Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
....
Να κάνουμε γκάλοπ για το ποιός είναι καλός μονδεαράτωρας κλπ :rotflmao: :rotflmao:
....
Ο Θάνος!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
....
Να κάνουμε γκάλοπ για το ποιός είναι καλός μονδεαράτωρας κλπ :rotflmao: :rotflmao:
....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν λες τίποτα !Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ζέστη σήμερα ζέστη και θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα
Την Κυριακή με τις 40άρες στα θερμόμετρα θα πιάσουμε τους admins
:rotflmao::rotflmao:
Δε μπορώ λέμε... θα κατέβω στην πολιτική.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θάνος..
ΣυμφωνώΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...και στο καπακι, στο ιδιο υποφορουμ με θεμα: διαμαχης (ή οτι αλλλο) συνεχεια #2, ως συνεχεια του κλειδωμενου. και τοτε τι? παααααλι κλειδωμα με το ιδιο τελευταιο ποστ του μοντ? μπα,δεν πιανει, εχει ξαναγινει...
![]()
...κατ' ευθειαν ζωνη, για να μου σπαει την μονοτονια της τσοντας!![]()
![]()
![]()
Οχι. Κανεις λαθος. Αυτο που (εγω τουλαχιστον προτεινα) ειναι οταν καποιος 'παρει το θρεντ #1 και το μεταφερει ως θρεντ#2) τοτε ΚΑΨΤΟ/ΚΟΨΤΟ/ΣΤΕΙΛΤΟ/ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΕΝΑ BAN στην τελικη. Αλλωστε ( εκτος κι αν τα βγαζω απο το μυαλο μου) καθε φορα που κατι καιγετε..ολο και καποιος προσπαθει να το επαναφερει ( καλη ωρα εγω). Που ειναι λοιπον η διαφορα?
Υ.Γ. Μηχανη ΔΕΝ εχω, ΟΥΤΕ θα εχω ποτε ( κι ο αντρας που ψαχνεται για μηχανη..αστον να ψαχνεται). Εχω υπαρξει συνοδηγος απο μωρο στο καλαθι της μηχανης του μπαμπα μου αλλα δυστηχως καθοτι ο μπαμπας νταλικερης κερδισε το αυτοκινητο ( και η μηχανη πουληθηκε οποτε το οποιο κινητρο υπηρχε παπαλα). Αν ενοχλω ως μη μοτοσυκλετιστρια, χωρις να προσφερω οπουδηποτε αλλου εκτος της ενοτητας γενικων ( τα ανεκδοτα τα εκοψα μαχαιρι μετα το 3 χτυπημα της αντι ανακυκλωτικης ομαδας κρουσης, δεν τα διαβαζω καν λεμε) μπορω καλλιστα να αποχωρησω. Βασικα συνειδητοποιω οτι μαλλον δε θα επρεπε να ποσταρω σε αυτο το θρεντ![]()
στη θεωρεια (αντε, και οταν εχει χρονο ο μοντ) καλα τα λες, στη πραξη Ηλία ΔΕΝ παιζει να το κανεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Οχι. Κανεις λαθος. Αυτο που (εγω τουλαχιστον προτεινα) ειναι οταν καποιος 'παρει το θρεντ #1 και το μεταφερει ως θρεντ#2) τοτε ΚΑΨΤΟ/ΚΟΨΤΟ/ΣΤΕΙΛΤΟ/ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΕΝΑ BAN στην τελικη. Αλλωστε ( εκτος κι αν τα βγαζω απο το μυαλο μου) καθε φορα που κατι καιγετε..ολο και καποιος προσπαθει να το επαναφερει ( καλη ωρα εγω). Που ειναι λοιπον η διαφορα?
ακουσε με, το λεω εκ πειρας!![]()
Σήμερα μάθαμε ότι ένα thread μπορεί να κλειδώσει. Τι χρειάζεται για να γίνει αυτό?
1. Μια SLK
2. Πολλά παιδικά τραύματα
3. Χρόνος για πεοκρουσία
4. Ένας γιατρός
5. Ενας Mod
Το συγκεκριμένο thread ήταν από το πρώτο post μέχρι το τελευταίο μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συνεχιζόμενη αυτοπροωθούμενη μαλακία. Δεν υπήρξε τίποτα το ωφέλιμο για κανένα εκεί μέσα.
Παρ όλα αυτά υπάρχει ακόμα αν και κλειδωμένο για να το βλέπουμε και να μαθαίνουμε πως να μετατρέπουμε τον εγκέφαλό μας σε σπέρμα.
Αναρωτιέμαι ποσο χειρότερο ήταν το χθεσινό thread που το έφαγε η μαρμάγκα ώστε να το βρει τέτοια τύχη.
Καλησπέρα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
α! και εγω νομιζα οτι τΗν λεγανε Ηλία + οτι εκανε πλακα με αυτο στην υπογραφη!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Διαλεξε ή Ίλια θα την λες ή Μαρία... :wacko:
Το "Ηλίας" παντως ΔΕΝ παιζει με την καμμια...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλησπέρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
....
Αναρωτιέμαι ποσο χειρότερο ήταν το χθεσινό thread που το έφαγε η μαρμάγκα ώστε να το βρει τέτοια τύχη.
Καλησπέρα.
η μόνη διαφορά με το χθεσινό είναι ότι στο σημερινό υπάρχουν απειλες για μυνήσεις (![]()
![]()
) και υπαινιγμοί για Mod κλπ. οποτε και το κλειδωσα για να υπάρχει και να το βλέπουν όλοι και να είναι εκεί για να μας θυμίζει πόσο μας χαλάει η ζέστη....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι ακόμα και σήμερα ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ απαντήσεις μέσα από θέματα ..
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ... Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΞΥΡΑΦΙΩΝ .
Ρε σεις πάτε και κουρεύεται ακόμα και φιλοφρονήσεις μέσα από θέματα ..
Απο εδω και εμπρος ΑΠΑΙΤΩ.. οποιως κουρεύει δικά μου θέματα ... να μην γραφεί μόνο Edit.. με κόκκινα , αλλά να βάζει και το όνομα του !!!
Εγω , πως γράφω επώνυμα όλα τα θέματα ?? εεεεεε Αλέκο !!
Ντροπής πράγματα , προκαλείται τον κόσμο ..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
............................
Απο εδω και εμπρος ΑΠΑΙΤΩ.. οποιως κουρεύει δικά μου θέματα ... να μην γραφεί μόνο Edit.. με κόκκινα , αλλά να βάζει και το όνομα του !!!
...........................
Απαιτεις ???![]()
![]()
![]()
![]()
Ε, ρε πλακα που εχει ο κοσμος οταν ΔΕΝ μπορει ουτε να σκεφτει ουτε να καταλαβει οταν του τα λενε...![]()
Ρε δωστε τα λεφτα του πισω του παιδιου ! :wacko:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εδω ΤΟΛΜΗΣΕ να συγχωνευσει δυο ΙΔΙΑ ποστ ο Μπαρτ και πεσανε καποιοι να τον ξεσκισουνε...![]()
Τι να λεμε τωρα...
μην κοιτας που δεν ειπα τιποτα.......
το ειδα.....![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ουπς... Σορρυ...![]()
Δεν το 'κρυψα καλα...![]()
![]()
εγω θα στειλω θρεντ στις διαμαχες
κ θα σε βαλω να πεις κ ενα τραγουδι-περνα περνα η μελισσα-ας πουμε
ακου εκει συνεχεια μου το χαλανε!!!!![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97