Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
θελω να πω στους kalesin, sniper και οποιον αλλο δε ξερει(...και σ αυτους που ξερουν και δε το λενε)(ακυρον αν εχει γραφτει και δε το διαβασα), οτι μετα το ατυχημα του στελιου αποφασισαν καποιοι να πανε τριπολη(νοσοκομειο με το στελιο), εγινε μια τεραστια συζητηση για το πλησιεστερο βενζιναδικο, γιατι καποιοι αδικαιολογητα ειχαν προβλημα βενζινης και γυρισαν ολοι προς αθηνα ΛΟΓΩ ΒΕΝΖΙΝΗΣ . Εγω λοιπον, αφου δεν χρειαζοταν να κανω κατι για να βοηθησω, δεν ειχα προβλημα βενζινης(με μικρο τεποζιτο), και ειχα πει σε φιλους οτι θα πηγαινα σπαρτη(αφου εχει σημασια για καποιον) ΠΗΓΑ ΣΠΑΡΤΗ!!!!!!!!!!!
-θελω επισης να πω οτι δεν τηρουνταν βασικοι κανονες ασφαλειας ομαδικης βολτας(και γι αυτο χαθηκαν καποιοι απ τους αλλους)
-τελος, η βολτα ηταν πολυ ωραια, ευχαριστω ολους και περαστικα στα παιδια.
κοιτα που παει να γινει ποαρεξηγηση απο το πουθενα...
λοιπον αυτο που ειπα ειναι οτι "αν εχουν γινει ετσι" που τελικα δεν εγιναν οπως βλεπω, τοτε δεν μου καθοταν καλα αυτη η ιστορια.... φανταζομαι οτι ουτε σε σενα δεν θα ακουγοταν καλα
ακριβως επειδη δεν υπηρχε επιπλεον πληροφορηση κ το τι συνεβαινε ηταν σε λογια "ακουσα" "καποιος μου ειπε οτι εμαθε" κτλ, γι' αυτο κ δεν εγινε απο τη μερια μου αλλα φανταζομαι κ απο κανεναν αλλο παραπανω αναφορα σε αυτο το θεμα
![]()
![]()