Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 191 από 191

Θέμα: <<ΣΩΣΤΟΙ>> Vs ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Και τι το σπουδαιο εχει αυτο το video?

-10χ.α.ω. από αυτά που κάνεις εσύ.....για να έχουμε μια τάξη μεγέθους για το τι κάνεις και δεν μας το δείχνεις σε βίντεο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    -10χ.α.ω. από αυτά που κάνεις εσύ.....για να έχουμε μια τάξη μεγέθους για το τι κάνεις και δεν μας το δείχνεις σε βίντεο.

-10? Το δικο μου παντως σχεδον με τιν τεταρτι γραφει αυτα που εγραψε αυτο...

Το τι κανω εγω... το κανω για να βγαζω γουστα.... δε βγαζω βιντεο να τα δειχνω για να πουλαω μουρη...

-10? Το δικο μου παντως σχεδον με τιν τεταρτι γραφει αυτα που εγραψε αυτο...

Το τι κανω εγω... το κανω για να βγαζω γουστα.... δε βγαζω βιντεο να τα δειχνω για να πουλαω μουρη...
    "..τάξη μεγέθους.." έχεις υπ'όψιν σου τι σημαίνει? Κοίτα το ότι είσαι εγκρατής και μετριόφρων το έχεις κατοχυρώσει. Τα R1 να προσέχεις μόνον έ! (ώχ αυτό είναι από άλλο thread. spam)

Πλάκα στην πλάκα πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι στιγμής από τότε που το αγόρασες?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

"..τάξη μεγέθους.." έχεις υπ'όψιν σου τι σημαίνει? Κοίτα το ότι είσαι εγκρατής και μετριόφρων το έχεις κατοχυρώσει. Τα R1 να προσέχεις μόνον έ! (ώχ αυτό είναι από άλλο thread. spam)

Πλάκα στην πλάκα πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι στιγμής από τότε που το αγόρασες?

Το εχω 1.5 μηνα εχω 4.000χλμ

Αλλα 3 βδομαδες δε το κυκλοφορουσα γιατι ειχα προβλημα...
    Γιατι ροτας?

Όχι ρε συ, απλώς διότι με το μεταχειρισμένο R1 μας έλεγες πως σε 2 μήνες έκανες 10000χλμ ή κάτι ανάλογο και πως το γούσταρες και ήταν απροβλημάτιστο και το έσκιζες ανελέητα.

Τώρα, με καινούριο Κ7, ίσα που έπιασες τα 4000χλμ, είχε και πρόβλημα....μήπως τελικά τα μεταχειρό R1 είναι καλύτερα από καινούρια Κ7 και τα ευχαριστιέσαι πιο πολύ στην οδήγηση?

Και το συμπέρασμα. Άρα με το Κ7 δεν μπορείς να γίνεις κάγκουρας. Μόνον με τα μεταχειρισμένα R1 μπορείς και μάλιστα χωρίς πρόβλημα μέχρι τα 4000χλμ.

Anyways, αυτά. Επλίζω με τον καιρό να εντριφίσω κι εγώ εις την νεοεμφανιζόμενη τέχνη του spamming....α yeah.......

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Όχι ρε συ, απλώς διότι με το μεταχειρισμένο R1 μας έλεγες πως σε 2 μήνες έκανες 10000χλμ ή κάτι ανάλογο και πως το γούσταρες και ήταν απροβλημάτιστο και το έσκιζες ανελέητα.

Τώρα, με καινούριο Κ7, ίσα που έπιασες τα 4000χλμ, είχε και πρόβλημα....μήπως τελικά τα μεταχειρό R1 είναι καλύτερα από καινούρια Κ7 και τα ευχαριστιέσαι πιο πολύ στην οδήγηση?

Και το συμπέρασμα. Άρα με το Κ7 δεν μπορείς να γίνεις κάγκουρας. Μόνον με τα μεταχειρισμένα R1 μπορείς και μάλιστα χωρίς πρόβλημα μέχρι τα 4000χλμ.

Anyways, αυτά. Επλίζω με τον καιρό να εντριφίσω κι εγώ εις την νεοεμφανιζόμενη τέχνη του spamming....α yeah.......

Το προβλημα του ηταν οτι του το χτυπησε και το εριξε κατω μια καργιολα ενω εκανε οπισθεν...

To k7 δεν ειχε κανενα προβλημα αλλο ηταν το προβλημα τεσπα.. το παλιο Ρ1 που ειχα εκαιγε 500-600γρ. λαδι στα 1000χλμ για 99 μοντελο ητανε σκυλι... Αλλα το καινουριο Ρ1 2005 μου εβγαλε προβληματα και οχι το κ7 δε λεω... το εκανα κονδρες σιμπλεκτιες κτλ... οπως εκανα και στο παλιο Ρ1 αλλα δεν αλλαζα δισκακια καθε μηνα αλλαζα καθε 5-6 μηνες.

Το κ7 μεχρι στιγμης δεν εχει προβλημα με δισκακια και το εχω κανει πολλες κονδρες κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Το προβλημα του ηταν οτι του το χτυπησε και το εριξε κατω μια καργιολα ενω εκανε οπισθεν...
    Ε αμα έγινε τέτοιο σκηνικό.....τι να πω. Καινούρια μηχανή να σου τη ρίχνουν, είναι σαν να πέρνουν ένα σφυρί και να σου βαράνε τα @@....τέσπα, χαζοκατάσταση.

To k7 δεν ειχε κανενα προβλημα αλλο ηταν το προβλημα τεσπα.. το παλιο Ρ1 που ειχα εκαιγε 500-600γρ. λαδι στα 1000χλμ για 99 μοντελο ητανε σκυλι... Αλλα το καινουριο Ρ1 2005 μου εβγαλε προβληματα και οχι το κ7 δε λεω... το εκανα κονδρες σιμπλεκτιες κτλ... οπως εκανα και στο παλιο Ρ1 αλλα δεν αλλαζα δισκακια καθε μηνα αλλαζα καθε 5-6 μηνες.

Το κ7 μεχρι στιγμης δεν εχει προβλημα με δισκακια και το εχω κανει πολλες κονδρες κτλ.
    Εντάξει, λέμε. Τα R1 έχουν πρόβλημα με την καμπάνα και καίνε τα δισκάκια, αλλά ξέρω και παιδιά που και τις καγκουριές τους κάνουν και δεν θέλουν κάθε 3ις και λίγο αλλαγή δίσκων. Και η καγκουριά είναι τέχνη, δεν είναι απλώς καβαλάω κι άϊντέ σκίζω το μηχάνημα....

Ε αμα έγινε τέτοιο σκηνικό.....τι να πω. Καινούρια μηχανή να σου τη ρίχνουν, είναι σαν να πέρνουν ένα σφυρί και να σου βαράνε τα @@....τέσπα, χαζοκατάσταση.

Τι να κανεις... μαλακιες... τουλαχιστον βγηκα και κερδισμενος.. παλι καλα

Εντάξει, λέμε. Τα R1 έχουν πρόβλημα με την καμπάνα και καίνε τα δισκάκια, αλλά ξέρω και παιδιά που και τις καγκουριές τους κάνουν και δεν θέλουν κάθε 3ις και λίγο αλλαγή δίσκων. Και η καγκουριά είναι τέχνη, δεν είναι απλώς καβαλάω κι άϊντέ σκίζω το μηχάνημα....

Σιμφωνο δε λεω... αλλα για κονδρες απο σταση το Ρ1 δε κανει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Με το R1 δε θα του είχε συμβεί αυτό!

Είναι όμορφο θα το είχε προσέξει...
    Όχι οτι το Κ δε το είδε απλά είπε να απαλλάξει το κόσμο απο άλλο ένα άσχημο μηχανάκι!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σιμφωνο δε λεω... αλλα για κονδρες απο σταση το Ρ1 δε κανει...
    Nαι αν το οδηγείς εσύ .... ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
    από p@nos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2010, 12:12
  2. TDM900 Sport VS Gt
    από Thrakiotis στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2010, 23:12
  3. (f800s Vs F800r) Vs Er-6f Vs Shiver 750 Gt
    από Full Noob στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2009, 14:25
  4. arai chaser vs viper gt...poies oi diafores?
    από nik_sfikas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2009, 05:02
  5. FJR 1300A vs K 1200 GT ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ
    από γεροπιτσιρικος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 19:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας