Σελίδα 13 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 314

Θέμα: Επιτέλους Εxtreme Trackdays στα Μέγαρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Ποιοι είναι οι τυπικοί χρόνοι στη πίστα των μεγάρων σε κάθε επίπεδο;

Αρχάριος 1,16 +++
    Μέσος 1.10 -1.15
    Προχωρημένος1.06 -1.10
    Και κυρίως αγωνιζόμενος;;;
    Ο,58 - 1,05
    alex

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun

Ποιοι είναι οι τυπικοί χρόνοι στη πίστα των μεγάρων σε κάθε επίπεδο;

Αρχάριος 1,16 +++
    Μέσος 1.10 -1.15
    Προχωρημένος1.06 -1.10
    Και κυρίως αγωνιζόμενος;;;

Επιτελους τωρα καταλαβα τι ειμαι υστερα απο τοσα τρακντεις.
    Στους πρωτους 3-4 γυρους ειναι απο αρχαριος εως κουλαδι, για κανα δυο γυρους το μετανιωνω
    και γινομαι μεσος,αλλα μετα με πιανουν τα ψυχολιγικα μου και κλεινω το σεσιον αυξανομενα αρχαριος.

Ισως θα πρεπει να δω ψυχολογο γιατι βαθεια μεσα μου αισθανομαι μεσος προχωρημενος... :hypnotize
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ισως θα πρεπει να δω ψυχολογο γιατι βαθεια μεσα μου αισθανομαι μεσος προχωρημενος... :hypnotize

...
    Διαιτολόγο πρέπει να επισκεφτείς
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
    Ο,58 - 1,05
    Σαντρα θελεις να προκαλεσεις ψυχολογικα προβληματα;;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    ...
    Διαιτολόγο πρέπει να επισκεφτείς

Δε λεω, βοηθαει και αυτος στα δευτερολεπτα οσο να'ναι....
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Που κερδιζει ο αγωνιζομενος και κανει τοσα δευτερολεπτα λιγωτερα απο τον αρχαριο ; H πιθανως αυτα να ειναι και μυστικα και να μη λεγονται δημοσιως.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Που κερδιζει ο αγωνιζομενος και κανει τοσα δευτερολεπτα λιγωτερα απο τον αρχαριο ; H πιθανως αυτα να ειναι και μυστικα και να μη λεγονται δημοσιως.
    Προπονηση ...
    προπονηση..
    προπονηση...
    λιγο απο χερια...
    και ακομα περισσοτερο απο χρηματα για λαστιχα και πιστα!
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Προπονηση ...
    προπονηση..
    προπονηση...
    λιγο απο χερια...
    και ακομα περισσοτερο απο χρηματα για λαστιχα και πιστα!
    3 "προπονηση'' ειναι πολλα.

Εγω θα ελεγα μια κουταλια της σουπας εκπαιδευση,μπολικη προπονηση μεχρι να πηξει,ξανα εκπαιδευση να παρει λιγο ακομα γευση, μια πρεζα ακομα προπονηση,και ισως λιγο ταλεντο, περι ορεξεως.Επαναλαβετε σε χαμηλη φωτια και σερβιρετε το ζεστο.

Υ.Γ Σορι με εκει κοψει λορδα...
    -..Not Yet!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Το μλκ εχει χαζεψει απο την διαιτα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χωρις πλακα ναι θελει και ταλεντο αλλα παρτε παραδειγμα απο εμας που καποια στιγμη μπηκαμε και δεν ξεραμε που παν τα τεσσερα,εγω μπηκα την πρωτη φορα μεγαρα γυρναγα σταθερο 1.16 με τα μαμα λαστιχα και ακομα μαθαινα την πιστα.

Με την δευτερη φορα track day εκανα 1.14 σταθερο με γομες και πολυ καλυτερη ψυχολογια και εκανα μολις δυο γρηγορους γυρους μονος μου (ειχα τον κολλητο και τον εγραφα με καμερα οποτε δεν μπορουσα να γυρναω μονος μου ) και εκανα το φανταστικο για εμενα 1.10 με μολις 2 επισκεψεις μεγαρα.

Αν πλακωσω φετος τις προπονησεις και ξεσκιστω σιγουρα θα κανω κατι πολυ καλυτερο απο αυτο.

Με λιγα λογια και κουλος να εισαι αν μπαινεις συνεχεια και βρισκεις πατηματα καλυτερα μονος σου και εχεις καποιον να ακολουθεις σε λιγο πιο γρηγορους ρυθμους απο εσενα και να σε τραβαει κατεβαζεις χρονους χωρις να το καταλαβαινεις.

ps:Eνα κουλος μπορει να γυρναει στο 1.30 (μεγαρα ε μην παρεξηγηθω ) και αν συνεχισει να προπονειται να πεσει στι 1.20 και αυτο θα ειναι μεγαλο επιτευγμα για αυτον!Ασχετως αν θα τον περνανε τα c50 6βολτα παπια στις στροφες!
    Keep spamming!!!:a13:

Συγνωμη εκανες 1.10 με μολις 2 επισκεψεις στα Μεγαρα;
    Τι εγινε ρε παιδια γαμωτο τι ειναι τα δευτερολεπτα στραγαλια;;

Καλα δεν εχει σημασια, αν οντως ειναι ετσι το καιω επιτοπου.
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Με λιγα λογια και κουλος να εισαι αν μπαινεις συνεχεια και βρισκεις πατηματα καλυτερα μονος σου και εχεις καποιον να ακολουθεις σε λιγο πιο γρηγορους ρυθμους απο εσενα και να σε τραβαει κατεβαζεις χρονους χωρις να το καταλαβαινεις.

Επειδη η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε δεν θα κατσω να αναλυσω αυτη την φιλοσοφια.
    Μου φαινεται πολυ δυσκολο να κατεβασεις χρονους στην πιστα "χωρις να το καταλαβαινεις" .
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Likos600 δευτερη φορα που αναφερεις το 1.06 .

Την αλλη φορα ο αλλος τα μαζεψε και εφυγε, για να δουμε τωρα.

Ωχ τώρα τα μάζεψε και αυτός

AOYYYY

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Επειδη η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε δεν θα κατσω να αναλυσω αυτη την φιλοσοφια.
    Μου φαινεται πολυ δυσκολο να κατεβασεις χρονους στην πιστα "χωρις να το καταλαβαινεις" .
    Eίναι πολύ απλή η φιλοσοφία ρε χαμένο κορμί.....

Ας πάρουμε μια κατάσταση που ας πούμε είσαι εσύ (γιατί είσαι και γρήγορο και γλυκό αγόρι) και ενώ γυρνάς σε χαλαρούς και τουριστικούς και τουριστικούς χρόνους στα Μέγαρα, ξαφνικά γίνεται μια στραβή και βλέπεις να σε περνάει ο Μπούστας σαν να πηγαίνεις εσύ με όπισθεν.....

Λές, χεχε θα πάω πιο αργά να μπορέσει να με φτάσει ξανά και μετά θα τον ακολουθήσω να δω που πατάει να πάω κι εγώ έτσι αεροπορία. Και σαν θαύμα, σε φτάνει ςο Μπούστας ξανά (δεν θα έχει περάσει και πολύ ώρα βέβαια) και είστε στην έξοδο της Κ5.... Καρύδι το γκάζι ο άλλος, καρύδι το γκάζι κι εσύ.... ουρλιάζει το SV-Strom είσαι στην ρόδα του Μπούστα, και μπαίνεις στην Κ6 με την φόρα του Μπούστα.... Δεν ξέρω αν θα στρίψεις και πως αλλά στα goodys που είναι ισιάδι με την Κ6 θα πας αεροπορία.....

Έτσι κατεβάζεις χρόνους.....

Πάντως για την ιστορία, θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να μένεις κοντά κι από ππίσω απο κάποιον γρήγορο, χωρίς να είσαι εσύ.... αφού σε κάθε στροφή θα απομακρύνεται όλο και περισσότερο και σε 2-3 στροφές δεν θα τον βλέπεις καν.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αν θεωρήσω δεδομένο οτι εχει κάποιος τίς γνώσεις (τής θεωρίας) μέ μπόλικη προπόνηση, ωστε νά εξικοιωθεί στό περιβάλον τής πίστας, φτάνει ανετα στό 1:10 (τόν χρόνο τό βάζω σάν δείκτη μέτρησης). Από εκεί καί πέρα ερχεται η τρέλλα καί η τόλμη καί τό θέλω τού καθενός γιά νά κατεβάσει χρόνους. Υπάρχει ενα 'σκαλοπάτι στό 1:08 πόύ θά μείνεις γιά λίγο μέχρι νά εξοικιωθείς , καί μετά αρχίζεις νά ανεβάζεις χλμ μέσα στήν στροφή , νά πέρνεις γραμμές ακριβίας καί φτάνεις πιθανόν στό 1:05 μέ 1:06.... Μετά θέλει τρέλλα, καλή υποστήριξη από τό μηχανάκι, ταλεντο πέρα από τό συνηθισμένο καί οχι λάθη. Χωρίς νά βιάζεσαι γιά τά ανωτέρω μπορεί καί νά μήν πέσεις..... τουλάχιστον πολλές φορές εως καμμία.... οσο κατεβαίνεις τό παραμικρό λάθος εξαργυρώνεται μέ πτώση...
    Οταν γύρναγα στό 1:10 είχα απορία πού βρίσκονται τόσα sec πού γυρνούσαν οί αγωνιζώμενοι ή οί γρήγοροι τεσπα, μέχρι πού εφαγα πάνω στήν στροφή μερικές προσπεράσεις καί είδα πόσα χλμ διαφορά είχα εναντι αυτών... μέχρι πού είδα τήν διαφορά στίς κλίσεις... τό πόσο λάθος εβαζα τό σώμα μου (ενω είχα αλλη εντύπωση) καί διάφορα αλλα τά οποία είχα εσφαλμένη εντύπωση οτι τά κάνω σωστά. Αν θέλεις καί είναι αυτό πού ζητάς (ο μικρός χρόνος) αν δέν μπείς μέ πολύ γρηγορότερους καί νά τόυς ακολουθήσεις εστω καί μισή στροφή τήν κάθε φορά , δέν πιάνεις πού πρέπει νά πάς πιό γρήγορα.
    Τά παραπάνω απόψεις προσωπικές καθαρά καί εμπειρίες. χωρίς νά θέλω νά κάνω τόν ειδικό, αυτά εχω δεί.
    Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Well said Doctor...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 13 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 23:56
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 09:52
  3. Extreme Trackdays ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/5/2007
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 21:05
  4. Επιτέλους Εxtreme trackday στα Μέγαρα!
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 18:19
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 11:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ