Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν είναι λάθος, είναι μαγκιά και μάλιστα τεράστια.
Δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι, αλλά είναι καλύτερος απο όλους κι οχι μόνο τους σημερινούς.
Στα π@π@ρια μας τι λεει ο καθε Ελληνας δημοσιογράφος, δεν ασχολούμαι.
Τον Rossi όμως τον παρακολουθώ ανελλιπώς απο τότε που έτρεχε 125 και ετρωγε αεροπλανικές τούμπες.
Ειναι ο καλύτερος ever, και εχει και γέλιο και δεν λέει ποτέ μ@λ@κίες.
Βρες μου αλλον που να λέει 'έκανα αυτο κι αυτο το λάθος κι εχασα τον αγώνα' η 'εκανα αυτόκι έπεσα'.
Τα περι gay κλπ δεν τα σχολιάζω καν, αλλά δεν εχει καν πλάκα.....![]()
Επαναλαμβάνω! Το gay είναι πείραγμα! Το λέμε στο ΔΣ φαντάζομαι το έχεις ακούσει κι εσύ όταν και καλά έχουμε αρπαχτεί (τρίχες δηλαδή) και πετάω εγώ άντε ρε με τον παλιοgay. η παλιοαδελφή. Και ξεκινάει εκεί το όχι ρε πας καλά αδελφή ο Βάλε κλπ. Χαβαλές εντελώς!
Τώρα για τα υπόλοιπα... οκ μην ξαναπιάνουμε την κουβέντα από την αρχή. Τα χουμε χιλιοπεί έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη πάνω στο θέμα αυτό. Ίσως να είμαι και λάθος δεν λέω αλλά έχουμε άλλη αντίληψηόχι για το ταλέντο του δεν το κουβεντιάζουμε αυτό.
katanas: "κορυφαια και η χειρονομια του μετα τον τερματισμο με τον δεικτη (δαχτυλο) στον κροταφο σα να λεει "εκανα βλακεια" .
ο ανθρωπος ειναι αλλου".
Συμφωνώ Σταύρο μαζί σου σε αυτό. Ε... είσαι ο πρώτος που το λέει! Προσωπικά δεν είδα άλλον να το αναφέρει αυτό εκτός αν δεν το πρόσεξα. Ίσως αυτή μου η παρατήρηση να σου πει κάτι. Ότι κανείς ρε Σταύρο σχεδόν κανείς δεν λέει έκανε μπούρδα ή έκανε λάθος. Κι όταν το λένε ρε συ πρώτα το έχει πει αυτός. Τον έχουν βάλει σε γυάλινο πύργο και... μην αγγίζετε. Αυτό είναι που με κάνει έξαλλο αυτή η αντίληψη με ενοχλεί.![]()