Βέβαίως, 8210 είναι πολλά για αυτά που προσφέρει, για μένα άξιζε γιατί έκατσα και απλά κούμπωσα πάνω στο μηχανάκι, αυτό δεν συνέβει με κανένα bmw suzuki και kawasaki, ούτε με το προηγούμενο ΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Mου απαντάς εν μέρει αλλά για τα 8210 μιας κι αναφέρεσαι στο ABS μοντέλο τουμπεκί έτσι;
KLE?? Ποιό; το προηγούμενό μου μηχανάκι; αυτό που έχει τον κινητήρα του GPZ? Και τι να κρατήσω τη μάσκα που δεν δένει ούτε για πλάκα με το υπόλοιπο μηχανάκι;;Το φανάρι δεν είναι όπως τα παλιά, δεν είναι στρογγυλό, είναι ρομβοϊδες και το προτιμώ απο bmw που είναι εντελώς ασύμετρικό ή του στρομ που είναι τερατώδες χωρίς ίχνος φινέτσαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Για τη μάσκα που λες για πάρε μάτι το kle με το μασκάκι από Ζ1000 εν αντιθέσει με το ΤΑ που βλέπουμε αναμάσημα της Honda αλλωτινών εποχών.
Οδήγησέ το και πες μου πόσο άνετα πας με 140,το μηχανάκι τα χει για πλάκα κα δεν του φέυγει ούτε με αέρα ουτε τίποτα(λάρισα λαμία με βροχή και αέριδες) αν αρχίσω και εγώ τις θεωρίες μπορώ να σου αποδείξω οτι ο ήλιος βγαίνει απο τη δύση. Όσο για τον στρόμα που πάει 170-180 άνετα, σύμφωνοι, είπα, για ΕΟ είναι προτιμότερες οι μπέμπες και τα στρόμια, αλλά τι; θα πάρω μια ογκώδη μηχανή που παει 170-180,έχε το μεγαλύτερο κόστος συντήρησης στην αγορά, να την κυκλοφορώ κάθε μέρα στην πόλη για να την βγάζω μια φορά το μήνα σε μια ΕΟ; Προτιμώ να εξυπηρετώ τις σταστιστικά πιο σύνηθεις ανάγκες μου στην πόλη και παράλληλα να πηγαίνω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ στις ΕΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Α και που 'σαι τα 140 σε ΕΟ δεν είναι ταχύτητα όταν μόλις φυσήξει λίγος αέρας μόνο από πείσμα θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις χιλιόμετρα λόγω της μικρής καμπύλης άρα του μεγάλου κενού από κάτω και των στροβιλισμών του αέρα το μηχανάκι δεν κρατιέται, όταν το Στρομα που λες πάει τρένο διατηρώντας τα 170-180 άνετα. Αλλά κατά βάση δε σε νοιάζει το Στρόμα, το κόλλημα σου είναι με τη BMW.
Οπως το είπες, ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΔΕΝ μετράει σαν ολοκληρωμένη άποψη, είναι σαν την ημιμάθεια, προτιμότερη η αμάθεια(γιατι ακούς και μαθαίνεις) παρά η ημιμάθεια που βγάζεις ημιτελή συμπεράσματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Από που κι ως που θα μιλήσω εγώ για τη θέση οδήγησης; Γιατί εγώ δε μπορώ να κρίνω; Η μήπως η στατική εκτίμηση για 'σενα δε μετράει εκτός κι αν την έχεις κάνει ο ίδιος; Απλά βυθίζεσαι στη θέση οδήγησης του.
Για την μάσκα είπα είναι μυστήριο τραίνο, τι ανανέωση θέλει, μπορείς να μου πεις;Αλουμινένιο πλαίσιο ας πούμε; Υπολογιστή ταξιδίου;Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Η Ηonda θέλει ανανέωση κι εσύ λέγε ό,τι θέλεις. Αν με τον όρο ανανέωση και φρέσκια μηχανή θεωρεί ένα ΤΑ που του αύξησε τα κυβικά και του πρόσφερε σχεδιασμό που παραπέμπει στην εποχή που βγαίνανε μηχανάκια σαν το XT550 (ναι το στρογγυλοφάναρο λέω!!).
Όταν λοιπόν έχω κάτσει πάνω του και γνωρίζω σχεδόν όλα τα άλλα μοντέλα με τα οποία το συγκρίνεις να το οδηγήσω γιατί για να πειστώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να συγκριθεί με τη 1200;
Βεβαίως και δεν συγκρίνεται με την 1200 μα τι συζητάμε; η 1200 κάνει 14000(μια απλή έκδοση) και απλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι ΑΧΡΙΣΤΗ, όντας μέσα στους ελληνικούς βρωμόδρομους και στριμοκώλιασμα η συντριπτική πλειοψηφία όσων την έχουν είναι απλά γιά λόγους επίδειξης οικονομικής ισχύος και πουλ μουρ.
Δεν ταράχτηκα για το δικάβαλο, δεν έχω λόγο, γνωρίζω το μηχανάκι μου και την άνεσή του και έχω ακούσει τις κριτικές, στο τέλος τέλος, την έχω ζήσει, δεν είναι το τέρας του στρομ ή άλλων, έίναι όμως άνετη, αρκετά μεγάλη πολύ πιο εργονομική.(ύψος χειρολαβής, γωνία ποδιών)Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δεν αντιλέγω οτι στην πόλη είναι καλό, στον επαρχιακό εξ' ίσου και ικανοποιητικό στο χώμα, ε όχι όμως να το συγκρίνεις και με μοντέλα που δε μπορεί να συγκριθεί ούτε γι' αστείο.
Γιατί ταράχτηκες τόσο με την αναφορά στο δικάβαλο; Και που ξέρεις οτι δε μου έχει πει κανένας τίποτα;
Και σου ξαναλέω πως δεν απορρίπτω το ΤΑ700 σαν ΤΑ700 αλλά σαν ένα μηχανάκι που τα 8210 είναι δυσανάλογα του τι προσφέρει.
Καταλήγω:
Στην πόλη κινούμαι 265 μέρες τον χρόνο, σε επαρχιακό πηγαίνω τις 30, τις υπόλοιπες σε εθνική, γιατί να πάρω μια μηχανή η οποία θα ναι χειρότερη σε αυτούς τους δρόμους μόνο και μόνο επειδη θα πιάνει άνετα τα 180 και θα κάνει μπούγιο με τον όγκο της ή/και τον έλικά της;
Την μηχανή μέσω γνωστού την πήρα με 7900, με τα έξτρα που φόρτωσα +κλειδαριές έφτασε τα 9700 πως σου ακούγεται αυτο; :rotflmao: