Σελίδα 13 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 266

Θέμα: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τρουπερ έλεος.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	no_mercy_sticker (500 x 401).jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	64,8 KB 
ID:	126853
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μην ειν' αυτο το πραγμα που αμα λαχει πεταω και φορα παρτιδα κανα παλιο θρεντ απο κει και σφιγγουν οι κωλοι (οσοι ειναι ακομα χαλαροι)
    Όπερ μεθερμηνευόμενον;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Όπερ μεθερμηνευόμενον;
    Οπερ μεθερμηνευομενον, οταν εισαι γενικος χανεις κομματακι το χιουμορ σου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καθόλου θα έλεγα. Μες τη καλή χαρά είμαι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    ο βαρναλης και ο ριτσος προσπαθησαν και οπως βλεπουμε απετυχαν.αν ειχαν πετυχει η τεχνη θα ειχε παρει αλλο δρομο μαλλον.

τι να πω?απετυχαν?εχουν γινει κλασσικοι,που σημαινει οτι εχουν μπει στο πανθεον της αθανασιας,αν δεν ξερεις τι σημαινει αυτο ανετρεξε στον Ομηρο.τουλαχιστον αυτο που πετυχαν ειναι να εκφρασουν εναν ολοκληρο λαο με τα τελειοτερα μεσα αισθητικης

και στο κατω κατω ακομα δε μας ειπες τι δρατικο προτεινεις εσυ.

Για την τεχνη τι προτεινω η για την ζωη?πες μου και θα σου απαντησω
    μπηκαν στο πανθεον της αθανασιας.κανεις δεν αντιλεγει.αλλα τι εμεινε εκτος απο την αθανασια των 2 αυτων???

ποσοι εχουν διαβασει κατι εστω κατι απο αυτους?
    και απο αυτους που διαβασανε ποσοι νιωσανε και ενστερνιστηκανε αυτα που διαβασανε???

τι προτεινεις για να αλλαξει το γεγονος οτι ο καθενας και ολοι μαζι ζουμε τον υπνο του δικαιου και εθελοτυφλουμε στα μυριαδες προβληματα που μαστιζουνε το ανθρωπινο γενος η τουλαχιστον ενα απο τα μυριαδες προβληματα.

πουλησαμε ε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μπας και εχασα εγω το δικο μου;

(ο καπτεν πολυ γελαει σημερα,μαλλον αυτος θα το βρηκε)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε τι παπατζες θα ακουσουμε (διαβασουμε) ακομα...

Ο καλλιτεχνης ηθελε να αφυπνισει το φιλοτεχνο κοινο σχετικα με τα αδεσποτα που πεθαινουν αβοηθητα στους δρομους...

τα @@ μας κουνιουνται και δεν παραπονιουνται...

ας εστηνε μια αναδρομικη εκθεση σε μια φτωχογειτονια -γεκτο της Λατινικης Αμερικης λοιπον και ας εβελεπαν οι εικαστικοι του κολου τι σημαινει ανεχεια, φτωχια, αρρωστιες και θανατος real-time!! οxι στο αποστειρωμενο περιβαλλον της γκαλερι...εκει στις φαβελες να πανε......και δεν μιλαμε για σκυλους αλλα για ανθρωπους....

βεβαια θα μου πεις οι politicaly correct ευαισθητοποιημενοι και σκεπτομενοι φιλοτεχνοι δεν πανε σε τετοια μερη, λασπωνονται τα SUV και τα sebago...

Εγω νευριαζω περισσοτερο γιατι ολες αυτες οι τσουτσες του "νεωτερισμου" στα εικαστικα αναλλωνονται απλως στο ποσο σοκαριστικοι μπορουν να γινουν, ωστε να τραβηξουν την προσοχη πανω τους....θα βρεθει και ενα μαλακας κριτικος τεχνης να εκεθειασει το εργο του "καλλιτεχνη" γραφοντας ενα κατεβατο με παπαρεδελλες και ασυναρτησιες, με παραπομπες στα συγχρονα εικαστικα κινηματα και θα κοτσαρει και ενα κοινωνικοπολιτικο σχολιο και αυτο ηταν...φτιαχτηκε ο "καλλιτεχνης!!"

Μπορει να μιλαμε τοσο ωρα για την κακοποιηση και τον βασανισμο των σκυλων και μερικοι να το θεωρουν ως αφυπνιση αλλα πολυ περισσοτερο μιλαμε για τον καλλιτεχνη αν δεν το εχετε καταλλαβει...

Σε απαντηση του ερωτηματος που τεθηκε σχετικα με το αν εχουμε κανει περιλθαψει/ βοηθησει καποιο αδεσποτο θα απαντησω με ερωτηση:

ο μαλακας ο καλλιτεχνης ποσα απο τα χρηματα που θα ειπραξει οταν αγορασουν καποιο "εργο" του για χιλιαδες δολλαρια/ ευρω οι "φιλοτεχνοι" θα διαθεσει για τα αδεσποτα;

ελα μου ντε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    πουλησαμε ε???

Πωλητής είναι? Ετσι εξηγούνται όλα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε τι παπατζες θα ακουσουμε (διαβασουμε) ακομα...

Ο καλλιτεχνης ηθελε να αφυπνισει το φιλοτεχνο κοινο σχετικα με τα αδεσποτα που πεθαινουν αβοηθητα στους δρομους...

τα @@ μας κουνιουνται και δεν παραπονιουνται...

ας εστηνε μια αναδρομικη εκθεση σε μια φτωχογειτονια -γεκτο της Λατινικης Αμερικης λοιπον και ας εβελεπαν οι εικαστικοι του κολου τι σημαινει ανεχεια, φτωχια, αρρωστιες και θανατος real-time!! οxι στο αποστειρωμενο περιβαλλον της γκαλερι...εκει στις φαβελες να πανε......και δεν μιλαμε για σκυλους αλλα για ανθρωπους....

βεβαια θα μου πεις οι politicaly correct ευαισθητοποιημενοι και σκεπτομενοι φιλοτεχνοι δεν πανε σε τετοια μερη, λασπωνονται τα SUV και τα sebago...

Εγω νευριαζω περισσοτερο γιατι ολες αυτες οι τσουτσες του "νεωτερισμου" στα εικαστικα αναλλωνονται απλως στο ποσο σοκαριστικοι μπορουν να γινουν, ωστε να τραβηξουν την προσοχη πανω τους....θα βρεθει και ενα μαλακας κριτικος τεχνης να εκεθειασει το εργο του "καλλιτεχνη" γραφοντας ενα κατεβατο με παπαρεδελλες και ασυναρτησιες, με παραπομπες στα συγχρονα εικαστικα κινηματα και θα κοτσαρει και ενα κοινωνικοπολιτικο σχολιο και αυτο ηταν...φτιαχτηκε ο "καλλιτεχνης!!"

Μπορει να μιλαμε τοσο ωρα για την κακοποιηση και τον βασανισμο των σκυλων και μερικοι να το θεωρουν ως αφυπνιση αλλα πολυ περισσοτερο μιλαμε για τον καλλιτεχνη αν δεν το εχετε καταλλαβει...

Σε απαντηση του ερωτηματος που τεθηκε σχετικα με το αν εχουμε κανει περιλθαψει/ βοηθησει καποιο αδεσποτο θα απαντησω με ερωτηση:

ο μαλακας ο καλλιτεχνης ποσα απο τα χρηματα που θα ειπραξει οταν αγορασουν καποιο "εργο" του για χιλιαδες δολλαρια/ ευρω οι "φιλοτεχνοι" θα διαθεσει για τα αδεσποτα;

ελα μου ντε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ρε δε μας χεζετε με τα φιλοσοφικα σας? μαλακας ηταν ο μπεοκαλλιτεχνης δλδ αν ζουμε σε μια μιζερια εμεις την χρυσωνουμε μεσα απο την φρικη που ζουμε και το σκοταδισμο μεσα στη ψυχη μας ΜΑΙ ΑΣΣ Ας παει σε μεταλ συναυλια ο τζιτζιφιογκος να δει εκει νταρκιλα μετα μουσικης κιολας ας στησουμε στο τοιχο ανθρωπους στις 28 οκτομβριου να τους σκοτωνουμε να δειξουμε καλλιτεχνικα τι καναν οι γερμανοι Α ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ρε σε καμμια αντεργκραουντ εκθεση τεχνης και αυτον τον τριμαλακα που εβαλε την σβαστιγκα στην σημαια μου ας τον βαλουμε στον πανθεον των καλλιτεχνων στα σχολικα βιβλια βρε ουστ στραβογαμημενοι του πουτσου γουονα μπι καλλιτεχνες και καθομαστε και το σχολιαζουμε κιολας και ψαχνουμε να βρουμε τι? ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΥΓΕΙΗΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

αυτα ειχα να πω και δε λεω τπτ αλλο γιατι θα αρχισω να βριζω :hypnotize

αυτο ηθελα να πω στα ελληνικα που ειπε εγραψε ο ελ αλλα δε θυμομουν τις λεξεις ευχαριστω κυριε ελ με καλυψες

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

(ο καπτεν πολυ γελαει σημερα,μαλλον αυτος θα το βρηκε)
    Όντως...

Κάτσε να μας πει και την άποψη του για το καλλιτεχνικό παραλήρημα του Τότσικα.
    Δεν μπορεί να μην έχει αντιλογο ο κάπταιν.

Καπταιν !! Πως σου φαίνεται το έργο του καλλιτέχνη;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tot.jpg 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	126854
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ρε αφήστε με απ΄εξω....

την αποψή μου για το θέμα την είπα.

(την ιδια είπε κι ο τρουπερ αλλα χρειαστηκε 5 ποστς παραπανω :wacko: )

καλο απόγεμα κορίτσια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Όντως...

Κάτσε να μας πει και την άποψη του για το καλλιτεχνικό παραλήρημα του Τότσικα.
    Δεν μπορεί να μην έχει αντιλογο ο κάπταιν.

Καπταιν !! Πως σου φαίνεται το έργο του καλλιτέχνη;
    Να σου πω εγω απο κει επνευστικε ο γκουσγκουνης το γνωστο <<θες -βαλε οτι θες εσυ- καρπουζι?>>
    <<οχι>>
    <<καλα θα σε μαμισω>>

οεο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

αυτο λεω τοση ωρα αλλα ματαια κωστα.

Παρόμοια θέματα

1. για το ποστ ΑΙΣΧΟΣ
    από noble στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2008, 16:46
  2. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από FZMAN στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2007, 18:06
  3. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
    από stvr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29