Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 220

Θέμα: Ss Vs Supercar ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    τι το κουράζεται το θέμα...είναι απλο......ΚΥΒΙΚΑ!
    Ενα αμάξι χωράει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μοτερ τουρμπισμένο κλπ. οπότε τελείωσε το θέμα.
    Ολα είναι θέμα κυβικών.Καλα τα 150 άλογα του Κ5 αλλα ενα αμάξι μπορεί να βγάλει 500 σε ΠΟΛΥ λιγότερες στροφές,και μην μου πείτε για το βάρος γιατί με την ροπή που έχουν δεν πέζει και πολύ ρόλο...
    :a029: :a029:

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ!!!!
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    να στο γράψω αγγλικά?
    Και σε εμένα παιδάκι ασε τις ιστορίες με τα ανθρωπάκια γιατί δεν σε πέρνει.
    Αν είχεις οδηγήσει ποτέ μεγάλο ss και γρήγορο αυτοκίνητο θα καταλάβενες οτι το αμάξι στρίβει με ολλα και λόγο κυβισμού μπορεί να αποτελειώσει το ss παντού.
    Αλλα εσύ διάβασες ενα moto,0-300 και έπιασες τον παπα απο τα αρχίδια.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

να στο γράψω αγγλικά?
    Αν είχεις οδηγήσει ποτέ μεγάλο ss και γρήγορο αυτοκίνητο θα καταλάβενες οτι το αμάξι στρίβει με ολλα και λόγο κυβισμού μπορεί να αποτελειώσει το ss παντού.

για κατσε ρε μεγαλε φερραρι στι σερρες 1.30 και ο μπουστας 1.19 το βλεπεις μικρη διαφορα εσυ αυτο ? ενα αμαξι για να περασει ενα 1000 σσ πρεπει να ειναι τουλαχιστον 700-800 αλογα

σοβαρά ε? για πήγενε δές τελικές που έχει η ferrari...τουλάχιστον 40κ+ πάνω απο το δικό σου.
    Δεν καταλαβένω που κολάτε...έχουμε 2 μοτέρ ενα 1000cc ατμοσφαιρικό και ενα 4-5000cc με διπλά τούρμπο κλπ.......νομίζω δεν υπάρχει σύγκρηση...τι να πούμε για στρίψιμο και φρενάρισμα...τούμπανα τα ss αλλά ξεκολάτε...αλλή κλάση τα supercars.

σοβαρά ε? για πήγενε δές τελικές που έχει η ferrari...τουλάχιστον 40κ+ πάνω απο το δικό σου.
    Δεν καταλαβένω που κολάτε...έχουμε 2 μοτέρ ενα 1000cc ατμοσφαιρικό και ενα 4-5000cc με διπλά τούρμπο κλπ.......νομίζω δεν υπάρχει σύγκρηση...τι να πούμε για στρίψιμο και φρενάρισμα...τούμπανα τα ss αλλά ξεκολάτε...αλλή κλάση τα supercars.

το ξερω οτι εχει παραπανω τελικες αλλα εδω δε μιλαμε για τελικες φιλαρακι... εδω μιλαμε για πιστα επιταχυνσεις...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Kολλάμε ρε μαστορα πως δε κολλάμε...

συ τι ζόρι τραβας..εχεις καμια φεράρι και σε περασε απο πανω κανα 1000 κ 5?
    γιατι αμα ειχες...θα σε ειχε περάσει σιγουρα καπου..

αν είχα ferrari ρε γάτε θα έπερνα ενα κ5 και θα του έβαζα φωτιά στη μέση του δρόμου για πλάκα και μόνο....δυστυχώς δεν....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Kολλάμε ρε μαστορα πως δε κολλάμε...

συ τι ζόρι τραβας..εχεις καμια φεράρι και σε περασε απο πανω κανα 1000 κ 5?
    γιατι αμα ειχες...θα σε ειχε περάσει σιγουρα καπου..

αρχισαμε...

:rotflmao: :rotflmao:

εχουμε πει οτι οσον αφορα το value for money με 15000€ οι μηχανες απλα δεν παιζονται.
    επισης εχουμε πει οτι πολλα "καλα" αμαξια Μ3,Μ5, RS4, IMPREZA, EVO εχουν περιοριστη ταχυτητας στα 250 (τον βγαζεις αμα γουστερνεις αλλα μπορεις να το βγαλεις και στο οποιοδηποτε χιλιαρι και να ανεβασει πολυ πιο πανω απο τα 299)
    τα supercars στυλ lampo,ferrari,porsche ανεβαζουν πανω απο τα 300 και στριβουν πιο γρηγορα σε κλειστα κομματια απο ενα ss αλλα κοστιζουν ενα σκασμο λεφτα και σε εκινησεις παλι χανουν.
    τα τουμπανιασμενα cosworth, M3, IMPREZA με τα 600+ αλογα πηγαινουν ΜΟΝΟ ευθεια (γιατι απλουστατα δεν μπορουν να αντεξουν τα στησιματα για τοσα αλογα στην στροφη επανω).επισης ειναι πανακριβα τα φτιαξιματα τους και μπορουν να παρουν και μια μηχανη (αν οχι στα πρωτα 50m αλλα σιγουρα στα επομενα).επομενως εχουν πολυ καλες εκκινησεις.

ΜΗΝ συζητατε λοιπον αλλο και τσιμπηστε ολοι απο μια βεσπα γιατι ολα τα παραπανω καινε τον κωλ0 τους και σε λιγα χρονια με την αυξηση του πετρελαιου - βενζινης δεν θα'χουμε ουτε μαντηλι να κλαψουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Πραγματικά αυτό το thread.....δεν έχει τελειωμό για ένα τελειωμένο ζήτημα.

1) http://www.youtube.com/watch?v=Np69GwnGsAo

2) http://www.youtube.com/watch?v=LmZB6cVbjjI

3) http://www.youtube.com/watch?v=ZgEGhl_Tqf8

Το γνωστό,
    4) http://www.youtube.com/watch?v=qP_zP0pPdTk

5) http://www.youtube.com/watch?v=MdyGUt1PpgA

6) http://www.youtube.com/watch?v=HXQTzxepYjg

Η ντροπή της μοτοσικέτας,
    7) http://www.youtube.com/watch?v=2VumWGlMxQA

Nurburgring
    8 ) http://www.youtube.com/watch?v=v_LNMGG2qJw

Η αλήθεια είναι πως με 12500 ευρώπουλα μπορείς να έχεις ένα μοντέλο 2005 ή 06 κοψοχρονιά από τον αντιπρόσωπο της γειτονιάς, χωρίς αγωνιστική λισάνς και έχεις το 90% των δυνατοτήτων μιας MotoGp μηχανής. Αυτό για να το πετύχεις σε αυτοκίνητο.....άντε γειά. Αλλά κάθε τι έχει και το τίμημά του. Αυτό μην το ξεχνάτε. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, ότι και να οδηγούμε.....

Οπότε και στα Σέρρας στην πίστα, ότι 4τράτροχο μπορεί να προσεγγίσει την αναλογία κιλών/ίππο ενός σύγχρονου SS, τότε με τη βοήθεια της μεγαλύτερης ταχύτητας στη στροφή μπορεί και να κερδίσει.

Και κάτι τελευταίο. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τα βιντεάκια, είναι ότι χώρες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα και μηχανές τα έχουν δοκιμάσει στην πράξη όλα αυτά που εμείς ακόμη αναρωτιώμαστε.
    Έ να μην ξαναγράφω τα ίδια. Τα είχα γράψει και σε αντίστοιχο θέμα του DukasII με τίτλο...."Moto Vs Αuto ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ..."

edit...τι έγινε ρε γμτ....όλα τα βιντεάκια δεν δουλεύει το λίνκ...τι χαζομάρα.....τέσπα υπάρχου πολλά στο youtube.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
    για κατσε ρε μεγαλε φερραρι στι σερρες 1.30 και ο μπουστας 1.19 το βλεπεις μικρη διαφορα εσυ αυτο ? ενα αμαξι για να περασει ενα 1000 σσ πρεπει να ειναι τουλαχιστον 700-800 αλογα
    δεν ξέρω πόσους ίππους έχει, αλλα εντελώς πληροφοριακά και για ... στατιστικούς λόγους
    4τροχο έχει κάνει ~ 1.16 στις σέρρες

α ναι....

... δεν το λες ακριβώς σουπερκαρ....

... F3 ήταν, τότε που γινόταν πρωτάθλημα στην Ελλάδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δεν ξέρω πόσους ίππους έχει, αλλα εντελώς πληροφοριακά και για ... στατιστικούς λόγους
    4τροχο έχει κάνει ~ 1.16 στις σέρρες

α ναι....

... δεν το λες ακριβώς σουπερκαρ....

... F3 ήταν, τότε που γινόταν πρωτάθλημα στην Ελλάδα

αμαξια ειπαμε οχι μηχανηματα απο αλλο πλανητη

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
    αμαξια ειπαμε οχι μηχανηματα απο αλλο πλανητη
    μα ναι, για αυτό και έβαλα το σχόλιο "... για στατιστικούς λόγους" , έτσι να ξέρουμε βρε αδερφέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    μα ναι, για αυτό και έβαλα το σχόλιο "... για στατιστικούς λόγους" , έτσι να ξέρουμε βρε αδερφέ

αυτο το ειχα ακουσει και εγω λεγανε οσο εβγαζε στιν ευθεια με τοσο εμπενε και στις στροφες :hypnotize

να στο γράψω αγγλικά?
    Ναι??? Για πες μου κατι επειδη δεν βλεπω καλα...το αμαξι που εχεις στην φωτο σ πισω απο το μηχανακι σ τι ειναι??Το ενζο????η το καινουργιο λαμπο???

Εχεις φαει με το κουταλι τα ss και τα supercar στις πιστες ε?
    Και στο mugello και τετοιου ειδους πιστες τις εχεις βαρεθει ε?

Και καταρχην εισαι εκτος θεματος οπως σου πανε και οι αλλοι διοτι λεμε για πιστες εδω και οχι για ευθειες και τελικες....
    Και στην τελικη μαλλον σε αλλο σιτε πρεπει να πας αν θα εκαιγες ενα Κ5 ....

Διοτι οτι και να χα ''φιλε'' μου Κ5 δεν θα εκαιγα....ετσι??
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ?!?!?!!?

δεν βαριεστε ρε παιδια?

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 600+750 SS vs 1000 SS
    από Yannis37 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 11:27
  2. Μολις έχασα 5" στην πίστα
    από fazerakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 09:05
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2005, 13:15
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF