ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΗΣ.......
Γιά νά μού λές πανέμορφο τό hayabusa.......:rotflmao:
Όντως όταν προτοβγήκε ήταν πολύ μπροστά σέ πολλά.......άεροδυναμική ,άκόμα καί άπό
τό ΖΖR-1400 καλύτερη έχει,φοβερό ψεκασμό κ.λ.π.....
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ............
άλάφρωσε το ρέ πούστη,πάντο στά 200 κιλά...!!!!!!!
Δώστου καί μερικά άλογάκια μή μάς φαει τό ΕURO-3.......!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.........
Τό hayabusa στό μόνο πού ήταν κατώτερο άπό τό ZX-12 ήταν στό.....ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ....
3-4 άλογα.........
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.............τελικές ,400άρια,0-100 κ.λ.π.....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ
ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ............ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΜΕΡΙΚΗ .........
καί νά διαβάσετε τά τέστ από τό 1999.......!!!!!!!!!!!
Τό ποιός έφυγε στό φανάρι καί ποιός κέρδισε τήν κόντρα...ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...!!!!
![]()
Test στο ΜΟΤΟ όταν είχε βγει το πρώτο ZX12R που ήταν το ανοικτό μοντέλο χωρίς περιοριστή τελικής όπως και το busa της εποχής, εκτός του ότι σε υποδύναμη και σε 0-400 ήταν και είναι μπροστά από τη busa, σε τελική έγραψε 312km/h έναντι 308km/h που έβγαλε η busa.
To ZX12R ήταν η αιτία (η busa μπορείς να πεις ότι ήταν η αφορμή) που αποφασίσανε τον παγκόσμιο νόμο κατασκευαστών να οριοθετηθεί κόφτης στα 300km/h για όλες τις μεταγενέστερες μοτοσυκλέτες παραγωγής όταν είδαν ότι οι τελικές ξεφεύγουν από τα λογικά όρια του δρόμου...
Και δεν ήταν μόνο το μοτό περιοδικό που το είχε βγάλει μπροστά σε υποδύναμη και επιδόσεις το ZX12R...
Το ότι δεν πουλάει η KAWASAKI και ιδικότερα και το ZX12R δεν πάει να πει ότι η busa είναι πάντα καλύτερη και ιδικά δυνατότερη.
Γιατί άραγε εφ' όσον πουλάει τόσο καλά φτιάχνει καινούργιο μοντέλο 2008 δυνατότερο; Μήπως φάνηκε η αισθητή διαφορά από κάποιο άλλο;
Στην κόντρα όπως ανάφερες και εσύ μπορεί σχετικά εύκολα ακόμα και ένα 1000ρι με τα 180 που βγάζουν ή καλύτερα με τα 190! άλογα που βγαίνει το καινούργιο ZX10R 2008 να περάσει τη busa...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Test στο ΜΟΤΟ όταν είχε βγει το πρώτο ZX12R που ήταν το ανοικτό μοντέλο χωρίς περιοριστή τελικής όπως και το busa της εποχής, εκτός του ότι σε υποδύναμη και σε 0-400 ήταν και είναι μπροστά από τη busa, σε τελική έγραψε 312km/h έναντι 308km/h που έβγαλε η busa.
To ZX12R ήταν η αιτία (η busa μπορείς να πεις ότι ήταν η αφορμή) που αποφασίσανε τον παγκόσμιο νόμο κατασκευαστών να οριοθετηθεί κόφτης στα 300km/h για όλες τις μεταγενέστερες μοτοσυκλέτες παραγωγής όταν είδαν ότι οι τελικές ξεφεύγουν από τα λογικά όρια του δρόμου...
Και δεν ήταν μόνο το μοτό περιοδικό που το είχε βγάλει μπροστά σε υποδύναμη και επιδόσεις το ZX12R...
Το ότι δεν πουλάει η KAWASAKI και ιδικότερα και το ZX12R δεν πάει να πει ότι η busa είναι πάντα καλύτερη και ιδικά δυνατότερη.
Γιατί άραγε εφ' όσον πουλάει τόσο καλά φτιάχνει καινούργιο μοντέλο 2008 δυνατότερο; Μήπως φάνηκε η αισθητή διαφορά από κάποιο άλλο;
Στην κόντρα όπως ανάφερες και εσύ μπορεί σχετικά εύκολα ακόμα και ένα 1000ρι με τα 180 που βγάζουν ή καλύτερα με τα 190! άλογα που βγαίνει το καινούργιο ZX10R 2008 να περάσει τη busa...
Αν κανεις συγκριση τα καινουργια 1000 με το Busa σε θεωρω χαζουλι.....μιλαμε για τελειως διαφορετικα μηχανακια.....α ναι και το busa εχει 175 αλογα.....και ειναι και πιο βαρυ......και παντα η suzuki αναφεροτανε στο πιο γρηγορο μηχανακι παραγωγης σε τελικη......και επειδη μετα απο 9 χρονια κυκλοφοριας μαλλον οι ανταγωνιστες καταφεραν,λεω μαλλον,να την ξεπερασουν εεεεεεε......καταλαβαινεις τι προμηνηει το μελλον.....![]()
![]()
![]()
Και πες μου ποσα κομματια εχει πουλησει το zx και ποσα η busa για να καταλαβουμε τι λεει ο καταναλωτης.....βεβαια για το θεμα σχεδιασης και ομορφιας δεν αναφερομε καθολου......φιλικα![]()
Υ.Γ. Το zx 12 θεωρητε sport touring???
Άντε να χαθείς χαζούλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αν κανεις συγκριση τα καινουργια 1000 με το Busa σε θεωρω χαζουλι.....μιλαμε για τελειως διαφορετικα μηχανακια.....α ναι και το busa εχει 175 αλογα.....και ειναι και πιο βαρυ......και παντα η suzuki αναφεροτανε στο πιο γρηγορο μηχανακι παραγωγης σε τελικη......και επειδη μετα απο 9 χρονια κυκλοφοριας μαλλον οι ανταγωνιστες καταφεραν,λεω μαλλον,να την ξεπερασουν εεεεεεε......καταλαβαινεις τι προμηνηει το μελλον.....![]()
![]()
![]()
Και πες μου ποσα κομματια εχει πουλησει το zx και ποσα η busa για να καταλαβουμε τι λεει ο καταναλωτης.....βεβαια για το θεμα σχεδιασης και ομορφιας δεν αναφερομε καθολου......φιλικα![]()
Υ.Γ. Το zx 12 θεωρητε sport touring???
Λοιπόν στην ουσία τώρα: Η sport-touring busa είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό μηχανάκι από ένα sport; Και όταν μιλάμε για τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ επιδόσεις η σύγκριση με την οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα είναι μέσα στο πρόγραμμα! και επιβάλεται! μιλάμε φυσικά για επιδόσεις επιτάχυνσης και όχι για επιδόσεις σε γύρο πίστας, συκεκριμμένα απάντησα σε προηγούμενο post που αναφέρεται σε κόντρα.
Στο πιο γρήγορο μηχανάκι παραγωγής σε τελική αναφερότανε η suzuki αλλά άλλος είχε τον τίτλο, αναφερότανε για την suzuki μόνο. (Το ανάφερα παραπάνω για τις τελικές σε σύγκριση με το ZX12R)
Το ότι μετά από 8 χρόνια κατάλαβαν ότι μπορούν να απειληθούν από χάσιμο ΠΩΛΗΣΕΩΝ γιατί είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που ενδιαφέρει τις εταιρείες λόγω ότι βγήκε στην παραγωγή κάτι πολύ καλύτερο και λόγω ότι η busa είναι πια παλιά το μέλλον προμηνήει μια busa με ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια με παρόμοια υποδύναμη του ZZR1400 για να προσελκύσει τους πελάτες τις για να μην φύγουν από την εταιρεία και πάνε αλλού.
Το πόσα κομμάτια πούλησε το ένα ή το άλλο δεν αποδεικνύει πιο είναι πιο δυνατότερο...
Είναι και άλλοι παράγοντες που συμβάλουν για την πώληση ενός προϊόντος, όπως η προώθηση, το marketing και κυρίως η τιμή του προϊόντος που όπως ξέρεις η KAWASAKI έχει πιο ακριβές τιμές από τη SUZUKI. Όπως πολλές μοτοσυκλέτες αξιόλογες και μοναδικές στο είδος του δεν πούλησαν βλέπε: BIMOTA... κ.λ.π.
Όσο για το θέμα σχεδίασης και ομορφιάς η busa είναι τόσο αποκρουστική (για μένα) που αν δεν έβγαινε το ZZR1400 θα έπαιρνα το CBR1100XX και ας ήταν σε επιδόσεις καλύτερη η busa.
Υ.Γ. Σε απάντηση του υστερόγραφού σου ναι το ZX12R όπως και η BUSA θεωρείται sport-touring. Για μένα αυτή η κατηγορία-έκφραση είναι λάθος και δεν την δέχομαι. Το σωστό όπως είχα διαβάσει σε περιοδικό είναι ότι υπάρχουν 3-4 μοτοσυκλέτες που είναι στη κατηγορία hyperbikes και είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στον κόσμο, αναφέροντας το blackbird σαν τον "παππού" της τωρινής ιστορίας και τη busa μαζί με το ZX12R και το ZZR1400.
Ε δεν μπορώ να δεχτώ sport-touring μοτοσυκλέτες όπως αναφέρει η yamaha το FJR1300 ή και ακόμα είδα την goldwing! σε κατηγορία sport-touring που είναι καθαρά touring μοτοσυκλέτες.
Καταρχην δεν ειμαι αντι-kawasaki γιατι η προηγουμενη μηχανη μου ηταν μια zzr 1100 με το μονο ram-air.....μηχανακι ονειρωξη για πολλους τοτε.....και θεωρειτε το πρωτο που λες hyper γιατι ηταν και το πρωτο που αγγιξε και περασε τα 300....Πως γινεται να γινει μια συγκριση με ενα σημερινο 1000 με το busa που ειναι σχεδον με το πρωτο του 1999 (λαθος γιατι τα πρωτα ηταν πιο γρηγορα αφου ηταν ανοιχτα μοντελα)???τα σημερινα 1000 εχουν μ.ο. 180 αλογα και 180 κιλα βαρος.....το busa 175 αλογα με 217 κιλα.....μιλαμε για ανιση μαχη αν και παιζουν 300cc παραπανω.....το busa διαφημιστηκε σαν το πιο γρηγορο μηχανακι σε τελικη στον κοσμο....και ηταν...το αν ειναι ακομα δεν ξερω......η τι θα γινει στο μελλον.....το οσο αφορα την ομορφια δεν θα διαφωνησω μαζι σου γιατι ο καθενας γουσταρει αυτο που γουσταρει......το οτι πουλησε περισσοτερο ειναι ενας συνδιασμος ομορφιας,επιδοσεων,αξιοπιστιας,τιμης (αιντε να βαλουμε μεσα και το marketing)......busa '07......15417euro........zx-12r '07......15500euro.....zzr 1400 15950.....busa '08 ?????euro....απο οτι βλεπεις το zx με την Busa δεν εχουν την τεραστια διαφορα....η μηπως ειναι φτηνοτερη?????του χρονου που θα βγει η καινουργια και θα εχει τιμη σιγουρα κοντα στο 1400,να δουμε ποσα θα κυκλοφορουν απο το ενα και ποσα απο το αλλο....φιλικα πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
Άντε να χαθείς χαζούλι...
Λοιπόν στην ουσία τώρα: Η sport-touring busa είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό μηχανάκι από ένα sport; Και όταν μιλάμε για τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ επιδόσεις η σύγκριση με την οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα είναι μέσα στο πρόγραμμα! και επιβάλεται! μιλάμε φυσικά για επιδόσεις επιτάχυνσης και όχι για επιδόσεις σε γύρο πίστας, συκεκριμμένα απάντησα σε προηγούμενο post που αναφέρεται σε κόντρα.
Στο πιο γρήγορο μηχανάκι παραγωγής σε τελική αναφερότανε η suzuki αλλά άλλος είχε τον τίτλο, αναφερότανε για την suzuki μόνο. (Το ανάφερα παραπάνω για τις τελικές σε σύγκριση με το ZX12R)
Το ότι μετά από 8 χρόνια κατάλαβαν ότι μπορούν να απειληθούν από χάσιμο ΠΩΛΗΣΕΩΝ γιατί είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που ενδιαφέρει τις εταιρείες λόγω ότι βγήκε στην παραγωγή κάτι πολύ καλύτερο και λόγω ότι η busa είναι πια παλιά το μέλλον προμηνήει μια busa με ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια με παρόμοια υποδύναμη του ZZR1400 για να προσελκύσει τους πελάτες τις για να μην φύγουν από την εταιρεία και πάνε αλλού.
Το πόσα κομμάτια πούλησε το ένα ή το άλλο δεν αποδεικνύει πιο είναι πιο δυνατότερο...
Είναι και άλλοι παράγοντες που συμβάλουν για την πώληση ενός προϊόντος, όπως η προώθηση, το marketing και κυρίως η τιμή του προϊόντος που όπως ξέρεις η KAWASAKI έχει πιο ακριβές τιμές από τη SUZUKI. Όπως πολλές μοτοσυκλέτες αξιόλογες και μοναδικές στο είδος του δεν πούλησαν βλέπε: BIMOTA... κ.λ.π.
Όσο για το θέμα σχεδίασης και ομορφιάς η busa είναι τόσο αποκρουστική (για μένα) που αν δεν έβγαινε το ZZR1400 θα έπαιρνα το CBR1100XX και ας ήταν σε επιδόσεις καλύτερη η busa.
Υ.Γ. Σε απάντηση του υστερόγραφού σου ναι το ZX12R όπως και η BUSA θεωρείται sport-touring. Για μένα αυτή η κατηγορία-έκφραση είναι λάθος και δεν την δέχομαι. Το σωστό όπως είχα διαβάσει σε περιοδικό είναι ότι υπάρχουν 3-4 μοτοσυκλέτες που είναι στη κατηγορία hyperbikes και είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στον κόσμο, αναφέροντας το blackbird σαν τον "παππού" της τωρινής ιστορίας και τη busa μαζί με το ZX12R και το ZZR1400.
Ε δεν μπορώ να δεχτώ sport-touring μοτοσυκλέτες όπως αναφέρει η yamaha το FJR1300 ή και ακόμα είδα την goldwing! σε κατηγορία sport-touring που είναι καθαρά touring μοτοσυκλέτες.![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Δεν εβαλα στην λιστα ουτε Bimota ουτε Ducati γιατι αυτα ειναι καθαρα μηχανακια πιστας για εμενα αν και θεωρουνται ss......ειναι 1000 (ας πουμε δηλαδη) και η τιμη τους ειναι απο αλλο πλανητη οντως.....αρα ειναι μη συγκρισημα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ...........
Τί νά πούν Άμερικάνοι καί Αύστραλοί καί Άγγλοι......
Αύτονών τά περιοδικά τί γράφουν....????
Όλα είναι στό νέτ μπορείς νά τά βρείς καί νά τά διαβάσεις ,μέχρι καί
σύγκριση haya μέ zzr 1400........!!!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Καταρχην δεν ειμαι αντι-kawasaki γιατι η προηγουμενη μηχανη μου ηταν μια zzr 1100 με το μονο ram-air.....μηχανακι ονειρωξη για πολλους τοτε.....και θεωρειτε το πρωτο που λες hyper γιατι ηταν και το πρωτο που αγγιξε και περασε τα 300....Πως γινεται να γινει μια συγκριση με ενα σημερινο 1000 με το busa που ειναι σχεδον με το πρωτο του 1999 (λαθος γιατι τα πρωτα ηταν πιο γρηγορα αφου ηταν ανοιχτα μοντελα)???τα σημερινα 1000 εχουν μ.ο. 180 αλογα και 180 κιλα βαρος.....το busa 175 αλογα με 217 κιλα.....μιλαμε για ανιση μαχη αν και παιζουν 300cc παραπανω.....το busa διαφημιστηκε σαν το πιο γρηγορο μηχανακι σε τελικη στον κοσμο....και ηταν...το αν ειναι ακομα δεν ξερω......η τι θα γινει στο μελλον.....το οσο αφορα την ομορφια δεν θα διαφωνησω μαζι σου γιατι ο καθενας γουσταρει αυτο που γουσταρει......το οτι πουλησε περισσοτερο ειναι ενας συνδιασμος ομορφιας,επιδοσεων,αξιοπιστιας,τιμης (αιντε να βαλουμε μεσα και το marketing)......busa '07......15417euro........zx-12r '07......15500euro.....zzr 1400 15950.....busa '08 ?????euro....απο οτι βλεπεις το zx με την Busa δεν εχουν την τεραστια διαφορα....η μηπως ειναι φτηνοτερη?????του χρονου που θα βγει η καινουργια και θα εχει τιμη σιγουρα κοντα στο 1400,να δουμε ποσα θα κυκλοφορουν απο το ενα και ποσα απο το αλλο....φιλικα παντα![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Δεν εβαλα στην λιστα ουτε Bimota ουτε Ducati γιατι αυτα ειναι καθαρα μηχανακια πιστας για εμενα αν και θεωρουνται ss......ειναι 1000 (ας πουμε δηλαδη) και η τιμη τους ειναι απο αλλο πλανητη οντως.....αρα ειναι μη συγκρισημα....
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ 0-100km ΚΑΙ 0-402m.......???????
Tά 1000 καί πόσο τό haya μέ τά 217 κιλά του....?????
Θά έκπλαγείς ,είμαι σίγουρος......!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ 0-100km ΚΑΙ 0-402m.......???????
Tά 1000 καί πόσο τό haya μέ τά 217 κιλά του....?????
Θά έκπλαγείς ,είμαι σίγουρος......!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ........
![]()
Nα πω την αληθεια δεν διαβαζω ποτε,η μαλλον δεν θυμαμαι ποτε,τις συγκρησεις......εγω το πηρα,γιατι μολις το ειδα το ερωτευτηκα....:a07: :a07: :a07:
Με την πρωτη ευκαιρια που θα ξανανεβω επανω,κερναω καφεδακι...την τελευταια φορα....6 αυγουστου......ο Βαγγελαρας μου εστειλε το τηλεφωνο σου αργα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Nα πω την αληθεια δεν διαβαζω ποτε,η μαλλον δεν θυμαμαι ποτε,τις συγκρησεις......εγω το πηρα,γιατι μολις το ειδα το ερωτευτηκα....:a07: :a07: :a07:
Με την πρωτη ευκαιρια που θα ξανανεβω επανω,κερναω καφεδακι...την τελευταια φορα....6 αυγουστου......ο Βαγγελαρας μου εστειλε το τηλεφωνο σου αργα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΡΙΜΑ............ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
3,17 στά 0-100km.......ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ GSX-R 1000 K7
'Από τέστς τού Μοτόραντ τού Γερμανικού περιοδικού.......!!!!!
Τό hayabusa άπό τό 1999 σέ όλα τά μεγάλα περιοδικά Άμερικής Αύστραλίας
3,1............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0-402 m.......GSX-R 1000 K7.............10.550-10650 sec.
HAYABUSA....................9,750-10.300 sec.........!!!!!!!!!!!!!!
Γιά τελικές ,τί νά πούμε.......?????????
Αύτά γιά τούς δύσπιστους.......ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΠΙΑ......
ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ................ΑΝΙΚΗΤΟ........!!!!!!!!
ΥΓ. Στήν έδρα μας.........κερνάμε έμείς....!!!!!
![]()
Δεκτόν.Παρακαλώ θα ήθελα μία βόλτα στην Εγνατία.Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΥΓ. Στήν έδρα μας.........κερνάμε έμείς....!!!!!
![]()
![]()
![]()
Κατά τ' άλλα,μπορεί το Hayabusa να είναι από άσχημο έως αποκρουστικό για μερικούς,για μένα είναι και κούκλα και απίστευτο στην οδήγηση.
Αλλά είπαμε...εγώ είμαι σε βαρειά κατάσταση,έτσι Άγγελε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μαζί σου Βαγγέλη μου !!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κατά τ' άλλα,μπορεί το Hayabusa να είναι από άσχημο έως αποκρουστικό για μερικούς,για μένα είναι και κούκλα και απίστευτο στην οδήγηση.
Αλλά είπαμε...εγώ είμαι σε βαρειά κατάσταση,έτσι Άγγελε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειδικά το προηγούμενο το κατάμαυρο το κατράμι, ο σκύλος ο αράπης ο Ταμτάμ !:a07:
![]()
Ρώτα τον ΝτιμΧίο πόσα μπούτια πέρασαν απαρατήρητα από μπροστά μου όταν είδα τη Μπούσα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα.
Είσαστε λίγο κολλημένοι ή μου φαίνεται;
Πάρτε και ένα video αλλοδαπό ZX12R vs busa (γιατί ο φίλος παραπάνω είπα για test στο ελληνικό μοτό περιοδικό και στράβωσε) να δείτε πως ΚΑΙ οι ξένοι αναφέρουν σε ΟΛΑ εκτός από τα φρένα καλύτερο το ZX12R:
http://ninjazx12r.free.fr/videos/zx12r-hayabusa.wmv
Ο blackbusa δεν ήξερε δε, ότι μια busa ή ένα ZX12R ή το ZZR1400 μπορούν και έχουν καλύτερες επιταχύνσεις από ένα super sport 1000cc.
Για τελικές σήμερα είναι σε όλα 300km/h.
Δεν βάζω video busa vs ZZR1400 γιατί είναι ντροπή να κλέβουμε εκκλησίες...
Δεν κάνουν οι πωλήσεις ΤΗΝ μοτοσυκλέτα.
Τα KAWASAKI είναι για λίγους.
Το CBR1100XX δεν συνεχίζει να πουλάει ακόμα και σήμερα; και πόσο αν έχει πουλήσει...
Αλήθεια αν έβγαινε CBR1300XX με 200 άλογα μήπως το CBR σαν HONDA θα πούλαγε περισσότερα κομμάτια; τι πάει να πει ότι πρέπει να ήτανε και θα είναι δυνατότερο;
Υ.Γ. Και τα παπιά HONDA έχουν πουλήσει εκκατομύρια... είναι αυτό μέτρο σύγκρισης στη δύναμη;
Tελικα αλλος μου φαινεται ο κολλημενος.....ξεκαθαρισα οτι ειχα kawasaki και δεν εχω προβλημα με καμμια μαρκα.....απλα αγορασα οτι μου αρεσε περισσοτερο.......με τιε επιδοσεις οντως δεν ασχολουμε ποτε,γιατι δεν με πολυνοιαζει....ενω εσυ ο μη κολλημενος μας παραθεσες τα στοιχεια σου.....που τα ηξερες τελεια....και βεβαια τα καwasaki ειναι πιο ακριβα αρα και καλυτερα......γιαυτο τα εχουν και λιγοι προνομιουχοι.....αιντε να βγαλει αν και οποτε μπορεσει και η honda το cbr1350xxx,να δουμε τι εχει να γινει....by the way......το 2008 ειναι πολυ κοντα......οσο πουλησε το 1400 πουλησε......το γερακι επιστρεφει να τα κατασπαραξει ολα.....
![]()
![]()
Υ.γ. Για λιγους ειναι η Ducati,Bimota,Augusta, που τα κορυφαια μηχανακια τους κανουν μεταξυ 20 και 30 χιλιαρικα.....ολα τα japan ειναι πολυ κοντα στις τιμες....