Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 353

Θέμα: Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna

Άλλο σας πηγε βολτα με 180 και αλλο σουζα με 200 χιλιομετρα, οτι ειναι καλος οδηγος ισχυει,σουζα με τοσα χιλιομετρα ειναι υπερβολικο εαν το ειπε.
    Στα 400 μετρα το Evo θα εχει μαζεψει λογικα την διαφορα που θα παρει το 610,εμεις θα στηθουμε σε συγκεκριμενο σημειο μικροτερο των 400 μετρων.
    Τα 100 χιλιομετρα τα εχει παντως σε 5 sec το 610 σιγουρα.
    Την κυριακη εμαθα οτι ειχε πει να τα βαζαμε 22:00 το βραδι, τετοια ωρα ολοι η Αθηνα ειναι εξω δεν ειμαι μαλακας να τα παω τετοια ωρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Άλλο σας πηγε βολτα με 180 και αλλο σουζα με 200 χιλιομετρα, οτι ειναι καλος οδηγος ισχυει,σουζα με τοσα χιλιομετρα ειναι υπερβολικο εαν το ειπε.
    Στα 400 μετρα το Evo θα εχει μαζεψει λογικα την διαφορα που θα παρει το 610,εμεις θα στηθουμε σε συγκεκριμενο σημειο μικροτερο των 400 μετρων.
    Την κυριακη εμαθα οτι ειχε πει να τα βαζαμε 22:00 το βραδι, τετοια ωρα ολοι η Αθηνα ειναι εξω δεν ειμαι μαλακας να τα παω τετοια ωρα.
    Αυτή την διαμάχη θέλω να την δω.

Πες μας που και πότε.
    Μάκης

....και αλλο σουζα με 200 χιλιομετρα,.....με τοσα χιλιομετρα ειναι υπερβολικο

You BETA believe...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Την κυριακη εμαθα οτι ειχε πει να τα βαζαμε 22:00 το βραδι

Α)Ειναι 18 χρονος με evo

Β)προτεινει Κηφισσιας

Γ)22:00 TO BΡΑΔΥ???????

Ορεστη κοψε του τις μαλακιες ...Συνηθιζω να λεω οτι ο καλος οδηγος ειναι και εξυπνος.

μην φας τα λαστιχα σου για ενα μαλακισ%^*% που ο μπαμπακας του πηρε evo.

Αιντε πρωινιατικα τι διαβαζουμε
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

TRE, ξέρεις τί είναι η Κηφισίας, μπας έχεις βγάλει καμμιά 350άρα χαω και εκεί; :rotflmao:
    (μπας και δεν έχεις ακούσει πόσοι έχουνε φάει τα μούτρα τους σε κόντρες ακόμα και τέτοιου χαζού τύπου ρε μλκ; μπας μπάζει λίγο η γκλάβα σου, τί τρέχει με σένα τελικά; )
    Κατσε να βρω καμια καλη φωτογραφια μπας και ηρεμησεις για κανα μηνακι ακομα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Κατσε να βρω καμια καλη φωτογραφια μπας και ηρεμησεις για κανα μηνακι ακομα...
    Κάποιο λάθος κάνεις, εγώ ήρεμος είμαι... ίσως δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τί λέμε, και κυρίως γιατί (φταίνε οι τούμπες που μετράμε, και δε θέλουμε να μετρήσουν κι άλλοι ίσως).

Άλλοι νομίζουν (είναι και θέμα ηλικίας) ότι καλός οδηγός είναι αυτός που περνάει ένα κουτί -σάμθινγκ ις σπίντινγκ ατ δε τζίπσις πλέις άφτερ ολ...

Συνήθως καλός οδηγός είναι αυτός που οδηγάει αρκετά χρόνια χωρίς να προκαλεί δυστυχήματα -και ταυτόχρονα φροντίζει να μην να τον ρίχνουν οι άλλοι που τα προκαλούν (είναι αρκετοί).

Θα μπορούσα να προτείνω να τη κάνετε μακριά από κατοικημένη περιοχή τουλάχιστον, αλλά και αυτό δεν λέει και πολλά.
    Είναι μέγιστη μαλακία να νομίζεις ότι είσαι γρήγορος στο δημόσιο δρόμο, είτε περνάς κάμποσους στο φανάρι (σου έχω πεί γιατί φεύγω τελευταίος; ), είτε κάνεις κόντρες.

Άσε που άμα προκαλείς τη τύχη σου για αρκετό καιρό σε κατοικημένες περιοχές αποδεδειγμένα χαλάς το κάρμα σου (μη πω τίποτα χειρότερο).

Όλοι στο δημόσιο δρόμο (και γώ μαζί) είτε νομίζετε ότι πάτε γρήγορα είτε όχι είστε κουλομαρίες, για την ακρίβεια θεόχαζες κουλομαρίες.

Πάτε λέμε σε κάνα trackday, κάνα CSS, κάμμια πίστα, και άμα έχετε ανοιχτές κεραίες και διάθεση για να μάθετε, μπορεί και να είστε και γρήγοροι (και ασφαλείς) εκεί -στο δρόμο, το μόνο που κάνετε είναι να εκνευρίζετε τους άλλους με την άτσαλη οδήγησή σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    To θέμα είναι και τι απόσταση θα κάνετε φίλε μου.Γιατί στο ξεκίνημα μπορεί να φύγεις πιο γρήγορα.Αλλά όταν ανεβάσει το evo στροφές...κλάφτα...Δεν έχεις και κανα τούμπανο ss...
    Σωστά... αν είναι φανάρι φανάρι έχεις λίγες πιθανότητες... Για μεγαλύτερη απόσταση άστο...

Είχα ένα CB 400 Version S παλιά και είχα ανοίξει με SUBARU IMPREZA Sti 330hp μέχρι τα 110-120 ήμουν μπροστά... μετά ούτε που τον έβλεπα...

Οπότε...

ΥΓ. Ποιό HUSQY έχεις?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Για πες ώρα και πού να στείλω τους μπάτσους?

Αρτέμης

Κάποιο λάθος κάνεις, εγώ ήρεμος είμαι... ίσως δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τί λέμε, και κυρίως γιατί (φταίνε οι τούμπες που μετράμε, και δε θέλουμε να μετρήσουν κι άλλοι ίσως).

Άλλοι νομίζουν (είναι και θέμα ηλικίας) ότι καλός οδηγός είναι αυτός που περνάει ένα κουτί -σάμθινγκ ις σπίντινγκ ατ δε τζίπσις πλέις άφτερ ολ...
    Συνήθως καλός οδηγός είναι αυτός που οδηγάει αρκετά χρόνια χωρίς να προκαλεί δυστυχήματα -και ταυτόχρονα φροντίζει να μην να τον ρίχνουν οι άλλοι που τα προκαλούν (είναι αρκετοί).
    Θα μπορούσα να προτείνω να τη κάνετε μακριά από κατοικημένη περιοχή τουλάχιστον, αλλά και αυτό δεν λέει και πολλά.
    Εχω βαρεθει να μου διαφωνω με 5-6 ατομα απι του ιδιου θεματος καθε φορα,και γι'αυτο το ριχνω λιγο στο χαβαλε...

Αν διαβασεις το πρωτο ποστ θα δεις οτι το παιδι το λεει καθαρα...

"Δεν ειμαι γρηγορος ουτε κοντρακιας,απλα επεσε μια προκληση και δεχτηκα"...απλα πραγματα...

Ισως η Κηφισιας να ειναι ακαταλληλος δρομος,συμφωνω...Ας πανε στην Κερατεα που δεν υπαρχει ψυχη και εχει και ατελειωτη ευθεια,ή οπου αλλου νομιζουν αυτοι καλυτερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Ισως η Κηφισιας να ειναι ακαταλληλος δρομος,συμφωνω...Ας πανε στην Κερατεα που δεν υπαρχει ψυχη και εχει και ατελειωτη ευθεια,ή οπου αλλου νομιζουν αυτοι καλυτερα... [/B]
    Σ' αυτό θα συμφωνίσω κι εγώ.
    Μάκης

Εχω βαρεθει να μου διαφωνω με 5-6 ατομα απι του ιδιου θεματος καθε φορα,και γι'αυτο το ριχνω λιγο στο χαβαλε...

Αν διαβασεις το πρωτο ποστ θα δεις οτι το παιδι το λεει καθαρα...

"Δεν ειμαι γρηγορος ουτε κοντρακιας,απλα επεσε μια προκληση και δεχτηκα"...απλα πραγματα...

Ισως η Κηφισιας να ειναι ακαταλληλος δρομος,συμφωνω...Ας πανε στην Κερατεα που δεν υπαρχει ψυχη και εχει και ατελειωτη ευθεια,ή οπου αλλου νομιζουν αυτοι καλυτερα...

Εγώ έχω βαρεθεί πριν απο σένα, γι' αυτό και γω το ρίχνω στο χαβαλέ.
    Η αλήθεια όμως πονάει, και όποιος λέει σε έναν 25άχρονο τόσο εύκολα (που μπορεί να μήν το έχει ξανακάνει) να τα πάει με έναν 18άχρονο με EVO σε δημόσιο δρόμο αξίζει τουλάχιστον ένα εμότικον.

:a12:

Έλα όμως που άμα δε κάνεις αντίλογο σε τέτοια θέματα, μόνο οι απόψεις του πώλου μένουν.

Τί σκατά νόημα έχει να έχεις φίλους μηχανόβιους, άμα πριν καν το ανοίξουν τους ενθαρρύνεις να κάνουν λαλακίες και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή και πρόσφυση παγοδρομίου;

Επειδή ακριβώς δεν είναι γρήγορος, ούτε κοντράκιας, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στραβά κάτι -το ότι ο άλλος είναι 18άχρονος δεν είναι καθόλου παρήγορο επίσης.

Υπάρχει και χάσμα γενεών στη μέση, και ενώ καταλαβαίνω και τον Ορέστη, και τα κολλήματα του TRE (ποιός σου λέει ότι εγώ δεν είχα τέτοια κολλήματα; ), δεν μπορώ να σας βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πως νιώθει κανείς όταν ξέρει ότι θα το χάσει και περιμένει τη προσγείωση για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου -άσε τα μετά στο κτίριο με τους ασπροντυμένους κανίβαλους.
    Άσε που το γιατί και το πως να μη πέσεις στην Ελλάδα το αφήνουμε για μετά τις πρώτες τούμπες.

Γιατί θα μου λέγατε άλλα μετά άμα είχατε τέτοιες εμπειρίες, και μάλλον δεν θα ποστάρατε καν τέτοια τόπικ μερικοί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες αυξάνονται όταν τη ψάχνεις.
    (και θυμίζω ότι εσείς οι κουλομαρίες έχετε κακά ξεμπερδέμματα όταν τη ψάχνετε χωρίς γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο)

Εγώ νίπτω τας γαντοφορεμένας χείρας μου, χ?στηκα άμα τη πάτε τη κόντρα, και ειδικότερα χ?στηκα για το αποτέλεσμα, άμα το βάζατε σε πίστα, και είσασταν και οι δύο έμπειροι, θα το έψαχνα σε άλλο φόρουμ το βίντεο -άν και προτιμώ να βλέπω μηχανές επί ίσοις όροις αντί για σουργελέ τέτοιες αηδίες.

Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστές, δεν ειναι επικινδυνο απο την πλευρα μου να αναπτυξω ταχυτητα σε ενα φαναρι γιατι καθημερινα ετσι οδηγαω, παιζω και τρεχω (οσο πρεπει και οσο μπορω σαν οδηγος και εγω, δεν ειμαι Val.Rossi),και εκεινη την φορα θα επιταχυνω οπως και τις προηγουμενες φορες απλα διπλα μου θα ειναι ενα γρηγορο αυτοκινητο.
    Σημερα το απογευμα 2 φορες πηγαν να με ριξουν (δεν εχω πεσει ευτυχως ποτε), την μια σε ανυποπτο χρονο στην μιχαλακοπουλου ενα Translap ηρθε πολυ κοντα μου και παραλιγο να βρουμε με μικρη ταχυτητα, και στην κηφισιας 2 ασθενοφορα πηγαιναν κομματια και αμα δεν εκανα αριστερα να γλυτωσω δε θα εγραφα τωρα, θα με μαζευαν και εμενα οπως τον ασθενη που μετεφεραν.
    Οποτε δεν ειναι επικινδυνο να ανοιγεις αργα το βραδυ σε ενα φαναρι οταν εχεις ενα μηχανακι που μπορει να αναπτυξει γρηγορα ταχυτητα,με ολοκαινουρια λαστιχα MT-60 και με φρενα Brembo που αντικειμενικα ειναι πολυ καλα.

Tελικά η κόντρα έγινε?

1)Εγώ έχω βαρεθεί πριν απο σένα, γι' αυτό και γω το ρίχνω στο χαβαλέ.
    Η αλήθεια όμως πονάει, και όποιος λέει σε έναν 25άχρονο τόσο εύκολα (που μπορεί να μήν το έχει ξανακάνει) να τα πάει με έναν 18άχρονο με EVO σε δημόσιο δρόμο αξίζει τουλάχιστον ένα εμότικον.

:a12:

2)Υπάρχει και χάσμα γενεών στη μέση, και ενώ καταλαβαίνω και τον Ορέστη, και τα κολλήματα του TRE (ποιός σου λέει ότι εγώ δεν είχα τέτοια κολλήματα; ), δεν μπορώ να σας βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πως νιώθει κανείς όταν ξέρει ότι θα το χάσει και περιμένει τη προσγείωση για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου -άσε τα μετά στο κτίριο με τους ασπροντυμένους κανίβαλους.
    Γιατί θα μου λέγατε άλλα μετά άμα είχατε τέτοιες εμπειρίες, και μάλλον δεν θα ποστάρατε καν τέτοια τόπικ μερικοί.

3)Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες αυξάνονται όταν τη ψάχνεις.
    (και θυμίζω ότι εσείς οι κουλομαρίες έχετε κακά ξεμπερδέμματα όταν τη ψάχνετε χωρίς γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο)

1) Ευχαριστω για το εμοτικον,σου υπενθυμιζω οτι δεν ειπα εγω του Ορεστη να τα στησει με το ΕVO,την αποφαση την πηρε μονος του...Εγω απλα του ειπα 5 πραγματα που ισως τον βγαλουν μπροστα στην κοντρα...

2)Χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι οτι οι αποψεις σου πλεον ειναι αποτελεσμα του γηρατος...Σε πληροφορω λοιπον οτι εχω βρεθει σ'αυτην την θεση,που περιμενεις να ακουσεις το μπαμ...Τωρα πλεον ειναι πιο ανωδυνο γιατι ξερω τι να περιμενω,τοτε πεταξα προς το αγνωστο...:rotflmao: :rotflmao: (παλι καλα που φορουσα κρανος και μπουφαν,αλλιως θα εβλεπα απο ψηλα τωρα)...

3) Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

1) Ευχαριστω για το εμοτικον,σου υπενθυμιζω οτι δεν ειπα εγω του Ορεστη να τα στησει με το ΕVO,την αποφαση την πηρε μονος του...Εγω απλα του ειπα 5 πραγματα που ισως τον βγαλουν μπροστα στην κοντρα...

2)Χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι οτι οι αποψεις σου πλεον ειναι αποτελεσμα του γηρατος...Σε πληροφορω λοιπον οτι εχω βρεθει σ'αυτην την θεση,που περιμενεις να ακουσεις το μπαμ...Τωρα πλεον ειναι πιο ανωδυνο γιατι ξερω τι να περιμενω,τοτε πεταξα προς το αγνωστο...:rotflmao: :rotflmao: (παλι καλα που φορουσα κρανος και μπουφαν,αλλιως θα εβλεπα απο ψηλα τωρα)...

3) Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει που ζείς, κάθε χρόνο 2 με 3.000 άνθρωποι σκοτώνονται στους δρόμους και αρκετές παραπάνω χιλιάδες μένουν ανάπηροι από αυτοκινητιστικά -και συνήθως από συνηθισμένες απροσεξίες και πολύ λίγοι από αυτούς καί σε κόντρες (για δες αυτή τη βδομάδα πόσοι πεθάνανε).

Οι απόψεις σου είναι για το πούτσο, πες τις σε κάποιον που ενδιαφέρεται.

Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XTX 660 '08 vs Husqvarna 610 SM '04
    από Ventus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2008, 15:02
  2. Porsche Carrera VS Husqvarna
    από OrEsTiS82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 14:21
  3. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48
  4. Νέο Mitsubishi Evo 9
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 18:06
  5. MITSUBISHI EVO vs KTM LC-8 950!!
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα