Σελίδα 13 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Έχω μία ερώτηση...

Πάει κάποιο απο αυτά τα κράνη ασορτί με την μηχανή σου?

Παρατηρείστε την πανέμορφη χρυσοασημένια διχρωμία...
    Τι πανέμορφο design...ότι πρέπει άμα οδηγάς Yamaha με αυτοκόλλητα "Γαμάω και δέρνω" επάνω...
    Μπά μαλακία είναι...

Το X-spirit Vermeulen yellow
    &
    To RX7 edwards yellow

μόνο ρέπλικες με αυτό το μοτέρ....

Ενώ εσένα τεριάζει μόνο εκείνο το δερμάτινο με τα ξεχωριστά γυαλιά ή κανα κράνος για σκοπέτο απο το στρατό καλό θα είναι αν φοράς οτιδήποτε άλλο είσαι για πολύ δούλεμα!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

nikker

εγώ φοράω replika vermeulen...
    εσύ τί replika φοράς ... του travolta? :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    nikker

εγώ φοράω replika vermeulen...
    εσύ τί replika φοράς ... του travolta? :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν υπαρχεις...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Nα κοιτάζουμε μηχανάκια και όχι εταιρίες λέτε.

Και άμέσως μετά κράζετε την Rover.

Ας βγάζανε οι Γιάπωνες τους κινητήρες της Rover...και την αξιοπιστία τους.

10 χρόνια πριν, 1400 κινητήρας με 150 άλογα.

Πετάτε κάτι καλό "Να κοιτάζουμε μηχανάκια και όχι εταιρίες".
    Φυσικά και ότι είναι καλό το κοιτάζουμε ανεξαρτήτως εταιρίας. Δεν ήμαστε μαλάκες να θέλουμε το κακό του εαυτού μας και της τσέπης μας.

Αλλά μετά αμέσως μπαίνετε και πάλι στο καλούπι "Βάλανε τον κώλο τους οι Γιάπωνες..."

Το θέμα είναι η άγνοια. Και τα έχω καταρρίψει όλα εδώ πέρα αλλά είστε κολλημένοι και δεν βλέπετε μπροστά στα μάτια σας.
    Αρνείστε ότι τα Ευρωπαϊκά ΔΕΝ είναι πιο ακριβά.
    Επιμένετε να μιλάτε ακόμα για αξιοπιστία.
    Τα Brembo και οι Ohlins δεν γαμάνε και δέρνουνε.
    Αντίθετα με το Escudo που γαμάει και δέρνει.

Φίλε argi εγώ μιλάω για τα Ευρωπαϊκά όχι για τα Αμερικάνικα.

Το vermuelen το έπιασα...ο Travolta που κολλάει? Hard Rockάδες είναι οι περισσότεροι Harleάδες, όχι Disco Dancers.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Το vermuelen το έπιασα...ο Travolta που κολλάει? Hard Rockάδες είναι οι περισσότεροι Harleάδες, όχι Disco Dancers.
    E μή μου πείς οτι δεν έχεις δεί τους Χαρλεάδες! :rotflmao:

A ...NAI οκ...
    Γιατί νόμιζα σε κάποια φάση ότι θα με έβγαζες ότι φοράω και γυαλιστερά μακριμάνικα, με λευκή καμπάνα και τακούνι 5 πόντους.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ρε μην κολλατε με τα μηχανακια. κ μην ψαρωνετε ολα καλα ειναι για τη δουλεια που προοριζονται. οι ανθρωποι μονο ειναι ξεχωριστοι!

κ αφου βαζετε ολοι φωτος..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_341601.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	63,8 KB 
ID:	104634

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Πετάτε κάτι καλό "Να κοιτάζουμε μηχανάκια και όχι εταιρίες".
    Φυσικά και ότι είναι καλό το κοιτάζουμε ανεξαρτήτως εταιρίας. Δεν ήμαστε μαλάκες να θέλουμε το κακό του εαυτού μας και της τσέπης μας.
    Ενθαρυντικό αυτό!

Το θέμα είναι η άγνοια. Και τα έχω καταρρίψει όλα εδώ πέρα αλλά είστε κολλημένοι και δεν βλέπετε μπροστά στα μάτια σας.
    Αρνείστε ότι τα Ευρωπαϊκά ΔΕΝ είναι πιο ακριβά.
    Επιμένετε να μιλάτε ακόμα για αξιοπιστία.
    Τα Brembo και οι Ohlins δεν γαμάνε και δέρνουνε.
    Αντίθετα με το Escudo που γαμάει και δέρνει.
    Φίλε ο μόνος που μιλά για Escudo είσαι εσύ! εγώ δεν κατάλαβα ακόμη που κολλά!
    Από αξιοπιστία ρε φίλε τί να πείς? Ναι πές ότι τα ευρωπαϊκά είναι αξιόπιστα αν θές, αλλά μην πείς ότι τα Ιαπωνέζικα ΔΕΝ είναι. Μην λέμε και μ@λ@κίες και μας διαβάζει και ο κόσμος...

Hard Rockάδες είναι οι περισσότεροι Harleάδες, όχι Disco Dancers.
    Ξέρω πολλούς Hard rockάδες που δεν έχουν Harley και ξέρω πάρα μα πάρα πολούς Harleάδες τρέντυ και τεντυμπόιδες (δεν μιλω για σένα έτσι...)
    Εκτός αν μιλάς για τους Αμερικάνους Hells Angels και τέτοια που πάλυ δεν εχουν καμία σχέση με το Ροκ και την μουσική (ευτυχώς)
    Πάντως έχεις δίκαιο ότι υπάρχει μια σύνδεση με Harley και Ροκ, γι`αυτό και εγώ πρίν αρχίσω να ασχολούμε με μηχανές γούσταρα πολύ Τσοπεριές και Χάρλευ...

Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ρε μην κολλατε με τα μηχανακια. κ μην ψαρωνετε ολα καλα ειναι για τη δουλεια που προοριζονται. οι ανθρωποι μονο ειναι ξεχωριστοι!

+1

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

Σωστος.

Πολυ ωραιο........

...το FIAT !!!

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

To FMX1000 πάντως πάρα πολύ χλωμό το βλέπω να κυκλοφορεί στην παραγωγή.
    Οι Γιάπωνες δεν εστιάζουνε τόσο στην παραγωγή Supermotards και Εnduros, για την ακρίβεια τώρα φέτος βγάλανε τα καθαρόαιμα τους. Πόσο μάλλον την κατηγορία των Hypermotards.
    BMW HP, Superduke, Ullysses, 950 SM.

Ιδίως η Honda δεν έχει ανανεώσει τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα, θα βγάλει και καινούρια?
    Transalp, Varadero, XR650, 1100xx.

H φωτογραφία ενός καινούριου 1100 κυκλοφόρησε αλλά η μηχανή δυστυχώς δεν βλέπεται.
    Ίσως κυκλοφορήσει 1000VFR ωστόσο κάποια στιγμή του χρόνου, αυτό συζητιέται πολύ και σίγουρα είναι η ώρα να ανανεώσει τον V4 της.
    0 800cc V4 του VFR έχει σχεδόν ίδια απόδοση με το καινούριο Z750, ενώ λόγο διάταξης θα έπρεπε να βγάζει πολλά κιλά ροπής. Ίσως όταν είχε βγει να ήτανε ανταγωνιστικό αλλά έχει μείνει πίσω...όπως και το XR650. Και κακά τα ψέμματα, όπως και το Varadero.
    To XR650 που παρεπιπτώντος στοιχίζει 10.000 ευρώ καινούριο.Το Varadero που στοιχίζει 12.000+ όταν με 11 παίρνεις Tiger με 110 άλογα (σασί κτλ...).

to tiger ειναι οντως καλο κυκλοφορει και αρκετα... ομορφο και ωραιο ηχο κανει.

Λοιπόν παίδες, επειδή είδα τις τιμές σε Τζαπάν...και επειδή έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν πάλι με μεταφορές κτλ...

Θα σας ειδοποιήσω για τιμές καθαρόαιμων MX
    Honda CRF 450R / Kawasaki KX450F / Yamaha YZ450F / Buzuki RMZ450.

Πληρώνεις μεταφορικά που δεν είναι τίποτα όταν πρόκειται για μηχανές 100 κιλών, δεν πληρώνεις εφορία στην Γιαπωνία, μόνο εκτελωνισμό στην Ελλάδα 20%της αξίας της μηχανής σε καινούρια στην Ελλάδα.
    Έγκριση τύπου δεν χρειάζονται αφού δεν βγάζουνε πινακήδες, ούτε ασφάλεια πληρώνεις, το έχεις μόνο για χώματα και πίστα.

Θα το ψάξω το θέμα (απο αρχές Οκτωβρίου),να δω που παίζουνε οι τιμές να φέρουμε μπόλικα τέτοια. Πιστεύω ότι θα μπορούμε να την κανονήσουμε την φάση φτηνά.

Banned

Λεεεεεεπόν...

Ο τίτλος του thread είναι Japan VS Europe και όχι τι σηκώνει η τσέπη μου και τι τραβάει η καρδιά μου...
    Κάνενας απο μας δεν οδηγεί την μοτό που διάλεξε κατ'ανάγκη' την γουστέρνει...
    Κανένας δεν μπορεί να πεί οτι αυτό που διάλεξε, ο άλλος, δεν είναι όμορφο, ή καλό μιας και δεν τον αντιπροσωπεύει...
    Η πορεία όμως και η διαφορετικότητα των δύο (japan & Europe) είναι άξιες λόγου και σύγκρισης. Τις φωτό τις έβαλα, γιατί πέρα απο την πλάκα, δεν γίνεται ενας λαός, που τώρα έγινε δυνατός, να σταθεί στην εμπειρία και τεχνογνωσία κοντά 80 ετών...(άποψή μου) Έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου...
    Δεν θα πεί κανείς απο εδώ οτι τα Γιασπάν δεν είναι εμπορικά και δεν αξίζουν... Όυτε και οτι δεν έχουν εξέλιξη και καινοτόμες λύσεις...
    Αλλά που πατάνε;;;;
    Ο μαθητής καμιά φορά ξεπερνά το δάσκαλο, αλλά ακόμη βλέπω πως άλλοι διδάσκουν...(προσωπικά)
    Και για τα περι αξιοπιστίας και τα διάφορα που βλέπω να γράφονται ένα θα πώ....

Είμαστε και παθαίνουμε οτι μας αξίζει...

Και όσον αφορά τα Ευρωπαϊκά, δεν νομίζω να τα γνωρίζουν σε επίπεδο Ελλάδας πάνω απο 5 άτομα...
    Η κουλτούρα και πορεία των σχιστομάτιδων, δεν μου λέει κάτι... Την αντιμετωπίζω σαν ημίμετρο και σαν λίστα.
    Και όπως έγραψε ο Billάρας πιο πάνω, οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και γι αυτό και διαφορετικές οι καβάλες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	104693

Re: Λεεεεεεπόν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ο τίτλος του thread είναι Japan VS Europe και όχι τι σηκώνει η τσέπη μου και τι τραβάει η καρδιά μου...
    Κάνενας απο μας δεν οδηγεί την μοτό που διάλεξε κατ'ανάγκη' την γουστέρνει...
    Κανένας δεν μπορεί να πεί οτι αυτό που διάλεξε, ο άλλος, δεν είναι όμορφο, ή καλό μιας και δεν τον αντιπροσωπεύει...
    Η πορεία όμως και η διαφορετικότητα των δύο (japan & Europe) είναι άξιες λόγου και σύγκρισης. Τις φωτό τις έβαλα, γιατί πέρα απο την πλάκα, δεν γίνεται ενας λαός, που τώρα έγινε δυνατός, να σταθεί στην εμπειρία και τεχνογνωσία κοντά 80 ετών...(άποψή μου) Έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου...
    Δεν θα πεί κανείς απο εδώ οτι τα Γιασπάν δεν είναι εμπορικά και δεν αξίζουν... Όυτε και οτι δεν έχουν εξέλιξη και καινοτόμες λύσεις...
    Αλλά που πατάνε;;;;
    Ο μαθητής καμιά φορά ξεπερνά το δάσκαλο, αλλά ακόμη βλέπω πως άλλοι διδάσκουν...(προσωπικά)
    Και για τα περι αξιοπιστίας και τα διάφορα που βλέπω να γράφονται ένα θα πώ....

Είμαστε και παθαίνουμε οτι μας αξίζει...

Και όσον αφορά τα Ευρωπαϊκά, δεν νομίζω να τα γνωρίζουν σε επίπεδο Ελλάδας πάνω απο 5 άτομα...
    Η κουλτούρα και πορεία των σχιστομάτιδων, δεν μου λέει κάτι... Την αντιμετωπίζω σαν ημίμετρο και σαν λίστα.
    Και όπως έγραψε ο Billάρας πιο πάνω, οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και γι αυτό και διαφορετικές οι καβάλες...

για σου δεσσερτ δασκαλος επρεπε να γινεις κουφαλα...

αυτη ι κολαρα ειναι οντως ολα τα λεφτα.. μεχρι και ο λασποτιρας καρμπον... θα λυπασαι να βγαλεις αυτον το λασπωτιρα

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε