ρε μλκ με εχει ζαλισει ολο το σ/κ ο μικρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
από τι ρε συ?
από έλλειψη γλυκοζης στους μυες του δεξιού τρικέφαλου?
![]()
![]()
![]()
![]()
πιασε απο την 6 σελιδα και μετα και δες...!
ρε μλκ με εχει ζαλισει ολο το σ/κ ο μικρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
από τι ρε συ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
εχω πατησει και με μηχανακι 2 φορες και με αυ/το 1φορα.![]()
με μηχανακι οταν σαβουριαστηκα οντως νευριασα πολυ με τον κοπριτη αλλα δεν χτυπησα καθολου,ομως τα φερια απο το μηχανακι εγιναν...και μετα που μου περασαν τα νευρα ομως το λυπηθηκα το σκυλι!
την δευτερη πατησα ενα κουταβι,το οποιο το λυπηθηκα πολυ..το πηγα στον κτηνιατρο γιατι ειχε σπασει το ποδι του και μετα το...κρατησα![]()
![]()
με το αυ/το βασικα λυπηθηκα τα 250? που εδωσα στον μαστορα,οφου δεν ειχε μεινει κατι απο το σκυλι για να λυπηθω!!!![]()
αν τωρα οι ανθρωποι συμπεριφερονται σα ζωα τους αξιζει αναλογη αντιμετωπιση.
οχι!!!πως να το κανουμε!!!
αν καποιος πεσει απο σουζα και του ανοιξει το κεφαλι στα δυο τι θα σκεφτεις "καλα να παθεις"???
Αν κάνει σούζα και ανοίξει το κεφάλι του στα δύο, ναι "καλά να πάθει!'
και για να μη λέμε λόγια του αέρα, είχα πολύ καλό φίλο, ο οποίος την ώρα που έκανε σούζα, του πετάχτικε ένας παππούς από στοπ. 6 μήνες στο κρεβάτι! Μλκας ο παππούς, αλλά ρε φιλαράκι, αν είχες και τις δυο ρόδες κάτω θα πάταγες ένα φρένο! δε θα βρισκόσουν με τον ένα τροχό μέσα στο παρμπρίζ και με σπασμένα κι εγώ δεν ξέρω πόσα κόκκαλα!
Α ναι, γούσταρε να κάνει σούζες! Και νομίζω ότι συνεχίζει! Ακόμα τον βρίζω! και θα τον βρίζω για όσο τις κάνει! Αν οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν ζώα, όχι δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμασται όπως στα ζώα! Πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ακόμα χειρότερα! Γιατί είναι άνθρωποι (έχουν λογική!)
σούζα/έντο/κλπ εκτος πίστας= μ@λ@κία!!! και δε πα να λέτε!
:a019:
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
από τι ρε συ?
![]()
![]()
![]()
![]()
:a5: :a5: :a5: :a5:
Καλα αντε,για την σουζα θα συμφωνησω,ειναι επικινδυνη....αλλα μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αλλο το rolling endo,που μπορει να ειναι επικινδυνο,και αλλο το στατικο,εκει δεν πειραζεις κανεναν...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Και κανα ψιλοburnout στο φαναρι δεν ενοχλει περισσοτερο απο τα διχρονα....![]()
Αρα ενταξει ειμαστε...ε,ενταξει,για να κανουμε και καμια σουζα πρεπει να παμε Σερρες αλλα δεν γαμιεται,σιγα....![]()
![]()
![]()
-Ελα μ@λακα πηγα πιστα...
-Πως σου φανηκε?
Α,σουζες στη ευθεια εκανα μονο...Πολυ πιστα μενει ρε'συ μετα την ευθεια,βαρεθηκα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε τι να λεμε τωρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Καλα αντε,για την σουζα θα συμφωνησω,ειναι επικινδυνη....αλλα μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι...
Αλλο το rolling endo,που μπορει να ειναι επικινδυνο,και αλλο το στατικο,εκει δεν πειραζεις κανεναν...![]()
![]()
Και κανα ψιλοburnout στο φαναρι δεν ενοχλει περισσοτερο απο τα διχρονα....![]()
Αρα ενταξει ειμαστε...ε,ενταξει,για να κανουμε και καμια σουζα πρεπει να παμε Σερρες αλλα δεν γαμιεται,σιγα....![]()
![]()
![]()
-Ελα μ@λακα πηγα πιστα...
-Πως σου φανηκε?
Α,σουζες στη ευθεια εκανα μονο...Πολυ πιστα μενει ρε'συ μετα την ευθεια,βαρεθηκα...:rotflmao:
να εξηγησουμε τα περι εντο?????
μα ειμαστε τελειως :a24:
αν χτυπησω ομως την γιαγια (χτυπα ξυλο)δεν θα της πω "καλα να παθες"και και θα φυγω λεγοντας στον εαυτο μου οτι ειναι ζωο που πεταχτηκε μπροστα μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρα με το ζωο ασχοληθηκες τη φορα που δεν επαθες τπτ.και ασχοληθηκες μαζι του επειδη ειναι αμυαλο.ποσα καντηλια θα κατεβαζες στη γιαγια που σου πεταγεται δε μας λες ομως.
και οσο για την ερωτηση σου....
ναι!!!
καλα να παθεις θα σκεφτω!!!!!
γιατι δε λες να καταλαβεις οτι οι σουζες,μπατιλικια,εντο κλπ ειναι επικυνδινη οδηγηση?και γιατι δεν αντιλαμβανεσαι οτι απο επικυνδινη οδηγηση κινδυνευει ο φιλος σου,η κοπελα σου,εσυ???
πχ.εγω κανω σουζα πεφτω και εσυ με βοηθας.οκ επιλογη σου.
πρεπει να πεσω πανω σε ανθρωπο δλδ για να αρχισεις να με βριζεις???
δλδ μονο αμα χτυπησει καποιος ειναι εγκλημα???ε ακου τοτε μια λογικη:κοκκινο φαναρι.δεν ερχεται κανεις αρα το περναω.δε τρεχει τπτ!!!!
ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ,ΤΑ ΣΤΟΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!
ΓΑΜΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ (οχι του κοκ) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!
Ε ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ !!!!!!!!!!!!
ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!
ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!!!!:a12:
ποτε,μα ποτε δεν ειπα οτι οι σουζες και τα υπολοιπα κολπα ειναι σωστα!(διαβασε προηγουμενα ποστ μου)
την μονη αντιπαραθεση που εχω με την μαιρα (και με εσενα)ειναι στον τροπο που θα αντιμετωπιζε μια τετοια κατασταση!!!
αν πεσεις παννω σε ανθρωπο δεν θα βρισω κανεναν,θα κοιταξω να βοηθσω οποιον εχει χτυπισει!αν πεσει καποιος επανω μου δεν ξερω πως θα αντιδρασω!!(γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο)
ο τροπος που σκεφτεστε ειναι σωστος(δηλ ταιριαζει με τον δικο μου)ο τροπος αντιδρασης ειναι αυτος που αλλαζει!!
κοιτα ΑΝ θες απαντας,δεν σε βαζω με το ζορι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μλκ με εχει ζαλισει ολο το σ/κ ο μικρος.
δυο ερωτισεις θα σου κανω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αν κάνει σούζα και ανοίξει το κεφάλι του στα δύο, ναι "καλά να πάθει!'
και για να μη λέμε λόγια του αέρα, είχα πολύ καλό φίλο, ο οποίος την ώρα που έκανε σούζα, του πετάχτικε ένας παππούς από στοπ. 6 μήνες στο κρεβάτι! Μλκας ο παππούς, αλλά ρε φιλαράκι, αν είχες και τις δυο ρόδες κάτω θα πάταγες ένα φρένο! δε θα βρισκόσουν με τον ένα τροχό μέσα στο παρμπρίζ και με σπασμένα κι εγώ δεν ξέρω πόσα κόκκαλα!
Α ναι, γούσταρε να κάνει σούζες! Και νομίζω ότι συνεχίζει! Ακόμα τον βρίζω! και θα τον βρίζω για όσο τις κάνει! Αν οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν ζώα, όχι δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμασται όπως στα ζώα! Πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ακόμα χειρότερα! Γιατί είναι άνθρωποι (έχουν λογική!)
:a019:
1)σου εχει σκασει ποτε ανθρωποςμπροστα σου με το κεφαλι ανοιγμενο στα δυο???
2)στον φιλο σου εισουν μπροστα???
σωστο!Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
κοιτα ΑΝ θες απαντας,δεν σε βαζω με το ζορι!!
![]()
δυο ερωτισεις θα σου κανω!!
να απαντήσω εγώ με μια ερώτηση?
αυτός δε σέβεται τη ζωή του (και των γύρω του)...
γιατί να σεβαστώ εγώ τον πόνο του και την ταλαιπωρία του?
1)ΝΑΙ (ειναι που δεν ξερεις και τι δουλεια κανω)Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
2)στον φιλο σου εισουν μπροστα???![]()
2)επισης ναι.
![]()
ti ine touto to klaparxidi re sis ke ine ke se ilikia pou exi perasi gia psito?Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ευτυχως που δεν ειμαι εξυπνος για να καταλαβω οτι το γαμησι το θες μονο εσυ που πεταγεσε σαν πορδη!!!καληνυχτα και σε εσενα!!:
gia na ton fao ton malaka prepi na ton vrazo 5 meres me ena karo mirodika 8a mas xalasi to stomaxi leme...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
1) Ναιπ!
2)όχι την ώρα που έγινε αλλά πήγα πριν το ασθενοφόρο!
Αλλά και πάλι, και σούζα και ακράνοτος?????????
Ε τότε............................................................................................ ...."καλά να πάθει!'
και επειδή μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, δεν λέω ότι δεν θα σταμάταγα, ότι δεν θα έπερνα το 166 ή ό,τι άλλο, απλά..................................."καλά να πάθει!"
γιατι εισαι ανθρωπος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
να απαντήσω εγώ με μια ερώτηση?
αυτός δε σέβεται τη ζωή του (και των γύρω του)...
γιατί να σεβαστώ εγώ τον πόνο του και την ταλαιπωρία του?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ti ine touto to klaparxidi re sis ke ine ke se ilikia pou exi perasi gia psito?
gia na ton fao ton malaka prepi na ton vrazo 5 meres me ena karo mirodika 8a mas xalasi to stomaxi leme...
βρε, βρε, κακώς τον πυροσβέστη του φόρουμ...![]()
![]()
![]()
'ντάξει trooper άραξε τώρα... αναλαμβάνει άλλος ...
![]()
![]()
![]()