Σελίδα 13 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Το ποιο προκλητικο εξωφυλλο το εχει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!
    ειναι η μονη εφημεριδα που δεν γραφει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ για το 5 στα 5!!!!!
    προφανως καποιοι ΔΕΝ χαρηκαν για το 5 στα 5 του ελληνικου ποδοσφαιρου!!!
    :a5: :a5:
    3 σελίδες για Λάρισα και Πανιώνιο χλωμό το κόβω... άρα γράφει και για τους λοιπούς

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	62,7 KB 
ID:	105438
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH

έτσι και αλλιώς τους 2ους και 3ους του πρωταθλήματος οφελούν αυτοί οι βαθμοί περισσότερο
    Απ΄ του χρόνου που θα παίζει και ο 1ος προκρηματικα για το τσου λου θα δουμε ποιον θα οφελουν αυτοι οι βαθμοι...φιλε μου τα ψέματα τελειωσαν για όλους μας και ειδικα για εσας.
    Βεβαια δεν φταιτε εσεις.Εσεις καθε χρόνο το κάνατε το καθηκον σας κερδιζοντας ΟΛΑ τα καφενεια που κατα καιρους συναντησατε στην ΕΥΡΩΠΗ.Τοσους βαθμους μαζεψατε στην Ευρωπη ετσι δεν είναι??? :rotflmao:
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

εγώ δεν είδα κάποιον γαύρο να λέει άσχημα πράγματα για τις ομάδες

και ναι έχεις δίκιο... η Λάτσιο είναι ομαδούλα

Billy μαλλον δεν διαβασες καλα αυτο θρεντ,αλλα υπαρχει και αλλο ενα για να καταλαβεις το κραξιμο που πεφτει.....
    Οσο αφορα τα εξωφυλλα εγω τα εβαλα γιατι καποιοι συνιδεατες σου ελεγαν οτι εμεις δεν κλαιγομαστε ποτε ενω τα αεκακια ολο τους φταιει η διαιτησια,,,,,
    Δεν ειπε κανεις οτι η Lazio ειναι καμμια ομαδουλα,αλλα οτι απο το παιχνιδι της φανηκε ετσι.....θα ηθελα να θυμησω οτι η Lazio(ξεκινησε με -3) βγηκε 3η περισυ ,χωρις την Juventus,με την Milan 4η με εναν βαθμο διαφορα (ξεκινησε με -8),και 4 βαθμους διαφορα απο την 5η Fiorentina (ξεκινησε με -15)....προπερσι πηγε να πεσει κατηγορεια και σωθηκε τελευταια στιγμη.....
    Το κραξιμο υπαρχει κιολας γιατι καποιοι συνιδεατες σου κανανε πλακιτσα λεγοντας για πικρο καφεδακι και παξιμαδακι.......ε τελικα των ειπιαν και πολυ περισσοτερο με τις χτεσινες επιδοσεις των ελληνικων ομαδων....
    Και τελειωνοντας θα ηθελα να σε ρωτησω......η Sevilla για σενα τι ομαδα ειναι????υπερομαδα,ομαδα κοινη,ομαδουλα,η ΓΤΠ???.....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

γιατι ολοι δινουν 2 αγωνες για τα προκριματικα του ουεφα..και ο θρύλος δινει 6?

ασε που μπορει να ειναι και ο μοναδικος που δε θα περασει στου ομιλους του ουεφα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η ΓΑΤΑ είναι η μόνη που (όσο καιρό βλέπω τα εξώφυλλά της) είναι αντικειμενική

πάρε και το prtscn
    ΠΙΟ ΓΤΠ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΠΡΕΣΟ (ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΚΛΙΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΑ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Billy μαλλον δεν διαβασες καλα αυτο θρεντ,αλλα υπαρχει και αλλο ενα για να καταλαβεις το κραξιμο που πεφτει.....
    Οσο αφορα τα εξωφυλλα εγω τα εβαλα γιατι καποιοι συνιδεατες σου ελεγαν οτι εμεις δεν κλαιγομαστε ποτε ενω τα αεκακια ολο τους φταιει η διαιτησια,,,,,
    Δεν ειπε κανεις οτι η Lazio ειναι καμμια ομαδουλα,αλλα οτι απο το παιχνιδι της φανηκε ετσι.....θα ηθελα να θυμησω οτι η Lazio(ξεκινησε με -3) βγηκε 3η περισυ ,χωρις την Juventus,με την Milan 4η με εναν βαθμο διαφορα (ξεκινησε με -8),και 4 βαθμους διαφορα απο την 5η Fiorentina (ξεκινησε με -15)....προπερσι πηγε να πεσει κατηγορεια και σωθηκε τελευταια στιγμη.....
    Το κραξιμο υπαρχει κιολας γιατι καποιοι συνιδεατες σου κανανε πλακιτσα λεγοντας για πικρο καφεδακι και παξιμαδακι.......ε τελικα των ειπιαν και πολυ περισσοτερο με τις χτεσινες επιδοσεις των ελληνικων ομαδων....
    Και τελειωνοντας θα ηθελα να σε ρωτησω......η Sevilla για σενα τι ομαδα ειναι????υπερομαδα,ομαδα κοινη,ομαδουλα,η ΓΤΠ???.....
    ρε τρελέ τουλάχιστον εσύ με ξέρεις

όσο για αυτά που λές για την Λάτσιο και ο Άρης πήγε στην Β' αλλά είδες που είναι τώρα

κάκιστα πράττει όποιος δε στηρίζει (για μένα) τις ελληνικές ομάδες στο εξωτερικό

το είπαμε από την 1η στιγμή ότι η ΑΕΚ έφαγε αγγούρι με την κλήρωση

αλλά όχι να μιλάμε και για πολιτισμό όταν χάνετε μέσα στην έδρα σας (και σταμάτησε και στο τελευταίο 20λεπτο να παίζει μπάλα η Σεβίλλη) και να μας λέτε όλοι για τον πολιτισμό του κόσμου της ΑΕΚ.

Πήγαινε σε εποχή Μπάγεβιτς και μετά πες μου αν είσαστε (και όλοι μας) πολιτισμένοι.

Παραδεχτήτε ότι χάσατε από μια σαφώς ανώτερη ομάδα αλλά μη μου λες ότι μετά τον αποκλεισμό είπες δε γαμιέται πάμε να πιούμε καμια μπύρα
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

BTW KAI O ΘΡΗΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ

ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ, ΜΟΛΝΤΕ, ΧΑΠΟΕΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒΙΓΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΠΙΟ ΓΤΠ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΠΡΕΣΟ (ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΚΛΙΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΑ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

πάντως μπορεί όσο άνετα "κράζει" κάποιους, όταν κάνουν κάτι καλό να τους το αναγνωρίζει

ποια άλλη εφημερίδα το κάνει
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    BTW KAI O ΘΡΗΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ

ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ, ΜΟΛΝΤΕ, ΧΑΠΟΕΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
    να μιλάνε οι βάζελοι για ευρώπη το καταλαβαίνω (αν και εδώ και 2 χρόνια μάλλον θα έπρεπε να σταματήσουν) αλλά να μιλάει και η ΑΕΚ.

Ήμαρτον που λέει και ο καφετζής των φιλάθλων
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ρε τρελέ τουλάχιστον εσύ με ξέρεις

όσο για αυτά που λές για την Λάτσιο και ο Άρης πήγε στην Β' αλλά είδες που είναι τώρα

κάκιστα πράττει όποιος δε στηρίζει (για μένα) τις ελληνικές ομάδες στο εξωτερικό

το είπαμε από την 1η στιγμή ότι η ΑΕΚ έφαγε αγγούρι με την κλήρωση

αλλά όχι να μιλάμε και για πολιτισμό όταν χάνετε μέσα στην έδρα σας (και σταμάτησε και στο τελευταίο 20λεπτο να παίζει μπάλα η Σεβίλλη) και να μας λέτε όλοι για τον πολιτισμό του κόσμου της ΑΕΚ.

Πήγαινε σε εποχή Μπάγεβιτς και μετά πες μου αν είσαστε (και όλοι μας) πολιτισμένοι.

Παραδεχτήτε ότι χάσατε από μια σαφώς ανώτερη ομάδα αλλά μη μου λες ότι μετά τον αποκλεισμό είπες δε γαμιέται πάμε να πιούμε καμια μπύρα

Εμενα η Lazio μου φανηκε ομαδουλα,και δεν μπορεσες να την κερδισεις γιατι και εσυ επαιξες χαλια....
    Και η Salzburg μου φανηκε ομαδουλα,γιατι θεωρω οτι και με το παιχνιδι μου την εκανα ετσι....στο κεντρο μιλαμε τους πνιξαμε.....
    Για το αγγουρι της ΑΕΚ το ειπαμε και εμεις,αλλα επειδη μπαλλα ειναι ειχαμε μια μικρη ελπιδα.......αλλα καποιοι βγαλανε την 2 φορες συνεχομενα κυπελλουχο Uefa συν τα αλλα που πηρε σε 18 μηνες ομαδουλα τις πλακας....
    Για πολιτισμο τα τελευταια χρονια με τον Ντεμη δεν μπορεις να μιλαει κανενας γιατι 4 τρωγαμε και ολο το γηπεδο ειχε ατμοσφαιρα απιστευτη......νομιζω εσεις σε καθε αγωνα που χανατε στο τηγανι.....κραζατε τον Λουβαρη τον Προεδρο τους παιχτες κλπ κλπ...
    Η εποχη Μπαγεβιτς ηταν και θα παραμεινει για μας ενα μελανο σημειο,αλλα πρεπει να δουμε και τους λογους που εγινε....δεν ειναι δικαιολογεια αλλα....υπαρχουν πολλα αλλα......Η εποχη Ριζουπολη για εσενα εγινε???τους λογους θα μαθουμε επιτελους???γιατι καποιοι λενε οτι δεν εγινε ποτε....
    Ακουσες κανεναν να λεει οτι δεν αποκληστηκαμε σωστα η οτι δεν μας εκανε πλακα στο τελευταιο 20 λεπτο....αλλα δεν παιξαμε ταμπουρωμα πισω και οσα γλυτωσουμε.....οσα φαμε και οσα ριξουμε ηταν για μια στιγμη το παιχνιδι....και ευκαιριες χασαμε και πεναλντι.....
    και πληροφοριακα εκεινη την ημερα ηταν τα γεννεθλια μου.....πηγα Δελεαρ.....εφυγα για τον αγωνα και ΞΑΝΑΠΗΓΑ.....για τελειωσουμε τα γλυκα που επαιζαν......φαντασου τωρα σκηνικο.....1-4 Δελεαρ.....TROOPER.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μεχρι και η Maira μου την ειπε που οταν την ρωτησα να μου πει ενεν παιχτη του γαυρου μου ειπε........Rivaldo......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    παρατηρώ μια προσπάθεια μείωσης των επιτυχιών από τους πολυαγαπημένους και πολυαποτυχημένους ευρωπαικά Ολυμπιακούς....

λένε για ομάδες καφενεία προσπαθώντας να υποβαθμίσουν τα αποτελέσματα των ομάδων....

αφου τα γραφεις που τα ΓΡΑΦΕΙς
    για δειξε και σε μένα που τα διάβασες αυτά που υποστηρίζεις γιατι δεν τα βρίσκω.

όσο για το χθεσινό απλά γλιτώσατε την ξεφτίλα του Χ με μια ερασιτεχνικού επιπέδου ομάδα.
    την φάση αριστερα στο Α ημίχρονο την καταλαβες.που ήταν ο μαλλιας ο παίχτης της Αρτμεντια μπροστα του η μπαλα κύλαγε,κοιτούσε το γήπεδο και βγήε μαζι με την μπάλα έξω!!!Αυτο αδερφε και εδω στα τοπικα δεν το έχω συναντήσιε ποτε.αντίληψη του χώρου 0.

για τον μπούσα τι να πεις και τι να γράψεις!!!δεν πιάνει τπτ
    πότε είπαμε ότι η σεβίλλη είναι ομαδα της σειράς???δεν είναι η υπερομάδα που υποστηρίζατε λέμε.Απο αυτο μεχρι το ομαδούλα αν το κατείχες λίγο θα καταλάβαινες.αλλά νο γκε γκε απο ότι καταλαβαίνω.

αμ το άλλο.....εσεις χάλια η Λάτσιο και εσεις χάλια
    αλλα απο την άλλη την Σαλτσουργκ εσεις την κάνατε (δεν ήταν!!!) την πνίξατε κιόλας,έλα ρε βόα.σώπα ρε μπαρτσελόνα???
    πραγματικά τώρα...τις πιστευεις αυτες που λες?
    μόνο η Σαραγόσα μπορεί να συγκριθει με Λάτσιο.αλλά ότι το χάσαμε μόνοι μας τον 1 τον χάσαμε

υ.γ που να ξέρει η Maira ότι υπάρχει και αεκακι!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αφου τα γραφεις που τα ΓΡΑΦΕΙς
    για δειξε και σε μένα που τα διάβασες αυτά που υποστηρίζεις γιατι δεν τα βρίσκω.

όσο για το χθεσινό απλά γλιτώσατε την ξεφτίλα του Χ με μια ερασιτεχνικού επιπέδου ομάδα.
    την φάση αριστερα στο Α ημίχρονο την καταλαβες.που ήταν ο μαλλιας ο παίχτης της Αρτμεντια μπροστα του η μπαλα κύλαγε,κοιτούσε το γήπεδο και βγήε μαζι με την μπάλα έξω!!!Αυτο αδερφε και εδω στα τοπικα δεν το έχω συναντήσιε ποτε.αντίληψη του χώρου 0.

για τον μπούσα τι να πεις και τι να γράψεις!!!δεν πιάνει τπτ
    πότε είπαμε ότι η σεβίλλη είναι ομαδα της σειράς???δεν είναι η υπερομάδα που υποστηρίζατε λέμε.Απο αυτο μεχρι το ομαδούλα αν το κατείχες λίγο θα καταλάβαινες.αλλά νο γκε γκε απο ότι καταλαβαίνω.

αμ το άλλο.....εσεις χάλια η Λάτσιο και εσεις χάλια
    αλλα απο την άλλη την Σαλτσουργκ εσεις την κάνατε (δεν ήταν!!!) την πνίξατε κιόλας,έλα ρε βόα.σώπα ρε μπαρτσελόνα???
    πραγματικά τώρα...τις πιστευεις αυτες που λες?
    μόνο η Σαραγόσα μπορεί να συγκριθει με Λάτσιο.αλλά ότι το χάσαμε μόνοι μας τον 1 τον χάσαμε
    εσείς δεν μπορέσατε να νικήσετε ομάδα που στην εμφάνισή της είχε καρδούλες .....
    ενώ εσείς ας πούμε κατι Μόλντε, κάτι Ρόζεμποργκ (στα χειρότερά της), κάτι Χέρενφειν, κάτι Μακάμπι (εκτός εδρας με ολο το γήπεδο Ολυμπιακους!!!!)....του διαλύσατε.....

και για να μην πάμε στα χρόνια Ουεφα με ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ΚΤΛ....

εκείνες οι ομάδες φαντάζομαι δεν ηταν ερασιτεχνικού επιπέδου.....ηταν Μπάρτα, Ρεάλ και πάνω...

όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Υ.Γ. το πρώτο τμήμα της απάντησής σου το αγνοώ....γιατί μου λες που τα βρίσκω και μετά τα γράφεις και εσύ ο ίδιος....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ που να ξέρει η Maira ότι υπάρχει και αεκακι!!!
    Όσο δεν ξέρεις κι εσύ τούς παιχταράδες τού θρύλου με τη φοβερή αίσθηση χώρου,που είπες παραπάνω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Α και κάτι άλλο....ο ZZR Παναθηναϊκός είναι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Α και κάτι άλλο....ο ZZR Παναθηναϊκός είναι.
    με έδωσες στεγνά....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF