Σελίδα 13 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ela re Humador.....dhldh gi´auto aperrptan tous Sofistes (oi prwtoi pou milhsan gia isa dikaiwmata andrwn-gunaikwn kai apeleu8erwsh twn sklavwn),giati htan wraia ta vounalakia k oi vrouves gyrw tous...
    κρινεις και εσυ και αλλοι την ιστορια 2000χρονων με τα σημερινα μετρα και σταθμα...ναι ειχαν σκλαβους και ναι οι γυναικες δεν αντιμετωπιζοντουσαν ως ισοτιμες ...μετα απο τοσο καιρο τι εχει αλλαξει? εκατομμυρια εργατες στον τριτο κοσμο δουλευουν για ψιχουλα ωστε εμεις οι δυτικοι να απολαμβανουμε τα καλα μας αγαθα... θεωρεις δηλαδη οτι πρεπει ο σκλαβος να ειναι μεσα στο σπιτι σου για να θεωρηθει μεμπτο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Oxi re Humador mhn kollas stis lexeis to idio pragma leme:oti polloi euhmeroune eis varos allwn einai gnwsto....
    8a diafwnhsw omws me to prwto meros ths apadhshs sou....Ti shmasia exei h xronikh periodos???H ekmetalleush twn pollwn apo tous ligous einai fainomeno diaxroniko kai pagosmio...dystyxws...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Όπως έλεγε κι ένα παλιο σύνθημα

"Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου απο άνθρωπο. Σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο"

:wacko:

που την πήγαμε την κουβέντα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    γιατι βολευει τη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών...

μη γελιόμαστε και μη κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας ... σιγα μην ειναι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η αιτία ΤΕΤΟΙΑΣ αναστάτωσης.... τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με τις μεταρρύθμισεις στη παιδεία...

μιλαμε για κατευθυνόμενο τραμπουκισμό με μονο σκοπο την αναστάτωση...

idi και εγώ το ίδιο λάθος έκανα,κοιτούσα τα γκάλοπ των εφημερίδων που έχοντας σαν ερώτηση:"Πιστεύετε ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις στην παιδεία;" έβγαζαν ένα ποσοστό 95% ΝΑΙ και 5% όχι ας πούμε.Μετά όμως σκέφτηκα πως η ερώτηση αυτή είναι πολύ γενική.Και εμένα να ρωτήσεις αν χρειάζονται μεταρρυθμίσεις στην παιδεία θα σου πω ΝΑΙ αλλά δεν σε ρωτάει κανείς τί είδους μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν.Υπάρχει κάτι δημοκρατικότερο από το να γίνεται δημοψήφισμα για κάθε τέτοιο θέμα που ξεσηκώνει τέτοια θύελλα αντιδράσεων;Επειδή η ΝΔ (και οποιοδήποτε άλλο κόμμα) συγκέντρωσε την πλειοψηφία στις εκλογές δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όπως έλεγε κι ένα παλιο σύνθημα

"Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου απο άνθρωπο. Σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο"

:wacko:

που την πήγαμε την κουβέντα...
    Ρε Κάπταιν τι να γράψω εδώ? Έχει γίνει η κουβέντα για τα μπάζα. Ξεκίνησε από το γράμμα ενός φοιτητή, και εξελίχτηκε σε καθαροαιμία ή όχι των Ελλήνων. Είναι για πολύ κλάμα η υπόθεση.
    Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.:rotflmao: :rotflmao:
    Ε με τέτοιο αβατάρ, άντε να τον πείσεις ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Φαίνεται ότι ο Αλέξανδρος δεν του έκανε, γιατί είχε πολλές φιλίες με τον Ηφαιστείωνα. Άντε να βγάλουν και καμμιά ταινία με τον Παπαφλέσσα τα αμερικανάκια, έτσι ώστε να δικαιωθεί πλήρως.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για την ουσία του θέματος με τον φοιτητή, ξέρεις την θέση μου. Καλά κάνουνε και αγωνίζονται, και θα συνεχίσουν.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Όσο για το απόφθευγμα που γράφεις από πάνω επιφυλλάσσομαι.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Καλά οχι οτι έχω σε καμιά μεγάλη υπόληψη μπάτσους ασφαλίτες ΄και λοιπούς,αλλά ποιός μου λέει οτι αυτά που γράφει είναι όλα αλήθεια?Επειδή το λέει αυτός?Πολύ ευκολόπιστοι είσαστε μερικοί....ή μάλλον θέλετε να είσαστε....

Και προτού πέσουν οι βρισιές απο διάφορους υπερασπιστές φοιτητικών κινημάτων,πορειών και λοιπούς να σας πω και γω μια μικρή ιστοριούλα.

Γίνεται ψηφοφορία πριν μια δυο βδομάδες για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ.Βγαίνει οριακά υπέρ της άρσης της κατάληψης.Οι φοιτητές πάνε σπίτια τους ξέροντας οτι η κατάληψη τελειωσε.Λίγη ώρα μετά εμφανίζεται μια κοπέλα,και λέει οτι ψήφισε στο τάδε αμφιθέατρο πριν λίγη ώρα,αλλά οτι ανήκει σε άλλη σχολή,απο άλλη πόλη.Επικρατεί αναταραχή,αλλά η κοπέλα ως εκ θαύματος εξαφανίζεται και δεν την ξαναβλέπει κανείς.Βγαίνει η πρωτοφανής απόφαση να ακυρωθούν όλες οι ψήφοι αυτού του αμφιθεάτρου.Κατα τύχη(;; βέβαια σ'αυτό το αμφιθέατρο οι περισσότερες ψήφοι ήταν κατά της κατάληψης.Μετά την ακύρωση των ψήφων το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της κατάληψης.Έτσι και η σχολή παρέμεινε κλειστή.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η γνώμη μου?Μην εμπιστεύεστε και μην πιστεύετε τόσο εύκολα οτιδήποτε.Παντού υπάρχει σαπίλα,βία και νοθεία.Φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων,μπράβοι και φουσκωτοι μέσα σε σχολές σε γενικές συνελεύσεις,μπάτσοι και ασφαλίτες που αντι να κυνηγάνε γνωστούς αγνώστους με κράνη συλλαμβάνουν φοιτητές,μπάτσοι που σε βλέπουν να περνάς απο Εξάρχεια το βράδυ και μόνο σωματικό έλεγχο δε σου κάνουν και πάει λέγοντας.
    Γι'αυτό ας μην πιστεύουμε κάτι απλά επειδή το είδαμε κάπου γραμμένο.
    Δεν μπορεσα να συνεχισω να διαβασω τα υπολοιπα post γιατι κολλησα σε αυτο!!!

Ρε φιλε τι μας λες???
    ...ησουν εκει???
    ...ξερεις τι εγινε???
    ...για ποια φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων μας μιλας???
    ...το παλικαρι δεν διαβασες τι γραφει???

Δεν λεω οτι πολλες σχολες δεν ειναι κλιστες με οχι και τοσο διαφανεις συνελευσεις και ψηφισματα! αλλα το παλικαρι στο γραμμα του δεν γραφει για αυτα!!!!

Μιλαει για τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ της κυβερνησης και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των ΜΑΤ!!!

...να ποιανουν τον καθε ασχετο γιατι αυτον μπορουν και ειναι και πιο ευκολο και να δειξουν οτι να! καναμε την δουλεια μας!! ...και αυτοι που πραγματικα φταινε δεν πιανονται ποτε!

...20 κοπελες επιασαν!! ρε παιδια απο ποτε οι κοπελες στην ελλαδα εχουν τετοια @ρχιδια και πετανε καδρονια και πετρες στους μπατσους!??????? και αν λες οτι αυτο ειναι ραδιο αρβιλα και λες να μην το πιστεψουμε! ...διαβασε παρακατω!!!

...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!! ...ειμαι φοιτητης ,δεν ειμαι σε καμια παραταξη και καμια σχεση δεν ειχα με την πορεια. ...για καφε ημασταν στο κολωνακι και οταν φευγαμε ακουσαμε φασαρια και μ'ενα φιλο μου λεμε δεν παμε μια βολτα να δουμε τι γινεται!

Και βρεθηκαμε εκει στην γωνια της μεγαλης βρετανιας!

Ξαφνικα!! γινεται ενα ντου απο ματ απο την απεναντι μερια του ξενοδοχειου και βλεπουμε φοιτητες και κοσμο γενικοτερα να τρεχει προς την δικια μας την μερια και εκει που λεμε παμε να φυγουμε οσα ΜΑΤ υπαρχαν στην γωνια αρχιζουν να βαρανε οποιον βρουν με απιστευτη μανια!!! αρχιζουμε και τρεχουμε ολοι μεσα στον πανικο! Συριζα εγω δεν εφαγα γκλομπια!!! καθως ετρεχα προς τα κατω προς τα Μac ...o φιλος μου ετρεξε προς τα πανω και εφαγε 2 καλες στην πλατη αλλα δεν τον επιασαν...

Σταματαω λιγο πιο κατω να δω τι γινεται πισω!

Τι να δω? Η μανια και το μενος συνεχιζοταν και ναι ειχαν πιασει καμια 10αρια κοπελες και τις βαρουσαν! Μπραβο εκει βρηκαν να βγαλουν τον ανδρισμο τους και το νταηλικι τους!

....Δεν θελω να γινω κουραστικος και να γραψω για τις σκηνες και εικονες ντροπης που ακολουθησαν...ειναι κριμα αυτα να λαμβανουν χωρα εδω που γεννηθηκε η δημοκρατια

..........ΑΙΣΧΟΣ
    ...τιποτα αλλο!

egw exw na pw oti gia tis katastrofes pou exoun kanei ta anarxokolopaida kala na pa8oun kai exoun tetoia antimetopish asxhmh kai apan8rwph apo astynomikous. emena me rwtate an goustarw na kleinomai sto autokinhto mou logo kleisimo dromwn apo foithtes? rotate an biazomai na paw sto nosokomeio gia logous ugeias??? kai prepei na mhn mporw na kounh8w epeidh 100 kolopaida eixan kaules na xalasoun thn periousia ths xwras mas? na spasoun ta marmara pou egw exw plhrwsei me tous forous? e?? na kaine mnhmia kai na rezhleuoun thn xwra mas???

eee loipon kai liga tous ekanan giati einai apobrasmata ths koimwnias.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    egw exw na pw oti gia tis katastrofes pou exoun kanei ta anarxokolopaida kala na pa8oun kai exoun tetoia antimetopish asxhmh kai apan8rwph apo astynomikous. emena me rwtate an goustarw na kleinomai sto autokinhto mou logo kleisimo dromwn apo foithtes? rotate an biazomai na paw sto nosokomeio gia logous ugeias??? kai prepei na mhn mporw na kounh8w epeidh 100 kolopaida eixan kaules na xalasoun thn periousia ths xwras mas? na spasoun ta marmara pou egw exw plhrwsei me tous forous? e?? na kaine mnhmia kai na rezhleuoun thn xwra mas???

Μηπως έχεις καμμιά σχέση με τον Ιωαννίδη της Εθνοσωτήριου επανάστασης?

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

κι εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι πιανουν αυτους που καινε και καταστρεφουν ε?
    να σου πω κατι?δεν θα ηταν τεεεεελειο να τους βαλουν σε μια πλατεια και να μας τους αφησουν?
    πωπωωωω,να περναμε πετρες,να τους περικυκλωναμε και...............
    η οχι,οχι κατσε να βαλω φαντασια.
    να περναμε τα μαρμαρα της χωρας,δεν ξερω ποια μαρμαρα,παντως να μην εχουν μεγαλη αξια γιατι εχουμε δωσει και μια περιουσια! και να τους δεναμε σε στυλους και να τους κοπαναμε με τα μαρμαρα!!!
    "παρτην ρε!θα τα ξανακανεις αυτα στα μαρμαρα μας???"
    τι τραβαμε κι εμεις οι ταλαιπωροι!!μας ρεζιλευουν τα γουρουνια κι εχουμε ενα προσωπο στην ευρωπαικη ενωση!ολα τ αλλα τα κανουμε τελεια,εχουμε περιθαλψη για σενα που βιαζεσαι κι ολας να πας στο νοσοκομειο!εχουμε παιδεια,εχουμε ασφαλεια,συνταξεις να φανε κι οι κοτες!και ερχονται αυτα τα αποβρασματα και αμαυρωνουν την εικονα μας!
    εγω λεω φωτια να τους καψει!!οπως καινε τα συμβολα μας,την ελληνικη σημαια που μας κανει ελληνες!
    που αντιπροσωπευει τη χωρα μας την Αιλαδα,οχι οχι ελαδα,μπαααα,Γ-ελλαδα,ουφ...τελος παντων ξερετε ποια
    που τοσο πολυ αγαπαει τα παιδια της!!!και φροντιζει γι αυτα!
    τι αποβρασματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ολη μερα διαβαζω και δεν ειδα πιο σωστο ποστ απ αυτο!

ρε παληκαρι,σαλτα κι αυτοκτονα να μας κανεις και χαρη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αι στο διαλο μαλακες, βαρεθηκα να διαβαζω !!!!!!!!!

προς μπατσους: αφου μαλακες διαλεξατε να παρετε ενα μισθο και αποδεχθηκατε τις συνεπειες της αποφασης σας, μια ζωη θα σας βριζουνε (εφοσον δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας), θα τρωτε κοτρωνες, μολοτοφ και αλλα τινα.ειναι φυσικο.

προς διαδηλωτες: αφου επιλεγετε την συγκρουση με οποιαδηποτε μορφη εξουσιας, να περιμενετε να σας συμπεριφερθει η εξουσια αναλογα.ξυλο, συλληψεις, δικαστηρια, καταδικες...κλπ κλπ.οι αλλαγες δεν μπορει να ειναι αναιμακτες.

προς ολους εμας: καλο το πληκτρολογιο, οι δουλειες μας, τα ταξιδια μας, αλλα αν δεν ξεκολλησουμε τις κωλαθρες μας απο τους καναπεδες μας, τπτ δε θα παει μπροστα.

Ίσως εδώ είναι το λάθος των όσων λες.

Ε μα δεν είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας.

Είναι Έλληνες φοιτητές που πέρασαν τις πανελλήνιες και ποιος ξέρει πόσες μάνες περηφανεύονταν σαν γύφτικα σκεπάρνια για τα λουλούδια τους (και τις θυσίες που έκαναν) για να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να τα σπουδάσουν.....δηλαδή να φέρουν εις πέρας του μέγιστου των ετών στην ελληνική παιδεία, με τις ακλόνητες αξίες που αποκομίζει κανείς τόσα χρόνια να είναι παράδειγμα προς μίμηση...έτσι δεν λένε οι μανάδες...τα σκεπάρνια ντε.....

Άρα κάτι δεν πάει καλά όταν η αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας (που φέρει τις περισσότερες ελπίδες για να κάνει καλύτερο το μέλλον αυτής της χώρας) γίνεται απόβρασμα....σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Πολύ στρεβλή αυτή η αλήθεια, αλλά είναι αλήθεια.

Όπως μια άλλη αλήθεια είναι πώς οι αστυνομικοί, ματατζήδες, πολιτικοί ήταν κάποτε συμμαθητές μας, γείτονές μας......που στράβωσε η κεραία επικοινωνίας μας και θεωρητικά όλος τυχαίος υπηρετούμε άλλες αξίες από αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε?

Διότι ο sniper το είπε καλά το παραμύθι, άρα από τη στιγμή που η μαμαλίγκα είναι το παν (ξαφνικά τα μάτια ανοίγουν και ο στόχος ξεκαθαρίζει κι ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ)......τι ιδεώδη και παπαριές. Τι επιστήμες και οικογένεια...τι πανεπιστήμια και εφορίες.....το αμάξι και τη μόστρα και να βγαίνουμε στα παράθυρα να μαζεύουμε ψήφους και να λέμε όποτε μας συμφέρει πως φταίνε τα ματ και όποτε μας συμφέρει πως φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι....

Άσε ρε τώρα....ή μήπως να μην πω ότι τα καλύτερα κουτσομπολιά για λαμογιές από που έρχονται....ρε άσε σου λέω....

Όλοι μπορούν να τρώνε και όλοι μπορούν έχουν δουλειά και σχολεία και κράτος και τα πάντα να είναι ΟΚ. Αρκεί οι να ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και να ρίξει τον εγωισμό του. Όλοι νομίζουν κάτι είναι.....Έλληνες....απόδειξέ το ρε! Τι σημαίνει Έλληνας? Όπως οι Έλληνες εφοπλιστές, οι χειρότεροι του κόσμου που δεν πληρώνουν το ΝΑΤ και αγοράζουν ξένους ναυτικούς...είναι που η Ελλάδα έχει τεράστια ναυτική παράδοση. Για να μην πω για τα άλλα.....

Η ντροπή χάθηκε και το φιλότιμο. Θέλουμε συνέχεια να βάζουμε τα χέρια μας και να βγάζουμε τα μάτια μας. Σε άπειρες περιπτώσεις...

Χάνουμε την ταυτότητά μας και ζούμε σε αντιφατική πραγματικότητα εξού και το ότι οι κοινωνία βρίσκεται σε σύγχηση.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    emena me rwtate an goustarw na kleinomai sto autokinhto mou logo kleisimo dromwn apo foithtes?

Δίκιο έχεις ρε φιλαράκι !!!!

Αχχχχχ που είναι εκείνες οι καλές μέρες του 70,της Εθνοσωτήριου Επανάστασης..... ΚΑΝΕΙΣ να μην διαδηλώνει,ΚΑΝΕΙΣ να μην διεκδικεί,ΚΑΝΕΙΣ να μην αγωνίζεται για τα ιδανικά του...

ΕΜΠΡΟΣ Νεοέλληνα σκύψε λίγο ακόμα....
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.
    [/B]

α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε >

περι του θεματος

οταν αλλαξε το σύστημα των σχολειων και απο δεσμες εγινε με τις κατευθύνσεις εγω πηγαινα σχολειο και συγκεκριμένα β λυκειου γιατι ειχα μείνει μια χρονια που δε πηγα να δώσω εξετασεις για να περασω την ταξη για προσωπικούς λογους αρα αν και ηλικιακά δεν θα επρεπε με πετυχε το καινουργιο σύστημα

αυτοματος ΟΛΟΙ αντιδρασαμε και αρχισαμε να κλεινουμε τα σχολεια ΟΛΑ σχεδον τα σχολεια ηταν κλειστα στην αττικη και πολλλα στην επαρχια -το δικο μου το 1ο Λυκειο Καλλιπόλεως στο Χατζηκυριακειο στο Πειραια , ηταν κλειστο 4ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!-

αρχισαμε τις πορείες και λοιπα και λοιπα (θυμαστε τον περιβοητο ΓΑΒΡΙΛΟ?-Ποτε δε καταλαβα ποιος τον διορισε αφεντικο να μιλα για εμενα και τους αλλους μαθητες ΠΟΤΕ )

πηγα σε πορειες που λετε ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ και δεν ανοιξε ουτε η μυτη μου ουτε το ματακι μου απο τιποτα

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και δε πηγα μια φορα και 2 αλλα σε ολες! τυχαιο? ΟΧΙ

κλεισαν τα σχολεια δεν εγινε μαθημα οι καθηγητες καναν απεργίες ολοι φωναζαν στις πορειες οι αριστεροι μοιραζαν φυλλαδια ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ (σημ ειμασταν ανηλικοι)

ενας χαμος
    εισαγγελείς με συνοδεία αστυνομικων μπουκαραν στα υπο καταληψη σχολεια να μας βγαλουν εξω (και στο δικο μου -μπροστα στα ματια μου )

ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΔΕΙΡΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και δεν ειμασταν τιποτα καλοπαιδα

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ γιατι πιστευω οτι τπτ δεν ειναι τυχαιο

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΠΑΙΡΝΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ

ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια ........

οταν πεταξαν μολοτοφ στον μπατσο και επιασε φωτια και τον εβλεπε η μανα του ο πατερας του το παιδι του να ειναι κατω και να καιγετε ζωντανος

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ? Ε?

αυτα

υσ (αν οι κοπελές δεν μπορουν να πεταξουν καρδονια? καλα ρε παιδια τι κοπελες ξερετε?του κατηχητικού και του σκυλαδικου μονο?γιατι εμενα μια καλη μου φιλεναδα κουμουνιστρια -που όποτε μιλαμε για τετοια θεματα σκοτωνομαστε αλλα μετα παμε για καφε - οχι μονο πεταει πετρες ,γραφει τοιχους ,βριζει κλπ δεν υστερεί σε τπτ απο τους αντρες που τα κανουν αυτα)

υσ2 παλι το γαμησα στα ορθογραφικά ολο κοκκινα ειναι η οθονη ποσοοοο βαριέμαι να τα διορθώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σορυ ε?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε >

περι του θεματος

οταν αλλαξε το σύστημα των σχολειων και απο δεσμες εγινε με τις κατευθύνσεις εγω πηγαινα σχολειο και συγκεκριμένα β λυκειου γιατι ειχα μείνει μια χρονια που δε πηγα να δώσω εξετασεις για να περασω την ταξη για προσωπικούς λογους αρα αν και ηλικιακά δεν θα επρεπε με πετυχε το καινουργιο σύστημα

αυτοματος ΟΛΟΙ αντιδρασαμε και αρχισαμε να κλεινουμε τα σχολεια ΟΛΑ σχεδον τα σχολεια ηταν κλειστα στην αττικη και πολλλα στην επαρχια -το δικο μου το 1ο Λυκειο Καλλιπόλεως στο Χατζηκυριακειο στο Πειραια , ηταν κλειστο 4ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!-

αρχισαμε τις πορείες και λοιπα και λοιπα (θυμαστε τον περιβοητο ΓΑΒΡΙΛΟ?-Ποτε δε καταλαβα ποιος τον διορισε αφεντικο να μιλα για εμενα και τους αλλους μαθητες ΠΟΤΕ )

πηγα σε πορειες που λετε ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ και δεν ανοιξε ουτε η μυτη μου ουτε το ματακι μου απο τιποτα

κλεισαν τα σχολεια δεν εγινε μαθημα οι καθηγητες καναν απεργίες ολοι φωναζαν στις πορειες οι αριστεροι μοιραζαν φυλλαδια ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ (σημ ειμασταν ανηλικοι)

ενας χαμος
    εισαγγελείς με συνοδεία αστυνομικων μπουκαραν στα υπο καταληψη σχολεια να μας βγαλουν εξω (και στο δικο μου -μπροστα στα ματια μου )

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

οταν πεταξαν μολοτοφ στον μπατσο και επιασε φωτια και τον εβλεπε η μανα του ο πατερας του το παιδι του να ειναι κατω και να καιγετε ζωντανος

αυτα

υσ (αν οι κοπελές δεν μπορουν να πεταξουν καρδονια? καλα ρε παιδια τι κοπελες ξερετε?του κατηχητικού και του σκυλαδικου μονο?γιατι εμενα μια καλη μου φιλεναδα κουμουνιστρια -που όποτε μιλαμε για τετοια θεματα σκοτωνομαστε αλλα μετα παμε για καφε - οχι μονο πεταει πετρες ,γραφει τοιχους ,βριζει κλπ δεν υστερεί σε τπτ απο τους αντρες που τα κανουν αυτα)

υσ2 παλι το γαμησα στα ορθογραφικά ολο κοκκινα ειναι η οθονη ποσοοοο βαριέμαι να τα διορθώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σορυ ε? [/B]

ΟΚ εσύ βγες και πες ότι οι μπάτσοι αυτό το διάστημα στις πορείες των φοιτητών συμπεριφέρθηκαν καλά και χωρίς ακρότητες....

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ!!!!
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.

περι του θεματος

ενας χαμος

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

αυτα

σορυ ε? [/B]

Σε αυτα που λες πολλα ειναι σωστα αλλα παιζει ρολο και η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Στα τελευταια εκτροπα που μας ειπε το παλλικαρι εγινε ΠΑΝΙΚΟΣ (για να μην πω τιποτα χειροτερο).Αρα για να μην φανουνε για μια ακομα φορα ΜΑΛΑΚΕΣ οι επικεφαλεις των μπατσων ,αρα και αυτοματως ολοι οι ανωτεροι,πρεπει να επεσε εντολη για ΝΤΟΥ και οποιον παρει ο χαρος.Δεν λεω οτι ολοι οσους πιασανε ειναι καλοπαιδα αλλα καποιοι (οι αρκετοι μπορει οντως ) να ηταν ασχετοι.Το πιο τρανο παραδειγμα με τον κυπριο που τον κανανε ΤΟΥΛΟΥΜΙ στο ξυλο αποτι φανηκε χωρις λογο στην Σαλλονικα.

Υ.Γ. Αν και γαυρος που ειναι συμφωνω μαζι του

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αι στο διαλο μαλακες, βαρεθηκα να διαβαζω !!!!!!!!!

προς μπατσους: αφου μαλακες διαλεξατε να παρετε ενα μισθο και αποδεχθηκατε τις συνεπειες της αποφασης σας, μια ζωη θα σας βριζουνε (εφοσον δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας), θα τρωτε κοτρωνες, μολοτοφ και αλλα τινα.ειναι φυσικο.

προς διαδηλωτες: αφου επιλεγετε την συγκρουση με οποιαδηποτε μορφη εξουσιας, να περιμενετε να σας συμπεριφερθει η εξουσια αναλογα.ξυλο, συλληψεις, δικαστηρια, καταδικες...κλπ κλπ.οι αλλαγες δεν μπορει να ειναι αναιμακτες.

προς ολους εμας: καλο το πληκτρολογιο, οι δουλειες μας, τα ταξιδια μας, αλλα αν δεν ξεκολλησουμε τις κωλαθρες μας απο τους καναπεδες μας, τπτ δε θα παει μπροστα.

_[B]

Σελίδα 13 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF