Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Mου απαντάς εν μέρει αλλά για τα 8210 μιας κι αναφέρεσαι στο ABS μοντέλο τουμπεκί έτσι;
    Βέβαίως, 8210 είναι πολλά για αυτά που προσφέρει, για μένα άξιζε γιατί έκατσα και απλά κούμπωσα πάνω στο μηχανάκι, αυτό δεν συνέβει με κανένα bmw suzuki και kawasaki, ούτε με το προηγούμενο ΤΑ

Για τη μάσκα που λες για πάρε μάτι το kle με το μασκάκι από Ζ1000 εν αντιθέσει με το ΤΑ που βλέπουμε αναμάσημα της Honda αλλωτινών εποχών.
    KLE?? Ποιό; το προηγούμενό μου μηχανάκι; αυτό που έχει τον κινητήρα του GPZ? Και τι να κρατήσω τη μάσκα που δεν δένει ούτε για πλάκα με το υπόλοιπο μηχανάκι;;Το φανάρι δεν είναι όπως τα παλιά, δεν είναι στρογγυλό, είναι ρομβοϊδες και το προτιμώ απο bmw που είναι εντελώς ασύμετρικό ή του στρομ που είναι τερατώδες χωρίς ίχνος φινέτσας

Α και που 'σαι τα 140 σε ΕΟ δεν είναι ταχύτητα όταν μόλις φυσήξει λίγος αέρας μόνο από πείσμα θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις χιλιόμετρα λόγω της μικρής καμπύλης άρα του μεγάλου κενού από κάτω και των στροβιλισμών του αέρα το μηχανάκι δεν κρατιέται, όταν το Στρομα που λες πάει τρένο διατηρώντας τα 170-180 άνετα. Αλλά κατά βάση δε σε νοιάζει το Στρόμα, το κόλλημα σου είναι με τη BMW.
    Οδήγησέ το και πες μου πόσο άνετα πας με 140,το μηχανάκι τα χει για πλάκα κα δεν του φέυγει ούτε με αέρα ουτε τίποτα(λάρισα λαμία με βροχή και αέριδες) αν αρχίσω και εγώ τις θεωρίες μπορώ να σου αποδείξω οτι ο ήλιος βγαίνει απο τη δύση. Όσο για τον στρόμα που πάει 170-180 άνετα, σύμφωνοι, είπα, για ΕΟ είναι προτιμότερες οι μπέμπες και τα στρόμια, αλλά τι; θα πάρω μια ογκώδη μηχανή που παει 170-180,έχε το μεγαλύτερο κόστος συντήρησης στην αγορά, να την κυκλοφορώ κάθε μέρα στην πόλη για να την βγάζω μια φορά το μήνα σε μια ΕΟ; Προτιμώ να εξυπηρετώ τις σταστιστικά πιο σύνηθεις ανάγκες μου στην πόλη και παράλληλα να πηγαίνω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ στις ΕΟ.

Από που κι ως που θα μιλήσω εγώ για τη θέση οδήγησης; Γιατί εγώ δε μπορώ να κρίνω; Η μήπως η στατική εκτίμηση για 'σενα δε μετράει εκτός κι αν την έχεις κάνει ο ίδιος; Απλά βυθίζεσαι στη θέση οδήγησης του.
    Οπως το είπες, ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΔΕΝ μετράει σαν ολοκληρωμένη άποψη, είναι σαν την ημιμάθεια, προτιμότερη η αμάθεια(γιατι ακούς και μαθαίνεις) παρά η ημιμάθεια που βγάζεις ημιτελή συμπεράσματα.

Η Ηonda θέλει ανανέωση κι εσύ λέγε ό,τι θέλεις. Αν με τον όρο ανανέωση και φρέσκια μηχανή θεωρεί ένα ΤΑ που του αύξησε τα κυβικά και του πρόσφερε σχεδιασμό που παραπέμπει στην εποχή που βγαίνανε μηχανάκια σαν το XT550 (ναι το στρογγυλοφάναρο λέω!!).
    Όταν λοιπόν έχω κάτσει πάνω του και γνωρίζω σχεδόν όλα τα άλλα μοντέλα με τα οποία το συγκρίνεις να το οδηγήσω γιατί για να πειστώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να συγκριθεί με τη 1200;
    Για την μάσκα είπα είναι μυστήριο τραίνο, τι ανανέωση θέλει, μπορείς να μου πεις;Αλουμινένιο πλαίσιο ας πούμε; Υπολογιστή ταξιδίου;
    Βεβαίως και δεν συγκρίνεται με την 1200 μα τι συζητάμε; η 1200 κάνει 14000(μια απλή έκδοση) και απλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι ΑΧΡΙΣΤΗ, όντας μέσα στους ελληνικούς βρωμόδρομους και στριμοκώλιασμα η συντριπτική πλειοψηφία όσων την έχουν είναι απλά γιά λόγους επίδειξης οικονομικής ισχύος και πουλ μουρ.

Δεν αντιλέγω οτι στην πόλη είναι καλό, στον επαρχιακό εξ' ίσου και ικανοποιητικό στο χώμα, ε όχι όμως να το συγκρίνεις και με μοντέλα που δε μπορεί να συγκριθεί ούτε γι' αστείο.
    Γιατί ταράχτηκες τόσο με την αναφορά στο δικάβαλο; Και που ξέρεις οτι δε μου έχει πει κανένας τίποτα;
    Και σου ξαναλέω πως δεν απορρίπτω το ΤΑ700 σαν ΤΑ700 αλλά σαν ένα μηχανάκι που τα 8210 είναι δυσανάλογα του τι προσφέρει.
    Δεν ταράχτηκα για το δικάβαλο, δεν έχω λόγο, γνωρίζω το μηχανάκι μου και την άνεσή του και έχω ακούσει τις κριτικές, στο τέλος τέλος, την έχω ζήσει, δεν είναι το τέρας του στρομ ή άλλων, έίναι όμως άνετη, αρκετά μεγάλη πολύ πιο εργονομική.(ύψος χειρολαβής, γωνία ποδιών)

Καταλήγω:
    Στην πόλη κινούμαι 265 μέρες τον χρόνο, σε επαρχιακό πηγαίνω τις 30, τις υπόλοιπες σε εθνική, γιατί να πάρω μια μηχανή η οποία θα ναι χειρότερη σε αυτούς τους δρόμους μόνο και μόνο επειδη θα πιάνει άνετα τα 180 και θα κάνει μπούγιο με τον όγκο της ή/και τον έλικά της;

Την μηχανή μέσω γνωστού την πήρα με 7900, με τα έξτρα που φόρτωσα +κλειδαριές έφτασε τα 9700 πως σου ακούγεται αυτο; :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Άκου,
    πρώτα απ' όλα δε σύγκρινα το ΤΑ με το kle, δεν είμαι βλαμμένος (νομίζω ) και ούτε μ' αρέσει το μασκάκι (άσχετο αλλά το ίδιο το kle θεωρώ οτι είναι από τα καλύτερα μηχανάκια πόλης, τουλάχιστον σε σχέση με scooter, xt κλπ) όμως έστω κι έτσι υπήρξε μια προσπάθεια ανανέωσης.
    Δεύτερον, δε συμπαθώ τη 1200 γιατί μοιάζει (άποψη μου) με οικοδομή, είναι μια πολύ ικανή μοτοσυκλέτα αν και όχι για το Ελλαδιστάν τουλάχιστον όχι για καθημερινή χρήση. Και δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τα BMW τουλάχιστον όχι το F650 που πάλι είναι δυσανάλογα ακριβό με αυτό που προσφέρει.
    Δεν είπα οτι το ΤΑ ζορίζεται να πιάσει τα 140, αλλά με αέρα σε ΕΟ δε μπορεί να τα κρατήσει άνετα.
    Όσον αφορά τη θέση οδήγησης εφ' όσον δεν κούμπωσα πάνω του και δεδομένου οτι η τιμή είναι υψηλή μένω σ' αυτή την εκτίμηση και δεν το οδηγώ. Θα σου εξηγήσω και το λόγο, στο παρελθόν ενα φεγγάρι αγόρασα μηχανή που δεν κούμπωσα στη θέση οδήγησης της με το σκεπτικπό πως θα τη συνηθίσω και όντως τη συνήθισα αλλά ποτέ δε με βόλεψε τόσο ώστε να την αισθάνομαι κτήμα μου. Επομένως στο 700 δεν κούμπωσα, εντάξει παραδέχομαι οτι είμαι κι επηρεασμένος από τα υπερβολικά φράγκα αλλά άλλο το να συνηθίσω κι άλλο το να το βολευτώ.

Μλκ με 9900 θα μπορούσες να πάρεις το zx και να το κυκλοφορείς 30 μέρες το χρόνο :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Όντως το KLE είναι ό,τι πρέπει για πόλη και δη για Αθήνα, σε ταξίδι όμως...ακριβώς πάνω στο μισάωρο αν δεν είσαι μικρόκ@λ@ς έχεις πιαστεί.
    Δεν παρατήρησα οτι τα χάνει εύκολα με αέριδες για να σου πω την αλήθεια,δεν θυμάμαι, στην πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.

ZX? Το γέλιο είναι οτι αρχικά πήγαινα για CBF1000, μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά μια χαρά τα γκάζια του, αλλά...δεν δεν...κούμπωνα, είμαι και 1.90 και έπρεπε να λυγίζω πολύ τα πόδια μου! Αμέσως μετά...ΤΑ...ΤΑ...ΤΑ νεύρα μου τα χάπια μου και μια Τρανσάλπ να φύγω

:rotflmao:

Σταμάτα σε παρακαλώ να μιλάς για το KLE σε ταξίδι :rotflmao: ...

Και το αστείο αν έπαιρνες το CBF είναι πως σχεδιαστικά τουλάχιστον θα σου θύμιζε το αγαπημένο σου...Στρόμα Αλλά μια και το ανέφερες για 'μενα το 1000 είναι μηχανάκι που αντιπροσωπεύει τα λεφτά του, αρπάζει (καλά δεν εκτινάσσεται κιόλας ) από χαμηλά, έχει πολύ στρωτή λειτουργία και είναι πολύ παραπάνω από ένα κλασσικό street. Αλλά δε σου δίνω άλλο αέρα γιατί θα συνεχίσεις να μιλάς για kle και cbf το ΤΑ θα ξεχαστεί και τελικά θα φάμε μπαν γιατί χαλάσαμε το ευγενικό και όλο σεβασμό κλίμα... ....
    Σοβαρά τώρα δεν πιστεύεις οτι θα έπρεπε να είναι φθηνότερο τουλάχιστον κατά 600-700 ευρώ στην ABS έκδοση;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Xθές είδα ένα νέο ΤΑ στην Κατεχάκη για ΠΡΩΤΗ φορά από πέρυσι το Νοέμβριο που βγήκε στο δρόμο.Ως τώρα το είχα δεί μόνο σε μαγαζί.Ειλικρινά όσο πορωμένος χοντάκιας και να είμαι δεν θα το αγόραζα σε αυτά τα λεφτά με τίποτα...

Ρε φιλε Αιθεροβαμονα, 1.90 αντρας και εδωσες τοσα λεφτα για το τρανσαλπ;
    Ενταξει γουστα ειναι αυτα, αλλα το vstrom το καβαλησες να δεις αν σε βολευει;
    Εκτος αν δεν σου παει εμφανισιακα. Τοτε παο πασο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Xθές είδα ένα νέο ΤΑ στην Κατεχάκη για ΠΡΩΤΗ φορά από πέρυσι το Νοέμβριο που βγήκε στο δρόμο.Ως τώρα το είχα δεί μόνο σε μαγαζί.Ειλικρινά όσο πορωμένος χοντάκιας και να είμαι δεν θα το αγόραζα σε αυτά τα λεφτά με τίποτα...
    ωραία..μιας και εισαι και χοντάκιας...
    άλλη ερώτηση.. με λιγότερα χρήματα και...ίδια εμφάνιση θα το έπαιρνες...??
    2.. τα παλιά αν και πλεον κλασσικά δεν ειναι πού πιο ομορφα / σοβαρά..???.. λέω τώρα εγώ...
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    emena ρε παιδια παντως εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το καινουριο τρανσαλπ,το μοτερ του στροματος να ειχε θα ηταν το επομενο μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    emena ρε παιδια παντως εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το καινουριο τρανσαλπ,το μοτερ του στροματος να ειχε θα ηταν το επομενο μου...
    ρε φιλε τι του βρισκεις, ειλικρινα τωρα, απο πισω δεν βλεπεται, απο μπροστα το ιδιο, μονο τα ψηφιακα του οργανα ειναι ωραια, ολα τα υπολοιπα

αντε ισως και η σελα του να ειναι καλη, δεν την εχω καβαλησει αλλα φαινεται ανετη...

να σημειωσω οτι ειμαι αντικειμενικοτατος και καθολου κολλημενος με μαρκες, εχω αγορασει στην μοτοσυκλετιστικη μου πορεια μοντελα των περισσοτερων εταιρειων...

Το καβαλησα λιγο στην εκθεση, και μου φανηκε σαν xlr250.
    To κοιταγα γυρω γυρω και δεν μπορουσα να το χωνεψω με τιποτα.
    Αυτο το φως αυτη η εξατμιση.
    Απορω ρε παιδια.
    Το παλιο ηταν μια χαρα μηχανακι. και κατα την γνωμη μου μονο πιο δυνατο κινητηρα χρειαζοτανε.
    Μακαρι να το παρουν και αλλοι εκτος απ τον φιλο αιθερωβαμον για να χουμε να λεμε

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    ρε φιλε τι του βρισκεις, ειλικρινα τωρα, απο πισω δεν βλεπεται, απο μπροστα το ιδιο, μονο τα ψηφιακα του οργανα ειναι ωραια, ολα τα υπολοιπα

αντε ισως και η σελα του να ειναι καλη, δεν την εχω καβαλησει αλλα φαινεται ανετη...

να σημειωσω οτι ειμαι αντικειμενικοτατος και καθολου κολλημενος με μαρκες, εχω αγορασει στην μοτοσυκλετιστικη μου πορεια μοντελα των περισσοτερων εταιρειων...

τι να σου πω,αισθητικα μου αρεσει πολυ,και μαλλον επειδη εχω αδυναμια στα στρογγυλα φαναρια...

μου αρεσει και απο το στρομα περισσοτερο επειδη ειναι αισθητικα πιο ελαφρυ,δεν εχει δλδ τοσο μπουγιο,μου αρεσει επεισης που εχει ακτινωτες ζαντες,και γενικα εμφανησιακα μου αρεσει,αλλα και το προηγουμενο τρανσαλπ μου αρεσει πολυ...

εγω για παραδειγμα δε μπορω με τιποτα να χωνεψω τη μουτσουνα που εχει τοστρομα,οποτε το βλεπω με πιανει το στομαχι μου ενα πραγμα

αλλα απαραδεκτο απο μοτερ 700 κυβικα στο 2008 να βγαζει 50 αλογα...

και η τιμη του πολυ τσουχτερη,ειδικα για Montesa Honda...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
    ωραία..μιας και εισαι και χοντάκιας...
    άλλη ερώτηση.. με λιγότερα χρήματα και...ίδια εμφάνιση θα το έπαιρνες...??
    2.. τα παλιά αν και πλεον κλασσικά δεν ειναι πού πιο ομορφα / σοβαρά..???.. λέω τώρα εγώ...

Αν είχε εξίμιση χιλιάρικα με ABS ναι θα το έπερνα.Αλλά το Strom μου προσέφερε περισσότερα για τα λεφτά του .Ε όχι και κλασσικά τα παλιά !!!!! πέρσι σταμάτησε να παράγεται.Και είχα ένα 650 για κάνα τετράμηνο πέρσι.Τίμιο αλλά υπολοίπεται πολύ σε οδική συμπεριφορά από το στρομ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    O.K
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    τι να σου πω,αισθητικα μου αρεσει πολυ,και μαλλον επειδη εχω αδυναμια στα στρογγυλα φαναρια...

μου αρεσει και απο το στρομα περισσοτερο επειδη ειναι αισθητικα πιο ελαφρυ,δεν εχει δλδ τοσο μπουγιο,μου αρεσει επεισης που εχει ακτινωτες ζαντες,και γενικα εμφανησιακα μου αρεσει,αλλα και το προηγουμενο τρανσαλπ μου αρεσει πολυ...

εγω για παραδειγμα δε μπορω με τιποτα να χωνεψω τη μουτσουνα που εχει τοστρομα,οποτε το βλεπω με πιανει το στομαχι μου ενα πραγμα

αλλα απαραδεκτο απο μοτερ 700 κυβικα στο 2008 να βγαζει 50 αλογα...

και η τιμη του πολυ τσουχτερη,ειδικα για Montesa Honda...
    σιγουρα ειναι και θεμα γουστου αλλα καποια πραγματα δεν παλευονται με τιποτα απο την πλειοψηφια και το νεο τρανσαλπ πιστευω ειναι σε αυτη την κατηγορια, δεν λεω και το v-strom σε καποιους δεν αρεσει αλλα ειναι ελαχιστοι πιστευω, αν λαβουμε υποψιν μας και τις πωλησεις του, δεν μπορει να το αγοραζουν ολοι για τις επιδοσεις, την ανεση κλπ, σιγουρα παιζει ρολο και η εμφανιση...

απο επιδοσεις, τιμη κλπ του τρανσαλπ συμφωνουμε απολυτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    σιγουρα ειναι και θεμα γουστου αλλα καποια πραγματα δεν παλευονται με τιποτα απο την πλειοψηφια και το νεο τρανσαλπ πιστευω ειναι σε αυτη την κατηγορια, δεν λεω και το v-strom σε καποιους δεν αρεσει αλλα ειναι ελαχιστοι πιστευω, αν λαβουμε υποψιν μας και τις πωλησεις του, δεν μπορει να το αγοραζουν ολοι για τις επιδοσεις, την ανεση κλπ, σιγουρα παιζει ρολο και η εμφανιση...

απο επιδοσεις, τιμη κλπ του τρανσαλπ συμφωνουμε απολυτα...
    Χωρίς ν' αναιρώ οτι είναι ένα καλό μηχανάκι το Στρόμα, υπάρχουν κι εκείνοι που τ' αγοράζουν σκεφτόμενοι μετά τις όποιες επιδόσεις όχι τόσο την εμφάνιση αλλά τη μεταπωλησιμότητα του.

Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm