αμα εχει καιρό να πάει βόλτα ό ΑνθρωπΑς παραξενεύει ρεε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Διαμαχες, ε?
![]()
ΑΪ ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑΤΖΑ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟΥ!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
αμα εχει καιρό να πάει βόλτα ό ΑνθρωπΑς παραξενεύει ρεε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Διαμαχες, ε?
![]()
ΑΪ ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑΤΖΑ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟΥ!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε παιδια, καντε σας παρακαλω, μια αναδρομη να δειτε πως ξεκινησε αυτη η κουβεντα και που κατεληξε τελικα, και θα δειτε οτι δεν αξιζει τον κοπο να χαλιομαστε με τετοια πραγματα....
σκεφτειτε επισης οτι το γαμωπληκτρολογιο, μας κανει μερικες φορες να γραψουμε πραγματα, χωρις να τα σκεφτουμε καλα καλα....
εγω θα παρακαλουσα αυτη η συζητηση, να ξαναγινει απο την αρχη, μακρια ομως απο υπολογιστες, και ειμαι σιγουρος, οτι η παρεξηγηση θα λυθει!
δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που ηθελε να καταληξει η συζητηση εδω...
σιγουρα οτι ειπωθηκε απο τη μια πλευρα ηταν για καλο και εγινε με τις καλυτερες προθεσεις, και για την αλλη πλευρα ομως, δεν ειναι ομως ευχαριστο να σε ''στηνουν'' στον τοιχο, και να σου τη ''λενε'' συνεχως...
Υ.Γ: ο παπ ποτε δεν δηλωσε οτι ειναι politically correct οδηγος....το αντιθετο μαλιστα...
αναλογα με την παρεα, προσπαθω να προσαρμοσω και την οδηγηση μου, χωρις να το καταφερνω παντα....
το οτι δεν εχω πεσει πολλες φορες, ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο θεμα τυχης!
επισης το οτι δεν με εχετε δει να πεφτω, δε σημαινει οτι δεν εχω φαει τα μουτρα μου και γω, απλα φροντιζω οταν το κανω να μη με βλεπει κανεις![]()
εχω γνωρισει πολυ καλα τιμονια, που εχουν τσακιστει παμπολλες φορες, εχω γνωρισει ομως και κουλαντζες που δεν εχουν αγγιξει ασφαλτο ποτε!
το ποια κατηγορια ειναι η προτιμοτερη, το αποφασιζει ο καθενας μονος του και το κραταει για την παρτη του...
οπως εχει πει και μια φιλη μου, ''η πουτανα η ζωη εχει μεγαλη φαντασια'', γι αυτο καλο θα ηταν οτνα την προκαλουμε, ειτε με πραξεις, ειτε με λογια, να ειμαστε προσεκτικοι...
αρπαχτε τωρα απο μια παγωμενη και δωστε τοπο στην οργη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μαστε ολοι καλα και ας τσακωνομαστε που και που....![]()
![]()
![]()
+1137παπ
(αυτός ο τύπος τελικά εκτός από γαμώ τα τιμόνια έχει και μυαλό ... :wacko: )
.... αυτές οι συζητήσεις δεν παίζουν καλά από τα πλήκτρα......![]()
eee?