Το γυφτος Θεε μου αυτος ο daemonΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
από το στόρκ πως βρεθήκαμε στην Μύκονο ?![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μολις γυρισα και εγω απο Ορωπο που με περιμενε ενα μεγαλο φαγοποτι...![]()
![]()
![]()
Ολα τελεια,και η παρεα γαματη![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ Το χρεος μου στον BILLY το ξεχρεωσα,τωρα μου εμεινε μονο η Μαρια για να πατσισω![]()
![]()
![]()
ΥΓ2 Θα επαναλαβω οτι φιλε Trooper αν και κωλογαυρος ,τελικα εισαι καλο παλικαρι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα δωσε μου το νουμερο τωρα του τραπεζικου σου λογαριασμου και μην το διατυμπανιζεις.
Θα νομισει κανεις οτι σε πληρωσα για να μου ανεβασεις τις μετοχες ενα πραμα...χαχαχα..χαχα...
![]()
χαχα.....
Μα εγω αυτα που λεω ειναι καθαρα αυτα που πιστευω για το προσωπο του αρχοντικου και μεγαλοπρεπη gcrook.Καμια χρηματικη δοσοληψια δεν παρεμβαλεται.![]()
Τα προτιμω σε μετρητα , στο χερι , κασερι ρε παιδι μου...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
αυτές της χοντράδες να λες, να μας πηδήξει Ο κ@λογαυροςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΥΓ2 Θα επαναλαβω οτι φιλε Trooper αν και κωλογαυρος ,τελικα εισαι καλο παλικαρι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ρε Κροοκη μην τα λες ετσι αποτομα,φοβηθηκε το παιδι για ΒΑΝ και οχι για ΙΒΑΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
τι ειναι το ΙΒΑΝ????![]()
Μπραβο παιδες πολυ χαρηκα που περασατε τοσο ωραια,ελπιζω την επομενη να ειμαι και γω μεσα μετα του ετερου υμιση γιατι αλλιως εχει παντοφλακαι τσουζει παναθεμα την
![]()
!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Μα εγω αυτα που λεω ειναι καθαρα αυτα που πιστευω για το προσωπο του αρχοντικου και μεγαλοπρεπη gcrook.Καμια χρηματικη δοσοληψια δεν παρεμβαλεται.![]()
Τα προτιμω σε μετρητα , στο χερι , κασερι ρε παιδι μου...
Το "αρχοντικος" και "μεγαλοπρεπης" ,μπορει να ειναι μεγαλες και δυσκολες λεξεις, αλλα εγω bonus δεν δινω![]()
Τα ειπαμε τα συμφωνησαμε.....
Αν ελεγες θεσπεσιος η αιθεριος η αλαφροισκιωτος η εστω μαγευτικος θα σε κερναγα ενα παστελι και ενα φρεντο εσπρεσο, (οχι καπουτσινο μη σε παει και ζουμι χρονιαρες μερες) ,και θα εληξε εκει το ζητημα![]()
-..Not Yet!
Αυτος πιστευω οτι ξερει γιατι το εγραψα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αυτές της χοντράδες να λες, να μας πηδήξει Ο κ@λογαυρος![]()
![]()
![]()
Α ναι ξεχασα.Μπορει να ακουγετε κοινοτυπο η να ειμαι πολυ νεος εδω, αλλα εγω θα και ενα μπραβο στον Χρηστο-tai (sorry που σε ειπα αλχιμηστη....![]()
![]()
) που ενω διαβαζα για 'αποτυχημενες βολτες' αυτη ειχε απκετο κοσμο.Και ερχοντουσαν,ερχοντουσαν,και αλλοι και αλλοι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μην μιλάτε για τράπεζες και χρήματα ρεεε
έχουμε τρομοκράτες ταλιμπάν που μας διαβάζουν:rotflmao: :rotflmao:
μετετρεψέ την για να την βάλω στο διαβατήριο:rotflmao:
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Χριστo το βιντεο αυριο!
Τι διαστασεις και διαρκεια εχει ξερεις;
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Το χρεος μου στον BILLY το ξεχρεωσα,τωρα μου εμεινε μονο η Μαρια για να πατσισω![]()
![]()
![]()
Εεετσι!!!! Να μην ξεχνιόμαστε εεεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
4x7mm και 11'Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χριστo το βιντεο αυριο!
Τι διαστασεις και διαρκεια εχει ξερεις;![]()