβαρή λύση

διότι απλούστατα η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ πώς θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές...
    +1000

Και όχι μόνο για το τρέχον έτος

Ξαναποστάρω αυτό που έγραψα σε προηγούμενες σελίδες :

"Κατά τα άλλα, τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στη χώρα μας είναι τόποι μόρφωσης, διεύρυνσης πνεύματος, καλλιέργειας και ανάπτυξης νέων ιδεών, μετάδοσης γνώσεων από το διευρυμένο πνεύμα των καθηγητών προς τους μαθητές που διψάνε σαν σφουγγάρια για τη γνώση των καθηγητών τους.

ΕΛΕΟΣ!!!

Αντί, όταν μιλάμε για τα Πανεπιστήμια, να μιλάμε για νέες τεχνολογικές εφαρμογές, για νέες οικονομικές θεωρίες, για νέα δεδομένα που δίνουν οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις για την πορεία της ανθρωπότητας, τους νέους οραματισμούς για το ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του τόπου, μιλάμε για το ποιος και πότε θα έχει το δικαίωμα ( αν είναι δυνατόν!!! ) να μπαίνει, ή να είναι, μέσα και να τα σπάει.

Πηγαίνεις σε συνελεύσεις και αντί να ακούς επιχειρήματα ένθεν και ένθεν για τα πραγματικά προβλήματα του ίδιου του Ιδρύματος, ακούς το πρόγραμμα του ενός και του άλλου κόμματος. Γιατί; Γιατί έτσι έχει πέσει γραμμή από τη Ρηγίλλης, τη Χ. Τρικούπη ή τον Περισσό ή όπου αλλού.
    Διευρυμένο πνεύμα κατά τα άλλα. Διευρυμένο σε περισσότερα χρώματα, ίσως.

Έχετε δει σε κάποιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ στην Ελλάδα που γίνεται σοβαρή δουλειά ( ναι, έχουμε λίγες τέτοιες περιπτώσεις ) να υπάρχουν τέτοια προβλήματα;

Ναι, είμαι υπέρ του ασύλου, ή μάλλον των ασύλων : ανιάτων, φρενοβλαβών, ενδημικών πουλιών…..Σίγουρα χρειάζεται και ένα άσυλο ηλιθίων!! "

Εκνευρίζομαι ρε γμτ που οι περισσότεροι από μας πέφτουμε στην παγίδα των μεγάλων!!
    LIBYKOS

words, words, words......
    Για όσους έχουν χρόνο για διάβασμα, εδώ υπάρχει μια πολύ γλαφυρή και ζωντανή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί μέσα στον χώρο του ΕΜΠ και ειδικά στην "πρωτοκλασάτη" σχολή τον ΗΜΜΥ (μέλος της οποίας είμαι από το 1998 ως φοιτητής/υπ. διδακτορικός).
    http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic...sd=a&start=280
    http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic...sd=a&start=300
    κτλ.....

Δεν κάνω κανένα σχόλιο για την κατάσταση. Το μόνο που θα πώ είναι ότι αν εγώ προσωπικά ήμουν λίγο πιο έξυπνος, πιο εργατικός, πιο υποψιασμένος και λιγότερο τεμπέλης, θα είχα φύγει για σπουδές σε άλλη χώρα πριν από πολλά χρόνια.... Όσοι από σας έχετε παιδιά που θέλουν/μπορούν να κάνουν κάτι καλό με την ζωή τους, πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να σπουδάσουν σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

ade paidia kai me to kalo kai idiotiki astinomia...

oloi vlepoume ta xalia tis....
    kaneis den aisthanete prostateumenos apo tin astinomia
    oloi jeroume otoi poloi apo autous einai blegmenoi me "vromodoulies"

ara
    NA KATARGITHEI KAI I ASTINOMIA!!!
    idiotiki astinomia apo edw kai pera... (kai opoion parei o xaros)

kai gia na sovareutoume...

poios ftaiei gia to xali twn Panepistimiwn?

mipos to oti oi ekpaideutikoi kataferan (meso tis apilis gia apergies/psifous) na stamatisoun tous elegxous?

ma xwris elegxous poios ma@@kas tha kathsei na asxolithei me to an kanei kalo mathima...
    to merokamato na vgenei kai as min mathoun tipota... gia perissoteri kourasi eimaste?

kai twra jepoulame tin paidia...

to idio akrivos den egine me toses kai toses kratikes epixeiriseis?

- ejipiretoume vraxiprothesmes politikes skopimotites (rousfetia, theseis, vismata ktlp)
    - afinoume tin epixirisi na parakmasei kai na ginei zimiogona
    - rixnoume tin poiotita wste na aganaxtei o kosmos
    - poulame tin epixirisi OSO OSO (oso dld na gemisei i tsepi mas)
    - milame gia ejixronismo, ejigiansi tou kaldou kai veltiwsi twn ipiresiwn pros tous polites...

alla telika diathetoume ena neo pro-ion jeperasmeno, provlimatiko kai panakrivo...

an dite tis kiniseis twn kivernoudwn os pros tin paidia (ta telautaia 10 xronia) tha dite dio pragmata...
    1. o kathenas ekane oti poio asovaro kai oti tou katevene...
    2. ipirxe mia stadiaki ipovathmisi tis paidias kai tautoxrona i dimiourgia sto koino tis pepithisis oti ftainai ta kwlopaida pou den diavazoun, einai tou frape, tis loufas kai tou ox-aderfe...

alla as pame kai sta idiotika panepistimia...

me dedomeni tis katadia twn kratikwn kai tin akoma xeiroteri pou tha epakolouthisei gia auta, ta idiotika tha einai mia OASI...

mia oasi gia na vreis douleia... gia kamia 10aria xronia stin kaliteri...

meta oi ejelijeis tha exoun jeperasei tis gnwseis sou kai esi tha prepei na pas jana sto "panepistimio"...

giati poios tha einai o kirios rithmistis tis poiotitas sta idiotika?
    o arithmos egegramenwn ara TO XRIMA!!
    kai pws tha egrafoun poloi se emas?
    me ton idio tropo pou grafontai sta IIEK!!
    diafimisi kai to karoto tis amesis epagelmatikis apokatastasis stin etairia pou exei to panepistimeio...

me alla logia i efimeri kai amesa ekmetaleutsimi gnwsi...

gia na min milisoume gia Roumanies kai plirwmena ma-imou ptixia Iatrikis...

kai telos kati gia to asilo...
    - axristo stin dimokrateia
    - kedro eglimatos, narkotikwn kai parasitikwn atomwn/omadwn

ws pros to prwto tha pw apla oti ta simvola (opws to politexneio) einai poio isxira apo tous anthrwpous pou ta ftiaxnoun...
    kai an nomizete oti exete dimokrateia or xeirotera oti den iparxoun idees kai apopseis pou xreiazontai tin eleutheria tou asilou exete xasei episodia...
    kai auto fenete jekathara apo to oti polloi einai autoi pou edw kai polla xronia prospathoun na katargisoun to asilo. akoma kai otan den ipirxan tosa episodia...

alla auto thelei poli kouveda

twra ws pros to deutero...
    stin omonoia dld ta pragmata einai kalitera?
    se poses perioxes tis athinas tha perpatagate monoi sas meta tis 22:30?
    se posa gipeda tha pigenate me tin oikogenia sas gia na dite enan agona podosfairou? (kai den milaw mono gia ta sovara episodia... osoi exoun paei jeroun ti jilo kai petres peftoun...)

o rolos tis astinomias einai toulaxiston periergos...
    ta ipan kai poio prin polloi poli swsta...

alla an den thelete na dite den tha dite pote...

απο τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σπουδάσουν αλλά ΔΕΝ θέλουν να μπουν στο μαρτύριο των πανελλήνιων εξετάσεων και είναι διατεθιμένοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για αυτό, ποιο το πρόβλημα;

Γιατί να πάνε να κάνουν το ίδιο στο εξωτερικό και να μην μείνουν στην Ελλάδα;
    Όσοι θέλουν να σπουδάσουν στρώνουν τον πισινό τους και διαβάζουν..... γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα έτοιμα... Έτσι είναι όλα στη ζωή πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και όλα θέλουν κόπο για να κερδιθούν.... Οπότε άν κάποιος θέλει να σπουδάσει πρέπει να περάσει πανελλαδικές εξετάσεις....

Αν κάποιος δεν μπορεί να περάσει με εξετάσεις τότε με ποιά κριτήρια θα μπορέσει να σπουδάσει?
    Με το πόσα λεφτά διαθέτει??? Συγνώμη αλλά όσα λεφτά και να έχεις αν δεν έχεις μυαλό τότε τσάμπα και τα λεφτά.... Γιατί να μείνουν Ελλάδα και να μην πάνε εξωτερικό???
    Γιατί αυτοί που διαθέτουν τόσα χρήματα για να πληρώσουν έχουν τη δυνατότητα (τις περισσότερες φορές) να πάνε εξωτερικό... Να λοιπό πώς θα βγαίνουν τα στουρνάρια..... Με το κιλό..... Φυσικά θα υπάρχουν και 1-2 εξαιρέσεις... ΣΙΓΟΥΡΑ όχι περισσότερες...

Το θέμα είναι ότι οι δαπάνες για τη παιδεία δεν θα αυξηθούν... Ιδιωτικά και δημόσια θα χρηματοδοτούνται με το ποσό που αυτή τη στιγμή χρηματοδοτούνται τα δημόσια.... Λέμε λοιπόν για βελτίωση? Τι βελτίωση θα είναι αυτή αφού οι δαπάνες θα μειωθούν.... Και είναι άδικο γιατί ένα παιδί που θα έχει λεφτά θα πάει στο ιδιωτικό και θα "σπουδάσει" ενώ κάποιος άλλος που θα έχει φτύσει αίμα και χρήμα (που δεν διαθέτει με ευκολία) στα φροντηστήρια για να δώσει εξετάσεις πάλι θα μείνει στην απέξω....

"ανωτατοποιήθηκε" και έγινε "πανεπιστήμιο" (ΤΕΙ δλδ),
    Κοίτα αυτό δεν ισχύει... Και ξέρω ότι η κατάσταση στα τει είναι πολύ χειρότερη απότι στα αει.... όμως πρέπει να γίνει... πρέπει να υπάρχει εξίσου καλή εκπαίδευση και στα τει...

Γενικά.... Δεν θέλω να πληρώνω τα βιβλία μου... Δεν έχω στην άκρη 600 ευρώ για βιβλία για κάθε εξάμηνο... Γιατί τα πανεπιστημιακά συγγράματα τόσο κοστίζουν... Και εγώ μένω και Αθήνα οπότε δεν πληρώνω ενοίκιο.... Άλλοι που πληρώνουν και νοίκι?
    Θα τους επιβαρύνουμε κι άλλο...? Αλλά όταν έχει μάθει κανείς να του τα δίνουν όλα στο χέρι δεν χρειάζεται να ανησυχεί... και πτυχίο θα πάρει και όλα... Εγώ όπως και χιλιάδες άλλοι φοιτητές... Δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα... από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ είμαι στο πόδι... καθημερινά... Οπότε δεν μπορεί να με επιβαρύνει κανείς κι άλλο.... Θα πρέπει να κάνω 100 δουλειές για να ξεχρεώνω... Τέλοσπαντων θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και θα δούμε τι θα γίνει αφού δεν τα βρίσκουμε..

Καληνύχτα.
    Άδραξε τη μέρα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    Όσοι θέλουν να σπουδάσουν στρώνουν τον πισινό τους και διαβάζουν..... γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα έτοιμα... Έτσι είναι όλα στη ζωή πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και όλα θέλουν κόπο για να κερδιθούν.... Οπότε άν κάποιος θέλει να σπουδάσει πρέπει να περάσει πανελλαδικές εξετάσεις....

Αν κάποιος δεν μπορεί να περάσει με εξετάσεις τότε με ποιά κριτήρια θα μπορέσει να σπουδάσει?
    Με το πόσα λεφτά διαθέτει??? Συγνώμη αλλά όσα λεφτά και να έχεις αν δεν έχεις μυαλό τότε τσάμπα και τα λεφτά.... Γιατί να μείνουν Ελλάδα και να μην πάνε εξωτερικό???
    Γιατί αυτοί που διαθέτουν τόσα χρήματα για να πληρώσουν έχουν τη δυνατότητα (τις περισσότερες φορές) να πάνε εξωτερικό... Να λοιπό πώς θα βγαίνουν τα στουρνάρια..... Με το κιλό..... Φυσικά θα υπάρχουν και 1-2 εξαιρέσεις... ΣΙΓΟΥΡΑ όχι περισσότερες...

δλδ οποιος στα χρονια μου εγραφε πολιτικη οικονομια,μαθηματικα,εκθεση και ιστορια...ητανε το σωστοτερο κριτηριο για να βγει οικονομολογος,ψυχολογος, λογιστης...ε οχι ρε κοπελια ακυρο!!!!
    αυτο το οποιος θελει να σπουδασει να διαβασει για τις πανελληνιες μηπως τελικα ειναι φαιδρο???
    και για να σου το εξηγησω και το ποσο φαιδρο ειναι ακου τα παρακατω.
    1.για να διαβασεις για τις πανελληνιες κανεις φροντηστιρια αρα το χαπατο της δημοσιας παιδειας φτυστο!!!οποιος δεν εχει φραγκα για φροντηστιριο παπαρια πανεπιστημιο.
    2.οχι μονο κανουνε φροντιστηρια για τα μαθηματα που υποτιθετε οτι διδασκονται στο σχολειο αλλα για να περασει ενα παιδι καλων τεχνων, αρχιτεκτονικη,πολ.μηχανικος πρεπει να δωσει σχεδιο.βρες μου ενα σχολειο που να διδασκει σχεδιο!!!!!!
    3.για να μπεις στρατιωτικες σχολες η τεφαα πρεπει να δωσεις αθληματα.βρες μου ενα σχολειο που διδασκει αθληματα.
    4.γερμανικη, αγγλικη, ιταλικη, ισπανικη φιλολογια.δεν διδασκονται ολα αυτα στα σχολεια.
    5.μουσικη ακαδημια.υαπρχει ωρα μουσικης???και αν ναι τι γινεται εκεινη την ωρα στο σχολειο???

αρα λοιπον κοπελια ηδη υπαρχουν ενας σκασμος σχολες που αν δεν τα φυσας...δεν μπαινεις.σε ολες τις αλλες οσοι μπαινουν κανουν φροντηστιριο.ΚΟΙΝΩΣ ΕΣΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΝΕ 2Η ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΩΝ.

και οσο για τα κριτηρια...να σε ενημερωσω οτι θα προτιμουσα να εμπαινες με <<ελευθερη εισοδο>> στη σχολη σου και να εβγαινες με γνωσεις παρα το να μπαινεις παπαγαλιζωντας μεχρι και την εκθεση και αργα η γρηγορα,γλειφωντας καθηγητες (μεταφορικα η κυριολεκτικα) να παιρνεις ενα κωλοπανο που θα λεει οτι τελειωσες πολ μηχ στο εμπ και να μην ξερεις θεο απο στατικα!!!

για να τελειωνουμε....

συμφωνω μαζι σου στα καιρια ερωτηματα αλλα διαφωνω σε ολοκληρη την υπολοιπη λογικη σου, η οποια (οπως ειπα και σε καποιον αλλο μια και δεν μιλας με τον πρετεντερη) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

καλυνηχτα σας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κατα τα αλλα....ΕΙΣΤΕ

ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΚΟΛΑΤΕ.......

Η ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ Η ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Eγω πίστεύω οτι η Βάσια ηθελε να πει οτι μρρικοι βρισκουν σαν πρόφαση το αθλιο συστημα των πανελληνιών για να πούν "όριστε θα μας σώσουν τα ιδιωτικα"...
    Και δεν νομίζω να το βλέπει απο την θέση του ισχυρου μιας και οπως μας λεέι δουλευει και σπουδάζει πραγμα που ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο πιστεψε με....
    Οπότε δεν νομίζω να παίζει τετοιο θέμα...Μην αδικουμε τσαμπα κοσμο και αφήσαμε τον άλλο κυριλε να λεει για Χρυση Αυγη και μ@λ@κιες

Ας χαλαρώσουμε στην τελικοι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και οι συνειδήσεις δεν γεννιούνται στους καναπέδες...
    Εγω ειμαι ευχαριστημένος που ειδα οτι τελικά δεν ζουνε ολη στην ληθη της αφασιας τους αλλα
    υπάρχουν καποια άτομα που δεν μασανε πια.

Καλή Τυχη σε ολους μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Eγω πίστεύω οτι η Βάσια ηθελε να πει οτι μρρικοι βρισκουν σαν πρόφαση το αθλιο συστημα των πανελληνιών για να πούν "όριστε θα μας σώσουν τα ιδιωτικα"...
    Και δεν νομίζω να το βλέπει απο την θέση του ισχυρου μιας και οπως μας λεέι δουλευει και σπουδάζει πραγμα που ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο πιστεψε με....
    Οπότε δεν νομίζω να παίζει τετοιο θέμα...Μην αδικουμε τσαμπα κοσμο και αφήσαμε τον άλλο κυριλε να λεει για Χρυση Αυγη και μ@λ@κιες

Ας χαλαρώσουμε στην τελικοι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και οι συνειδήσεις δεν γεννιούνται στους καναπέδες...
    Εγω ειμαι ευχαριστημένος που ειδα οτι τελικά δεν ζουνε ολη στην ληθη της αφασιας τους αλλα
    υπάρχουν καποια άτομα που δεν μασανε πια.

Καλή Τυχη σε ολους μας
    εγω παλι εισεπραξα αλαζονια απο τη δηλωση της βασιας.και αν εκανα λαθος...συγγνωμη αλλα ειναι αυτο το <<αχρωμο>> p/c που δημιουργει τετοιου ειδους παρεξηγησεις.και οταν μιλησα για θεση ισχυος εννοουσα παντα απεναντι σε ενα ατομο το οποιο δεν εχει την τυχη της βασιας, να ειναι δλδ σε μια σχολη.οσο για την αυγη...αν πας πισω θα δεις οτι το εθιξα το θεμα και μαλιστα (αν θυμαμαι καλα) και στην ιδια σελιδα.

για την επομενη παραγραφο....+1

Alchimistis ευχαριστώ αυτό ήθελα να πω!!!!

εγω παλι εισεπραξα αλαζονια απο τη δηλωση της βασιας.και αν εκανα λαθος...συγγνωμη αλλα ειναι αυτο το <<αχρωμο>> p/c που δημιουργει τετοιου ειδους παρεξηγησεις.και οταν μιλησα για θεση ισχυος εννοουσα παντα απεναντι σε ενα ατομο το οποιο δεν εχει την τυχη της βασιας, να ειναι δλδ σε μια σχολη.

TROOPER έχεις δίκιο... και εγώ τώρα που το διάβασα ξανά μου κακοφάνηκε... Δεν το είπα σωστά... Συγνώμη λοιπόν αν έθιξα κάποιον εννοούσα αυτό που πολύ ωραία κατάλαβε ο Alchimistis....

ειναι αυτο το <<αχρωμο>> p/c που δημιουργει τετοιου ειδους παρεξηγησεις
    +1000

Ευχαριστώ και πάλι Alchimistis!!!
    Φιλικά!
    Άδραξε τη μέρα...

Κατ' αρχήν να πω οτι έτσι όπως εξέφρασε η vas_sia το επιχείρημά της ήταν λίγο "αυτό είναι αν σας αρέσει", καθόλου δημοκρατικό και πολύ στενόμυαλο....

Υποτίθεται οτι ένας προοδευτικός άνθρωπος που αγωνίζεται, έχει και το μυαλό του ανοιχτό σε νέες ιδέες... αυτό είναι και η πεμπτουσία της προόδου.

Δυστυχώς βέβαια οι "αγώνες" πλέον έχουν ταυτιστεί με τη λογική "μην πειράξετε τίποτα" και το κρίμα είναι οτι αυτό δεν προέρχεται απο τους κόλπους μιας συντηρητικής πολιτικά παράταξης (όπως θα περίμενε κανείς), αλλά το αντίθετο. Σημεία των καιρών θα έλεγε κανείς...

Τέλος πάντων, δεν είδα όμως vas_sia να σχολιάσεις την παράγραφο 2 του άρθρου που υπερασπίζεσαι. Συμφωνείς με τα περι "θρησκευτικής συνείδησης"? Θα με απογοητεύσεις αν πεις ναι...

Αλλα έχουμε ξεφύγει... το θέμα είναι αυτό που ακόμα λέγεται "άσυλο".

Δυστυχώς για άλλη μια φορά σε αυτή τη χώρα, κολλάμε σε θεσμούς-συνθήματα και χάνουμε την ουσία.

Όταν θεσμοθετήθηκε το άσυλο είχε ένα σκοπό. Τώρα απλά δεν έχει κανένα. Τα περί "ελεύθερης διακίνησης ιδεών" είναι απλά πολιτικολογικές καραμέλες. Εκτός αν νομίζουμε οτι ζούμε στο Μάη του '68 και τα αμφιθέατρα είναι οι χώροι που γεννιούνται και διακινούνται νέες ή "νέες" ιδέες...

Αυτό, την εποχή του διαδικτύου, που είναι το κατ' εξοχήν πλέον βήμα διακίνησης ιδεών και αποψεων.

Αυτά

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

http://www.parliament.gr/politeuma/s...sp?ArthroID=18

από την παραπάνω διέθυνση ίσως χωρίς τα 3 τελευταία τα οποία δεν είναι σχετικά με το θέμα μας....Το παραθέτω για να το δουν όλοι...

Κατ' αρχήν να πω οτι έτσι όπως εξέφρασε η vas_sia το επιχείρημά της ήταν λίγο "αυτό είναι αν σας αρέσει", καθόλου δημοκρατικό και πολύ στενόμυαλο....
    Απολογήθηκα γιαυτό λίγο πιο πάνω.....

Τέλος πάντων, δεν είδα όμως vas_sia να σχολιάσεις την παράγραφο 2 του άρθρου που υπερασπίζεσαι. Συμφωνείς με τα περι "θρησκευτικής συνείδησης"? Θα με απογοητεύσεις αν πεις ναι...
    ???? Το άρθρο 16 έχει πολλές παραγράφους αρκετές από τις οποίες θα έπρεπε να τηρούνται... Δεν διαμαρτυρόμαστε για το αν η παιδεία έχει σκοπό την ανάπτυξη θρησκευτικής συνείδησης.... Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει και πολύ την ερώτησή σου οπότε μπορεί και να μην σε κάλυψα....

Φιλικά
    Άδραξε τη μέρα...

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43