σωστα=γρηγορα εντος πιστας. καλα τα λεει ο τιταν.
κ ο ντουχαν λαθος εστριβε αλλα εστριβε γρηγοροτερα.(τωρα θα μου πουν, εσυ ρε φιλε ο ντουχαν εισαι ή μηπως θα τρεχεις σε αγωνες?)![]()
σωστα=γρηγορα εντος πιστας. καλα τα λεει ο τιταν.
κ ο ντουχαν λαθος εστριβε αλλα εστριβε γρηγοροτερα.(τωρα θα μου πουν, εσυ ρε φιλε ο ντουχαν εισαι ή μηπως θα τρεχεις σε αγωνες?)![]()
Καλά τα λες... να πάμε πιο γρήγορα.... αλλά ανταγωνιζόμενοι τον εαυτό μας μόνο.... Σκοπός είναι να πηγαίνουμε λοιπόν γρηγορότερα αλλά και να γυρίζουμε σπίτι μας καβάλα στο μοτοσακό μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
γιατί το λες; Ο απώτερος σκοπός (είτε το λέμε είτε όχι), είναι να αποκτήσουμε την γνώση για να πάμε πιο γρήγορα (και με ασφαλεια εννοείται)
Αν ο σκοπός είναι να μελετήσουμε την πανίδα της πίστας, ποιός ο λόγος να παρακολουθήσουμε τα CSS?
Εκτός κι αν κατεβαίνουμε σε αγώνες και δεν μας το έχεις πει.... λαμόγιο![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πως ξεχάσαμε να σας ρωτήσουμε αν στρίβουμε σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
....
Δεν θα ξανασυμβεί, να μας συγχωρείτε! :hypnotize
Εγω πριν παω στο Level1 πήγαινα γρήγορα σχετικά άλλά μέσα σε μια μέρα εγινα καλύτερος και κατάλαβα λάθη που τα έκανα επι 20 χρόνια.
Εγινα και πιο γρήγορος αλλά το πιο σημαντικό πιο ακριβής και πιο ασφαλής.
Βέβαια ακόμα και μετα το Level3 που το εχω κάνει εδω και πάνω 2 χρόνια, ειναι καμπόσοι που με περνάνε![]()
Επίσης να πω οτι οι χρόνοι δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, στις Σέρρες εχω πάει 6 φορές και δεν μετρήθηκα ποτέ και δεν με νοιάζει κιόλας μου αρκεί να περνάω με το Hornet κάμποσα GSXR, CBR, και γενικα RR![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
συγχωρεμενος..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πως ξεχάσαμε να σας ρωτήσουμε αν στρίβουμε σωστά;
Δεν θα ξανασυμβεί, να μας συγχωρείτε! :hypnotize![]()
Mην γκρινιάζεις, ακόμα και τότε καβάλα γύρισεςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Με τι δεξιοτεχνία, χειρίζεσαι την ειρωνία.....Βάρα ρε, βάρα κι άλλο
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πραγματικα οτι εχει αναγκη ο καθενας κανει,εγω προσωπικα εξελιξη αλλο απο μονος μου δεν εβλεπα και ετσι επηδει δεν υπηρχε και κανεις να ασχοληθει μαζι μου ,τα χωσα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Τωρα για το αν χρειαζεται η οχι,......................στο Lv1 που καναμε ηταν και ενας αγωνιζομενως που γυρναγε στο 1.01, οι εντυπωσεις του μετα το σχολειο ηταν παρα πολυ θετικες, και ηταν σιγουρος οτι πλεον θα ειχε και αντοχη στο γυρολογιο του ετσι ωστε να κραταει σταθερο γυρολογιο καθ ολη την δειαρκεια του αγωνα.
Αυτό κατάλαβες ρε συ;Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Με τι δεξιοτεχνία, χειρίζεσαι την ειρωνία.....Βάρα ρε, βάρα κι άλλο
![]()
![]()
![]()
Γενικά μίλαγα![]()
Οκ..... Εντυπωσιακή η διαφορά. Τι θες να πείς όμως; Η βελτίωση έχει έρθει μέσα από ένα riding school και αρκετά track day.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και το τώρα... μέσα σε 2 χρόνια περίπου
Εχεις γίνει ή όχι καλύτερος μέσα σε 2 χρόνια και χωρίς μαθήματα; Που διαφωνείς με τον ΤitanΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό... πως χωρίς να μάθεις 10 πράγματα, πηγαίνοντας μέσα σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ περιβάλλον γίνεσαι καλυτερος
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει καλύτερος;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Οκ..... Εντυπωσιακή η διαφορά. Τι θες να πείς όμως; Η βελτίωση έχει έρθει μέσα από ένα riding school και αρκετά track day.
Εχεις γίνει ή όχι καλύτερος μέσα σε 2 χρόνια και χωρίς μαθήματα; Που διαφωνείς με τον Τitan![]()
Έγινα καλύτερος (ως προς εμένα πάντα ε; ) γιατί επι 2 χρόνια δουλευα πάνω σε αυτά που άκουσα σε μία μέρα! (άσε που και οι 3 σταρ μαθητές εκείνης της μέρας ήταν απο εδώ και το biknet)
Εγώ πάντως άκουσα ότι ο Sniper έγινε καλύτερος, γιατί ρουφάει αυτά που του λένε οι εκπαιδευτές, τα αξιοποιεί και τα δουλεύει μέσα στην πίστα.
Για την αφεντιά μου θα πω ότι μετά τα σχολεία δε γυρνάω γρηγορότερα από ότι 2 χρόνια πριν, αλλά τουλάχιστον ξέρω τι κάνω και το κάνω με επίγνωση και ασφάλεια.
Τα σεκόντ δεν είναι το άλφα και ωμέγα στην πίστα, αλλά η διασκέδαση με ασφάλεια.