Σελίδα 13 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 814

Θέμα: Εντουράδικο 2ήμερο (3ήμερο) στη Κρήτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δε μας βλέπω να καθόμαστε & πολύ στη λίμη..Άντε για κανά καφέ...Δε λέει & τόσα
    Μου φτάνει. Πόσοι Αθηναίοι και πόσοι Κρήτες θα είμαστε?

Μικέ να την καθιερώσεις αυτή την εκδρομή. 3ήμερο στα Άγραφα 3ήμερο και στη Κρήτη και όποιος
    αντέξει! Αν και του χρόνου, θα εκτελώ τη θητεία.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μου φτάνει. Πόσοι Αθηναίοι και πόσοι Κρήτες θα είμαστε?

Μικέ να την καθιερώσεις αυτή την εκδρομή. 3ήμερο στα Άγραφα 3ήμερο και στη Κρήτη και όποιος
    αντέξει! Αν και του χρόνου, θα εκτελώ τη θητεία.
    Μέχρι στιγμής καμιά 10αριά "Αθηναίοι" και γύρω στους 8 Κρήτες.
    Αυτός είναι ο στόχος μας. Να καθιερωθεί!
    & θα μιλήσουμε & για 10ήμερο.....

Στον εξοπλισμό να προσθέσουμε και αμπούλες ε? Τι λέτε?

Θα αιτηθώ αδείας κα θα σΕ πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Θα αιτηθώ αδείας κα θα σΕ πω
    Αν όχι & έχεις κουράγια έρχεσαι Σάββατο πρωί. Αν σου πουν όχι στην άδεια πες να πάρει τηλ ο ψηλός.
    Σε περιμένουμε!!!!!!!!!

Δεν είναι άσχημο να έχουμε μερικές.
    Φώτη δε χρειάζεται να βγεις εκτός προϋπολογισμού

Παλαιο τόμαρο
    ενημερωτικά φοράμε TW-301 μπροστά, TW-42 πίσω.
    Kαι μια δυο ερωτησούλες

Eμένα γενικά με βολεύουν οι βαλίτσες. Πέρα από το αν αντέχουν θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε κομμάτια τόσο στενά όπου θα δημιουργήσω πρόβλημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τις πάρω αλλά ρωτάω για να ξέρω πριν το πάρω απόφαση.

Aν στα πλαίσια των διανυκτερευσεων θα βρισκόμαστε κοντά σε καμιά πηγή γιατί το λούσιμο μου είναι απαραίτητο!

Aν θα επιτρέπεται στο φωτη (οπερατερ) να κάνει πάνω από 5 (πέντε) ερωτήσεις την ημέρα. (κατα τ' άλλα όταν μιλάει χαίρομαι να τον ακούω)

Όταν λέμε ότι χρειαζόμαστε ένα ποτηράκι ενοούμε για τη ρακί? Kι αν ναι υπάρχει κάποια βάση στήριξης της τουρακοτεκ για το ποτηράκι αυτής της χρήσης?

αυτά για την ώρα...
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    ...

Όταν λέμε ότι χρειαζόμαστε ένα ποτηράκι ενοούμε για τη ρακί? Kι αν ναι υπάρχει κάποια βάση στήριξης της τουρακοτεκ για το ποτηράκι αυτής της χρήσης?
    ....
    αγαπητέ θου-βου

βάση στήριξης για ποτηράκι ρακής δεν θα χρειαστεί. Ως γνωστόν, το άγιο αυτό ύδωρ, προσδίδει εξαιρετικές ως και υπερφυσικές δεξιότητες και ικανότητες σε εκείνον που το πίνει.
    Σαν αποτέλεσμα, θα μπορείς ως δια μαγείας να οδηγάς με το ένα χέρι, περνόντας κάθε δύσκολο μονοπάτι, ενώ με το άλλο χέρι θα βαστάς το ρακοπότηρον, το holy grail

Παλαιο τόμαρο
    υχαριστώ ρε γιάννη... με έσωσες από έξοδα για κάνιστρο...
    γης μαδιαμ...

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηξις αλλά Οπερατέρ ;

Τι αμπούλες λέτε ρε εσείς οι χωμάτινοι ; Γιατί εγώ έχω μείνει στις αμπούλες που πετούσαμε στην τάξη του σχολείου για να μυρίζει βοθρίλα και να γλυτώσουμε το διαγώνισμα

Αυτές για τα Tubeless λέτε ;

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    You Tubeless?
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    ενημερωτικά φοράμε TW-301 μπροστά, TW-42 πίσω.
    Kαι μια δυο ερωτησούλες

Eμένα γενικά με βολεύουν οι βαλίτσες. Πέρα από το αν αντέχουν θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε κομμάτια τόσο στενά όπου θα δημιουργήσω πρόβλημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τις πάρω αλλά ρωτάω για να ξέρω πριν το πάρω απόφαση.

Aν στα πλαίσια των διανυκτερευσεων θα βρισκόμαστε κοντά σε καμιά πηγή γιατί το λούσιμο μου είναι απαραίτητο!

Aν θα επιτρέπεται στο φωτη (οπερατερ) να κάνει πάνω από 5 (πέντε) ερωτήσεις την ημέρα. (κατα τ' άλλα όταν μιλάει χαίρομαι να τον ακούω)

αυτά για την ώρα...
    Με τα λάστιχα είσαι οκ.
    Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σου.

α) Κομμάτια στενά που να μη χωράν οι βαλίτσες δε θα βρούμε. Από όσο νομίζω έχεις τις Zega ε? Αυτές είναι αρκετά στοιβαρές. Αλλά & πάλι το καταπόνημα κυρίως από τη πέτρα θα είναι αρκετό. Δε ξέρω κατά πόσο θα είσαι άνετος με τις βαλίτσες ή θα σε "καθυστερούν". Θα σου πρότεινα καλύτερα ένα λουκάνικο να δεθεί στο πίσω σκαράκι και στη θέση του συνοδηγού. Εξάλλου δε νομίζω ότι ο όγκος πραγμάτων είναι μεγάλος. Εν τέλει εσύ & πάλι αποφασίζεις.

β) Γενικά με τις πηγές στη Κρήτη έχουμε ένα θέμα. Εκεί που θα αράξουμε τη 2η βραδιά έχει λάστιχο με νερό. Τη πρώτη λέω σε παραλία.. Θα τη βρούμε την άκρη πιστεύω..

γ) Όσο πιο πολλές ερωτήσεις κάνει, τόσο λιγότερο θα τρώει από τα όμορφα εδέσματα...

δ) Ποτήρι χρειαζόμαστε για όλα, ρακί, κρασί, νερό, (αφού έχουμε στόχο να φάμε στη φύση). Προφανώς νομίζω ότι αυτό με τη Touratech το είπες για πλάκα... Ένα μεταλλικό λοιπόν ποτήρι (τύπου ορειβατικό) λύνει το πρόβλημα μας. Αυτό γιατί δε θα κρατάμε πλαστικά & επειδή δε θέλουμε να αφήνουμε σκουπίδια. Το ίδιο & με το πηρούνι. Πέρνεις ένα από το σπίτι & το τυλίγεις σε μια χαρτοπετσέτα.

Στη διάθεση σας για όσες ερωτήσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Να κάνω κι εγώ μια ερώτηξις αλλά Οπερατέρ ;

Τι αμπούλες λέτε ρε εσείς οι χωμάτινοι ; Γιατί εγώ έχω μείνει στις αμπούλες που πετούσαμε στην τάξη του σχολείου για να μυρίζει βοθρίλα και να γλυτώσουμε το διαγώνισμα

Είναι αμπούλες με άζωτο μέσα. Όταν σε πιάσει λάστιχο (είτε με σαμπρέλα, είτε χωρίς) τις χρησιμοποιείς για να βάλεις πάλι αέρα στο λάστιχο...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ριχνοντας μια προχειρη ματια (θα το κοιταξω καλυτερα αυριο για περισσοτερα σχολια)
    ειδα εκει που λες κολοχαρτο, και θα προτεινα να εχει και ο καθενας μαζι του αυτα τα υγρα μαντιλακια που καθαριζεις τον κολο των μωρων, και ειναι και απολυμαντικα, οποτε πας για την αναγκη σου, και καθαριζεις και με αυτο, και τα χερια σου ακομα καλυτερα, αφου οι συνθηκες υγιεινης στο βουνο ειναι καπως περιεργες.

δεν ειδα πουθενα να λες για καποτες μαικ.δεν καταλαβα, καποιο λαθος θα χει γινει :wacko:

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Μπρε συ μιχαλιό....
    να θω και γω ο κουζουλός με το καθαρό μου?

Σελίδα 13 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 442
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2009, 07:27
  2. Εντουράδικο 3ήμερο στη Κρήτη (18 - 20 Απριλίου 08)
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2008, 18:49
  3. Χωμάτινο 3ήμερο στη Βόρεια Ελλάδα..!!!
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 705
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2007, 22:37
  4. αερογραφία σε κράνος στη Κρήτη
    από tam στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 00:17
  5. 1η Συνάντηση για χωμάτινο 3ήμερο στη Βόρεια Ελλάδα
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 09:45

Κανόνες δημοσιεύσεων