Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ..............

Ίσως έκεί μετά τό 2-0 στό 30ο λεπτό .........ΝΑ ΜΗ ΦΡΕΝΑΡΙΖΑΝ.........!!!!!!!!

Γιαυτό μάλλον δέ συμφέρει νά τό έπικαλείσαι..........
    Ή δέ όμάδα σου άπεγνωσμένα ψάχνει ένα καλό άποτέλεσμα στά φιλικά,
    πού δέν ήρθε ούτε κάν μέ τόν Πανιώνιο.....!!!!!!!!!!!!
    ΑΡΑ.........
    Θεωρώ πώς ό ΟΣΦΠ...........μάλλον έπαιζε τά καλύτερα του ή δέ Έσπανιόλ
    μετά τό 2-0 ίσως αύθόρμητα λόγω φιλικού τράβηξε ....ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.....!!!!!!!!!!!!!!
    Οί άνθρωποι γιά ένα φιλικό κυπελλάκι παίζανε καί θέλανε διαφορά άσφαλείας
    όχι καί νά σκιστούν, δέν παίζανε πρόκριση......
    Μόλις τό μάτς πήγε 2-1 πάρε τό τρίτο,καί μετά τό 3-2 στό τελευταίο
    πεντάλεπτο άντί νά κρατήσουν τό 3-2 χάσανε καί 2-3 εύκαιρίες...
    Τί σημαίνει αύτό...??????
    ΑΝΕΣΗ.........!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΕΧΩ............κοινώς .......
    Όσο φιλικό καί νάναι τό ματσάκι φίλε μου.........πάντα κάποια συμπεράσματα
    βγαίνουν,είδικά σέ τέτοια τουρνουά.......
    Δέν είναι στήν προετοιμασία στά βουνά τής Έλβετίας....!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΕΣΑΙ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    βρε STOYBI...

Τα ίδια λέμε ρε φίλε και δεν καταλαβαινόμαστε. Η ΑΕΚ έπιασε κορυφή απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης , σε απόδοση. Η Σεβίλη όπως και να έπαιζε (άσχημα ή καλά) δεν ήταν για τα "δόντια" μας.

Απέχουμε παρασάγγας απο το να χαρακτηριστούμε πραγματική "απειλή" για όποια ομάδα τέτοιου επιπέδου, παίξει ή δεν παίξει καλά η Σεβίλη ή όποια άλλη ομάδα σε μια κόντρα με κάποια ομάδα του ΠΟΚ.

Το αν είναι κορυφαία τώρα η Σεβίλη , σύμφωνα με τις στατιστικές της FIFA.... έτσι δείχνουν τα νούμερα!

Gandalf
    Gandalf δεν εχω πει οτι λεμε κατι διαφορετικο.....

Στα μεγεθη διαφερουμε καπως..

Σωστα δεν μπορει καποιος να διανοηθει οτι οι τρεις ελληνικες ομαδες δεν μπορουν να υπολογιστουν σαν απειλη για καποια απο τις ισπανικες......
    Αλλα σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να δεχθω το μεγαθηριο οπως θελουν να το παρουσιασουν καποιοι την Σεβιλλη ......
    Απλα για να; το πω πιο απλα... Το προχθεσινο 2-0 θα επρεπε να το υπολογισεις πολυ πιο πανω με καποια απο τις κορυφαιες ισπανικες για εμενα..
    Μπορει να κανω και λαθος ... Ειδωμεν...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΕΣΑΙ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..............

Μέ τό πόσο καλή μπορεί νά είναι μιά Έλληνική όμάδα άπέναντι σέ μία Ίσπανική
    τέτοιου έπιπέδου,
    γιαυτό ...........
    ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..............όχι σέ φιλικό άλλά σέ έπίσημο παιχνίδι,έτσι
    γιά νά τό κλείσουμε άν ή όμάδα σου μπόρεσε νά σταθεί στά ίσια άπέναντι σέ τέτοια όμάδα...
    Τό τελευταίο πού θυμάμαι είναι τό περσινό πού ή όχι καί ίδιαιτέρως διακριθείσα Βαλένθια
    ήρθε στό Καραισκάκη καί έριξε μέ τά δεύτερα,γιατί έκείνη ή Βαλένθια είχε όντως πολλές
    άλλαγές.......
    ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.............!!!!!!!!
    Άντε γιά νά μή κολλάμε στήν Έσπανιόλ........μιά καί είναι φιλικό καί δέν μπορείς νά βγάλεις
    συμπεράσματα............
    είστε καί νέα όμάδα ,περιμένετε καί σέντερ μπάκ κ.λ.π....κ.λ.π....

τέτοιου έπιπέδου,
    γιαυτό ...........
    ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..............όχι σέ φιλικό άλλά σέ έπίσημο παιχνίδι,έτσι
    γιά νά τό κλείσουμε άν ή όμάδα σου μπόρεσε νά σταθεί στά ίσια άπέναντι σέ τέτοια όμάδα...
    Τό τελευταίο πού θυμάμαι είναι τό περσινό πού ή όχι καί ίδιαιτέρως διακριθείσα Βαλένθια
    ήρθε στό Καραισκάκη καί έριξε μέ τά δεύτερα,γιατί έκείνη ή Βαλένθια είχε όντως πολλές
    άλλαγές.......
    ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.............!!!!!!!!
    Άντε γιά νά μή κολλάμε στήν Έσπανιόλ........μιά καί είναι φιλικό καί δέν μπορείς νά βγάλεις
    συμπεράσματα............
    είστε καί νέα όμάδα ,περιμένετε καί σέντερ μπάκ κ.λ.π....κ.λ.π....

ΜΑ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!

τέτοιου έπιπέδου,
    γιαυτό ...........

Αν δεν αποκρουουν τα μπακ τους με τα χερια ... Κατι μπορουμε να κανουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αν δεν αποκρουουν τα μπακ τους με τα χερια ... Κατι μπορουμε να κανουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ...........ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.......

Έπειδή λοιπόν τά θέλει ό κώλος σου............
    Μή νομίζεις ότι δέν ξέρουν στήν Εύρώπη ότι............
    ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..........ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΠΕΝΑΛΤΥ............2 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..........!!!!!!!!!

Όπότε σού λέει καί ό Ρομπέρτο .........τερματοφύλακας είναι....!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    ΜΑ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!

ΑΜΑΝ..........ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΑΑΑΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ...

Άσε με νά παρηγορηθώ λίγο,μέ έσκασες.......ούτε χαβαλέ δέ μπορώ
    νά ......ΣΕ ΚΑΝΩ...........!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Χρειάζονται συμπεράσματα ,όταν παίζουν Έλληνικές όμάδες μέ τίς φιναλίστ τού Ούέφα..??
    Φιλικό ή έχθρικό...????

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ! ΤΕΛΟΣ

ΑΜΑΝ..........ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΑΑΑΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ...

Άσε με νά παρηγορηθώ λίγο,μέ έσκασες.......ούτε χαβαλέ δέ μπορώ
    νά ......ΣΕ ΚΑΝΩ...........!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Χρειάζονται συμπεράσματα ,όταν παίζουν Έλληνικές όμάδες μέ τίς φιναλίστ τού Ούέφα..??
    Φιλικό ή έχθρικό...????

ΟΚ

Δαχτυλος του Βαρδινογιαννη κυριε....

Εσυ να τα βλεπεις για να ξερεις ποιοι εχουν τα μεγαλα μεσα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ναι διαβαζε εσυ τον οραματιστη καπετανιο..που νομίζει και εγω δε ξερω τι για το ελληνικο ποδοσφαιρο..

και την εβη..

που μονο νομιζει...αμφιβαλω αν ξερει τι ειναι το ποδοσφαιρο.. :rotflmao:
    ενω εσυ ξερεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο την δευτερη και τριτη θεση τοοοοοσα χρονια ειναι αληθεια οτι μπορει να εμαθες περισσοτερα

πουσαι δουκα κλεισε το στοματακι σου δε ξερεις τι κανω και τι ξερω γκε γκε?δεν ειμαστε φιλαρακια απο τα παλια για να με ξερεις και αμα σε ποναει που εμεις ειμαστε τα πουτανακια της ευρωπης και εσεις τα πουτανακια τα δικα μας και τωρα ΚΑΙ της ευρωπης με το καλο, δε σου φταιω εγω

μπραβο ρε! εις ανωτερα :rotflmao: γελανε ολοι με αυτα που λετε

(καλα τα πηγαμε δε φαγαμε 5 μονο 2 αχαχαχαχχαχαχ μικροι που στε ακομα
    και αν βαλει ο ριμπο γκολ και αν δεν λιποθυμισει ο ζηκος μεχρι το τελος του α ημιχρονου και μπορελι να παιξει και λιγο Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο ζινταν εεεεε σορρυ ο μπλανκο που τον ζηταγαν σε μπαρτσα και αγιαξ σε λιβερπουλ και μαντσεστερ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ ηρθε τρεχοντας ΣΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΕΚ )

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ! ΤΕΛΟΣ
    Το θεμα ειναι οτι μια ζωη φωναζουν οι δυο μεγαλουτσικες για την μια μεγαλη......:smilea:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Το θεμα ειναι οτι μια ζωη φωναζουν οι δυο μεγαλουτσικες για την μια μεγαλη......:smilea:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Δαχτυλος του Βαρδινογιαννη κυριε....

Εσυ να τα βλεπεις για να ξερεις ποιοι εχουν τα μεγαλα μεσα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KAI ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.............

Ποτέ αύτή ή όμάδα δέν άδικήθηκε έτσι στήν Εύρώπη.........
    Άντίθετα μάλιστα έφαγε καί σπρώξιμο ....Γιούβε,Τορίνο,Γκέτεμποργκ...

Ένώ έμείς οί δυό.........Μονακό,Ρεάλ..........Ταπί καί Μαρσέιγ κ.λ.π.....
    Έδώ δέν γελάμε μελαγχολούμε.........

Έκτός άπό τήν καλύτερη παρουσία τους στήν Εύρώπη.........
    είχαν καί μιά κωλλάρα..........ΤΑΛΛΗΡΟ..........πάντα
    καί τό τού-τού............τουλάχιστον στά ίσια.........

τώρα ποιανού ήταν ό δάκτυλος...????
    Τής Δέσποινας άπό έποχής Γουέμπλευ...????

είχαν καί μιά κωλλάρα..........ΤΑΛΛΗΡΟ..........πάντα

[/B]
    +1000:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4