Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 248

Θέμα: Hayabusa 2008 released in Las Vegas

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το φόβο μου νά'χεις.

Τώρα....πλε και σε νησί,πάει;Δε μπάει.Αλλά τι να σού κάνω που έχω στερητικό και δε μπορώ να σού χαλάσω χατήρι.Άντε...κομμάτια να γίνει
    Τι ήθελα και ποστάριζα τις εξατμίσεις σε μπλε μηχανάκι,ο μπαγλαμάς;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μας τα χαλαει και ο καιρος ρε βαγγο....θα ερχομουν με τη μια...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Παιδιά ξαναλέω ....... έχω δει ΖΩΝΤΑΝΑ και τα 4 χρώματα !!!
    Αρχικά πριν τα δω έλεγα άσπρο ......... Live δεν έλεγε
    Το πλε είναι πολύ διαφορετικό από ότι φαίνεται και πολύ ομορφότερο ...........

Βαγγέλη το πλε το είδα στο λιμάνι σουρουπάκι και με το φως έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κόλπα !!!
    Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα ...

και που να το δεις στην κατεχακη να στριβει με ......στρωνοντας......

τι ειναι αυτο το πραμα ρε παιδια?

ουδεμια σχεση σε αισθηση με το προηγουμενο....
    στιγμές ...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaSTeLaNo
    Καλησπερα και απο εμένα.Είναι το πρώτο μου ποστ.Θα γίνω και εγώ ένας κάτοχος της καινούργιας hayabusa.Βέβαια θα ήμουν είδη κάτοχος αλλα δεν το θέλω σε μάυρο .Περιμενω λογικά αυριο θα το έχω σε χρώμα μπλε-χρυσαφι.Το μηχανακι το έκανα παραγγελια γυρω στις 23-24 ιανουαρίου.

Υ.Γ Προηγούμενη μηχανη ένα παπακι

τρελός έισαι ανθρωπε μου :a24:
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
    http://1gighost.com/hayabusa/k8hayabusamanual.pdf

GEN2 Manual
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

red_monster πάντα είχα ψώρα με της μηχανές,πάντα θα έχω.Και η ΄φαση είναι ότι μπηκα σε όλα τα site να δω μοντέλα και με άρεσε το busa το μπλε΄.Δυστυχως ακόμα το περιμένω να έρθει την σε 4 μέρες την παρασκευη.Η φάση είναι οτι θα πληρώσω την πρώτη δόση χωρίς να την έχω.

Υ.Γ .Τώρα ξεκινάνε τα προβλήματα για εναν νέο σαν εμένα.Κρανος,μποτες,γαντια κτλ

red_monster πάντα είχα ψώρα με της μηχανές,πάντα θα έχω.Και η ΄φαση είναι ότι μπηκα σε όλα τα site να δω μοντέλα και με άρεσε το busa το μπλε΄.Δυστυχως ακόμα το περιμένω να έρθει την σε 4 μέρες την παρασκευη.Η φάση είναι οτι θα πληρώσω την πρώτη δόση χωρίς να την έχω.

Υ.Γ .Τώρα ξεκινάνε τα προβλήματα για εναν νέο σαν εμένα.Κρανος,μποτες,γαντια κτλ
    Φίλε μου, χωρίς καμμία διάθεση να το παίξω έξυπνος ή να κάνω καζούρα - χιούμορ ...... το δίπλωμά μου εκδόθηκε περίπου την εποχή που γεννήθηκες και Hayabusa ΤΟΛΜΗΣΑ να αγοράσω πριν κάτι λίγους μήνες ...........
    Καταλαβαίνεις νομίζω τι θέλω να πω .......... μήπως να το ξανασκεφτείς ;;;
    Από παπάκι σε 1340 κυβικά δεν είναι και ότι το πιό φυσιολογικό ..........
    Δεν ξέρω ...... ότι καταλαβαίνεις .........
    Καλά ταξίδια να' χεις και πάντα όρθιος

να ξεκαθαρισουμε κατι.... αν και εχω οδηγησει παρα πολλες και διαφορετικου χαρακτηρα μοτοσυκλετες, το μπουσα -παλιο ή καινουριο- ειναι η μοναδικη μηχανη, που χρειαζεται να κοιταω συνεχεια το κοντερ για να ξερω τι κανω και που βρισκομαι...

μπορει καποιοι να το κοροιδεψουν, αλλα απο αυτη την αποψη η συγκεκριμενη μηχανη ειναι επικινδυνη...χωρις να το καταλαβεις, μαζευεις χιλιομετρα σε σημεια που δεν πρεπει, και δεν ειναι λιγες οι φορες που νιωθεις αυτον τον κομπο στο στομαχι...

δε θα ηθελα να καταληξει σε διαμαχη και ''πειραγματα'' το συγκεκριμενο σχολιο...
    δεν εχει να κανει μονο με τις επιδοσεις της συγκεκριμενης μηχανης, αλλα με την ψευδαισθηση ασφαλειας που σου δινει ορισμενες φορες...
    στιγμές ...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

δεν ξέρω τι να σου πώ αφού το έχεις ήδη παραγγείλει...
    Η busa δεν είναι παιχνίδι (καμία μηχανή δεν είναι , πόσο μάλλον αυτη)
    Το παπί ΔΕΝ είναι μηχανή, έιναι ποδήλατο με κινητήρα.

Αφου σου αρέσουν οι ταξιδιάρικες επιδόσεων γιατί δεν επαιρνες ένα cbr 600f4??
    Νομίζεις θα σου φαινόταν λιγο ή θα το βαριόσουν??
    Με την εμπειρία που έχεις θα σου φανεί f16 σε φάση απογείωσης...

Αν τώρα έχεις την ωριμότητα και τα χρήματα να το κουμαντάρεις, καλές βόλτες
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    να ξεκαθαρισουμε κατι.... αν και εχω οδηγησει παρα πολλες και διαφορετικου χαρακτηρα μοτοσυκλετες, το μπουσα -παλιο ή καινουριο- ειναι η μοναδικη μηχανη, που χρειαζεται να κοιταω συνεχεια το κοντερ για να ξερω τι κανω και που βρισκομαι...

μπορει καποιοι να το κοροιδεψουν, αλλα απο αυτη την αποψη η συγκεκριμενη μηχανη ειναι επικινδυνη...χωρις να το καταλαβεις, μαζευεις χιλιομετρα σε σημεια που δεν πρεπει, και δεν ειναι λιγες οι φορες που νιωθεις αυτον τον κομπο στο στομαχι...

δε θα ηθελα να καταληξει σε διαμαχη και ''πειραγματα'' το συγκεκριμενο σχολιο...
    δεν εχει να κανει μονο με τις επιδοσεις της συγκεκριμενης μηχανης, αλλα με την ψευδαισθηση ασφαλειας που σου δινει ορισμενες φορες...

και τα λέει αυτά ένα παληκάρι που έχει ανταλλάξει 50 μηχανάκια!
    οπότε φαντάσου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    και τα λέει αυτά ένα παληκάρι που έχει ανταλλάξει 50 μηχανάκια!
    οπότε φαντάσου....
    Πολλοί τα λέμε ........... αλλά ............... μάλλον εμείς τα ακούμε .........

oloi thelame pyravlo apo tin imera poy anevikame se dikyklo,ego apo arhes 90s pira moto me 125cc piga se 400cc meta se 900cc meta se 1100cc se 1300cc kai tora 1340cc!!!!
    arga arga thelei,

apo papi se busa---> :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

+636

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Εϊ μπζιτ....τα χιόνια λιώσανε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. ZZR 1400 Vs GSX-R 1300 Hayabusa (2008)
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 10:01
  2. Hayabusa 2008
    από reinmeister στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 271
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 12:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας