Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 273

Θέμα: Αντε ρε βαζελοι............

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ρωτας αν καναν προταση στον ΠΑΟ απο ισπανια η αγγλια??????
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ, ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!!!!!!!

http://www.sport24.gr/html/ent/384/ent.167384.asp

μηπως η Βαλενθια θελει να δωσει λιγη απο την αιγλη του 0-7-31 στην Ιντερ??????????

καμια μεταγραφη??????????
    ποιος σε επηρεαζει και λες τετοια?????????????
    ο σαλπιγγιδης δεν σου κανει?????
    Ιβανσιτς για 2 χρονια σε χαλαει????

συγνωμη!!!!
    ο κοκκαλης εκανε μεταγραφες???...ποιους????????????????
    το διαδοχο του ετο ...............ΦΕΛΙΞ ΜΠΟΡΧΑ??????????????
    μηπως τη σταση ΟΥΑΝΤΟΥ????????????????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΩ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    Ο ΜΠΟΡΧΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΞΕΡΩ, Ο ΝΤΟΜΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΖΩ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ! ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΩ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    Ο ΜΠΟΡΧΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΞΕΡΩ, Ο ΝΤΟΜΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΖΩ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ! ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!

οταν σε καίνε οι βαθμοί δεν σε ενδαιφέρει το θέαμα....ο μόνος λόγος που έπαιξε πιο ανοικτά ο Ολυμπιακός ήταν ότι ήταν αδιάφορος...
    και σου παραθέτω μερικά παραδείγματα πρόσφατα που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς...
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΩΣ ΠΕΞΑΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ???
    ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΕΠΑΙΞΕΣ....άσχετο αν ο ΠΑΟ δεν έκανε ευκαιρίες....

ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ???
    ακόμα και με 10 που πέζαμε πίσω είσασταν όλοι...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ???
    ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕ......
    άρα έχει να κάνει με το πόσο έχουν ανάγκη κ οι δύο τους βαθμούς....
    αμα καιγόσασταν κ εσείς για βαθμούς θα σου έλεγα εγώ πως θα έπαιζες....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ..........................................
    ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ! ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!

Πονεσε ε?

Σορρυ ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ? ...
    Ναι ρε μεγάλε, τώρα που το επισημαίνεις πάω να βάλω τα κλάμματα ............ :rotflmao: :rotflmao:

Αντε απο 'δω ρε, που θα κάνεις και υποδείξεις .......

Σε έτσουξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πρόσεχε γιατί ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ναι ρε μεγάλε, τώρα που το επισημαίνεις πάω να βάλω τα κλάμματα ............ :rotflmao: :rotflmao:

Αντε απο 'δω ρε, που θα κάνεις και υποδείξεις .......

Σε έτσουξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πρόσεχε γιατί ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!
    παιδιά ηρεμείστε υπάρχουν και χειρότερα...
    ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Ολυμπιακός, υποστήριξε οτι το παιχνίδι ήταν στημένο....
    αυτοί μας κυβερνούν ρε...

τώρα την ίδια άποψη υποστηρίζει κ ο "διακεκριμένος" δημοσιογράφος Χαρδαβέλας....
    ελπίζω να κάνει κ μια εκπομπή στον Αθέατο Κόσμο...

...αυριο να δειτε ποσοι γαύροι θα το υποστηριζουν....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    μερικοι απλα δεν ξερουν να χανουν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	06_02_11.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	96,0 KB 
ID:	80212

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    παιδιά ηρεμείστε υπάρχουν και χειρότερα...
    ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Ολυμπιακός, υποστήριξε οτι το παιχνίδι ήταν στημένο....
    μηπως θελατε να ερθει στα πραματα η ν.δ. για να παρετε πρωταθλημα η τα ξεχνατε αυτα????

μηπως επιθυμουσατε βουλγαρακη και σουφλια στα πραγματα και ψηφιζατε ν.δ.????

οχι επειδη λετε οτι ξεχναμε εμεις....

και επειδη οτι και να σας πουμε μας ζαλιζετε τα @@ λεγοντας οτι <<σας φυστικωσαμε!τελος!τουμπεκι!>> και αλλα ωραια...θα μου επιτρεψετε (και αν δε μου επιτρεψετε να μου και μενα) να δανιστω λιγο τη λογικη σας.

λοιπον βαζελια...10 χρονια πιπα-κωλο!!!!αλλο ενα πρωταθλημα δικο μας!!!μια 10ετια σας εχουμε στα 4!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μερικοι απλα δεν ξερουν να χανουν...

Γιατι ρε φιλε μου λες αυτα....... ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=0Vcykh3LItk

Εχετε πολυ γελιο βαζελια.... Συνεχιστε λεμε !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γιατι ρε φιλε μου λες αυτα....... ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
    Εμείς δεν ξέρουμε να ΄χανουμε ρε stoyb,που οι μόνοι βαθμοί που έχει ο ιωνικός είναι από μας στο οάκα και χανουμε κάθε χρόνο στην Κέρκυρα..;;

:rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    89' ..... 0 - 1 .....ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    89' ..... 0 - 1 .....ΤΕΛΟΣ
    10 χρονια πιπα-κωλο εμπλοκη ΤΕΛΟΣ!

πηραμε ενα πρωταθλημα οταν βγηκε η ν.δ και το καναμε θεμα.ακομα η ν.δ δεν ειναι δηλαδη?γιατι δεν τα παιρνουμε ακομα?και η 2η θεση στην κατηγορια 'Α κοκκαλη καλα ειναι μωρε.ολη η ελλαδα τα λεει οτι ο γαυρος πλερωνει τους διατητες,μονο τα γαυρακια δεν το παραδεχονται ομως.ουτε τον οφη τον δικο μας δεν κερδιζουμε και μιλατε.σιγα το 1-0 μωρε.εγω παντως τη juve δε θα την ξεχασω ποτε για εκεινες τις 7(ΕΦΤΑ ΛΕΩ) απιστευτες πραγματικα στιγμες ευτυχιας που μου χαρισε εκεινη τη νυχτα.σε τετοια ματς φαινεται οπως παντα η αξια των "πρωταθλητων".
    Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xarilaos
    πηραμε ενα πρωταθλημα οταν βγηκε η ν.δ και το καναμε θεμα.ακομα η ν.δ δεν ειναι δηλαδη?γιατι δεν τα παιρνουμε ακομα?και η 2η θεση στην κατηγορια 'Α κοκκαλη καλα ειναι μωρε.ολη η ελλαδα τα λεει οτι ο γαυρος πλερωνει τους διατητες,μονο τα γαυρακια δεν το παραδεχονται ομως.ουτε τον οφη τον δικο μας δεν κερδιζουμε και μιλατε.σιγα το 1-0 μωρε.εγω παντως τη juve δε θα την ξεχασω ποτε για εκεινες τις 7(ΕΦΤΑ ΛΕΩ) απιστευτες πραγματικα στιγμες ευτυχιας που μου χαρισε εκεινη τη νυχτα.σε τετοια ματς φαινεται οπως παντα η αξια των "πρωταθλητων".
    ετσι ετσι...να τα παραδεχεστε θελω!
    καλο μωρε το προχθεσινο αλλα η γιουβε ηταν αλλο πραμα!!!
    συμπερασμα πιο πολυ μου σηκωνετε οταν βλεπω τσοντα παρα οταν πρωταγωνιστω (εκει ειναι λιγο πεσμενη).ολα τα περιμενα αλλα να παραδεχεστε και οτι χαιρεστε πιο πολυ οταν αλλη ομαδα με κερδιζει επειδη η δικια σας ειχε να κερδισει εκτος σε αγωνα με τον ολυμπιακο μια 12ετια...ε αυτο δεν το περιμενα...!

γεια σας κωστετσοι!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ποιος ειπε οτι ειμαι παναθηναικος?αντι-ολυμπιακος ειμαι και ειμαι περηφανος γι'αυτο.εχουμε πολλους οπαδους ειδικα τα τελευταια χρονια.α ρε πουστη τι junkia που ειστε εσεις οι γαυροι.μια ζωη απαλευτοι,βαριεμαι να ξαναλεω τα ιδια,τελος.
    Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)

Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αντε ρε
    από peterTHErider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2009, 21:18
  2. ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΓΑΙΝΕ!!!
    από tasos21 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 11:39
  3. αντε ρε
    από b_bong12 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:10
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  5. Μην κάνετε σαν μαλάκες ρε....
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 5