Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οσο και να με τσιγκλίζειςεγώ θα πάω για ύπνο .
![]()
![]()
OK bye![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οσο και να με τσιγκλίζειςεγώ θα πάω για ύπνο .
![]()
![]()
OK bye![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
kovo fleves toraΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
einai omos metriofron, xarisma pou prepei na exei kathe megalos politikos..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε δεν παίζεται το άτομο λέμε. Gamei και δέρνει. Στα φρύδια του όλα. Για κάτι τέτοιους είναι η ζωή. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος πιστεύει όντως ότι είναι ο καλύτερος που πέρασε ποτέ. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που όταν θα τελειώσει θα έχει αλλάξει η μόδα.
Ούστ .
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
απορώ πως ακόμα δεν κατηγόρησε τους εβραίους...
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Ρε λέτε να τού μοιάζουνε και στα μούτρα;.Πω πωωωωωω.....![]()
![]()
φρίκη!:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Παω να κανω πλαστικη.Θα τους πω να με κανουν ιδιο και μετα θα της παντρευτω και της 2.
Ε ρε χαρες ο πεθερος.![]()
καλά καλά... κατηγορείτε εσείς τον άνθρωπο!
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ τι έγινε πριν λίγα λεπτά!!!
Εκεί που καθόμουνα και πάσχιζα στο pc ξαφνικά σκάει μήνυμα στο κουνητό.
Το ανοίγω και βλέπω παίδες:
Βύρων Πολύδωρας!!!! Όχι δεν κάνω πλάκα!
Ο κ. Πολύδωρας σας ενημερώνει (μα τι λέτε μεγάλη μου τιμή) ότι λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών και της συμφοράς (της ποιας; την ξέρει κιόλας ) με τους νεκρούς η συνάντηση με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης (ναι μάλιστα) αναβάλλεται!!!!!!!!!!! (Τι λε ρε παιδάκι μου! Μα κάντην γιατί; )
Η συνάντηση ήταν να γίνει... στο Χίλτον και αναβάλλεται επ αόριστον!!!!!!!!!!!!!
Τι οδύνη! Τι πόνος!!!! Νιώθω σέβας για το μεγαλείο του κ. Πολύδωρα...![]()
na sas po tora 8a leme poles malakies...Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Πληρώνουμε για να στέλνει sms το υπουργείο;Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο κ. Πολύδωρας σας ενημερώνει (μα τι λέτε μεγάλη μου τιμή) ότι λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών και της συμφοράς (της ποιας; την ξέρει κιόλας ) με τους νεκρούς η συνάντηση με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης (ναι μάλιστα) αναβάλλεται!!!!!!!!!!! (Τι λε ρε παιδάκι μου! Μα κάντην γιατί; )
Η συνάντηση ήταν να γίνει... στο Χίλτον και αναβάλλεται επ αόριστον!!!!!!!!!!!!!
![]()
καλα ρε χαλιας, εχει το νουμερο σου ο πολυδωρας και μας το παιζεις συντροφι?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καλα ρε χαλιας, εχει το νουμερο σου ο πολυδωρας και μας το παιζεις συντροφι?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχω άλλη νοοτροπία ρε! Το σύστημα το γαμάς από μέσα! Σιγά-σιγά και βελτιώνοντας καταστάσεις. Όχι δίνοντας μπουνιά στο μαχαίρι.![]()
Τελευταιο ανακοινωθεν.......
Με χαρα ο Β.Πολυδωρας ανακοινωσε οτι εξαρθροθηκε η σπειρα που εβαλε φωτια στην Αρχαια Ολυμπια......Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες η σπειρα αποτελειτω απο 2 ατομα.....μια γυναικα ελαφρων ηθων και ενδυσης,και ενος τουρκοαλβανου τουριστα κομμουνιστικοφασιστικουκεντροου φρονηματος.....ειδου και οι πρωτες φωτο τον κατηγορουμενων......
![]()