Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 213

Θέμα: Ηθικό δίλλημα. Κράνος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Η Ευη βεβαια με ξερει σιγουρα καλυτερα οποτε ακου αυτη... :rotflmao:
    Αν και με τοσο πιπιλημα που εχει ριξει στο συγκεκριμενο γλυφιτζουρι για το πως κοροιδευω τους καημενους μου πελατες δεν εχει μεινει τιποτα...

μονο εγω σε ΄΄ξερω΄΄ νομιζεις? και η αληθεια πονα τι να κανουμε και η αλήθεια ειναι οτι κραυγαζεις σα γκομενα που την παρατησαν και ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια! λες φασιστες αυτους που εχουν αποψη για κατι που διαφωνει με την δικια σου αποψη

αυτο ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ? Ε? φασιστακι?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Η Ευη βεβαια με ξερει σιγουρα καλυτερα οποτε ακου αυτη... :rotflmao:
    δε χρειαζεται να ακουσω καμια ευη. μπορω και μονος μου να κρινω ποσο παρακατω πηγαινες...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Αυτά τώρα τι σχέση έχουνε με το θέμα?
    Πάλι φταίνε αι κομμουνισταί?
    Σκοτώσανε οι φασίστες το γελαστό παιδί?

Ξεκολλάτε ρε με αυτά για άλλο πράμα λέμε
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

---
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    λοιπον μαγκες (οχι οι υποκριτες, οι αλλοι.οι μαγκες ντε που ολο μαγκια και ιστορια αλλα στα μπλοκα κοκοκο και <<3 στοματα εχω να θρεψω κυρ-αστυνομε μου>>, <<η μανουλα μου ειναι στο νοσοκομειο>>, να εδω παρακατω πηγαινα>> κλπ)

ακουστε ρε ποιοι αλλοι φορανε κρανοι ρε.οι πιλοτοι των πολεμικων αεροσκαφων!!!ρε τα ζωα...λες και αμα πεσουνε θα τους σωσει το κρανος...τι βλακες θεε μου...επισης μαντεψτε ποιοι αλλοι...οι οδηγοι στις πιστες!!!δε φτανει που υπερβαινουν κατα πολυ τα ορια ταχυτητας (αν δε τα υπερβαινανε δε θα γινοταν ατυχηματα μεσα στις πιστες βλεπε σεννα, κουμπιτσα, δε βαζω μοτο.gp γιατι ειναι πολυ συχνα και δε δε ξερω ποιο να πρωτοβαλω κλπ) αλλα ειναι τοσο χαζοι ρε που ενω βρισκονται σε συνθηκες ασφαλειας φορανε και αυτοι κρανοι !!! αλλα καθυστερημενα ειναι οι μεταλορυχοι, ανθρακορυχοι κλπ που φορανε και αυτοι κρανοι λες και αμα πεσει το ταβανι και τους πλακωσει θα τους σωσει το κρανος !!!φυσικα να μη ξεχναμε και τα κρανοι του στρατου που αμα σου φυτεψουνε μια με το ακ-47 η το g3 δε σε σωζει το κρανος που να κανεις κωλοτουμπες !!!! βλακες ειναι ολοι τους !!!!!
    TWRA TI SXESI EXOUN OLLA AYTA ME TIS KLISEIS KAI ME TO NA DOSEIS TON ALLON OPWS DIAVASA PARAPANW DEN KSERW.THA ITAN OMWS ENA POLY WRAIO KEIMENO GIA NA TO DIAVASI KAPOIWS POU DEN THELEI NA FORAEI KRANOS.EGW FYLE TROOPOER TO FORAW DEN XREIAZETAI NA ME PISEIS (KAI STIN PISTA KAI STO PAPAKI SHOEI)
    TIN SXESI ME TO THEMA DEN TIN POLY VLEPW DIAVASE PALY TON TITLO DEN EXOUME KONTRA OI FORAME KRANOI ME TOUS DEN FORAME.

EVI DEN KSERW AN KAI APO POU KSEREIS TON ZMAN
    EGW POU DEN KSERW KANENAN APO TOUS DYO SAS SOU LEW APLA OTI TO HOUMOR SOU DEN EINAI POLY ASTEIO OSES FATSOULES KAI NA VALEIS DYPLA.

εσεις ομως εξυπνοι που κανετε πολλα πραματα πιο επικυνδινα σε καθημερινη βαση απο το να οδηγητε (πεφτετε με αλεξιπτωτα ας πουμε, κανετε αναριχιση στο grand canyon και διαφορα αλλα) θεωρητε οτι βολι δε σας βρισκει, ουτε φυσικα ο παπους η η θεια η ο ματσο με το τουμπανο fiat uno.τους εχετε ολους ε???αυτους τους εχετε...το πεζοδρομιο το εχετε???

δε σας γουσταρω ξεκρανωτους για ενα και μονο λογο.οχι επειδη μπορει να παθετε κατι.αν δε σας νοιαζει μια, δε με μοιαζει 10 !!!!! και αν ειναι να παθετε κατι μονοι σας...παλι δε με ενοχλει.λογαριασμος δικος σας ειναι.εκει ομως που τα περνω κρανιο με τη παρτυ σας ειναι οτι παραβιαζετε τα δικαιωματα μου ρε!!!!!!!!και ενω προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειμαστε απο κοτες μεχρι χειραφετημενοι ωγαζετε το πιο φασιστικο εαυτο σας προς τα εξω !!!!!!!! και εξηγουμε...

το μετρο ειναι φοροεισπρακτικο αλλα δε με αγγιζει απο τη στιγμη που ειμαι προβλεπομενος.
    απο τη στιγμη που το ξερεις οτι παιζει να πεσεις σε μπλοκο φορα το το βρωμοαραι σου και μη το εχεις σε αγκωνα ντεποζιτο.αν δεν εχεις αραι με τα 300 για το μπλοκο πας και το αγοραζεις.και γιατι φασιζει κατα τη γνωμη μου καποιος χωρις κρανος?γιατι αν εμπλακει σε ατυχημα με μενα και τον στειλω στον αλλο κοσμο (ασχετα ποιος φταιει) επειδη του ανοιξε το κεφαλι σα 30φυλλο:
    1.εγω δε χρωστω να ζω με τυψεις μια ζωη!
    2.πληρωνει τη βλακεια του αλλα εμενα τραβανε στα δικαστηρια!ενω αν το φορουσε και σωζοτανε θα πληρωνα (αν εφταιγα) τη ζημια και ολοι θα ειμασταν ευτυχισμενοι.αρα μη φοροντας το φερει την ευθυνη για τον θανατο του και ταλαιπωρει εμενα.

νομιζω ειμαι σαφης στο τι με χαλαει ενας ακρανοτος.

τωρα οσον αφορα οσους ειπανε οτι αμα ειναι και σας χαλαει ο ακρανοτος, φορατε κρανος και μη σας ξαναδω να πηγενετε πανω απο ορια ταχυτητας, μη σας ξαναδω να κανετε σφυνες η οποιαδηποτε αλλη παρανομια...εχω να πω οτι με αυτη τη λογικη απο αυριο θα περναμε και κοκκινα και στοπ και θα παταμε τους πεζους και θα τους βριζουμε και απο πανω !!!

α ρε τανκς που θελουμε...

AN ODIGEIS SWSTA (OXI NOMIMA, SWSTA) NOMIZW OTI DEN THA EXEIS KANENA PROVLIMA.
    PROVLIMA THA EPREPE NA EXEI O MALAKAS O GIANNIS APO TIN GLYFADA POU ME PATISE PERISI ME TO MPOURDELO CORSA TOU KI AS FORAGA FORMA MPOTES GANTIA KRANOS.
    PIASTIKATE APO MIA LEKSI KAI KSANAEGINE THEMA.
    KAFROS

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Ελπίζω να γνωρίζετε ότι

1. Τα ναρκωτικά απαγορεύονται
    2. Φαρμακευτική αγωγή ΜΟΝΟ κατόπιν εντολής γιατρού
    3. Κατά την διάρκεια της όποιας ΦΑ (φαρμακευτικής αγωγής) προσέχουμε τις δόσεις , την συχνότητα και την συνολική διάρκεια αυτής !!
    4. Δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τα φάρμακα μας εκτεθειμένα !
    5. Μετά από την ημερομηνία λήξης τους τα πετάμε αμέσως !!!!
    6. Αποφεύγουμε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο !!!

Αν δεν μπορούμε να τηρήσουμε τους παραπάνω κανόνες , αποφεύγουμε το πληκτρολόγιο σαν το διάολο το λιβάνι (ΕΙΔΙΚΑ οταν ήμαστε στο μοτο.γρ)!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    [B]TWRA TI SXESI EXOUN OLLA AYTA ME TIS KLISEIS KAI ME TO NA DOSEIS TON ALLON OPWS DIAVASA PARAPANW DEN KSERW.THA ITAN OMWS ENA POLY WRAIO KEIMENO GIA NA TO DIAVASI KAPOIWS POU DEN THELEI NA FORAEI KRANOS.EGW FYLE TROOPOER TO FORAW DEN XREIAZETAI NA ME PISEIS (KAI STIN PISTA KAI STO PAPAKI SHOEI)
    TIN SXESI ME TO THEMA DEN TIN POLY VLEPW DIAVASE PALY TON TITLO DEN EXOUME KONTRA OI FORAME KRANOI ME TOUS DEN FORAME.αν διαβαζες από την αρχη το θρεντ θα εβλεπες οτι στην ερωτηση ειμαι ο πρωτος που εχω απαντησει!!οταν ομως ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του εχω και εγω καθε δικαιωμα να μπω και να γραψω αυτα που νομιζω προκειμενου να υποστηριξω την γνωμη μου.

AN ODIGEIS SWSTA (OXI NOMIMA, SWSTA) NOMIZW OTI DEN THA EXEIS KANENA PROVLIMA.
    PROVLIMA THA EPREPE NA EXEI O MALAKAS O GIANNIS APO TIN GLYFADA POU ME PATISE PERISI ME TO MPOURDELO CORSA TOU KI AS FORAGA FORMA MPOTES GANTIA KRANOS.
    PIASTIKATE APO MIA LEKSI KAI KSANAEGINE THEMA. [2 φορες οδηγουσα σωστα και νομιμα και με εσωσε και τις 2 φορες το κρανος ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αυτο το <<εφοσον οδηγω σωστα δε θα μου συμβει τπτ>> ειναι λαθος που μονο αν το ζησεις θα το καταλαβεις./B]

[2 φορες οδηγουσα σωστα και νομιμα και με εσωσε και τις 2 φορες το κρανος ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αυτο το <<εφοσον οδηγω σωστα δε θα μου συμβει τπτ>> ειναι λαθος που μονο αν το ζησεις θα το καταλαβεις./B]

trooper
    den prokeitai na diavasw 11 selides .apla ksanadiavase ton titlo.
    epeiseis ksanadiavase ayta pou egrapses apo panw kai tha katalaveis oti h apantisi mou einai gia ton provlimatismo sou na xtypiseis kapoiwn.KAI KSAGRAFW ELPIZONTAS NA TO KATALAVEIS AYTI TI FORA.EIMAI YPER TOU KRANOUS KAI OPWS EGRAPSA MOU ESOSE TO KEFALI OTAN ME PATISE O KOPANOS ME TO CORSA.
    o titlos loipon grafei Ηθικό δίλλημα. Κράνος.
    kai h siztisi pou parakolouthw kai apantw einai gia tis kliseis kai kata poso theloume na tis trwme-trwne oi gyro mas.
    to thema den einai an to kranos parexei asfaleia , sygoura parexei
    to thema den einai giati o kathe complexikos edw mesa noiwthei asxima epidi o allos thelei na kykloforei me to kefali toy ektethimeno.esto gia provoli esto epidi goustarei
    to thema den einai fasistiko h kati paromio
    einai polu aplo kai to grafei o titlos den xreiazontai eksigiseis.
    KAFROS

[2 φορες οδηγουσα σωστα και νομιμα και με εσωσε και τις 2 φορες το κρανος ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αυτο το <<εφοσον οδηγω σωστα δε θα μου συμβει τπτ>> ειναι λαθος που μονο αν το ζησεις θα το καταλαβεις./B]

trooper
    den prokeitai na diavasw 11 selides .apla ksanadiavase ton titlo.
    epeiseis ksanadiavase ayta pou egrapses apo panw kai tha katalaveis oti h apantisi mou einai gia ton provlimatismo sou na xtypiseis kapoiwn.KAI KSAGRAFW ELPIZONTAS NA TO KATALAVEIS AYTI TI FORA.EIMAI YPER TOU KRANOUS KAI OPWS EGRAPSA MOU ESOSE TO KEFALI OTAN ME PATISE O KOPANOS ME TO CORSA.
    o titlos loipon grafei Ηθικό δίλλημα. Κράνος.
    kai h siztisi pou parakolouthw kai apantw einai gia tis kliseis kai kata poso theloume na tis trwme-trwne oi gyro mas.
    to thema den einai an to kranos parexei asfaleia , sygoura parexei
    to thema den einai giati o kathe complexikos edw mesa noiwthei asxima epidi o allos thelei na kykloforei me to kefali toy ektethimeno.esto gia provoli esto epidi goustarei
    to thema den einai fasistiko h kati paromio
    einai polu aplo kai to grafei o titlos den xreiazontai eksigiseis.
    σου απαντησα οτι εχω δωσει ευθεως απαντηση ΠΡΩΤΟΣ στο θρεντ.αν θες να διαβασεις 11 σελιδες η οχι ειναι θεμα δικο σου.απο κει και περα οταν η συζητηση εκτροχιαζεται και καποιοι αρχιζουν να προσβαλουν τους εχοντες αντιθετη αποψη με αυτους και αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι του στυλ εχετε φαει παραμυθα, ειστε κομπλεξικοι, ειστε δηθεν και αλλα τετοια ξεκιναει αλλο βιολι.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ.

ΤΕΛΟΣ !

ok tin diavasa tin apantisi.
    an nomizeis oti exeis dosei kai logiki eksigisi gia tin apantisi sou eisai lathos.
    kai me vasi ayti tin apantisi kai mono arxisa na katalvainw giati h sizitisi pire ayto to violi.
    ta parapanw pou egrapses ta diavases?- tin apantisi mou tin katalaves?
    kai se parakalw h apantisi sou sto thema einai poly ksekathari alla min grapseis paly mia selida keimeno gia ta ofeloi tou kranous einai off topic.alloste se ligo fevgw gia paralia kai to mono pou me provlimatizei einai to oti tha to foresw meta me to alatismeno mou kefali.
    KAFROS

ok tin diavasa tin apantisi.
    an nomizeis oti exeis dosei kai logiki eksigisi gia tin apantisi sou eisai lathos.
    το αν ειμαι σωστος η λαθος ειναι ενα υποκειμενικο θεμα.για μενα ειμαι σωστος, για σενα ειμαι λαθος.no prob
    kai me vasi ayti tin apantisi kai mono arxisa na katalvainw giati h sizitisi pire ayto to violi.
    ta parapanw pou egrapses ta diavases?εσυ τι λες? - tin apantisi mou tin katalaves?ναι
    kai se parakalw h apantisi sou sto thema einai poly ksekathari alla min grapseis paly mia selida keimeno gia ta ofeloi tou kranous einai off topic.τωρα αυτο τι ειναι ρε φιλε???θα μου πεις τι να γραφω και πως να το διατυπωνω και ποσο να γραφω???εχουμε τρελαθει εντελως μου φαινεται... alloste se ligo fevgw gia paralia kai to mono pou me provlimatizei einai to oti tha to foresw meta me to alatismeno mou kefali.οσο για το προβληματισμο σου...παρε μπουκαλακι με νερο να ξεπλυθεις απο τα αλατια, σκουπισου με μια πετσετα και φορα κρανος.ελπιζω να σε βοηθησα στο προβλημα σου...καλο μπανιο και προσοχη

oxi den tha sou pw ti na grapseis
    thanks gia to tip
    apo tin proigoumeni sou apantisi nomizw oti ksexases ti eixes grapsei apo panw.
    thanks tha riksw kai voutia gia sas kai an dw kana mploko tha tous enimerwsw olous.
    KAFROS

oxi den tha sou pw ti na grapseisωραια
    thanks gia to tipτσαμπα ειναι
    apo tin proigoumeni sou apantisi nomizw oti ksexases ti eixes grapsei apo panw.νομιιιιζεις (με τη φωνη οπως στο ασμα)
    thanks tha riksw kai voutia gia sas kai an dw kana mploko tha tous enimerwsw olous.ριξε βουτια για μας και κανε οτι καταλαβαινεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
    Αυτά τώρα τι σχέση έχουνε με το θέμα?
    Πάλι φταίνε αι κομμουνισταί?
    Σκοτώσανε οι φασίστες το γελαστό παιδί?

Ξεκολλάτε ρε με αυτά για άλλο πράμα λέμε
    +10000000000

Και επειδή βαρέθηκα να διαβάζω παρόμοιες...αηδιούλες και να τρώω τα ποπ κορν μου...

Ρε σεις, έχετε καταλάβει πως το κράνος ΔΕΝ είναι αντικείμενο διαμάχης/μαγκιάς/αντίδρασης προς το κατεστημένο??? Είναι θέμα ασφάλειας δικής μου, δικής σου και όχι μόνο όποιου το φοράει ή όχι!
    Με ποιό δικαίωμα εσύ βρε ηλίθιε αρχ@@μαγκάκο που πουλάς φούμαρα για αντίσταση κλπ στην εισπρακτική τακτική του κράτους (γιατί δε θες να ιδρώνεις και να χαλάει το ζελεμαλλί), βάζεις σε άμεσο κίνδυνο τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ακεραιότητα????
    Όταν θα φας ένα τόσο δα πετραδάκι στη μούρη από τη ρόδα του μπροστά τουτού, ή το μπάμπουρα στην Εθνική τι θα κάνεις???? ΕΓΩ τι φταίω που θα προκαλέσεις ατύχημα ΚΑΙ σε βάρος μου???
    Προσωπικά χ@@@κα για το δικό σας καλό (αφού δεν νοιάζεστε ούτ' εσείς, άρα η κεφάλα σας δεν το αξίζει)! Κι αφού ΔΕΝ νοιάζει εσάς η ασφάλεια όλων μας.....
    ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΟ!
    Είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθετε στους δρόμους......

funmoto
    malon to diko sou kefali den gemizei.
    diavase parapanw , zita enan nomo pou na apagorevei ta anoigomena kranoi kai tis anoixtes zelatines gia na noiwtheis asfaleis.
    meta ela na me piseis na foresw to kranos pou foraw kai isws pio syxna apo sena.
    oi istoria me tous mpampoures dolofoonous exei ypothei idi.
    KAFROS

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηθικό δίλλημα
    από nikos_abel στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2013, 12:40
  2. κρανος
    από DORTIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 21:42