Σελίδα 13 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Αν έχεις κάτι να πεις πες το στα ίσια, με αποδείξεις αλλιώς πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία (σε προκαλώ )με μια μικρή διόρθωση μόνο, τότε που ήμουν στις Σέρρες ήταν 19-9-04 και όχι το 2002 λάθος μου όσο για το χρόνο που είχα κάνει ήταν στο 1’26.458 ο καλύτερος ............

Εδώ δεν θυμάσαι το έτος ....... θυμάσαι και τα δευτερόλεπτα :rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….

δεν μπορώ όσο το διαβάζω....:wacko: :smilea: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….

:rotflmao: :rotflmao: :a14: :a04: :rotflmao:
    AOYYYY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    ΚΑΤ¨ΑΡΧΗΝ εγώ απαντάω σε αυτά που λες...Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….
    Και επειδή έχω λιώσει και καμια 20αριά ζευγάρια λάστιχα σε πίστα έβγαλα το συμπέρασμα ...............
    ότι είσαι μεγάλη ΚΟΥΛΑ και ΨΕΥΤΗΣ

Αν είμαι ψεύτης η όχι μπορώ να στο αποδείξω με διάφορους τρόπους έχω φυλάξει φωτογραφίες ακόμα όλες τις χρονομετρήσεις από το πρώτο αγώνα του πανελληνίου που είχα κάνει τότε και κάτι ακόμα το όνομα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μήπως σου λέει κάτι από το πανελλήνιο γιατί τότε μου είχε δόση τι κλούβα του και είχα πάει στις ΣΕΡΡΕΣ αν όλα αυτά δεν σε πείθουν στις 10-6-07 στο τυμπακι του ηρακλείου θα γίνει ο 2 αγώνας dragster και ταχύτητας και σε προσκαλώ ( και σε προκαλώ αν δεν είσαι κότα που νομίζω ότι είσαι ) να αποδείξεις αυτά που λες τόσο καιρό ότι στρίβεις και κάνεις και περνάς και 1000 για να δούμε τέλος πάντων ποιος είναι ο ψεύτης και ποιος όχι για να μην παίζω και εγώ σε άδειο γήπεδο και βγαίνω πάντα πρώτος όπως είπαν και ένας του σιναφιου σου .Άντε λοιπόν ρε μάγκα να σε δούμε και σένα γιατί από λόγια χορτάσαμε από έργα όμως τίποτα . ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

:a29: :a29: :a29: :a29:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

για να καταλαβω ρε λυκε

γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να εχει κανει 1.26 και ας ητανε πρωτη φορα που εμπαινε (μηπως επειδη δεν μπορεις εσει και παλευεις να κανεις 1.40 ? )

δεν ειμαι με κανενος το μερος απλα δεν το θεωρω απιθανο και σονη και καλα ειναι ψευτης ο ανθρωπος

μπορει να εχει μπει σε αλλες πιστες πολλες φορες και γενικα να εχει εξασκηθει πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι σε οδηγηση σε πιστα

απο κει και περα δεν ξερω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    για να καταλαβω ρε λυκε

γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να εχει κανει 1.26 και ας ητανε πρωτη φορα που εμπαινε (μηπως επειδη δεν μπορεις εσει και παλευεις να κανεις 1.40 ? )

δεν ειμαι με κανενος το μερος απλα δεν το θεωρω απιθανο και σονη και καλα ειναι ψευτης ο ανθρωπος

μπορει να εχει μπει σε αλλες πιστες πολλες φορες και γενικα να εχει εξασκηθει πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι σε οδηγηση σε πιστα

απο κει και περα δεν ξερω

και εγώ σου λέω να κοιτάξεις τους χρόνους που έκαναν ο Μπούστας και οι άλλοι όταν πρωτο άνοιξε η πίστα :rotflmao:
    AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    :a29: :a29: :a29: :a29:

ΔΛΔ είσαι κρυφός γρήγορος και φανερός ΚΟΥΛΑ

AOYYYY

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    και εγώ σου λέω να κοιτάξεις τους χρόνους που έκαναν ο Μπούστας και οι άλλοι όταν πρωτο άνοιξε η πίστα :rotflmao:
    το παλικαρι τρεχει σε αγωνες λεει δεν καταλαβαινεις ?

δεν ειναι και τοσο δυσκολο για εναν πιλοτο (οχι απλο οδιγο ) να γυρισει στο 1.26

ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ κανει 1.20

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Προσωπικά γνωρίζω τον JIMK7 και ξέρω ότι δεν λέει ανακρίβειες.Μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει και το Πρωτάθλημα Κρήτης 2006(Dragster και ταχύτητας).Έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση και αν ήταν πιο κοντά τα Μέγαρα και οι Σέρρες θα κατέβαινε με αξιώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.Τώρα δικαίωμα του καθενός να αμφισβητεί τα λεγόμενα του άλλου (άλλωστε στο διαδίκτυο γράφουμε).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    το παλικαρι τρεχει σε αγωνες λεει δεν καταλαβαινεις ?

δεν ειναι και τοσο δυσκολο για εναν πιλοτο (οχι απλο οδιγο ) να γυρισει στο 1.26

ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ κανει 1.20

Ότι πεις η εμπειρίαμε σκλαβώνει

AOYYYY

ΔΛΔ είσαι κρυφός γρήγορος και φανερός ΚΟΥΛΑ

Καλά το κατάλαβα ότι είσαι κότα και όχι λύκος από εδώ και στο εξής θα σε λέει όλη η Ελλάδα κότα ……………κοοοοοοοοοκοοοοοοκοοοοοοο…….:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Καλά το κατάλαβα ότι είσαι κότα και όχι λύκος από εδώ και στο εξής θα σε λέει όλη η Ελλάδα κότα ……………κοοοοοοοοοκοοοοοοκοοοοοοο…….:rotflmao: :rotflmao:

Επειδή κάνεις ΠΑΡΤΥ στην ΚΡΗΤΗ νομίζεις ότι Θα κάνεις και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ? :ZZZ: ¨
    Εγώ αυτό το όνομα πρώτη φορά το ακούω!! για έλα να σε δούμε και σε κανένα πανελλήνιο πρωταθλημα

τελικά τώρα φάνηκε ποιος είναι η κότα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

:a51: :a51: :a14:

Επειδή κάνεις ΠΑΡΤΥ στην ΚΡΗΤΗ νομίζεις ότι Θα κάνεις και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ? :ZZZ: ¨
    Εγώ αυτό το όνομα πρώτη φορά το ακούω!! για έλα να σε δούμε και σε κανένα πανελλήνιο πρωταθλημα

τελικά τώρα φάνηκε ποιος είναι η κότα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτός από κότα είσαι και σαλιάρης μόνο λόγια πλα πλα πλα πλα έργα μηδέν ακόμα σε περιμένω γρήγορε έλα τυμπακι να πέρασης και εσύ τα 1000 να η ευκαιρία σου .Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο ποιο γρήγορος του κόσμου εσύ ώμος κανείς δηλώσεις τόσο καιρό και κράζεις και τώρα που βρέθηκε κάποιος και σε προκάλεσε κανείς τι κότα αλλά από ότι κατάλαβα ούτε αυτό το όνομα δεν σου αρμόζει νούμερο ε νούμερο … Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα ………
    Για αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς συγνώμη να κακαρίζεις ήθελα να πω.. :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF