Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε >
περι του θεματος
οταν αλλαξε το σύστημα των σχολειων και απο δεσμες εγινε με τις κατευθύνσεις εγω πηγαινα σχολειο και συγκεκριμένα β λυκειου γιατι ειχα μείνει μια χρονια που δε πηγα να δώσω εξετασεις για να περασω την ταξη για προσωπικούς λογους αρα αν και ηλικιακά δεν θα επρεπε με πετυχε το καινουργιο σύστημα
αυτοματος ΟΛΟΙ αντιδρασαμε και αρχισαμε να κλεινουμε τα σχολεια ΟΛΑ σχεδον τα σχολεια ηταν κλειστα στην αττικη και πολλλα στην επαρχια -το δικο μου το 1ο Λυκειο Καλλιπόλεως στο Χατζηκυριακειο στο Πειραια , ηταν κλειστο 4ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!-
αρχισαμε τις πορείες και λοιπα και λοιπα (θυμαστε τον περιβοητο ΓΑΒΡΙΛΟ?-Ποτε δε καταλαβα ποιος τον διορισε αφεντικο να μιλα για εμενα και τους αλλους μαθητες ΠΟΤΕ )
πηγα σε πορειες που λετε ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ και δεν ανοιξε ουτε η μυτη μου ουτε το ματακι μου απο τιποτα
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και δε πηγα μια φορα και 2 αλλα σε ολες! τυχαιο? ΟΧΙ
κλεισαν τα σχολεια δεν εγινε μαθημα οι καθηγητες καναν απεργίες ολοι φωναζαν στις πορειες οι αριστεροι μοιραζαν φυλλαδια ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ (σημ ειμασταν ανηλικοι)
ενας χαμος
εισαγγελείς με συνοδεία αστυνομικων μπουκαραν στα υπο καταληψη σχολεια να μας βγαλουν εξω (και στο δικο μου -μπροστα στα ματια μου )
ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΔΕΙΡΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και δεν ειμασταν τιποτα καλοπαιδα
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ γιατι πιστευω οτι τπτ δεν ειναι τυχαιο
ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΠΑΙΡΝΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ
ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
ΞΕΚΟΛΑ
ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια ........
οταν πεταξαν μολοτοφ στον μπατσο και επιασε φωτια και τον εβλεπε η μανα του ο πατερας του το παιδι του να ειναι κατω και να καιγετε ζωντανος
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ? Ε?
αυτα
υσ (αν οι κοπελές δεν μπορουν να πεταξουν καρδονια? καλα ρε παιδια τι κοπελες ξερετε?του κατηχητικού και του σκυλαδικου μονο?γιατι εμενα μια καλη μου φιλεναδα κουμουνιστρια -που όποτε μιλαμε για τετοια θεματα σκοτωνομαστε αλλα μετα παμε για καφε - οχι μονο πεταει πετρες ,γραφει τοιχους ,βριζει κλπ δεν υστερεί σε τπτ απο τους αντρες που τα κανουν αυτα)
υσ2 παλι το γαμησα στα ορθογραφικά ολο κοκκινα ειναι η οθονη ποσοοοο βαριέμαι να τα διορθώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
σορυ ε? [/B]