Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 228

Θέμα: o Αλχημιστης κατα κοσμον Στελιος....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
    θελω να πω στους kalesin, sniper και οποιον αλλο δε ξερει(...και σ αυτους που ξερουν και δε το λενε)(ακυρον αν εχει γραφτει και δε το διαβασα), οτι μετα το ατυχημα του στελιου αποφασισαν καποιοι να πανε τριπολη(νοσοκομειο με το στελιο), εγινε μια τεραστια συζητηση για το πλησιεστερο βενζιναδικο, γιατι καποιοι αδικαιολογητα ειχαν προβλημα βενζινης και γυρισαν ολοι προς αθηνα ΛΟΓΩ ΒΕΝΖΙΝΗΣ . Εγω λοιπον, αφου δεν χρειαζοταν να κανω κατι για να βοηθησω, δεν ειχα προβλημα βενζινης(με μικρο τεποζιτο), και ειχα πει σε φιλους οτι θα πηγαινα σπαρτη(αφου εχει σημασια για καποιον) ΠΗΓΑ ΣΠΑΡΤΗ!!!!!!!!!!!
    -θελω επισης να πω οτι δεν τηρουνταν βασικοι κανονες ασφαλειας ομαδικης βολτας(και γι αυτο χαθηκαν καποιοι απ τους αλλους)
    -τελος, η βολτα ηταν πολυ ωραια, ευχαριστω ολους και περαστικα στα παιδια.

κοιτα που παει να γινει ποαρεξηγηση απο το πουθενα...

λοιπον αυτο που ειπα ειναι οτι "αν εχουν γινει ετσι" που τελικα δεν εγιναν οπως βλεπω, τοτε δεν μου καθοταν καλα αυτη η ιστορια.... φανταζομαι οτι ουτε σε σενα δεν θα ακουγοταν καλα

ακριβως επειδη δεν υπηρχε επιπλεον πληροφορηση κ το τι συνεβαινε ηταν σε λογια "ακουσα" "καποιος μου ειπε οτι εμαθε" κτλ, γι' αυτο κ δεν εγινε απο τη μερια μου αλλα φανταζομαι κ απο κανεναν αλλο παραπανω αναφορα σε αυτο το θεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω γιατί παιδεύεστε...

Κατ' αρχήν δε θεωρώ τη βόλτα κουτουρού, μέχρι το συμβάν με το Στέλιο το πρόγραμμα είχε τηρηθεί όπως έλεγε το 1ο ποστ.

Υπήρχε επικεφαλής μπροστά, πήγαινα εγώ δίπλα με το χάρτη και θα θυμάστε οτι σε κάθε σχεδόν διασταύρωση περίμενα να περάσετε και μετά ξεκινούσα, υπήρχε και σκούπα (daemon - panvas)

Η διαδρομή που είχε βγάλει η Μάιρα, απο Πλάτανο προέβλεπε να περάσουμε.

Έγινε μία ασυννενοησία, όταν στριψατε απο την πρώτη έξοδο της Εθνικής για Αργος και όχι απο Στέρνα όπως πολλές φορές είχε πει και είχε γράψει η Μάιρα. Δεν έγινε και τίποτα, βρεθήκαμε στους Μύλους.

Έπειτα, έγινε ένα λάθος πλοήγησης (άμα ξαναπάρω χάρτη της road να με χέσετε*) και αντί για Πλατανο στριψαμε προς Χαραδρο. 5 χλμ πηγαινε-έλα, big deal.

Πάνο και εσύ και ο Jdoohan (με το φοβερό "beast") αλλα και ο Ταξιδευτής γκρινιάζατε για τις λακούβες και τα 10 μέτρα χώμα πριν τον Πλάτανο. Δικαιολογημένα γκρινιάζατε δε λέω γιατι για τις μηχανές που έχετε ήταν βάρβαρο, αλλα ρε παιδιά συγγνώμη, βόλτα σε ορεινό επαρχιακό ελληνικό δρόμο... πώς ακριβώς την περιμένατε; Ακόμα και οι "εθνικές" είναι γ@μα τα σε αυτή τη χώρα, τι να σου κάνουν αυτα τα δρομάκια;

Βενζίνη, σόρυ παίδες αλλα έπρεπε να το φροντίσετε... τα χωριά στα βουνά δεν γίνεται να έχουν βενζινάδικα. Ρωτήστε πόσες φορές συμφορουμίτες έχουν βάλει βενζίνη απο μπιτόνι παντοπωλείου σε τέτοια χωρία (δεν σου έκανα πλάκα Πάνο! - άσε που δεν περίμενα hayabusa όταν πηγαίνουμε σε αργούς ρυθμούς να έχει θέμα αυτονομίας - λάθος μου)

Το μόνο λάθος που βλέπω να έγινε και σε αυτό φταίω εγώ είναι οτι αντί να κάτσουμε Άστρος να πιούμε καφέ και, το κυριότερο, να περιμένουμε τους 3 που είχαν μείνει πίσω, προτεινα να συνεχίσουμε ως τον Πλάτανο (που ήξερα οτι έχει καφενεία - αλλα την πατήσαμε).

Για αυτό ζητάω συγγνώμη απο όλους, ίσως αν είχαμε κάτσει Άστρος, είχαμε κουλάρει, είχαμε βάλει βενζίνη κλπ, να μην ειχαμε τα γνωστά συμβάντα.

Να είμαστε πάντα καλά και ξανα, περαστικά στα παιδια

*είναι η τρίτη φορά που ο "κατα χάρτη" χωματόδρομος αποδείχτηκε άσφαλτος
    Εγω δεν εκανα κανενα θεμα ουτε για την βολτα,ουτε για την βενζινα,ουτε για τον δρομο.Απλως ειπα τα γεγονοτα,πως εγιναν γιατι με χαλασε το οτι φταιγαμε εμεις που γυρισαμε πισω (δηλαδη ετσι το καταλαβα).
    Για το κουτουρου παει συνολικα στην βολτα και ζηταω συγνωμη αν φανηκε καπως

Για τον δρομο που ηταν χαλια σε ορισμενα σημεια,το ειχα ριξει στην πλακα (αν και ειχα χαλαστει λιγο στην αρχη) και αφου πηγαιναμε καπου ολοι μαζι εκανα υπομονη.Αν ακουστηκε στην βολτα αλλιως παλι

Για την βενζινα παντα θα ρωταω να ειμαι σιγουρος (η στην καλυτερη θα εχω μαζι μπιτονακι)

Ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι μπορουν να συμβουν και δεν ειναι κατα την γνωμη μου
    μεμπτα(εκτος βεβαια απο τις ατυχες στιγμες).

ΥΓ Το Busa Γ@μ@ει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ρε σείς! Λύστε μου μία απορία...

Δέν το ανέφερε κανείς να ξέρουμε....

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ "ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ"????

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ρε σείς! Λύστε μου μία απορία...

Δέν το ανέφερε κανείς να ξέρουμε....

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ "ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ"????

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΗΡΧΕ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΗΡΧΕ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τελικά ο "λαός" λέει μ@λ@κίες!

Εγώ οφείλω μια συγγνώμη στον Στέλιο, όπως και να 'γινε δεν έχει πολλή σημασία, σημασία έχει να βγει και να ξαναπάει βόλτα γρήγορα.

Πάντως στους γνωστούς και ειδικά σε κολλητούς μου που μου λένε για τέτοιες φάσεις τους τη λέω χοντρά, με στραβοκοιτάνε, σπάζονται και λοιπά -και ίσως γι' αυτό τους εντυπώνεται στο μυαλό και προσέχουνε περισσότερο και δέ τη ξαναπατάνε τουλάχιστον με τον ίδιο τρόπο μετά.

Περαστικά πάλι στον Αλχημιστή, και πού 'σαι Ταξιδευτή, κάποια στιγμή θα περάσω και από το λουλουδά γιατί θέλω τρυφερά λόγια να του πω για την μαμημένη τη φωτοσύνθεση...

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    περαστικά και στους δυό σας και γρήγορα όρθιοι
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

τον μπουστη τον γκαριολη τον ανθοπωλη ,εσκουζε κιολας ..........εμπαργκο flower,ΤΕΛΟΣ

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Ρε παιδια, εκτος απ'τα συμβαντα και γαμω της βολτες ηταν, τι "συγγνωμη" και "εγω φταιω", "ο αλλος φταιει", "τι εκανε αυτος", "τι εκανε ο αλλος" ειναι αυτα;;
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ρε παιδια, εκτος απ'τα συμβαντα και γαμω της βολτες ηταν, τι "συγγνωμη" και "εγω φταιω", "ο αλλος φταιει", "τι εκανε αυτος", "τι εκανε ο αλλος" ειναι αυτα;;
    Πέστα ρε Αντρέα γιατί συνέχεια άκουγα και ακούω οτι η βόλτα ήταν ανοργάνωτη και στα κουτουρού και άλλα τέτοια.

Τι θέλετε δλδ να πηγαίνουμε σαν το varadero club* με λίστα συμμετεχόντων, που υπογράφουν χαρτί παρουσίας, κάνουν σήματα με τα χέρια στο δρόμο, έχουν ΚΑΡΑφιξάρει στάσεις κλπ και έχουν σκούπα με μπαγκαζιέρες vhf και ολη την προίκα πάνω για να πάνε μέχρι το Λουτράκι;

Δεν παίρνω το ΚΤΕΛ καλύτερα;

:rotflmao:

*τυχαία αναφέρω το συγκεκριμένο club
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: 325 Πτερυγα Μαχης Τριπολης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ...
    ΥΓ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@ΜΗΣΟΥ, στον κοπανο τον ανθοπωλη ο οποιος ενω ημουν κατω στο δρομο κ κοιτουσα να δω αν μου λειπει τιποτα, βγηκε εξω κ μου ζηταγε να του πληρωσω τη βιτρινα επι τοπου.
    Οταν του ειπα οτι δεν ειναι δυνατον να εχω τετοια λεφτα επανω μου μου ειπε "στα @@ μου κωλοπαιδο, να πεις στους αληταραδες τους φιλους σου να σου φερουν λεφτα απο την Αθηνα, γιατι αλλιως η μηχανη σου δεν παει πουθενα! Θα την κρατησω ΕΓΩ!"
    (Ευτυχως ηταν εκει ο νεαρος αστυνομικος που τον εβαλε στην θεση του αμεσως.)

Επισης αλλο ενα παει σε ολους αυτους που με κοιτουσαν κ με εβριζαν ως "αληταρα μηχανοβιο" κ "καλα επαθα" κ "ολοι με τις μηχανες εισαστε το ιδιο" κ "μην ζητας τα ρεστα φιλαρακο γιατι...." (σε ερωτηση μου αν με ειχε δει ο οδηγος) κλπ...
    ευχομαι ολα τα λουλουδια του να ξεραθουν και να πεθανουν και αυτος να μη δει πελατη για 20 χρονια και να χρεοκοπήσει ο ...μη πω....

στη Τριπολη εγινε?

δε μου μιαζει απιθανο... εκανα 1,5 μηνα φανταρος εκει ... μπουρδελο συγκοινωνιακά πολη και οι ντοπιοι ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΝΑ"ΝΑΙ!!! ... μιλαμε το εχω να το λεω στους φιλους μου ΠΑΝΤΑ οταν περνανε απο Τριπολη να προσεχουν ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: 325 Πτερυγα Μαχης Τριπολης

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ευχομαι ολα τα λουλουδια του να ξεραθουν και να πεθανουν και αυτος να μη δει πελατη για 20 χρονια και να χρεοκοπήσει ο ...μη πω....

Χαχαχαχα τι να σου πω, και γαμω τις μπηχτες ρε χαλια.....:rotflmao: :rotflmao:
    Αφου δεν ειπες "Οποιος ξαναβρισει μοτοσυκλετιστη ειναι σαπιο πορτοκαλι παλι καλα ρε":rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

*τυχαία αναφέρω το συγκεκριμένο club
    εντελώς...

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati

Re: Re: Re: 325 Πτερυγα Μαχης Τριπολης

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αφου δεν ειπες "Οποιος ξαναβρισει μοτοσυκλετιστη ειναι σαπιο πορτοκαλι παλι καλα ρε":rotflmao: :rotflmao:
    χαχαχαχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao:

έγραψες Γιώργο

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Re: 325 Πτερυγα Μαχης Τριπολης

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7bf32efe.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	6,4 KB 
ID:	84697

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια Πολλα φιλτατε Leonadon(κατα κοσμον...Μαθουσαλα!)
    από Vstrommer71 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2007, 10:18
  2. ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ
    από sevax στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 00:42
  3. Συναντηση κατα Ηπειρο μερια.......
    από BMW1150 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2005, 22:15
  4. Κατα-σταση Η Αντι-σταση