Ti διάλο ρε; Μεσ΄στο εμπορικό κέντρο το στρώνει ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Λοιπον μολις ξαναπερασε εξω απο το γραφειο...Μονο που αυτη τη φορα τραβηξε 1-2 γκαζιες να ανεβει μια ανηφοριτσα...
![]()
Ti διάλο ρε; Μεσ΄στο εμπορικό κέντρο το στρώνει ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Λοιπον μολις ξαναπερασε εξω απο το γραφειο...Μονο που αυτη τη φορα τραβηξε 1-2 γκαζιες να ανεβει μια ανηφοριτσα...
![]()
Ελα ντε....Με την σημερινη εχει περασει 4 ή 5 φορες...Μαλλον εχει καποια δουλεια εδω μεσα και το παει μεχρι την πορτα του γραφειου/μαγαζιου για να μην το αφησει στην εισοδο.....
To είδες ή ένιωσες τον μετασεισμό ;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Επεστρεψε....
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Επεστρεψε....
![]()
![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
sto marousi douleveis?Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Επεστρεψε....
![]()
mipos einai to desmosedici rr tou diatsidi? kapou se ena emboriko kedro sto marousi einai ta grafeia tou moto gp club.
o ixos toy prepei na einai apisteftos.
CBF 600S - HRC
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
To είδες ή ένιωσες τον μετασεισμό ;![]()
Το ακουσα αλλα περασε σβηστο εξω απο το γραφειο μου αυτη την φορα....
Γαμωτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
sto marousi douleveis?
mipos einai to desmosedici rr tou diatsidi? kapou se ena emboriko kedro sto marousi einai ta grafeia tou moto gp club.
o ixos toy prepei na einai apisteftos.
Ναι στο Μαρουσι εχω το γραφειο μου......Λογικα αυτος θα ειναι....Εχω δει ενα γραφειο με κατι μοτοσυκλετιστικες αφισες στην τζαμαρια αλλα δεν εχω παει να δω τι ειναι....
ΥΓ Ναι το motogp club ειναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ελα ντε....Με την σημερινη εχει περασει 4 ή 5 φορες...Μαλλον εχει καποια δουλεια εδω μεσα και το παει μεχρι την πορτα του γραφειου/μαγαζιου για να μην το αφησει στην εισοδο.....
το βαζει και στο ασανσερ η πανε με τις κυλιωμενες ?????
![]()
![]()
![]()
Έχετε ακούσει μήπως την τιμή των ελαστικών της εν λόγω κυρίας ;;;
![]()
![]()
![]()
Έτσι εξηγούνται τα ΔΩΡΕΑΝ![]()
![]()
σέρβις !!!
για πε...για πε...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Έχετε ακούσει μήπως την τιμή των ελαστικών της εν λόγω κυρίας ;;;