Ήταν ωραίος αγώνας με θέαμα και ευτυχώς καλό καιρό.Ο Παρασκευόπουλος θα το ξαναπώ..ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ
Ήρθε, προσέφερε θέαμα το οποίο οι Κρητικοί δεν έχουν την δυνατότητα να δουν εύκολα και το διασκέδασε.Άκουσα ότι ο επόμενος αγώνας θα είναι Πανελληνίου.Ίδωμεν...
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, μερικά έξτρα στον Jim γιατί είναι και δικό μας κοπέλι !:o![]()
Στα επόμενα με το καλό !![]()
![]()
Μωρή κουλάντζα είδες το ΥΑΜΑΗΑ τι σου έκανε που τα κοροιδεύεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Μολις γυρισα κι εγω απο ενα εξαντλητικο αγωνα
Εχθες με τη βροχη δεν μπηκα σχεδον καθολου μεσα στη πιστα που παρεμπιπτοντως ειχε αλλαξει εντελώς η χαραξηκαι να γρυρναω πανω απο 1.15 και ο Παρασκευοπουλος στο 1.06
αστα να παν το παλικάρι παει δίχως αυριο τωρα σημερα βεβαια μετα απο μερικους γυρους βελτιώθηκα αρκετα που ειχα και το δευτερο καλυτερο χρονο της ημερας γενικης.
Τωρα οι χρονοι στον αγωνα ηταν οι εξεις για 1000
1)Παρασκευοπουλος 1.06.1
2)Μαρκογιαννακης 1.08.9
3)Σταυρουλακης 1.09.5
4)Μαυρακης 1.10.8
ΚΑΙ 600 Μονο ονοματα γιατι χρονους δεν ξερω ακομα![]()
1)Διακακης
2)Πατερακης
3)Τσουρουνακης
4)Κοντοδημας που ειχε και το ταχυτερο χρονο στα 600
Μπραβο ντοκτορ ωραιες φωτο φόρτωσε φόρτωσε κι άλλες μεχρι να πεσει ο σερβερ
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Τελος πάντων να μη σε κράξω πάλι συγχαριτήρια για μία ακόμη νίκη...(τι να κάνουμε που στο βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος!![]()
)
Σε παίρνω στο σπίτι μωρή κουλάντζα και η θα λείπεις ή δε το σηκώνουν ποτέ...μπάς και έχει κόψει καλώδιο και αυτο όπως κόβουν πλαίσια τα σουτζούκι....?
Καλά ρε μπαγλαμά να σε περάσει ο Παρασκευό?
Εγώ τον κράταγα πίσω μου 20 γύρους! Είδες για να έχεις ΥΑΜΑΗΑ?
Βασικά εδώ είναι λίγο πρίν να μου σκάσει γύρο στην ευθεία! μιλάμε με πέρασε λες και μου κόπηκε η αλυσίδα! χαχααχα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
1 (τι να κάνουμε που στο βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος!![]()
)
2 Σε παίρνω στο σπίτι μωρή κουλάντζα και η θα λείπεις ή δε το σηκώνουν ποτέ...μπάς και έχει κόψει καλώδιο και αυτο όπως κόβουν πλαίσια τα σουτζούκι....?
3 Βασικά εδώ είναι λίγο πρίν να μου σκάσει γύρο στην ευθεία! μιλάμε με πέρασε λες και μου κόπηκε η αλυσίδα! χαχααχα
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα εχω λιωσει ε....
Εχεις ρεντα ξαφνικα ε??
Πωπω ρε Γιωργη ευχαριστω με εκανες και εσκασα στα γελια...
Καλα Θεος ε??.....Ωραιος!!!![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Πάρτε και βίντεο από την πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση.Καλά μιλάμε για πλήρη οπτικοακουστικά κάλυψη.
More to come soon![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2omiaK7GdFU
Μετά την πτώση του ο Παρακευόπουλος βρέθηκε στην 3η θέση
http://www.youtube.com/watch?v=jvToH4QLvVA
Πραγματικά πετούσε ο Παρασκευόπουλος.Εδώ το προσπέρασμα στον Μαρκογιαννάκη...
http://www.youtube.com/watch?v=JKYj0oTRz6Y
Καλά που είναι ο κουλοχέρης δε θα μπεί να απαντήσει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Τελος πάντων να μη σε κράξω πάλι συγχαριτήρια για μία ακόμη νίκη...(τι να κάνουμε που στο βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος!![]()
)
Σε παίρνω στο σπίτι μωρή κουλάντζα και η θα λείπεις ή δε το σηκώνουν ποτέ...μπάς και έχει κόψει καλώδιο και αυτο όπως κόβουν πλαίσια τα σουτζούκι....?
[/SIZE]
Ρε παλιοκουλαδιοτι διαφορα εχουμε εμεις με το πανελληνιο πρωταθλημα το ιδιο υσχυει και για σας με το ιταλικο πρωταθλημα
που και για αυτους το πανευρωπαικο και επισης μετα το παγκοσμιο ετσι ειναι τι να κανουμε και μη ξεχνας που μονο δυο χρονια εχουμε ξεκινησει τους αγωνες ταχυτητας με στριτ μηχανακια και παλι καλα να λες
Σε ενα μηνα θα γινει απο οτι λενε ενας αγωνας πανελληνιου στο τυμπακι τοτε θα δουμε πολλα![]()
Υ.Γ. Εχω και κινητο τηλεφωνο εκει θα με βρεις σιγουρα![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ