Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 212

Θέμα: Ποσοι ειμαστε; (Enduro, Super Motard)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...

Υπονοεις οτι το SV ειναι πιο παρταλι απο το Kaze-R που δεν εχω συμπεριλαβει στον προφιλ; ...εισαι και Σουζουκακιας παναθεμα σε. Δεν κατακρινω κανεναν που δεν εχει διαβασει τα 7.000 ποστ μου.Κατακρινω το γεγονος οτι μπαινουν σε ενα φορουμ για να πουν τις μαλακιες που θα μπορουσαν να πουνε στην καφετερια και που θα περασουν στο ντουκου.Εδω τα γραπτα μενουν το εχουμε ξαναπει.

Και γω την έχω πει στο stoubi για το beverley (είναι μηχανή αυτό ρε, όχι πες μου είναι; ), σε άσχετη φάση που παρεξηγηθήκαμε σα λαλάκες χωρίς λόγο -και γι' αυτό το βάζει ρε, βαλτός είναι.

.

Με τετοιο παρταλι ειναι να μην του την πεις.Εχει βαλει και ενα αβαταρ εκει περα οταν μεγαλωσει θελει να γινει εντουρας νομιζω. :rofl:

Όσο για τα λιμανάκια, τί να κλάσετε ρε εκεί, άντε πάτε παραέξω ή παραπάνω ή κάπου στα διάλα αλλού τέλος πάντων και να γουστάρετε, άντε γιατί με τόσο χαβαλέ εδώ μέσα έτοιμος είμαι να αλλάξω λάδια στο ονόφιο και να κατέβω Αθήνα μόνο και μόνο για να σκάω στα γέλια με κάτι τέτοιες φάσεις που θα πλακώνεστε για το τίποτα -χώρια το Δούκα τί γέλιο θα βγάλει μόνος του.

.

Αυτο ελειπε να πηγαιναμε και Λιμανακια να τα στηναμε.Τοσο ξεφτιλες και να το θελαμε...

Κουλάρετε, πάτε στο σωστό φόρουμ και ποστάρετε για να κάνετε κάμμια βόλτα -και οι παλιότεροι βρείτε καλύτερους τρόπους να κάνετε χιούμορ, αλλιώς χαρακτηρίζεστε βλακόμουτρα με κάτι τέτοια -όχι ότι δεν είστε.

Ούγκ.

.

Χαιρομαι που μας καταλαβαινεις.

:rotflmao:
    Υ.Γ Ποιο ειναι αυτο το σωστο φορουμ που πρεπει να παμε για να κανουμε καμια βολτα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    [B]Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...[QUOTE]

Kαι απο που ως που ρε φιλαρακο θα μου πεις σακαρακα ενα μηχανακι 400cc 07 μοντ που κουνιετε σχετικα αξιοπρεπος μεσα στην πολη και εξω απο αυτην και που πληρωσα πιθανον παραπανω απο οτι εχεις παρει το δικο σου το χρεπι μεταχειρω και κανω την δουλεια μου????? Και γιατι θα πρεπει να μου λεει ο οποιος ποιο μηχανακι θα βαλω στο προφιλ μου ???? Και μετα για πες μου τι μαλακιες εγραψα σε ενα ατομο που καλουσε για βολτα αλλους λες και θα πανε σε ληστεια οπως πολυ σωστα παρατηρησε αλλος φιλος εδω μεσα ???? Το οτι απαντησα σε αλλα ποστ πανω στην πλακα το εκανα και τελειωσε....

Προτου απαντησω ομως πανω στην πλακα ,υπαρχει μηνυμα που γραφω πολυ καθαρα τι με πειραξε και καλα θα ειναι να διαβαζεις προσεκτικοτερα........

Καλά ρε stoubi, άμα δε σηκώνεις πλάκα για το μοτόρι σου πάσο (φυσικά και είναι ότι πρέπει για Αθήνα, και για παντού το μηχανάκι σου, εγώ το παπί θα οδήγαγα άμα έμενα -και δούλευα- ακόμα εκεί), πες για τα δικά μου ότι θές να πατσίσουμε...

Το φόρουμ με τις συναντήσεις δεν είναι ρε συ gcrook;

(αυτό που δέ πατάω γω συνήθως καθότι είμαι xxx χιλιόμετρα μακριά, δικαιολογίες)

Όσο για το sv gcrook, δεν ήξερα κάν ότι έχεις το sv στο προφίλ, νόμιζα ότι είχες το άλλο.

Το φόρουμ με τις συναντήσεις δεν είναι ρε συ gcrook;

(αυτό που δέ πατάω γω συνήθως καθότι είμαι xxx χιλιόμετρα μακριά, δικαιολογίες)
    Εγω ομως το παταγα πολυ συχνα μεχρι τον Γεναρη.
    Συχνα επισης παταγα και αυτο με τα τρακντει.

Και τα δυο πολυ πιο συχνα απ'οτι επρεπε.
    -..Not Yet!

Όσο για το sv gcrook, δεν ήξερα κάν ότι έχεις το sv στο προφίλ, νόμιζα ότι είχες το άλλο.
    Πιο μωρε το Kaze-r;

Μα...αυτο εχω......
    -..Not Yet!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Καλά ρε stoubi, άμα δε σηκώνεις πλάκα για το μοτόρι σου πάσο (φυσικά και είναι ότι πρέπει για Αθήνα, και για παντού το μηχανάκι σου, εγώ το παπί θα οδήγαγα άμα έμενα -και δούλευα- ακόμα εκεί), πες για τα δικά μου ότι θές να πατσίσουμε...

Α Πλακα εκανες.........

Ο 1ος εισαι εδω και 6 μηνες που το εχω παρει......

Καλά επειδή δέ βγάζουμε άκρη, και τα παιδιά στο παρών θρεντάκιο μπορεί να εννοούσαν μια απλή βολτούλα (και όχι οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση με σκοπό οι πεζοί να καβαλάνε κολώνες, και τα κουτιά να πέφτουν σωρηδόν στη θάλασσα από το τρόμο), άμα ενδιαφέρονται ακόμα για χαλαρή βολτούλα (εγώ αυτό κατάλαβα όσο μούρη και να πουλάγανε διάφοροι πάντως) προτείνω να τσεκάρουν καλύτερα τα σχετικά με την ομαδική οδήγηση στο "Οδήγηση -Tips & Tricks", και να βγούνε παραέξω να γουστάρουνε κιόλας αντί για τα λιμανάκια.

Παραείστε παρεξηγησιάρηδες, πάω να σπαμάρω αλλού -άσε που επιτελώ κοινωνικό έργο σε κουτοφόρα...

άμα ενδιαφέρονται ακόμα για χαλαρή βολτούλα (εγώ αυτό κατάλαβα όσο μούρη και να πουλάγανε διάφοροι πάντως) προτείνω να τσεκάρουν καλύτερα τα σχετικά με την ομαδική οδήγηση στο "Οδήγηση -Tips & Tricks", και να βγούνε παραέξω να γουστάρουνε κιόλας αντί για τα λιμανάκια.

Χαχαχαχαχαχα.

:rotflmao:

Αυτο δεν θα το κανουνε ποτε μερικοι εδω μεσα ουτε καν που τους ενδιαφερει ουτε που γνωριζουν οτι στα φορουμς υπαρχουν τετοια κειμενα.

Εκει κολλησαμε εξ'αρχης καποιοι (εγω σιγουρα) εξ'ου και το υφακι μας σε αυτο το θρεντ.

Παρεξηγισιαρηδες δεν ειμαστε γιατι μας λενε γλυκα αγορια μερικους εδω μεσα νομιζεις;
    -..Not Yet!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    [B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...

Και μετα για πες μου τι μαλακιες εγραψα σε ενα ατομο που καλουσε για βολτα αλλους λες και θα πανε σε ληστεια οπως πολυ σωστα παρατηρησε αλλος φιλος εδω μεσα ????

Ρε παλι για μενα λες; και στον υπνο σου εμενα σκεφτεσαι; σε ενοχλησε που καλουσα κοσμο για βολτα επειδη δε μπορουσες να ερθεις και εσυ; επρεπε να ερθεις με το beverly δε θα σε πειραζαμε, τι κομπλεξικος ειναι αυτος ρε...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    θα μιλαγα για το χασμα των γεννεων αλλα δεν στεκει.. θα ψαξω πουθενα στη βιολογια για τα υποχρεωτικα ενδοκυτταρικα παρασιτα μηπως βρω λυση....

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Νέο μέλος
    eleos!

Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς φίλε OrEsTiS82, ότι σε τρώει και σένα το πωλαράκι σου...

Ρε μαγκες εμεις γραφουμε για τη βολτα που θελουμε να παμε..εσεις γιατι μπαινετε σαν τις π@@@@τσες και γ@@@@ατε το thread???αιντε με τα μπρικια ολοι,τσαμπα μαγκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Ρε μαγκες εμεις γραφουμε για τη βολτα που θελουμε να παμε..
    θελω να ερθω κι εγω, που; ποτε;

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KLR 250 Super Motard
    από George-3- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 14:04
  2. 8ος Αγωνας Super Motard
    από Daemon στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3