Edo ta xalame julius an kai se simpathisa.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ELA LEME H DIAMAXI EINAI GIA TO POSO MPOURDELA EINAI TA JAPAN MHN KSEXNIOMASTE LEMEEEEEEEEEE
Mpourdela einai ta italika :rotflmao: :rotflmao:
Edo ta xalame julius an kai se simpathisa.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ELA LEME H DIAMAXI EINAI GIA TO POSO MPOURDELA EINAI TA JAPAN MHN KSEXNIOMASTE LEMEEEEEEEEEE
Mpourdela einai ta italika :rotflmao: :rotflmao:
ναι τετοια να του λες και εχει να ζευγαρωσει και καιρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Edo ta xalame julius an kai se simpathisa.
Mpourdela einai ta italika :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
IMARTON RE DEN SAS PROLAVENO, APO THNMIA O KOLO OTE SERNETE APO THN ALLH TO MORXARAKI ME TO RYZI.....
VRISTITE ME PM PARAKALO
Ρε συ Γιωργο, δεν πας να κοιταξεις το μοσχαρακι με το ρυζι μπας και γραψουμε τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
IMARTON RE DEN SAS PROLAVENO, APO THNMIA O KOLO OTE SERNETE APO THN ALLH TO MORXARAKI ME TO RYZI.....
VRISTITE ME PM PARAKALO![]()
Γιατι με σβηνεις συνεχεια ?![]()
:rotflmao:
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ε οχι ρε φιλε τι μας λες τωρα???
Καλο το st1050? που βγαζει ενα σκασμο αλογα παραπανω απο το VFR 800? ...δεν εχει ομως vtec και τα ψυγεια στο πλαϊ ...γαμοτο!
Το speed Τriple?...που το ειδες καλο? Το Hornet 900 ειναι τα απολυτο street fighter αλοι οι αλλοι να παν να κουρευτουν...
To Tιger? ας γελασω....οποιοδηποτε TDM, Varadero του ριχνει στα αυτια...παντου!!
και ουτως η αλλως ξεχασε το σημαντικοτερο....τα TRIUMPH χαλανε!!!!
μου το ειπε ο ξαδερφος του μπατζανακη ενος κολητου που του χτυπησε μπιελα στα 0,3 χιλιομετρα... ασε τα ηλεκτρικα τους...στην καφετερια αυτο μου λενε ολοι οτι ειναι μπουρδελα...βεβαια δεν εχει κανενας ΤRIUMPH, ουτε και γνωριζουμε κανεναν που να εχει , αλλα για να το λενε ετσι θα ειναι....
Το ST ειναι 1050cc και βγαζει 125hp το VFR ειναι 800cc και βγαζει 110hp
οποτε για πες μας που βλεπεις την υπεροχη του ST?
Τελος για πες μας ποιο απο τα 2 εχεις οδηγησει?
Γιατι εγω τα εχω οδηγησει και τα 2 ,το ST το ειχα για 1 Ωρα και το VFR απο το 2006 και δεν συγκρινεται φιλε μου το πως καθεται το VFR στο δρομο με το Triumph τωρα το τι λενε τα περιοδικα στα @@ρια μας
αν εχει καποιος κατι να πει για τα 2 συγκεκριμενα μηχανακια οκ αλλα να τα εχει οδηγησει ομως οχι οτι φανταζεται
Υγ Αν ειχα πολλα λεφτα και Ducati και Agusta θα ειχα για να τα πλερωνω και να γουσταρω στην πιστα οχι στην καφετερια αλλα επειδη δεν εχω πολλα και θελω 1 που να με καλυπτει σε ολα και να μην ζηταει πολλα πηρα Japan
Υγ Αν ειχα πολλα λεφτα και Ducati και Agusta θα ειχα για να τα πλερωνω και να γουσταρω στην πιστα οχι στην καφετερια αλλα επειδη δεν εχω πολλα και θελω 1 που να με καλυπτει σε ολα και να μην ζηταει πολλα πηρα Japan
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.............ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...........
Όρμάτε τώρα......
![]()
M1ke αγορι δεν σε καταλαβαινω ακριβως που διαφωνεις,στην τιμη των ανταλλακτικων???Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
![]()
Αμα ειναι να μου φερεις ρε συ το "αγωνιστικο" μπροστινο του Hopkins με 10.000 ? ευχαριστως να στα δωσω ρε φιλε...
Χαίρομαι που συμφωνησαμε όλοι ότι τα ιταλικά είναι για πέταμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
ducati for ever![]()
:rotflmao: :rotflmao:
europejapan
http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=15851
Αρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
αν ψαξετε ιντερνετ ebay κ.α. εχει τα παντα για ντουκατι και σε ξεφτιλα τιμες
δεν ξερω για σας εγω γουσταρω ρημαδοδουλεμα![]()
ducati for ever![]()
:rotflmao: :rotflmao:
europejapan
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Χαίρομαι που συμφωνησαμε όλοι ότι τα ιταλικά είναι για πέταμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+124354351212113 !!!!!!!!
Σκατοιταλοί και λοιποί ευρωπαίοι, ρίχτε τα 3μπούρδελα σας στο λιμάνι, να χουμε ρεμέτζα να 'ουμ...
![]()
![]()
οπα ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
+124354351212113 !!!!!!!!
Σκατοιταλοί και λοιποί ευρωπαίοι, ρίχτε τα 3μπούρδελα σας στο λιμάνι, να χουμε ρεμέτζα να 'ουμ...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
οπα ρε![]()
Τι ωπα καλα λεει ο εςαρσιξ με τα παλιομπουρδελα τα Ιταλικα και τους παλιοματρακαδες.
Εσαρσιξ και εγω μαζι σου ρε στουπι στο ντεποζιτο και φωτια στα Ευρωπαικα τριμπουρδελα που γεμιζουν τον τοπο λαδια και θραυσματα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρεεεεε κολημένοι.....
Όλα τα μηχανάκια μια χαρά είναι ('νταξ' μερικά Honda λίγο καλύτερα)
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ-ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΣΙΔΕΡΟΦΑΓΟΙ που ούτε να τα πάτε μπορείτε και τα σπάτε το ένα πίσω από το άλλο![]()
![]()
now we're talking![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...