Υ.Γ Ποιο ειναι αυτο το σωστο φορουμ που πρεπει να παμε για να κανουμε καμια βολτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...
Υπονοεις οτι το SV ειναι πιο παρταλι απο το Kaze-R που δεν εχω συμπεριλαβει στον προφιλ;...εισαι και Σουζουκακιας παναθεμα σε. Δεν κατακρινω κανεναν που δεν εχει διαβασει τα 7.000 ποστ μου.Κατακρινω το γεγονος οτι μπαινουν σε ενα φορουμ για να πουν τις μαλακιες που θα μπορουσαν να πουνε στην καφετερια και που θα περασουν στο ντουκου.Εδω τα γραπτα μενουν το εχουμε ξαναπει.
Και γω την έχω πει στο stoubi για το beverley (είναι μηχανή αυτό ρε, όχι πες μου είναι;), σε άσχετη φάση που παρεξηγηθήκαμε σα λαλάκες χωρίς λόγο -και γι' αυτό το βάζει ρε, βαλτός είναι.
![]()
.
Με τετοιο παρταλι ειναι να μην του την πεις.Εχει βαλει και ενα αβαταρ εκει περα οταν μεγαλωσει θελει να γινει εντουρας νομιζω. :rofl:
Όσο για τα λιμανάκια, τί να κλάσετε ρε εκεί, άντε πάτε παραέξω ή παραπάνω ή κάπου στα διάλα αλλού τέλος πάντων και να γουστάρετε, άντε γιατί με τόσο χαβαλέ εδώ μέσα έτοιμος είμαι να αλλάξω λάδια στο ονόφιο και να κατέβω Αθήνα μόνο και μόνο για να σκάω στα γέλια με κάτι τέτοιες φάσεις που θα πλακώνεστε για το τίποτα -χώρια το Δούκα τί γέλιο θα βγάλει μόνος του.![]()
.
Αυτο ελειπε να πηγαιναμε και Λιμανακια να τα στηναμε.Τοσο ξεφτιλες και να το θελαμε...
Κουλάρετε, πάτε στο σωστό φόρουμ και ποστάρετε για να κάνετε κάμμια βόλτα -και οι παλιότεροι βρείτε καλύτερους τρόπους να κάνετε χιούμορ, αλλιώς χαρακτηρίζεστε βλακόμουτρα με κάτι τέτοια -όχι ότι δεν είστε.
Ούγκ.
.
Χαιρομαι που μας καταλαβαινεις.
:rotflmao:![]()
![]()