Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 195

Θέμα: 300

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ειδα και εγω

το έργο και εχω να πω πως...

η για πουστηδες είναι ....

η για παιδακια μεχρι 13 ετων..

αμ αυτος ο ξέρξης με το κινητο μπουρδελο του...

αλλο πραμα.

ο Λεωνίδας επίσης με εμοιαζε με μεταμφιεσμένο Μωηση λεμε..

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: ειδα και εγω

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    το έργο και εχω να πω πως...

η για πουστηδες είναι ....
    δηλ σου αρεσε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: ειδα και εγω

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δηλ σου αρεσε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σε χω δωσει την εντυπωση πως το γυαλίζω το πόμολο ε?

Kαλά ρε Σπύρε μην τρελένεσαι, μπορεί να σε πέρασε και για 13χρονο :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Kαλά ρε Σπύρε μην τρελένεσαι, μπορεί να σε πέρασε και για 13χρονο :rotflmao: :rotflmao:
    κρίμα...

Re: Re: Re: ειδα και εγω

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    σε χω δωσει την εντυπωση πως το γυαλίζω το πόμολο ε?
    ΝΑΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: ειδα και εγω

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΝΑΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οκ παιδιά τα βρήκαμε.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    ΟΧΙ εχει διπλωμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Γεγονός είναι όμως , πως οι Σπαρτιάτες , μέχρι και την ήττα τους απο την μεγάλη Θήβα , αποτέλεσαν το τεράστιο φόβητρο ακόμα και για τους Πέρσες που σύμφωνα με τον Ηρόδοτο , στην δεύτερη μέρα που είδαν τις Σπαρτιατικές ασπιδες και περικέφαλαίες να λάμπουν, υποχωρούσαν στις πρώτες γραμμές, κάτω απο το βάδισμα των γυμνών ποδιών των Σπαρτιατών , για να πέσουν στα ξίφη των Περσών "αξιωματικών" καθώς τρεπόντουσαν σε φυγή.

Gandalf
    Τι ξέρετε για τον σωματότυπο τών αρχαίων Ελλήνων πολεμιστών;Απ' ό,τι θυμάμαι,απ' το σχολείο,μάς τούς παρουσίαζαν μάλλον κοντούς.Πολλοί λένε για ξανθά μαλλιά,γαλανά μάτια και τέτοια..
    Ο Ομηρος τούς περιγράφει μελαχροινούς και δασύτριχους.Το σπουδαίο όμως είναι άλλο.....

Εχω έναν φίλο ζωγράφο που ένα φεγγάρι δούλεψε στην αρχαιολογική υπηρεσία σαν συντηρητής.
    Κάποια στιγμή κι ενώ ήμασταν στο σπίτι του,η κουβέντα ήρθε στην αρχαία Ελλάδα και πήγε σ' ένα συρτάρι κι έβγαλε ένα σκουριασμένο αιχμηρό αντικείμενο.Ηταν φυσικά από σίδερο και ΄το μέγεθός του σαν την παλάμη μου.
    Ηταν μια αιχμή βέλους!!!
    -Αντιλαμβάνεσαι τι θα πει αυτό,ρε; μού λέει.Κοίταγα σα χαζός....
    -Θα πεί ότι,για να είναι η αιχμή τόση,το βέλος πρέπει να ήταν τόόόόσο,άρα το τόξο τόόόόόόόόόόόόόόόσο.......
    -Κι αυτός που το δούλευε ποσο; (εγώ τό'πα αυτό)
    -Ελα ντε!!

Πλάκα-πλάκα πάντως,στο μουσείο τής Ακρόπολης υπάρχει η περικεφαλαία τού Περικλή που,αν δεν ήταν υδροκέφαλος,πρέπει να ήταν πάνω από 2.20!
    Υπάρχει επίσης το άγαλμα τού Ηνίοχου,το οποίο είναι σε φυσικό μέγεθος και ο Ηνίοχος,αν θυμάμαι καλά,είναι 1.92.Τίποτα το αφύσικο σ' αυτό εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια...Ο Ηνίοχος ήταν κάτι σαν τούς σημερινούς τζόκεϊ...δηλαδή μικρόσωμος και ελαφρύς

Στο μουσείο τής Ακρόπολης βρίσκεται επίσης και μια ασπίδα τής εποχής εκείνης.Ξέρετε...αυτή που τη φόραγαν στο "κακό" το χέρι και την πήγαιναν πέρα-δώθε στις μάχες σώμα με σώμα.
    Αν προσπαθήσει σήμερα κάποιος να την περάσει στο χέρι του από τους ιμάντες,που πιάνουν στον καρπό και στον βραχίονα,θα παρατηρήσει ότι ο ιμάντας τού βραχίονα τού φτάνει κοντά στη μασχάλη!!
    καλύτερα πάντως να μην το προσπαθήσει,γιατί θα τού πέσει λίγο βαρειά....50 κιλά σίδερο

Τι να φοβήθηκαν άραγε οι καημένοι οι Πέρσες;

(Ολα τα παραπάνω,εκτός από την αιχμή φυσικά,δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω να τα δω.Γι αυτό,αν κάπου τα παραλέω,διορθώστε με)
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τι ξέρετε για τον σωματότυπο τών αρχαίων Ελλήνων πολεμιστών;Απ' ό,τι θυμάμαι,απ' το σχολείο,μάς τούς παρουσίαζαν μάλλον κοντούς.Πολλοί λένε για ξανθά μαλλιά,γαλανά μάτια και τέτοια..
    Ο Ομηρος τούς περιγράφει μελαχροινούς και δασύτριχους.Το σπουδαίο όμως είναι άλλο.....

Εχω έναν φίλο ζωγράφο που ένα φεγγάρι δούλεψε στην αρχαιολογική υπηρεσία σαν συντηρητής.
    Κάποια στιγμή κι ενώ ήμασταν στο σπίτι του,η κουβέντα ήρθε στην αρχαία Ελλάδα και πήγε σ' ένα συρτάρι κι έβγαλε ένα σκουριασμένο αιχμηρό αντικείμενο.Ηταν φυσικά από σίδερο και ΄το μέγεθός του σαν την παλάμη μου.
    Ηταν μια αιχμή βέλους!!!
    -Αντιλαμβάνεσαι τι θα πει αυτό,ρε; μού λέει.Κοίταγα σα χαζός....
    -Θα πεί ότι,για να είναι η αιχμή τόση,το βέλος πρέπει να ήταν τόόόόσο,άρα το τόξο τόόόόόόόόόόόόόόόσο.......
    -Κι αυτός που το δούλευε ποσο; (εγώ τό'πα αυτό)
    -Ελα ντε!!

Πλάκα-πλάκα πάντως,στο μουσείο τής Ακρόπολης υπάρχει η περικεφαλαία τού Περικλή που,αν δεν ήταν υδροκέφαλος,πρέπει να ήταν πάνω από 2.20!
    Υπάρχει επίσης το άγαλμα τού Ηνίοχου,το οποίο είναι σε φυσικό μέγεθος και ο Ηνίοχος,αν θυμάμαι καλά,είναι 1.92.Τίποτα το αφύσικο σ' αυτό εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια...Ο Ηνίοχος ήταν κάτι σαν τούς σημερινούς τζόκεϊ...δηλαδή μικρόσωμος και ελαφρύς

Στο μουσείο τής Ακρόπολης βρίσκεται επίσης και μια ασπίδα τής εποχής εκείνης.Ξέρετε...αυτή που τη φόραγαν στο "κακό" το χέρι και την πήγαιναν πέρα-δώθε στις μάχες σώμα με σώμα.
    Αν προσπαθήσει σήμερα κάποιος να την περάσει στο χέρι του από τους ιμάντες,που πιάνουν στον καρπό και στον βραχίονα,θα παρατηρήσει ότι ο ιμάντας τού βραχίονα τού φτάνει κοντά στη μασχάλη!!
    καλύτερα πάντως να μην το προσπαθήσει,γιατί θα τού πέσει λίγο βαρειά....50 κιλά σίδερο

Τι να φοβήθηκαν άραγε οι καημένοι οι Πέρσες;

(Ολα τα παραπάνω,εκτός από την αιχμή φυσικά,δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω να τα δω.Γι αυτό,αν κάπου τα παραλέω,διορθώστε με)

Oι άνθρωποι το 400 πΧ ήταν κατα μέσω όρο πιο μικρόσωμοι απο τους σημερινούς.
    Αν δείς θώρακες της εποχής θα το καταλάβεις αμέσως.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ήταν και αδύναμοι.
    Κάθε άλλο θα έλεγα αν φανταστείς οτι το βάρος του οπλισμού τους ήταν περίπου 50 κιλά, αναλόγος και την περίοδο.
    Φημολογείται μάλιστα οτι οι Σπατριάτες (που είχαν ετσι και αλλιώς βαρύτερο οπλισμό απο τους άλλους) υπήρχε εποχή που ο οπλισμός τους έφτανε τα 90 κιλά .

Αυτό που σου έδειξε ο φίλος σου ίσως ήταν αιχμή δόρατος γιατί τα βέλη δέν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα. Αν ήταν όντος σίδερο τότε λογικά η σκορία να είχε εξαφανίσει το μεταλλο (δηλαδή στην ουσία δεν υπήρχε πυρήνας) και αυτό σαν αποτέλεσμα δείνει διόγκωση (γι αυτό και το εντυπωσιακό μεγεθος)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ολυμπ-1.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	16,0 KB 
ID:	82866
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Nα και η περικεφαλαία του Μιλτιάδη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ολθ1-1.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	14,8 KB 
ID:	82868

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Αυτό που σου έδειξε ο φίλος σου ίσως ήταν αιχμή δόρατος γιατί τα βέλη δέν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα. [/B]
    Οχι φίλε,ήταν αιχμή βέλους σίγουρα.Αυτό το είδα με τα μάτια μου και μού εξήγησε κι ο φίλος που το πήρε μέσα σ' ένα σωρό που ήταν "φυλαγμένες"σε μια αίθουσα τής αρχαιολογικής.

Δεν ξέρω..........τι να πω.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Οχι φίλε,ήταν αιχμή βέλους σίγουρα.Αυτό το είδα με τα μάτια μου και μού εξήγησε κι ο φίλος που το πήρε μέσα σ' ένα σωρό που ήταν "φυλαγμένες"σε μια αίθουσα τής αρχαιολογικής.

Δεν ξέρω..........τι να πω.
    Φίλε μου δουλεύω 12 χρόνια στην αρχαιολογική υπηρεσία σαν συντηρητης και όσο να είναι κάτι έχει δεί και μένα το μάτι μου.
    Πάντως η σκορία σε παραπλανά ως προς το μεγεθος

Με κάλυψες και με το παραπάνω.
    moto perpetuo

hasta luego.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ειδα την ταινια χτες και εγω. Πολυ καλη.

Πολυ κομικ βεβαια. Πιο πολυ κομικ παρα ταινια.

Ανετα την ξαναεβλεπα.

Ειδικα οι σκηνες σε αργη κινηση ηταν ολα τα λεφτα.

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. Για Kawasaki Klx 250-300- D-tracker
    από ondrift στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2006, 22:19
  2. 16 και 31 Οκτωμβριου 0-300 Riding School
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:27
  3. Πιθανοτητες πτωσης στα μαθηματα CSS & 0-300
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks