Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Conkark συνεχισε ηρωα μου .... μου αρεσουν οι αποψεις ενος αμόλυντου ροκά, επαναστάτη, μοτοσυκλετιστή (συμφωνα με τα προτυπα του 1960.... αλλα εχουμε 2007 εεεε χμμμ anyway...)

Να ξερεις οτι αναμεσα στα μελη του μοτο δεν υπαρχουν ΜΠΑΤΣΟΙ, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΣΚΥΛΑΔΕΣ, ΚΑΜΑΚΙΑ (οπως πολυ σοφα ανακάλυψε ενα αλλο εξαίρετο μελος του φορουμ αυτου χαχαχαχα) ουτε καν ΔΕΞΙΟΙ (φτου φτου μακρια απο μας χαχαααχααα)

Keep up man ... καλα τα λες στους κωλόγερους δεξους του «εξω απο δω» κοσμου... (είπαμε... μακρια απο μας χαχαχαχα)

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Θα επιστρατεύσω τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ένα παιδί τρίτης δημοτικού, προκειμ... εεε ΓΙΑ να καταλάβεις.. ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, αλλά πως μετά την άδικη επίθεση που δέχτηκε ο αρχηγός σου, για πράγματα άσχετα με την ιδεολογία του, το πρόγραμμά του και τις προθέσεις του, εσύ ειδικά θα έπρεπε να μην κάνεις το ίδιο για οποιονδήποτε άλλο πολιτικό, να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και οποιοδήποτε σχόλιο κάνεις για να κατακρίνεις τον οποιοδήποτε, πρέπει να συνοδεύεται με τα ανάλογα επιχειρήματα! Αυτό είναι η κεντρική ιδέα αυτών που σου λέω, αλλά εσύ επιμένεις να επιχειρηματολογείς για το πόσο καλύτερος είναι ο Λεβέντης σε σχέση με τον Παπαθεμελή.
    Για το δεύτερο σκέλος, μην ανησυχείς! Δε σου έκανα μήνυση ούτε είμαι εισαγγελέας για να σου απαγγείλω κατηγορίες! Το ύφος μου δεν ήταν πουθενά υβριστικό! Λες: Αν βγάλεις τις παρωπίδες και τη μουτσούνα . Λες ένα σωρό μπούρδες περί συντηρητισμού, κονφορμισμού, ακροδεξισμού κ.ά. τις οποίες κατέκρινα (όχι εσένα) και σου είπα πως με μένα θα μιλάς όπως σου μιλάω και δε θα βάζεις κερασάκια αλά Παπαρήγα και λοιπών για να κάνεις την άποψή σου εγκυρότερη! Τελειώνεις με το: Ο πολιτικός άντρας δεν πρέπει να είναι εν δυνάμει χλευαζόμενος για το πόσο όμορφος είναι, αλλά να αξιολογείται από τη βαρύτητα εκείνων των ιδεών που ευαγγελίζεται και πρεσβεύει. Και σε ρωτάω: Αυτό ποιος έπρεπε να το λέει σε ποιον; Μας δουλεύεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    Τέλος λες: ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ
    Που είναι οι υβριστικές μου εκφράσεις; Να τις παραθέσεις όπως κάνω εγώ! Να αντιγράψεις τα υβριστικά μου σχόλια και να πεις "να εδώ με είπες έτσι και αυτό με ενόχλησε!". Αλλιώς θα έχω άδικο αν σε χαρακτηρίσω μέγιστο μπουρδολόγο; (δεν το κάνω ακόμα, αλλά να είσαι σίγουρος πως μόλις αποδείξεις πως έχω δίκιο, δε θα διστάσω να το κάνω!)

Aφού θες να το παίζεις Κινέζος και να παριστάνεις την αθώα περιστερά, σου κάνω το χατίρι,λοιπόν: Αυτό μου έγραψες:"Τα πρακτοριλίκια, τα περί λαμόγιων, κονφορμισμών, παροπίδων, σχιζοφρενών και άλλα κερασάκια που στολίζεις αυτά που λες για να κάνεις πιο έγκυρη την άποψή σου, χωρίς παρεξήγηση, σου τα επιστρέφω να τα τρίψεις στη μάπα σου! Ή μιλάμε ή χέζουμε και δεν ανέχομαι προσβολές. Να μιλάς με τον τρόπο που σου μιλούν."
    Το "να τα τρίψω στη μάπα μου" είναι προσωπική ύβρης. Επίσης το "ή μιλάμε ή χέζουμε" το θεωρείς τιμητικό;Αν ναι, ίσαι κι ο μόνος.

Αλλά σου έθεσα το ερώτημα ποιό ψέμμα είπα, κι ακόμα να πάρω απάντηση. Αρα, αυτά όλα τα κάνεις για ποιό λόγο; Μήπως για τη δημιουργία εντυπώσεων; Εγώ ξέρω ότι υπεραμυνόμαστε κάποιου πολιτικού όταν αυτός μας εκφράζει. Ει δ'άλλως για ποιό λόγο εκφέρεσαι ως συνήγορος του Παπαθεμελή; Χωρίς λόγο; Εγώ ανέφερα κοντολογίς την πορεία του, και αν μπορείς να τα διαψεύσεις κάν'το. Η αλήθεια για μένα αποτελεί και το επιχείρημα που ζητάς. Δε καταλαβαίνω τί άλλο επιχείρημα θες. Οι πολιτικοί που άγονται και φέρονται ως περιπλανόμενοι ιουδαίοι, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αποτελούν τιμητικό παράδειγμα, γιαυτό είναι αναξιόπιστοι και μάλλον γέλιο προκαλούν. Η είσαι πασόκος, ή νεοδημοκράτης, ή κάτι άλλο. Αλλοιώς είσαι τυχοδιώκτης. Εγώ έτσι το βλέπω. Αν εσύ θαυμάζεις την πορεία του αυτό είναι δικό σου θέμα, και δεν μπορείς να το επιβάλλεις δια της βίας σε κανέναν άλλο. Εκτός αν έχεις επιχειρήματα περί του εναντίου, αλλά νομίζω ότι η τεθλασμένη πορεία του δεν αφήνει περιθώρια θαυμασμού.

Οσο για τις παρωπίδες και τη μουτσούνα, η συμπεριφορά σου είναι εκείνη που αυτό εισέπραξα. Χωρίς λόγο δεν συνηγορούμε και μάλιστα παθιασμένα για κάποιον. Στο κάτω-κάτω, εγώ έχω το θάρρος να καταθέτω δημόσια τί ψήφισα και γιατί. Εσύ δεν μας είπες! Παρά μόνο έσπευσες να υπερασπιστείς τον Παπαθεμελή! Από πού κι ως πού, αν ψηφίζεις κάτι άλλο; Απλά μου φαίνεται περίεργη αντίδραση.

Λες ότι λέω μπούρδες περί ακροδεξισμού , κονφορμισμού κλπ. Το αιτιολόγησες; Οχι! Αρα, κρίνεις εξ ιδίων. Πετάς πυροτεχνήματα για εφφέ. Και σε ρωτάω ευθέως: Γνωρίζεις το παρελθόν της δεξιάς; Αν το γνωρίζεις δεν θα σου φαινόντουσαν μπούρδες. Αν πάλι το γνωρίζεις και δεν το κατακρίνεις αλλά το υπερασπίζεσαι, τότε σημαίνει πως είσαι δεξιός με παρωπίδες, και τσάμπα περί άλλων τυρβάζεις. Εξάλλου, μόνος σου είπες ότι η Παπαρήγα βάζει κερασάκια για να είναι εγκυρότερη.Αρα, μόνο του πάει το πράμα...Αν είσαι γόνος ταγματασφαλιτών και υπερήφανος, πες το μας, και μη μας κουράζεις.

Ασφαλώς και δέχομαι να με αποκαλέσεις όπως εσύ γουστάρεις, αρκεί να μου το αποδείξεις. Αν εγώ σε αποκαλέσω "χαφιέ" ή "καραγκιόζη" πχ, θα σού'χω παρέα και τις αποδείξεις. Να είσαι σίγουρος γι αυτό. Ειδ'άλλως ο καθένας μπορεί να βρίζει τον άλλο χωρίς επιχειρήματα.Μη νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα και την ικανότητα.

Για τον Βασίλη Λεβέντη και την Ενωση Κεντρώων, κατέθεσα τον βίο και τη πολιτεία. Κατέθεσα τις θέσεις και το πρόγραμμα. Αν σου φαίνεται γελοίο, μπορείς να γελάσεις αλλά να αιτιολογήσεις το γιατί. Ποιό άρθρο σου φαίνεται ότι καθιστά γελοίο αυτόν που τα συνέγραψε, ή άνθρωπο με πολιτικό υπόβαθρο. Αν γελάς τώρα,χωρίς λόγο, αυτοχαρακτηρίζεσαι ξες πώς. Αυτό ως απάντηση του "ποιός θα έπρεπε να λέει αυτά"κλπ.

Και να σου θέσω κι ένα θέμα κρίσης, εξυπνάδας και ηθικής πολιτικής, αν θες: Τάσσεσαι κατά ή υπέρ στο "πόθεν έσχες" των πολιτικών, κι επίσης στο νόμο της χρηματοδότησης των κομμάτων απ'τους φόρους σου; Επειδή αυτά είναι απ'τα θεμελιώδη άρθρα της Ενωσης Κεντρώων, και δεν υπάρχουν σε κανενός άλλου κόμματος το πρόγραμμα.

Εγώ σου απάντησα σες όλα σου τα ερωτήματα. Ελπίζω κι εσύ να κάνεις το ίδιο και στα δικά μου.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Conkark συνεχισε ηρωα μου .... μου αρεσουν οι αποψεις ενος αμόλυντου ροκά, επαναστάτη, μοτοσυκλετιστή (συμφωνα με τα προτυπα του 1960.... αλλα εχουμε 2007 εεεε χμμμ anyway...)
    ........................................

Δηλαδή my friend, επειδή είμαστε στο 2007 προτείνεις να σκυλέψουμε και να γίνουμε όλοι δεξιοί; Αυτό δείχνει ότι προοδέψαμε; Εγώ προτιμώ να είμαι επαναστάτης του 60, παρά να ψηφίζω την Εφη Σαρρή με το Λάος. Κακό το βρίσκεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ...........CONKARK.....

Xωρίς νά θέλω νά άπολογηθώ γιά λογαριασμό κανενός Άλαβάνου..........θέλω νά σού θυμίσω
    πώς δέν κρίνουμε τά άτομα ούτε τήν περιουσιακή τους κατάσταση.........
    ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.........!!!!!!!!

Χώρια πού οί Έλβετικές τράπεζες.........ειναι γεμάτες........!!!!!!!!

Άν ήταν έτσι θάπρεπε νά ρίξουμε στόν Καιάδα............ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΕ.......ΓΚΕΒΑΡΑ......!!!!!!

Κι ό Άλαβάνος ούτε Βαρδινογιάννης είναι ούτε τά λεφτά του χαράσσουν πολιτική
    στήν Έλλάδα,ούτε τά 5 σπίτια του διαμορφώνουν κοινωνικά στάτους μέ τά όποία έρχεται
    σέ σύγκρουση..........όταν λέει αύτά πού λέει.............
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...........
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.............
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ............

Ούτε είμαστε στήν έποχή τού Ρομπέν τών Δασών νά βγεί καί νά μοιράσει τήν περιουσία του...!!!

Όλα τά κεντροαριστερά κόμματα πού έμειναν έκτός βουλής...........ΜΑΖΕΨΑΝ..........
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΨΗΦΟΥΣ..........!!!!!!!!!!!

Πού πήγαν............ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ........??????????
    Ποιός τούς άρπαξε,βάσει έκλογικού νόμου καί κοροιδεύει τώρα....????????
    Τό..................

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..............τόχεις άκούσει σίγουρα...????

Προτιμάς λοιπόν νάσαι τό ....ΑΙΩΝΙΟ.........ΚΟΡΟΙΔΟ ..........τού 0,3% πού θά παίζεις πάντα
    τό παιχνίδι τού .....ΠΡΩΤΟΥ...........καί θά τόν βολεύεις άφάνταστα.........παρά νά ένωθείς μέ
    κάποιους άλλους,νά μπείς στή βουλή καί νάχεις άποψη..........ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ....
    ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.........τής προηγούμενης
    τετραετίας.......!!!!!!!!

Αύτό φίλε μου θά μπορούσε νά χαρακτηριστεί............ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΣ..........
    ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΔΟΛΕΙΟ........!!!!!!!!!

Τέτοιους..............(ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ)..........ψάχνουν οί μεγάλοι είτε συνηδειτοποιημένους,
    είτε φανατικούς μέ μυωπία............
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ...........ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..........!!!!!!!!

Έλπίζω νά...........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..........ότι είσαι μέσα σέ αύτό τό 3% πού .............
    ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ..........ΚΑΙ ΤΙΣ 2-3 ΕΔΡΕΣ............πού χρειαζόταν τό πρώτο κόμμα..

ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ...........ΛΟΙΠΟΝ........γιά όλα αύτά πού θά ύποστώ τήν έπόμενη τετραετία.......
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ...........Η ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..........έστω μέ μιά
    φωνή μέσα άπό τή βουλή καί άντιδρώντας,μέσα άπό τό κοινοβούλιο διά τών έκπροσώπων μου..
    ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΜΩΣ...........
    ΜΟΝΟ ΑΝ..........τά κίνητρα σου είναι όντως άγνά,καί εύχομαι κάποια στιγμή νά δείς λίγο
    πιό μπροστά........

Τό νάσαι μονίμως στό περιθώριο............ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ.........ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.....!!!!!

Μή μού θυμώσεις.......!!!!!!!

Αγαπητέ και αξιότιμε συνάδελφε iriniaa, κατηγορείς ΕΜΕΝΑ,που ψήφησα κατά συνείδηση; Και λες ότι εξαιτίας μου θα φας στη μάπα τον Καραμαν-αλή; Η μισή Ελλάδα ΔΕΝ σε πείραξε που τον ψήφισε; Οι 100.000 ψήφοι σε ενόχλησαν; Τα ΑΚΥΡΑ ΔΕΝ σε ενόχλησαν;
    Και για πες μας, τόσα χρόνια που αλλάζουν κεφάλια της Δαμανάκη, του Κωνσταντόπουλου, του πλούσιου Αλαβάνου, σε τί ωφελήθηκε ο ελληνικός λαός; Ολοι αυτοί οι κύριοι, δεν υφαρπάζουν τη κρατική επιχορήγηση και την στερούν από τον ελληνικό λαό; Προτείνεις σ'εμένα να συμπλεύσω και να συμπαραταχθώ στη δύναμή τους γιατί; Για να μπω στη βουλή και να τα παίρνω, όπως αυτοί; Η μήπως φαντάστηκες ότι αν μπεις στο συνασπισμό ΄θα μπορείς να προτείνεις να ελεγχθεί το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών, και να καταγγείλεις τη κρατική χρηματοδότηση; ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, μαϊ φρεντ! Η μήπως μπορείς να κάνεις το ίδιο στο ΚΚΕ, που είναι δογματικό σαν τους ιεχωβάδες του στύλ "πετάει ο γάϊδαρος;Πετάει!" Η μήπως σε κάποιο άλλο κόμμα; Iriniaa, με εκπλήσσεις! Σε περίμενα πολύ πιο υποψιασμένο πολίτη. Αλλά το μόνο που έχεις καταθέσει είναι ότι είσαι αριστερός και δεν ψηφίζεις αριστερά. Ετσι δεν είπες; Ή κάνω λάθος; Μήπως μασσάς το παραμύθι ότι πρέπει να ρίξεις ψήφο στο ΚΚΕ για να γίνει πιο ισχυρό; Για να κάνει τί; Να χτίσει κι άλλη βίλλα η Παπαρήγα στη Νέα Μάκρη; ή να τα παίρνει για τον Περισσό και το κόμμα; Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε τους φόρους μας να τους δίνουμε στο ΚΚΕ; Και δηλαδή αν ψήφιζα Σύριζα ή ΚΚΕ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ δεν θα έπαιρνε την αυτοδυναμία; Τί λες ρε παιδί μου! Κι αν δε την έπαιρνε, τί θα γινόταν; Σύμπραξη με τον ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ. ΑΠΛΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ; Μέχρι και με το Πασόκ θα έκανε. Μη πιάνεσαι κορόιδο!

Αλλά θα ήθελα μια απάντηση σ'αυτό: ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΟΣΩ Ο ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Αφού ΟΛΟΙ της ίδιας λέσχης είναι. Αυτό μόνο...ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ και βάλε...Αν δεν μάθεις φίλτατε να κατηγορείς όσους βλέπεις στα μεγάλα κανάλια, θα παραμένεις ανυποψίαστος πολίτης και σύμμαχος στο στάσιμο και τελματώδες status quo: ΠΕΝΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ, ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ, ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ!!!
    Ασφαλώς και ούτε θα σε κακίσω, αλλά ούτε και θα σε κατηγορήσω. Απλά βρίσκεσαι κι εσύ στη μάζα του 97%, και άθελά σου παίζεις το παιχνίδι τους. Αν είχες όμως ξυπνήσει δεν θα ήσουν στη μάζα, αλλά στο περιθώριο. Στους λίγους. Διότι, επαναλαμβάνω, ότι το σύστημα ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥς ΤΟΥ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Aφού θες να το παίζεις Κινέζος και να παριστάνεις την αθώα περιστερά, σου κάνω το χατίρι,λοιπόν: Αυτό μου έγραψες:"Τα πρακτοριλίκια, τα περί λαμόγιων, κονφορμισμών, παροπίδων, σχιζοφρενών και άλλα κερασάκια που στολίζεις αυτά που λες για να κάνεις πιο έγκυρη την άποψή σου, χωρίς παρεξήγηση, σου τα επιστρέφω να τα τρίψεις στη μάπα σου! Ή μιλάμε ή χέζουμε και δεν ανέχομαι προσβολές. Να μιλάς με τον τρόπο που σου μιλούν."
    Το "να τα τρίψω στη μάπα μου" είναι προσωπική ύβρης. Επίσης το "ή μιλάμε ή χέζουμε" το θεωρείς τιμητικό;Αν ναι, ίσαι κι ο μόνος.

Αλλά σου έθεσα το ερώτημα ποιό ψέμμα είπα, κι ακόμα να πάρω απάντηση. Αρα, αυτά όλα τα κάνεις για ποιό λόγο; Μήπως για τη δημιουργία εντυπώσεων; Εγώ ξέρω ότι υπεραμυνόμαστε κάποιου πολιτικού όταν αυτός μας εκφράζει. Ει δ'άλλως για ποιό λόγο εκφέρεσαι ως συνήγορος του Παπαθεμελή; Χωρίς λόγο; Εγώ ανέφερα κοντολογίς την πορεία του, και αν μπορείς να τα διαψεύσεις κάν'το. Η αλήθεια για μένα αποτελεί και το επιχείρημα που ζητάς. Δε καταλαβαίνω τί άλλο επιχείρημα θες. Οι πολιτικοί που άγονται και φέρονται ως περιπλανόμενοι ιουδαίοι, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αποτελούν τιμητικό παράδειγμα, γιαυτό είναι αναξιόπιστοι και μάλλον γέλιο προκαλούν. Η είσαι πασόκος, ή νεοδημοκράτης, ή κάτι άλλο. Αλλοιώς είσαι τυχοδιώκτης. Εγώ έτσι το βλέπω. Αν εσύ θαυμάζεις την πορεία του αυτό είναι δικό σου θέμα, και δεν μπορείς να το επιβάλλεις δια της βίας σε κανέναν άλλο. Εκτός αν έχεις επιχειρήματα περί του εναντίου, αλλά νομίζω ότι η τεθλασμένη πορεία του δεν αφήνει περιθώρια θαυμασμού.

Οσο για τις παρωπίδες και τη μουτσούνα, η συμπεριφορά σου είναι εκείνη που αυτό εισέπραξα. Χωρίς λόγο δεν συνηγορούμε και μάλιστα παθιασμένα για κάποιον. Στο κάτω-κάτω, εγώ έχω το θάρρος να καταθέτω δημόσια τί ψήφισα και γιατί. Εσύ δεν μας είπες! Παρά μόνο έσπευσες να υπερασπιστείς τον Παπαθεμελή! Από πού κι ως πού, αν ψηφίζεις κάτι άλλο; Απλά μου φαίνεται περίεργη αντίδραση.

Λες ότι λέω μπούρδες περί ακροδεξισμού , κονφορμισμού κλπ. Το αιτιολόγησες; Οχι! Αρα, κρίνεις εξ ιδίων. Πετάς πυροτεχνήματα για εφφέ. Και σε ρωτάω ευθέως: Γνωρίζεις το παρελθόν της δεξιάς; Αν το γνωρίζεις δεν θα σου φαινόντουσαν μπούρδες. Αν πάλι το γνωρίζεις και δεν το κατακρίνεις αλλά το υπερασπίζεσαι, τότε σημαίνει πως είσαι δεξιός με παρωπίδες, και τσάμπα περί άλλων τυρβάζεις. Εξάλλου, μόνος σου είπες ότι η Παπαρήγα βάζει κερασάκια για να είναι εγκυρότερη.Αρα, μόνο του πάει το πράμα...Αν είσαι γόνος ταγματασφαλιτών και υπερήφανος, πες το μας, και μη μας κουράζεις.

Ασφαλώς και δέχομαι να με αποκαλέσεις όπως εσύ γουστάρεις, αρκεί να μου το αποδείξεις. Αν εγώ σε αποκαλέσω "χαφιέ" ή "καραγκιόζη" πχ, θα σού'χω παρέα και τις αποδείξεις. Να είσαι σίγουρος γι αυτό. Ειδ'άλλως ο καθένας μπορεί να βρίζει τον άλλο χωρίς επιχειρήματα.Μη νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα και την ικανότητα.

Για τον Βασίλη Λεβέντη και την Ενωση Κεντρώων, κατέθεσα τον βίο και τη πολιτεία. Κατέθεσα τις θέσεις και το πρόγραμμα. Αν σου φαίνεται γελοίο, μπορείς να γελάσεις αλλά να αιτιολογήσεις το γιατί. Ποιό άρθρο σου φαίνεται ότι καθιστά γελοίο αυτόν που τα συνέγραψε, ή άνθρωπο με πολιτικό υπόβαθρο. Αν γελάς τώρα,χωρίς λόγο, αυτοχαρακτηρίζεσαι ξες πώς. Αυτό ως απάντηση του "ποιός θα έπρεπε να λέει αυτά"κλπ.

Και να σου θέσω κι ένα θέμα κρίσης, εξυπνάδας και ηθικής πολιτικής, αν θες: Τάσσεσαι κατά ή υπέρ στο "πόθεν έσχες" των πολιτικών, κι επίσης στο νόμο της χρηματοδότησης των κομμάτων απ'τους φόρους σου; Επειδή αυτά είναι απ'τα θεμελιώδη άρθρα της Ενωσης Κεντρώων, και δεν υπάρχουν σε κανενός άλλου κόμματος το πρόγραμμα.

Εγώ σου απάντησα σες όλα σου τα ερωτήματα. Ελπίζω κι εσύ να κάνεις το ίδιο και στα δικά μου.
    Ρε μέγιστε μπουρδολόγε!!!! Που υπερασπίζομαι τον οποιονδήποτε;;;;;
    Λες: "Λες ότι λέω μπούρδες περί ακροδεξισμού , κονφορμισμού κλπ. Το αιτιολόγησες; Οχι! Αρα, κρίνεις εξ ιδίων." Και βέβαια το δικαιολόγησα!!!! Είναι μπούρδες γιατί εγώ δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ιδεολογία του ενός ή του άλλου και άρα το να υπερασπίζεσαι τον ένα εις βάρος του άλλου εκτός από εντελώς υποκειμενικό και άτοπο, είναι και εκτός θέματος!
    Ο ορισμός της μπούρδας δηλαδή! Δες το και στο λεξικό! Αν είναι εικονογραφημένο και εφετζίδικο, μην εκπλαγείς αν δεις τη μάπα σου εκεί σε φωτογραφία.
    Και τώρα, πάλι τα ίδια κάνεις.. Δεν παραδέχεσαι το ατόπημά σου και λες τα δικά σου.
    Λες: "Οσο για τις παρωπίδες και τη μουτσούνα, η συμπεριφορά σου είναι εκείνη που αυτό εισέπραξα. Χωρίς λόγο δεν συνηγορούμε και μάλιστα παθιασμένα για κάποιον. "
    Τι δικαιολογία είναι αυτή για τις προσβολές σου; Αυτό εισέπραξες από την πρώτη μου απάντηση; Πως συνηγορούσα υπέρ του Παπαθεμελή επειδή είμαι ένθερμος οπαδός του; Και πες ότι είμαι (που σου επαναλαμβάνω πως δεν ισχύει αυτό). Γιατί δεν απάντησες σ' αυτό που σου είπα και σου επανέλαβα πάαααρα πολλές φορές και κάνεις κήρυγμα για το πόσο καλός είναι ο Levent-αγάς και πόσο κακός είναι ο Παπαθεμελής; Είσαι τρισμέγιστος μπουρδολόγος τελικά!!! Αυτό είναι το συμπέρασμα.
    Δεεεεν.... δεν ασχολούμαι άλλο! Πάρε τους 13 ψηφοφόρους του προέδρου σου και πηγαίνετε με το τρίκυκλο piaggio του '76, όλοι μαζί στου Μπαϊρακτάρη για να σας κεράσει σουβλάκι υπό τους ήχους του μέγιστου ρόκερ Κοντολάζου και κατέβα απ'το κεφάλι μου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Αγαπητέ και αξιότιμε συνάδελφε iriniaa, κατηγορείς ΕΜΕΝΑ,που ψήφησα κατά συνείδηση; Και λες ότι εξαιτίας μου θα φας στη μάπα τον Καραμαν-αλή; Η μισή Ελλάδα ΔΕΝ σε πείραξε που τον ψήφισε; Οι 100.000 ψήφοι σε ενόχλησαν; Τα ΑΚΥΡΑ ΔΕΝ σε ενόχλησαν;
    Και για πες μας, τόσα χρόνια που αλλάζουν κεφάλια της Δαμανάκη, του Κωνσταντόπουλου, του πλούσιου Αλαβάνου, σε τί ωφελήθηκε ο ελληνικός λαός; Ολοι αυτοί οι κύριοι, δεν υφαρπάζουν τη κρατική επιχορήγηση και την στερούν από τον ελληνικό λαό; Προτείνεις σ'εμένα να συμπλεύσω και να συμπαραταχθώ στη δύναμή τους γιατί; Για να μπω στη βουλή και να τα παίρνω, όπως αυτοί; Η μήπως φαντάστηκες ότι αν μπεις στο συνασπισμό ΄θα μπορείς να προτείνεις να ελεγχθεί το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών, και να καταγγείλεις τη κρατική χρηματοδότηση; ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, μαϊ φρεντ! Η μήπως μπορείς να κάνεις το ίδιο στο ΚΚΕ, που είναι δογματικό σαν τους ιεχωβάδες του στύλ "πετάει ο γάϊδαρος;Πετάει!" Η μήπως σε κάποιο άλλο κόμμα; Iriniaa, με εκπλήσσεις! Σε περίμενα πολύ πιο υποψιασμένο πολίτη. Αλλά το μόνο που έχεις καταθέσει είναι ότι είσαι αριστερός και δεν ψηφίζεις αριστερά. Ετσι δεν είπες; Ή κάνω λάθος; Μήπως μασσάς το παραμύθι ότι πρέπει να ρίξεις ψήφο στο ΚΚΕ για να γίνει πιο ισχυρό; Για να κάνει τί; Να χτίσει κι άλλη βίλλα η Παπαρήγα στη Νέα Μάκρη; ή να τα παίρνει για τον Περισσό και το κόμμα; Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε τους φόρους μας να τους δίνουμε στο ΚΚΕ; Και δηλαδή αν ψήφιζα Σύριζα ή ΚΚΕ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ δεν θα έπαιρνε την αυτοδυναμία; Τί λες ρε παιδί μου! Κι αν δε την έπαιρνε, τί θα γινόταν; Σύμπραξη με τον ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ. ΑΠΛΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ; Μέχρι και με το Πασόκ θα έκανε. Μη πιάνεσαι κορόιδο!

Αλλά θα ήθελα μια απάντηση σ'αυτό: ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΟΣΩ Ο ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Αφού ΟΛΟΙ της ίδιας λέσχης είναι. Αυτό μόνο...ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ και βάλε...Αν δεν μάθεις φίλτατε να κατηγορείς όσους βλέπεις στα μεγάλα κανάλια, θα παραμένεις ανυποψίαστος πολίτης και σύμμαχος στο στάσιμο και τελματώδες status quo: ΠΕΝΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ, ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ, ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ!!!
    Ασφαλώς και ούτε θα σε κακίσω, αλλά ούτε και θα σε κατηγορήσω. Απλά βρίσκεσαι κι εσύ στη μάζα του 97%, και άθελά σου παίζεις το παιχνίδι τους. Αν είχες όμως ξυπνήσει δεν θα ήσουν στη μάζα, αλλά στο περιθώριο. Στους λίγους. Διότι, επαναλαμβάνω, ότι το σύστημα ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥς ΤΟΥ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ

Σέ όλους τούς κοινωνικούς άγώνες τής περασμένης τετραετίας..........
    ΚΚΕ .......ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ............οί κεντραριστεροί ήτανε μπροστά.............
    Δέν είδα τούς κεντρώους τού ΛΕΒΕΝΤΗ...........πουθενά.........

μού θυμίζεις τόν Μπίν Λάντεν.........πού έφυγε άπό τή χλίδα όλως τυχαίως καί πήγε νά
    σώσει...........αύτούς πού πήγε........
    κι ό Κάστρο είναι άριστερός κι ό Γκεβάρα.........΄
    Ο ΕΝΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..................καί τόν άλλον τόν έφαγε τό μαύρο χώμα έδώ
    καί πολλά χρόνια......!!!!!!
    Δικαίωμα σου νάσαι έκεί πού είσαι,άλλά νά ξέρεις ότι μέ τό πείσμα σου καί τήν ξεροκεφαλιά σου
    έδωσες τήν έξουσία έκεί πού φτύνεις..............
    Δέν κλεινόμαστε στό καβούκι τού 0,3% νά λέμε ότι όλοι οί άλλοι είναι οί ΚΑΚΟΙ..............
    καί έμείς οί έκλεκτοί........!!!!!!!
    Έτσι δέν έρχονται............ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ............
    Άν είμασταν όλοι σάν έσένα..........
    οί έργάτες..........ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΔΕΚΑΕΞΑΩΡΟ............
    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.........ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ...........................
    ΚΑΙ ΘΑΧΑΜΕ................ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.........!!!!!!!!

ΟΧΙ.........MY FRIEND.......
    Oί τύποι σάν έσένα............ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ.............γιά τήν έξουσία...........!!!!!!!!

Τέτοιους περιθωριακούς καί........ΝΤΕΜΕΚ.......ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ.........θέλουν αύτοί πού
    έχουν τίς παχιές πολυθρόνες........!!!!!!!!!
    Άπό τέτοιους χώρους ξεκινάνε........ίστορίες κάτι παπαδοπαιδιών πού έξυπηρετούν
    κράτος καί παρακράτος.........!!!!!!!!
    Ή κάτι άλλων παιδιών ,γνωστών........άγνώστων.......!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ............ΛΑΘΟΣ..........

Παλαιό μέλος
    Πες τα ρε Ειρήνη..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πες τα ρε Ειρήνη..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..............

Ότι τραβάω τ'άγόρια......!!!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..............

Ότι τραβάω τ'άγόρια......!!!!!!

Πριτς!Είμαι μοναχοφαγάς.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Πως με καταλάβατε ρε κορίτσια; Να βάλουμε κάτω τον conkark και να του αλλάξουμε τα φώτα!
    Να τον κάνουμε να ψηφίζει κουκουέ μουλού..

Παλαιό μέλος
    AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ...........ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ
    ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...........ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........

Χωρίς νά δηλώνει πού άνήκει......?????
    Δικαιούται νά έχει άποψη....??????????

Γιά πές μας καί σύ τή γνώμη σου βρέ ........Βάν........Γκόγκ......?????

Παλαιό μέλος
    AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ...........ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ
    ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...........ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........

Χωρίς νά δηλώνει πού άνήκει......?????
    Δικαιούται νά έχει άποψη....??????????

Γιά πές μας καί σύ τή γνώμη σου βρέ ........Βάν........Γκόγκ......?????

Ανέβα! Τα παιδιά πηγαίνουν στου Μπαϊρακτάρη! Κερνάει ο conkark.. Εκεί, βυζαίνοντας το παϊδάκι σου, μπορείς να θέσεις και τον προβληματισμό σου!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	50 
Μέγεθος:	5,1 KB 
ID:	106172

Παλαιό μέλος

Ρε μέγιστε μπουρδολόγε!!!! Που υπερασπίζομαι τον οποιονδήποτε;;;;;
    Λες: "Λες ότι λέω μπούρδες περί ακροδεξισμού , κονφορμισμού κλπ. Το αιτιολόγησες; Οχι! Αρα, κρίνεις εξ ιδίων." Και βέβαια το δικαιολόγησα!!!! Είναι μπούρδες γιατί εγώ δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ιδεολογία του ενός ή του άλλου και άρα το να υπερασπίζεσαι τον ένα εις βάρος του άλλου εκτός από εντελώς υποκειμενικό και άτοπο, είναι και εκτός θέματος!
    Ο ορισμός της μπούρδας δηλαδή! Δες το και στο λεξικό! Αν είναι εικονογραφημένο και εφετζίδικο, μην εκπλαγείς αν δεις τη μάπα σου εκεί σε φωτογραφία.
    Και τώρα, πάλι τα ίδια κάνεις.. Δεν παραδέχεσαι το ατόπημά σου και λες τα δικά σου.
    Λες: "Οσο για τις παρωπίδες και τη μουτσούνα, η συμπεριφορά σου είναι εκείνη που αυτό εισέπραξα. Χωρίς λόγο δεν συνηγορούμε και μάλιστα παθιασμένα για κάποιον. "
    Τι δικαιολογία είναι αυτή για τις προσβολές σου; Αυτό εισέπραξες από την πρώτη μου απάντηση; Πως συνηγορούσα υπέρ του Παπαθεμελή επειδή είμαι ένθερμος οπαδός του; Και πες ότι είμαι (που σου επαναλαμβάνω πως δεν ισχύει αυτό). Γιατί δεν απάντησες σ' αυτό που σου είπα και σου επανέλαβα πάαααρα πολλές φορές και κάνεις κήρυγμα για το πόσο καλός είναι ο Levent-αγάς και πόσο κακός είναι ο Παπαθεμελής; Είσαι τρισμέγιστος μπουρδολόγος τελικά!!! Αυτό είναι το συμπέρασμα.
    Δεεεεν.... δεν ασχολούμαι άλλο! Πάρε τους 13 ψηφοφόρους του προέδρου σου και πηγαίνετε με το τρίκυκλο piaggio του '76, όλοι μαζί στου Μπαϊρακτάρη για να σας κεράσει σουβλάκι υπό τους ήχους του μέγιστου ρόκερ Κοντολάζου και κατέβα απ'το κεφάλι μου.

Πιστεύεις ότι απάντησες στα όσα σου απέδειξα; Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με τις χατζηπαπάρες σου, γιατί δεν σου έμαθε ο μπαμπάς σου να κάνεις δημόσια συζήτηση. Αν γουστάρεις να με αποκαλείς "μπουρδολόγο" χωρίς να απαντάς στο κατεβατό μου συγκεκριμένα, σημαίνει ότι είσαι τσάμπα μάγκας, εγκάθετος, και απλά κάνεις φτηνοτσαμπουκάδες για τη δημιουργία εντυπώσεων. Πού; Στον εαυτό σου! Καβάλα στο ηλεκτρικό πατίνι σου και βγες βόλτα με τον κολλητό σου τον Παπαθεμελή και κόψτε γυροβολιές με το τρίκυκλο να σας θαυμάσει η οικουμένη! Σας τσούζει ο Λεβέντης! ΟΚαρά-Τζαφέρ θα έπρεπε να σας τσούζει που σας έφαγε τις ψήφους, κορόιδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF