Εμενα με αφορα απολυτα !!
Εκανα 3 χρονια να βρω αυτο το λελεαρ και τωρα το αλλαζετε παλι !!
Ασε που παλι καπου χωρις τσιλριδες, με σκυλια και γλαστρες θα βρειτε !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμενα με αφορα απολυτα !!
Εκανα 3 χρονια να βρω αυτο το λελεαρ και τωρα το αλλαζετε παλι !!
Ασε που παλι καπου χωρις τσιλριδες, με σκυλια και γλαστρες θα βρειτε !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ας του λεγες να βαλει στριγκακι !! Εσυ φταις !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε βλεπω εσενα...
καποια φορα θα πρεπει να αναφερθει εκεινη η βραδυα στο στριπτιζαδικο.... χωρις πολλες λεπτομερειες βεβαια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
σε βλεπω εσενα...
καποια φορα θα πρεπει να αναφερθει εκεινη η βραδυα στο στριπτιζαδικο.... χωρις πολλες λεπτομερειες βεβαια![]()
Να δω απο που θα σουρθει το τηγανι !!
Προτεινω να αποφασισουμε απο τωρα οτι την Δευτερα 17/12 θα βρεθουμε στο μαγαζι στον Αλιμο, να δοκιμασουμε και βλεπουμε!!
Ας βαλει καποιος πληροφοριες και χαρτες και οποιος μπορει να το πει και στους μη εχοντες ιντερνετ!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
:a14:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....................
ΥΓ, VanDiemen, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ .....ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΡΕ....
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ![]()
![]()
Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ;;![]()
![]()
ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ![]()
oraies oi idees ananeosis simfono, alla aftos o <<fovos>> mou fenete sostos..Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ο μονος μου φοβος (συνεπικουρουμενος απ' την οση εμπειρια εχω) ειναι μηπως τελικα καποια στιγμη σταματησουν...![]()
Ελπιζω πως οχι...
oti <<doulevei>> kalitera min to peirazeis..
sto kato kato den nomizo pos einai efkolo kathe vdomada 30 atoma na pigainoun se neo meros mexri na vroun afto pou tous tairiazei.
kai afto pou tous tairiazei den tha tairiazei se kapoious pou etixe na min rthoun tin proti fora..
klp klp klp
piasto avgo kai kourefto..
EDIT: afro exo liwsei leme..
allos apantaei kathe mera me ton nick sou?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κορίτσια...
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παλι απο κινητηρα εμεινες εσυ ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τωρα μας ειπες κατι καινουργιο...![]()
![]()
Εσυ επιτηδες το κανεις εεε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Προτεινω να αποφασισουμε απο τωρα οτι την Δευτερα 17/12 θα βρεθουμε στο μαγαζι στον Αλιμο, να δοκιμασουμε και βλεπουμε!!
Ας βαλει καποιος πληροφοριες και χαρτες και οποιος μπορει να το πει και στους μη εχοντες ιντερνετ!
:a1:![]()
![]()
Εχεις το λογο μου, θα σε δωσω τις νεες συντεταγμενες...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εσυ επιτηδες το κανεις εεε ;;;
:a1:![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
σωστότατος......αυτοί που ξέρουν ας αναλάβουν να μας κατατοπίσουν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
άντε να κάνουμε χριστουγεννιάτικο δέλεαρ σε καινουριο μαγαζάκι και θα φέρω ποοοοολλοουυυυυυυςςςςς κουραμπιέδες και μελομακαρονα......
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κορίτσια...
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!![]()
Μα... γιατί το λες αυτό; Γιατί; Πως σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό;![]()