Μάλλον εννοείς να τους δώσουν και 13.000...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Eprepe na ta poulousan 13.000 mpas kai to eperne kanenas
Αλλά όπως το βλέπω μάλλον 3 σκέτο θα πάρει
Μάλλον εννοείς να τους δώσουν και 13.000...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Eprepe na ta poulousan 13.000 mpas kai to eperne kanenas
Αλλά όπως το βλέπω μάλλον 3 σκέτο θα πάρει
χειμαρος ο τιτανας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μάλλον εννοείς να τους δώσουν και 13.000...
Αλλά όπως το βλέπω μάλλον 3 σκέτο θα πάρει![]()
ρε παιδια με το να μειωνετε ο ενας το μηχανακι του αλλου,δεν καιρδιζετε τιποτα!![]()
η ομορφια του καθε μηχανηματος παει με τα γουστα του καθενος,προσωπικα εμενα μου αρεσει το gsxr περισσοτερο απο το ρ1,χωρις να υπονοω οτι το ρ1 ειναι ασχημο,ισα-ισα ειναι πολυ ομορφο(γουστα ειναι αυτα)!![]()
1.03 σε 1.02 ειναι μεγαλο κατωρθωμα,ειδικα οταν εχει φτασει στα ορια του ο καθενας!
εχω παρατηρισει οτι η yamaha και η suzuki εχουν πιο φανατικους αναβατες απο αυτων της honda(ισως επειδει ειναι εκτως συναγωνισμου)!
απ'οτι βλεπω και στην φοτο,εισαι και στην αρχη της στροφης,οποτε μετα (λογικα)πρεπει να πλαγιαζεις κι'αλλο!
τουλαχιστον ομως παραδεχτικε οτι σε πιστα τον τρωει ο λυκος600,δεν μπορεις να πεις,τουλαχιστον παραδεχεται καποια πραγματα!(αρα ειναι ενταξει το παιδι)
![]()
Φυσικα,οταν μας συμφερουν αυτα που λεει καποιος αλλος ειναι ντομπρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
TRe για κοιτα απάντηση απο αλλο θρεντ απο ιδιοκτητη Κ6 που δεν είναι κομπλεξικος σαν εσένα!
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=8
Να ένας τύπος που μιλάει ντομπρα!
Και λέει και άλλα παρακατω!
Αυτα παθαινουν οσοι αγοραζουν μηχανακι με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα του καταλογου....
Και αυτος μιλαει για 600αρια,οχι για 1000,μην μπερδευεσαι...
1)Αυτο,το οτι για να κατεβεις απο το 1.03 στο 1.02 θελει δουλεια δεν ειναι ειρωνικο....Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
χειμαρος ο τιτανας!![]()
1) 1.03 σε 1.02 ειναι μεγαλο κατωρθωμα,ειδικα οταν εχει φτασει στα ορια του ο καθενας!
2)τουλαχιστον ομως παραδεχτικε οτι σε πιστα τον τρωει ο λυκος600,δεν μπορεις να πεις,τουλαχιστον παραδεχεται καποια πραγματα!(αρα ειναι ενταξει το παιδι)
![]()
Η ειρωνια ειναι μαλλον οτι ο Τιταν με το χρεπι του δεν παιζει να γυρναει τοσο χαμηλα,καταλαβες?
2)Παραδεχτηκα οτι στα Μεγαρα που δεν εχω μπει ποτε,και καποιος γυρναει στο πολυ σεβαστο 1.06 φυσικα ειναι πιο γρηγορος....πασο,θα ημουνα βλαμμενος να πω το αντιθετο...
Ποσο ανοητοι μπορει να ειστε οι ιδοκτητες R1? πες ποσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Nα σου πώ τώρα το είδα το κ7 το δίνουν δώρο με 2 εξατμίσεις της YOSIMURA αξίας 2000€ επειδή δε το αγοράζει κανείς και μετά απο αυτό και πάλι δε το αγοράζουν!
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Δυο σωληνες Yoshimura τιτανιου μειον το κοστος των εργοστασιακων εξατμισεων λες να κανουν 2.000 ?? Η μηπως θα πιστεψουμε τον απατεωνα τον αντιπροσωπο?
Δεν νομιζω...![]()
![]()
Κ7 δεν εχουν ερθει ακομα γι'αυτο δεν κυκλοφορουν πολλα,ηταν μεγαλη η ζητηση παγκοσμιως και δεν εφταναν για την Ελλαδα...
![]()
![]()
Ρωτας τον ΤΙΤΑΝ να σου πει ή τους ιδιοκτητες?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ποσο ανοητοι μπορει να ειστε οι ιδοκτητες R1? πες ποσο...![]()
![]()
Ειναι ρητορικη ερωτηξις...αλλα αμα καποιος ξερει ποσο ας απαντησει ελευθερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρωτας τον ΤΙΤΑΝ να σου πει ή τους ιδιοκτητες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
T.R.E. ο λογος που θα σε κανει να παρεις R1!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ειναι ρητορικη ερωτηξις...αλλα αμα καποιος ξερει ποσο ας απαντησει ελευθερα....![]()
![]()
![]()
http://www.yamaha-motor.co.jp/global...nt/papercraft/
![]()
![]()
![]()
ρε στοκο TRE δεν εχεις μπει πιστα και μιλας...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
1)Αυτο,το οτι για να κατεβεις απο το 1.03 στο 1.02 θελει δουλεια δεν ειναι ειρωνικο....
Η ειρωνια ειναι μαλλον οτι ο Τιταν με το χρεπι του δεν παιζει να γυρναει τοσο χαμηλα,καταλαβες?
2)Παραδεχτηκα οτι στα Μεγαρα που δεν εχω μπει ποτε,και καποιος γυρναει στο πολυ σεβαστο 1.06 φυσικα ειναι πιο γρηγορος....πασο,θα ημουνα βλαμμενος να πω το αντιθετο...
Μου φενεται εχεις την Suzi για να την βγαζεις για καφε στο Μικρολιμανο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θες να δεις πως παει το μοτερ σου δωσε το στον Titan να σου κανει μαθηματα....
![]()
![]()
![]()
Eipame mixanaki gia kafe einai to R1....
Ta suzuki epidh einai agonistika auta kanoun gia pistes kai striboun kai pane mamiontas ti na leme tora....Opos eipe kai enas oti sta agonistika tous endiaferi i epidosi kai oxi i omorfia gia auto kai ta suzuki einai asxima.:rotflmao: :rotflmao:
Οσο και να βρισεις στα @ρχιδια μου σε γραφω...Αμα θες για την παρτη σου μιλα,με μαιμουδακια δεν ασχολουμαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
ρε στοκο TRE δεν εχεις μπει πιστα και μιλας...
Μου φενεται εχεις την Suzi για να την βγαζεις για καφε στο Μικρολιμανο....
Θες να δεις πως παει το μοτερ σου δωσε το στον Titan να σου κανει μαθηματα....
Και οχι δεν του δινω το gixxer μου γιατι δεν ειναι για τα χερια του...
![]()
![]()
Εσυ ετσι οπως πας θα τα ακους και απ'τους μεν και απ'τους δε....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Eipame mixanaki gia kafe einai to R1....
Ta suzuki epidh einai agonistika auta kanoun gia pistes kai striboun kai pane mamiontas ti na leme tora....Opos eipe kai enas oti sta agonistika tous endiaferi i epidosi kai oxi i omorfia gia auto kai ta suzuki einai asxima.:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εσυ ετσι οπως πας θα τα ακους και απ'τους μεν και απ'τους δε....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: Les ? Tha paro honda meta na zileuoun oloi:rotflmao: :rotflmao:
Περιμενε λιγο....σε καμια δεκαετια θα βγαλει 5κυλινδρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
:rotflmao: :rotflmao: Les ? Tha paro honda meta na zileuoun oloi:rotflmao: :rotflmao:
Tha paro to ipertato Z750 kai tha me mathi i Evi na stribo tha kano xrono apo 1lepto sti pista xalara