Ρε συ Μπάμπη, είναι πολύ καλό!![]()
Άκη, το κείμενο το είχα διαβάσει παλιότερα! Τις χρωστάω...
![]()
![]()
![]()
Ρε συ Μπάμπη, είναι πολύ καλό!![]()
Άκη, το κείμενο το είχα διαβάσει παλιότερα! Τις χρωστάω...
![]()
![]()
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Πάρα πολύ όμορφη ιστορία που δυστυχώς ξεκίνησε με μια απώλεια ...
"Γλυκιά" η "πένα" σου φίλε catmaster ... Αν και αρκετά χρόνια μετά, σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες ..
Ανατριχιαστικό ....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Το δάχτυλο μου ακόμη πάνω στο μπουτόν της μίζας και την στιγμή που σκέφτομαι να ανάψω ένα τσιγάρο και κοιτάζω προς το μαγαζί να πάω να φωνάξω το Γιώργο να την σπρώξουμε μπας και πάρει, εκείνη με ακουμπά στο χέρι απαλά σχεδόν αέρινα. Γυρίζω απότομα το κεφάλι μου ξαφνιασμένος. Την κοιτώ στα μάτια. Και η μηχανή παίρνει μπροστά.
Ναι, η γριά μοτοσικλέτα παίρνει μπροστά βγάζοντας ένα δυνατό ξερό θόρυβο που σκίζει το στενό δρομάκι και κάνει την παρέα που περιμένει το φίλο μου να πεταχτεί απότομα ξαφνιασμένη. Έχω μείνει άναυδος δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα μόνο την κοιτάζω. Μια κοιτάζω την μηχανή και μια εκείνη .Τι έγινε τώρα;
Να είσαι πάντα καλά, όπου και να βρίσκεσαι!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μπάμπη ... με συγκίνησες απόψε ρε κάθαρμα ....
Ακούλη δεν κατάλαβες.... αυτό είναι απλά το teaser trailer.......![]()
Οσες φορες και να την διαβαζω μου δημιουργει το ιδιο συναισθημα και παντα λυγιζω... Ειναι η ιστορια που ειναι, αλλα κ ο τροπος γραφεις σε φορτιζει μεχρι να ερθει η λυτρωση... απλα πολλα respect!!
Γ@ΜΗΣΕΣ!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
teaser trailer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σαι καλα φιλε
έχυσα
ένα δάκρυ
πλακίτσα!
αλήθεια ήταν συγκινητικό!μπράβο!!
υποκλιση σε εναν καπετανιο της σκεψης των συναισθηματων, σε εναν ταξιδευτη στο χρονο..
να σαι καλα
air
..without engineers, science is just philosophy..
Καλά λέω ότι εδώ μέσα υπάρχουν θαμμένη θησαυροί (με την ευρύτερη εύνοια). Πολύ συγκινητικό αφήγημα με δεμένη ροή. Άψογος συγχαρητήρια.![]()
"Πώς λέγεται ο ξεκράνωτος μοτοσυκλετιστης?
Δωρητής οργάνων".
υπεροχο...
And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...
υπεροχο!!!!
Ευχαριστω που το μοιραστικες μαζι μας