Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Και τι το σπουδαιο εχει αυτο το video?
-10χ.α.ω. από αυτά που κάνεις εσύ.....για να έχουμε μια τάξη μεγέθους για το τι κάνεις και δεν μας το δείχνεις σε βίντεο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Και τι το σπουδαιο εχει αυτο το video?
-10χ.α.ω. από αυτά που κάνεις εσύ.....για να έχουμε μια τάξη μεγέθους για το τι κάνεις και δεν μας το δείχνεις σε βίντεο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
-10? Το δικο μου παντως σχεδον με τιν τεταρτι γραφει αυτα που εγραψε αυτο...
Το τι κανω εγω... το κανω για να βγαζω γουστα.... δε βγαζω βιντεο να τα δειχνω για να πουλαω μουρη...![]()
"..τάξη μεγέθους.." έχεις υπ'όψιν σου τι σημαίνει? Κοίτα το ότι είσαι εγκρατής και μετριόφρων το έχεις κατοχυρώσει. Τα R1 να προσέχεις μόνον έ! (ώχ αυτό είναι από άλλο thread. spam)Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
-10? Το δικο μου παντως σχεδον με τιν τεταρτι γραφει αυτα που εγραψε αυτο...
Το τι κανω εγω... το κανω για να βγαζω γουστα.... δε βγαζω βιντεο να τα δειχνω για να πουλαω μουρη...![]()
Πλάκα στην πλάκα πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι στιγμής από τότε που το αγόρασες?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
"..τάξη μεγέθους.." έχεις υπ'όψιν σου τι σημαίνει? Κοίτα το ότι είσαι εγκρατής και μετριόφρων το έχεις κατοχυρώσει. Τα R1 να προσέχεις μόνον έ! (ώχ αυτό είναι από άλλο thread. spam)
Πλάκα στην πλάκα πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι στιγμής από τότε που το αγόρασες?
Το εχω 1.5 μηνα εχω 4.000χλμ
Αλλα 3 βδομαδες δε το κυκλοφορουσα γιατι ειχα προβλημα...
Γιατι ροτας?
Όχι ρε συ, απλώς διότι με το μεταχειρισμένο R1 μας έλεγες πως σε 2 μήνες έκανες 10000χλμ ή κάτι ανάλογο και πως το γούσταρες και ήταν απροβλημάτιστο και το έσκιζες ανελέητα.
Τώρα, με καινούριο Κ7, ίσα που έπιασες τα 4000χλμ, είχε και πρόβλημα....μήπως τελικά τα μεταχειρό R1 είναι καλύτερα από καινούρια Κ7 και τα ευχαριστιέσαι πιο πολύ στην οδήγηση?
Και το συμπέρασμα. Άρα με το Κ7 δεν μπορείς να γίνεις κάγκουρας. Μόνον με τα μεταχειρισμένα R1 μπορείς και μάλιστα χωρίς πρόβλημα μέχρι τα 4000χλμ.
Anyways, αυτά. Επλίζω με τον καιρό να εντριφίσω κι εγώ εις την νεοεμφανιζόμενη τέχνη του spamming....α yeah.......
:rotflmao:
![]()
Το προβλημα του ηταν οτι του το χτυπησε και το εριξε κατω μια καργιολα ενω εκανε οπισθεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Όχι ρε συ, απλώς διότι με το μεταχειρισμένο R1 μας έλεγες πως σε 2 μήνες έκανες 10000χλμ ή κάτι ανάλογο και πως το γούσταρες και ήταν απροβλημάτιστο και το έσκιζες ανελέητα.
Τώρα, με καινούριο Κ7, ίσα που έπιασες τα 4000χλμ, είχε και πρόβλημα....μήπως τελικά τα μεταχειρό R1 είναι καλύτερα από καινούρια Κ7 και τα ευχαριστιέσαι πιο πολύ στην οδήγηση?
Και το συμπέρασμα. Άρα με το Κ7 δεν μπορείς να γίνεις κάγκουρας. Μόνον με τα μεταχειρισμένα R1 μπορείς και μάλιστα χωρίς πρόβλημα μέχρι τα 4000χλμ.
Anyways, αυτά. Επλίζω με τον καιρό να εντριφίσω κι εγώ εις την νεοεμφανιζόμενη τέχνη του spamming....α yeah.......
![]()
![]()
To k7 δεν ειχε κανενα προβλημα αλλο ηταν το προβλημα τεσπα.. το παλιο Ρ1 που ειχα εκαιγε 500-600γρ. λαδι στα 1000χλμ για 99 μοντελο ητανε σκυλι... Αλλα το καινουριο Ρ1 2005 μου εβγαλε προβληματα και οχι το κ7 δε λεω... το εκανα κονδρες σιμπλεκτιες κτλ... οπως εκανα και στο παλιο Ρ1 αλλα δεν αλλαζα δισκακια καθε μηνα αλλαζα καθε 5-6 μηνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
![]()
Το κ7 μεχρι στιγμης δεν εχει προβλημα με δισκακια και το εχω κανει πολλες κονδρες κτλ.
![]()
Ε αμα έγινε τέτοιο σκηνικό.....τι να πω. Καινούρια μηχανή να σου τη ρίχνουν, είναι σαν να πέρνουν ένα σφυρί και να σου βαράνε τα @@....τέσπα, χαζοκατάσταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το προβλημα του ηταν οτι του το χτυπησε και το εριξε κατω μια καργιολα ενω εκανε οπισθεν...![]()
Εντάξει, λέμε. Τα R1 έχουν πρόβλημα με την καμπάνα και καίνε τα δισκάκια, αλλά ξέρω και παιδιά που και τις καγκουριές τους κάνουν και δεν θέλουν κάθε 3ις και λίγο αλλαγή δίσκων. Και η καγκουριά είναι τέχνη, δεν είναι απλώς καβαλάω κι άϊντέ σκίζω το μηχάνημα....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
To k7 δεν ειχε κανενα προβλημα αλλο ηταν το προβλημα τεσπα.. το παλιο Ρ1 που ειχα εκαιγε 500-600γρ. λαδι στα 1000χλμ για 99 μοντελο ητανε σκυλι... Αλλα το καινουριο Ρ1 2005 μου εβγαλε προβληματα και οχι το κ7 δε λεω... το εκανα κονδρες σιμπλεκτιες κτλ... οπως εκανα και στο παλιο Ρ1 αλλα δεν αλλαζα δισκακια καθε μηνα αλλαζα καθε 5-6 μηνες.
Το κ7 μεχρι στιγμης δεν εχει προβλημα με δισκακια και το εχω κανει πολλες κονδρες κτλ.
![]()
Ε αμα έγινε τέτοιο σκηνικό.....τι να πω. Καινούρια μηχανή να σου τη ρίχνουν, είναι σαν να πέρνουν ένα σφυρί και να σου βαράνε τα @@....τέσπα, χαζοκατάσταση.
Τι να κανεις... μαλακιες... τουλαχιστον βγηκα και κερδισμενος.. παλι καλα
Εντάξει, λέμε. Τα R1 έχουν πρόβλημα με την καμπάνα και καίνε τα δισκάκια, αλλά ξέρω και παιδιά που και τις καγκουριές τους κάνουν και δεν θέλουν κάθε 3ις και λίγο αλλαγή δίσκων. Και η καγκουριά είναι τέχνη, δεν είναι απλώς καβαλάω κι άϊντέ σκίζω το μηχάνημα....
Σιμφωνο δε λεω... αλλα για κονδρες απο σταση το Ρ1 δε κανει...
Με το R1 δε θα του είχε συμβεί αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το προβλημα του ηταν οτι του το χτυπησε και το εριξε κατω μια καργιολα ενω εκανε οπισθεν...![]()
Είναι όμορφο θα το είχε προσέξει...
Όχι οτι το Κ δε το είδε απλά είπε να απαλλάξει το κόσμο απο άλλο ένα άσχημο μηχανάκι!
Nαι αν το οδηγείς εσύ .... ΣΙΓΟΥΡΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Σιμφωνο δε λεω... αλλα για κονδρες απο σταση το Ρ1 δε κανει...![]()