Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 190 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
    Για μένα...υπάρχουν 2 είδη πεζοί...

οι γρήγοροι....

....και αυτοί που έχω στείλει στο Κ.Α.Τ. ...!!!

Παρακαλείσθε όπως αναφέρετε την δική σας τεχνοτροπία....

....ρε,κι εσύ με το κάρτερ? :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Συγνώμη που θα στο χαλάσω κύριε Van Diemen αλλά απ' ότι φαινεται τα ψυχολογικά σας προβλήματα δεν σας αφήνουν να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση!

Μόλις γυρίσετε από την συνεδρία σας παρακαλώ απάντήστε χωρίς προσβολές γιατί πραγματικά λυπούμαι για λογαριασμό σας!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Δεν έχω να συμπληρώσω στις απαντήσεις μου κάτι περισσότερο, γιατί απάντησα καθαρά, ξάστερα και εμπεριστατωμένα σε όλα όσα έχεις πει μέχρι τώρα, σε αντίθεση με σένα (να μην το πω πάλι, ε; )! Οι προσβολές μου είναι κι αυτές απάντηση στις δικές σου, τις οποίες ξεκίνησες (ας μην το ξεχνάμε) πρώτη και η ειρωνία σου ήταν παρούσα σε κάθε απάντησή σου, σε αντίθεση με τη δική μου, στη χρήση της οποίας ανέτρεξα επιλεκτικά. Τα περί συνεδρίας κ.λπ. τα λέγαμε όταν είμασταν έφηβοι. Όχι μόνο δεν είναι αστεία (όταν τα έχεις ακούσει μερικές χιλιάδες φορές), αλλά σε εκθέτουν ακόμη περισσότερο όταν τα επικαλείσαι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δεν έχω να συμπληρώσω στις απαντήσεις μου κάτι περισσότερο, γιατί απάντησα καθαρά, ξάστερα και εμπεριστατωμένα σε όλα όσα έχεις πει μέχρι τώρα, σε αντίθεση με σένα (να μην το πω πάλι, ε; )! Οι προσβολές μου είναι κι αυτές απάντηση στις δικές σου, τις οποίες ξεκίνησες (ας μην το ξεχνάμε) πρώτη και η ειρωνία σου ήταν παρούσα σε κάθε απάντησή σου, σε αντίθεση με τη δική μου, στη χρήση της οποίας ανέτρεξα επιλεκτικά. Τα περί συνεδρίας κ.λπ. τα λέγαμε όταν είμασταν έφηβοι. Όχι μόνο δεν είναι αστεία (όταν τα έχεις ακούσει μερικές χιλιάδες φορές), αλλά σε εκθέτουν ακόμη περισσότερο όταν τα επικαλείσαι!

Κύριε συμφωρουμήτη, στο μόνο που απαντήσατε καθαρά και ξάστερα είναι πως οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο! Όταν απόφασισατε να δώδετε ένα παράδειγμα, αυτό ήταν ελλειπές! Όταν ρωτηθίκατε τι συμβαίνει σε περίπτωση που σκοτωθει ο οδηγός και όχι ο πεζός, αποφυγατε την απάντηση! Όταν σας ρωτήσαμε κύριε συμφωρουμήτη ποια ζωή βάζετε πιο πάνω, πάλι κάνατε ελιγμούς και δεν απαντήσατε ευθέως! Αλλά κύριε συμφωρουμήτη, παρακαλώ, ριν τελειώσουν οι συνεδρίες σας μην με αναγκάσετε να σπαταλήσω κι άλλη ενέργεια για χάρη σας!!!

Οι πεζοί κύριε συμφωρουμήτη δεν έχουν πάντα δίκιο! Όσο κι αν θέλετε κύριε συμφωρουμλητη να προστατέψετε το τομάρι σας, οι πεζοί δεν έχουν πάντα δίκιο!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κύριε συμφωρουμήτη, στο μόνο που απαντήσατε καθαρά και ξάστερα είναι πως οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο! Όταν απόφασισατε να δώδετε ένα παράδειγμα, αυτό ήταν ελλειπές! Όταν ρωτηθίκατε τι συμβαίνει σε περίπτωση που σκοτωθει ο οδηγός και όχι ο πεζός, αποφυγατε την απάντηση! Όταν σας ρωτήσαμε κύριε συμφωρουμήτη ποια ζωή βάζετε πιο πάνω, πάλι κάνατε ελιγμούς και δεν απαντήσατε ευθέως! Αλλά κύριε συμφωρουμήτη, παρακαλώ, ριν τελειώσουν οι συνεδρίες σας μην με αναγκάσετε να σπαταλήσω κι άλλη ενέργεια για χάρη σας!!!

Οι πεζοί κύριε συμφωρουμήτη δεν έχουν πάντα δίκιο! Όσο κι αν θέλετε κύριε συμφωρουμλητη να προστατέψετε το τομάρι σας, οι πεζοί δεν έχουν πάντα δίκιο!!!

Σε όλα, όσα ρώτησες, απάντησα και ήμουν ξεκάθαρος! Σε περίπτωση που θα σκοτωθεί ο οδηγός και ο πεζός δεν τραυματιστεί, θα οριστεί από το δικαστήριο σε ποιο βαθμό ήταν συνυπαίτιος ο πεζός. Το να σου απαντήσω εγώ (ως προς το ποσοστό συνυπαιτιότητας), εκτός του ότι είναι σκυλάδικο και παντελώς άκυρο, με καθιστά και εμένα εξίσου αναξιόπιστο σκυλά με (δε θα πέσω στην παγίδα να πω ονόματα) άτομα που π.χ. ισχυρίζονται πως αν γνωρίζουν τις παραμέτρους ενός ατυχήματος, θα προβλέψουν με ακρίβεια τις συνέπειές του! Ή μη γνωρίζοντας τις (δεκάδες) παραμέτρους μιας πτώσης, είναι σε θέση να γνωρίζουν την απόσταση που θα διανύσει μια μοτοσυκλέτα σε πτώση! Ή με άτομα που θεωρούν τον πεζό ως εχθρό! Για τις ζωές δε θα το ξαναπώ. Κατάντησε αηδία. Δεν έκανα κανέναν ελιγμό και απάντησα ευθέως, πως οι ζωές όλων είναι πάνω απ' όλα! Ίσες! Ανεκτίμητες! Οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο! Τα όποια συμπεράσματα έχεις βγάλει για μένα, χωρίς να δώσω κανένα απολύτως στοιχείο, αποδεικνύουν περίτρανα τους παραπάνω ισχυρισμούς μου.

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά θα το κάνω. Καταρχήν, αν το παραπάνω περιστατικό είναι όντως αλήθεια, γιατί δεν αναφέρθηκε εξαρχής; Ακόμη κι αν καταλογίστηκε πλήρης ευθύνη στον πεζό, ο τραυματισμός του πρέπει να ήταν μια γρατζουνιά!

Σ' αυτό το θέμα δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία! Γιατί στον άλλο κοστίζει τη ζωή του! Δικαιολογίες ότι έξυνα τα @@ μου και δεν κρατούσα το τιμόνι, όταν του γκρέμισα το scooter, μπορεί να γίνουν δεκτές! Αλλά όταν εμπλέκεται η ανθρώπινη ζωή, όλα αλλάζουν! Είναι πολύ πιο σπουδαία από οποιοδήποτε meeting, ραντεβού ή δουλειά τρέχουμε να προλάβουμε! Τα μάτια πρέπει να είναι 1200 συνεχώς! Να πηγαίνουμε πιο αργά από κότες, όταν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να χτυπήσουμε κάποιον! Δεν υπάρχει "δε μπόρεσα να τον αποφύγω!". Να πήγαινες με 3!!! Έτσι ακόμη κι αν δεν τον είχες αποφύγει, το πολύ-πολύ να του προκαλούσες ένα μικρό τραυματισμό.

Παλαιό μέλος

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά θα το κάνω. Καταρχήν, αν το παραπάνω περιστατικό είναι όντως αλήθεια, γιατί δεν αναφέρθηκε εξαρχής; Ακόμη κι αν καταλογίστηκε πλήρης ευθύνη στον πεζό, ο τραυματισμός του πρέπει να ήταν μια γρατζουνιά!

--------------------------------------------------------------------------------

Επίσης είπα:

Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να δεχτώ, ειδικά εδώ μέσα, ένα circumstantial arguement. Ξέρεις. Αν υποστηρίζω πως π.χ. τα αεροπλάνα μπορούν να κάνουν κάποιο ελιγμό και φέρνω σαν επιχείρημα το "Μπορούν!! Ο Θείος μου που είναι αεροπλάνος (πιλότος δηλαδή! Απλώς θέλω να δείξω την παιδική αξιοπιστία του επιχειρήματος), το έχει κάνει!"

Τέλος, ειλικρινά το πιστεύω! Έχει πάντα δίκιο! Έχει δικαίωμα να περπατά ελεύθερος, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα, ανεξάρτητα από το βαθμό που είναι ενημερωμένος, την κατάσταση της πνευματικής και σωματικής υγείας του, τη μόρφωσή του και τις φυσικές του ικανότητες!

Παλαιό μέλος
    quote:
    Σ' αυτό το θέμα δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία! Γιατί στον άλλο κοστίζει τη ζωή του! Δικαιολογίες ότι έξυνα τα @@ μου και δεν κρατούσα το τιμόνι, όταν του γκρέμισα το scooter, μπορεί να γίνουν δεκτές! Αλλά όταν εμπλέκεται η ανθρώπινη ζωή, όλα αλλάζουν! Είναι πολύ πιο σπουδαία από οποιοδήποτε meeting, ραντεβού ή δουλειά τρέχουμε να προλάβουμε! Τα μάτια πρέπει να είναι 1200 συνεχώς! Να πηγαίνουμε πιο αργά από κότες, όταν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να χτυπήσουμε κάποιον! Δεν υπάρχει "δε μπόρεσα να τον αποφύγω!". Να πήγαινες με 3!!! Έτσι ακόμη κι αν δεν τον είχες αποφύγει, το πολύ-πολύ να του προκαλούσες ένα μικρό τραυματισμό.

Μην το παραθέτεις απλώς! Εκτύπωσέ το, διάβασε και επανέλαβέ το και κρέμασέ το στην τουαλέτα, απέναντι από τη λεκάνη! Ίσως κάτι να γίνει..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF