Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 378

Θέμα: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν είναι λάθος, είναι μαγκιά και μάλιστα τεράστια.
    Δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι, αλλά είναι καλύτερος απο όλους κι οχι μόνο τους σημερινούς.
    Στα π@π@ρια μας τι λεει ο καθε Ελληνας δημοσιογράφος, δεν ασχολούμαι.
    Τον Rossi όμως τον παρακολουθώ ανελλιπώς απο τότε που έτρεχε 125 και ετρωγε αεροπλανικές τούμπες.
    Ειναι ο καλύτερος ever, και εχει και γέλιο και δεν λέει ποτέ μ@λ@κίες.
    Βρες μου αλλον που να λέει 'έκανα αυτο κι αυτο το λάθος κι εχασα τον αγώνα' η 'εκανα αυτόκι έπεσα'.

Τα περι gay κλπ δεν τα σχολιάζω καν, αλλά δεν εχει καν πλάκα.....

Επαναλαμβάνω! Το gay είναι πείραγμα! Το λέμε στο ΔΣ φαντάζομαι το έχεις ακούσει κι εσύ όταν και καλά έχουμε αρπαχτεί (τρίχες δηλαδή) και πετάω εγώ άντε ρε με τον παλιοgay. η παλιοαδελφή. Και ξεκινάει εκεί το όχι ρε πας καλά αδελφή ο Βάλε κλπ. Χαβαλές εντελώς!
    Τώρα για τα υπόλοιπα... οκ μην ξαναπιάνουμε την κουβέντα από την αρχή. Τα χουμε χιλιοπεί έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη πάνω στο θέμα αυτό. Ίσως να είμαι και λάθος δεν λέω αλλά έχουμε άλλη αντίληψη όχι για το ταλέντο του δεν το κουβεντιάζουμε αυτό.

katanas: "κορυφαια και η χειρονομια του μετα τον τερματισμο με τον δεικτη (δαχτυλο) στον κροταφο σα να λεει "εκανα βλακεια" .

ο ανθρωπος ειναι αλλου".

Συμφωνώ Σταύρο μαζί σου σε αυτό. Ε... είσαι ο πρώτος που το λέει! Προσωπικά δεν είδα άλλον να το αναφέρει αυτό εκτός αν δεν το πρόσεξα. Ίσως αυτή μου η παρατήρηση να σου πει κάτι. Ότι κανείς ρε Σταύρο σχεδόν κανείς δεν λέει έκανε μπούρδα ή έκανε λάθος. Κι όταν το λένε ρε συ πρώτα το έχει πει αυτός. Τον έχουν βάλει σε γυάλινο πύργο και... μην αγγίζετε. Αυτό είναι που με κάνει έξαλλο αυτή η αντίληψη με ενοχλεί.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Ο Rossi είναι οτι ήταν για το basket o Jordan..... έβλεπες αγώνα και περίμενες να δεις το απρόβλεπτο το κάτι διαφορετικό ...

Το θέμα είναι οτι ακόμα και οι υπόλοιποι οδηγοί λόγω Rossi αυτή τη στιγμή.. έχουν ακριβά συμβόλαια και διαφημίσεις ...

Ελπίζω μετά το τέλος της καρρίερας του Doctor... να βρεθεί κάποιος που να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και τo prestige των motogp.!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    1). Μάλλον εσύ μιλάς χωρίς να ξέρεις και αυτό είναι βέβαιο. Το περί gay κλπ έχει να κάνει με ένα είδος πλάκας που κάνουμε στο ΔΣ και κυρίως εγώ με τον Πάνο. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά ούτε κρίνω έναν άνθρωπο έτσι. Είναι πλάκα και πείραγμα μεταξύ μας κυρίως το ξαναλέω μεταξύ εμένα και του Πάνου. Επομένως άλλος είναι αυτός που δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει τι λέει.

2). Μίλησα πρώτον για την εικόνα του το "ίματζ" του νεοελληνικά γι αυτό που βγάζει προς τα έξω. Γι αυτό και λέω σαφέστατα υπό αυτή την έννοια όπως έχεις και συ συμπεριλάβει πολύ σωστά στο quote σου. Όσο για τα υπόλοιπα που λες και ειδικά για το τελευταίο περί λαμπάδας που βρέθηκε το ταλέντο και λάδωσε το αντεράκι τους κλπ... αυτή την άποψη έχεις έτσι το βλέπεις σεβαστό δεν αντιλέγω αλλά εγώ απλώς δεν το βλέπω έτσι. Δεν μ ου αρέσει αυτή η οπτική αν προτιμάς. Απλά πράγματα.

3). Κάτι της τελευταίας στιγμής. Δεν χρειάζεται να αφήνεις μία επιθετική χροιά στα γραφόμενα σου. Δεν υπάρχει λόγος. Μία χαρά γράφεις και μία χαρά τα λες χωρίς αυτήν ΑΝ υπάρχει Αν όχι τότε μου φάνηκε εμένα Αλλά Αν υπάρχει πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Εγώ τουλάχιστον
    1) Δεν χρειάζεται να ξέρω τίποτα. Θα έπρεπε να ξέρω, ΑΝ πεταγόμουν σαν σφηνόπ@υτσα στο χαβαλέ που κάνετε στο ΔΣ. Εγώ απάντησα σε κάτι που έγραψες δημόσια και σοβαρά (τουλάχιστον έτσι φάνηκε).

2) Το image, το στυλάκι, τα φλούο χρώματα, το αν τον παίρνει, αν είναι καλό παιδί που πάει στην εκκλησία ή αν είναι κωλόπαιδο δεν έχουν καμμία σημασία για αυτά που κάνει μέσα στη πίστα. Φυσικά και το στυλάκι που έχει ο καθένας τους διαμορφώνουν μια συμπάθεια ή αντιπάθεια αλλά αυτό είναι μόνο υποκειμενική άποψη. Όταν ομως την υποκειμενική μας άποψη προσπαθούμε να την τεκμηριώσουμε μειώνοντας την αξία όσων έχει πετύχει ο κάθε rossi, sorry αλλά θα στην πω.

Τα τελευταία χρόνια οι αντιροσσικοί έλεγαν οτι έπαιρνε απέναντι σε τελειωμένους γέρους εύκολα προταθλήματα. Πριν 3 χρόνια ο rossi τα είχε βρει μπαστούνια απ΄τα Honda και ήταν φαιδρός που γκρίνιαζε για τα λάστιχα. Πριν 2 χρόνια είχε βρει τον μάστορα του απ΄τον στονερ και φάνηκε επιτέλους ότι κέρδισε τα πρωταθλήματα απ΄το σπρώξιμο του Ούτσιο. Και να οι αναλύσεις απ΄τους τζιπιολόγους....
    Κουρασμένος ο Ρόσσι.....
    Γέρασε ο Ρόσσι...
    Χέστηκε μπροστά στη λύσσα των 22χρονων που μασάνε σίδερα ο Ρόσσι...
    Χωρίς κίνητρο ο Ρόσσι...
    Αγώνες τακτικής (!!) κάνει πλέον ο Ρόσσι....

Και μόλις άρχισε να μοιράζει τις πίπες κατά ριπάς ο Ρόσσι, είχε το πλεονέκτημα εναντι των νέων αναβατών λόγω εμπειρίας
    Το + του ρόσσι και η θεοποίηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του δεν οφείλεται ούτε σε μαρκετίστικα κόλπα ούτε σε σπρώξιμο από καμμία ντόρνα. Αλίμονο αν ο κόσμος σερνόταν πίσω από έναν απλά καλό οδηγό που κάνει σκετσάκια επι 10 χρόνια. Οφείλεται στο ότι είναι από άλλο πλανήτη.

Τώρα αν δεν σου αρέσει......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Καταρχάς μην ζητάς συγνώμη δεν υπάρχει λόγος.
    Πάμε τώρα στα θέματα μας. Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά θα το ξαναπώ για εκατομυριοστή φορά! ΔΕΝ είπα ούτε υποστήριξα ΠΟΤΕ πως ο Ρόσι δεν είναι οδηγάρα. Και ΔΕΝ εξέφρασα ποτέ ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Στόνερ ή όποιον θες. Ούτε λέω ότι δεν αξίζει και νικάει τσάμπα. Τα έχω πει όλα αυτά ο άνθρωπος πολλές φορές.
    Αυτό που λέω είναι ότι :
    Επειδή το motogp είχε ανάγκη να αυξήσει τους θεατές του πιστεύω εγώ πάντα κι επειδή ήθελε να αυξήσει όχι μόνο τα έσοδα του αλλά και τη δημοτικότητα του (τηλεθέαση κλπ) βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο κι αυτός ήταν ο Ρόσι.
    ΔΕΝ είναι κακό αυτό πολύ καλά έγινε όπως έγινε στο κάτω κάτω βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση.
    Αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα και με πιάνουν τα διαόλια μου όταν μιλάνε για το Motogp και στις 10 κουβέντες τους οι 7-8 είναι για τον Ρόσι. Τρελλαίνομαι όταν ακούς "δημοσιογράφους" και "γνώστες" στην tv να προσπαθούν μετά μανίας να δικαιολογήσουν ή να δώσουν ένα "ελαφρυντικό" στον Βάλε. Ότι και να συμβεί ο Βάλε έχει σχεδόν πάντα το ακαταλόγιστο ρε Νίκο. Γίνομαι έξαλλος ακούγοντας υπερβολές όπως η προσπέραση της δεκαετίας από τον Ρόσι και το αναμασάνε αυτό ένα κάρο κόσμος! Εγώ φίλε ειλικρινά δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα με τους αγώνες. ¨εκατσα όμως και έψαξα στο Youtube και είδα βιντεάκια από παλιούς αγώνες και τρελλάθηκα!!!! Είδα ΤΙ οδηγούσαν οι άνθρωποι τότε πως τα πήγαιναν και έμεινα χαζός ΧΩΡΙΣ να ξέρω ιδιαίτερα πράγματα.

Έχει καταντήσει να μιλάμε για τους αγώνες και να εννοούμε Ρόσι. Έχει καταντήσει να βλέπουμε αγώνες και η συντριπτική πλειοψηφία να περιμένει όχι τον αγώνα αυτόν καθεαυτόν αλλά τον Ρόσι να νικήσει και πως θα πανηγυρίσει! Κι έχω και ένα προβληματάκι με την θεοποίηση γενικώς δνε μου αρέσει τη σιχαίνομαι και μου βγαίνει και αντίδραση

Αλλά σκέψου το λιγάκι Νίκο. μέχρι και εσύ που παρακολουθείς παραπάνω χρόνια από μένα έρχεσαι και λες έπεσε και τερμάτισε 5ος. Αντιλαμβάνεσαι πόσο λάθος είναι όλο αυτό;;;;;;; Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω

κατά τα άλλα όπως προείπα δεν αμφισβητώ την τεράστια ταλεντάρα του και τις ικανότητε ςτου.
    Σωστά είναι αυτά που λες. Αλλα σε καμία περίπτωση ο Ρόσσι δεν είναι κατασκεύασμα των μέσων.
    Τα μέσα ειναι κατασκεύασμα του Ρόσσι. Νομίζεις ότι θα υπήρχε για παράδειγμα Διατσίδης αν δεν υπήρχε Ροσσι? Το άθλημα πήρε άλλη τροπή χάρις σ αυτόν.
    Ο λόγος που η προσωπικόητα του Ρόσσι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις και έχει τόσους φανατικούς οπαδούς δεν είναι ούτε τα σκετσάκια, ούτε ο χαβαλές, ούτε τα σκουλαρίκια, ούτε ο Ούτσιο. Ο μόνος λόγος που μιλάμε για φαινόμενο Ροσσι είναι γιατί κερδίζει εδώ και δέκα χρόνια με οτιδήποτε καβαλάει. Έχει κερδίσει τα πάντα και τους πάντες. Αν δεν κέρδιζε όσα σκετσάκια κι αν έκανε, κανένας δεν θα ασχολούνταν μαζί του περισσότερο από λίγα δευτερολεπτα σε κάθε αγώνα. Ένας γραφικός θα ήταν.
    Έλα όμως που στα τελειώματα της καριέρας του ακόμα πρώτος είναι.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    και την Κυριακη πριν πέσει έπαιζε σαν την γατα με τα ποντικακια ανεβοκατεβαινε 2 και 3 θεσεις σε εναν γυρο, μετραγε τους αναβατες.
    Εγώ θα ήθελα να έβλεπα τη τέντα του HRC στη lagouna seca.... πρέπει να είχαν ήδη περιλουστεί με βενζίνη και περίμεναν αν θα προλάβει ο πεδρος να τερματίσει πριν τον περάσει σουβλάκι ο ροσσέας :rotflmao: :rotflmao:

Μια στροφή λιγότερο τους γλύτωσε απ΄το να περάσουν στην αιωνιότητα :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εγώ θα ήθελα να έβλεπα τη τέντα του HRC στη lagouna seca.... πρέπει να είχαν ήδη περιλουστεί με βενζίνη και περίμεναν αν θα προλάβει ο πεδρος να τερματίσει πριν τον περάσει σουβλάκι ο ροσσέας :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ λίγα με το HRC φιλαράκι..... ασχολήσου με τον "Don't do it" Μαξιμίλιαν.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ όμως που έχω το θάρρος με την εταιρεία λέω ότι πάλι καλά που άντεξε ο Ντοβιτσιόζος και δεν τον πέρασε σουβλάκι ο Edwards

Κι ένα μεγάλο μπράβο στον De Puniet!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ... τωρα μας μενει να μαθουμε τι κρυβεται πισω απο το ανοιγμα του εσωτερικου ποδιου κατα τη διαρκεια των φρενων.
    To μυστήριο που είναι δηλαδή ;;;;;;

Απλά είναι τα πράγματα !!!
    Αερίζει τα cojones του ο άνθρωπος να μη συγκάψει !!!

Έχεις και συ ρε παιδί μου, κάτι απορίες ..............

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Απλά είναι τα πράγματα !!!
    Αερίζει τα cojones του ο άνθρωπος να μη συγκάψει !!!
    αρα η κωλοdainese φταιει! μια ζωη στρωνει τη φορμα στο κωλο του πριν την εκκινηση , τωρα αναβει και το "εργαλειο" , τι διαολο; φορμα της σειρας του δινουν;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    αρα η κωλοdainese φταιει! μια ζωη στρωνει τη φορμα στο κωλο του πριν την εκκινηση , τωρα αναβει και το "εργαλειο" , τι διαολο; φορμα της σειρας του δινουν;
    Είναι και το ρημάδι το ΥΑΜΑΗΑ που τρίζει ............. άσε κωλοκατάσταση !!!

1) Δεν χρειάζεται να ξέρω τίποτα. Θα έπρεπε να ξέρω, ΑΝ πεταγόμουν σαν σφηνόπ@υτσα στο χαβαλέ που κάνετε στο ΔΣ. Εγώ απάντησα σε κάτι που έγραψες δημόσια και σοβαρά (τουλάχιστον έτσι φάνηκε).

2) Το image, το στυλάκι, τα φλούο χρώματα, το αν τον παίρνει, αν είναι καλό παιδί που πάει στην εκκλησία ή αν είναι κωλόπαιδο δεν έχουν καμμία σημασία για αυτά που κάνει μέσα στη πίστα. Φυσικά και το στυλάκι που έχει ο καθένας τους διαμορφώνουν μια συμπάθεια ή αντιπάθεια αλλά αυτό είναι μόνο υποκειμενική άποψη. Όταν ομως την υποκειμενική μας άποψη προσπαθούμε να την τεκμηριώσουμε μειώνοντας την αξία όσων έχει πετύχει ο κάθε rossi, sorry αλλά θα στην πω.

Τα τελευταία χρόνια οι αντιροσσικοί έλεγαν οτι έπαιρνε απέναντι σε τελειωμένους γέρους εύκολα προταθλήματα. Πριν 3 χρόνια ο rossi τα είχε βρει μπαστούνια απ΄τα Honda και ήταν φαιδρός που γκρίνιαζε για τα λάστιχα. Πριν 2 χρόνια είχε βρει τον μάστορα του απ΄τον στονερ και φάνηκε επιτέλους ότι κέρδισε τα πρωταθλήματα απ΄το σπρώξιμο του Ούτσιο. Και να οι αναλύσεις απ΄τους τζιπιολόγους....
    Κουρασμένος ο Ρόσσι.....
    Γέρασε ο Ρόσσι...
    Χέστηκε μπροστά στη λύσσα των 22χρονων που μασάνε σίδερα ο Ρόσσι...
    Χωρίς κίνητρο ο Ρόσσι...
    Αγώνες τακτικής (!!) κάνει πλέον ο Ρόσσι....

Και μόλις άρχισε να μοιράζει τις πίπες κατά ριπάς ο Ρόσσι, είχε το πλεονέκτημα εναντι των νέων αναβατών λόγω εμπειρίας
    Το + του ρόσσι και η θεοποίηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του δεν οφείλεται ούτε σε μαρκετίστικα κόλπα ούτε σε σπρώξιμο από καμμία ντόρνα. Αλίμονο αν ο κόσμος σερνόταν πίσω από έναν απλά καλό οδηγό που κάνει σκετσάκια επι 10 χρόνια. Οφείλεται στο ότι είναι από άλλο πλανήτη.

Τώρα αν δεν σου αρέσει......

θα απαντήσω καταρχάς στο πρώτο.
    ΛΕΣ ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα! Κι ότι απάντησες σε κάτι που έγραψα δημόσια! ΚΑι σοβαρά μην το ξεχάσω. ΑΝ λοιπόν συνέβαινε αυτό ΘΑ έπρεπε να είχες δει ότι ένα ποστάκι πιο πάνω ή δύο υπάρχει τόπικ του Blackbusa το οποίο λέει σε μένα και γράφει: ΟΠΩΣ ΛΕΣ (εγώ δηλαδή) στο ΔΣ. Ο Πάνος το λέει κι εγώ απάντάω σε αυτό. Επομένως ήξερες πολύ καλά ΑΝ είδες ότι απαντούσα στον Πάνο. ΑΝ δεν το είδες τότε οκ δεν το πρόσεξες ρε αδελφέ δεν τρέχει και τίποτα. Εμένα όμως κάτι μου λέει πως το είδες επομένως ΗΞΕΡΕΣ ότι ο Πάνος και εγώ αναφερόμασταν σε κουβέντα από το ΔΣ.
    Πάμε παρακάτω.
    Στο 2ο που λες... σιγά μην προσπαθώ να μειώσω την αξία του Ρόσι λέγοντας πως είναι δελφή! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν είναι κι αν δεν είναι και πολύ περισσότερο χέστηκε η φοράδα διπλά αν το λέω εγώ και ο κάθε εγώ. Τρίχες κατσαρές δηλαδή! Και γι αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία μα καμία τεκμηρίωση ακριβώς επειδή το θέμα είναι χαζό!!! Τεκμηριώνεις κάτι που θες να ακουστεί σοβαρά όχι όταν κάνεις πλάκα και χαβαλέ και πειράζεσαι με τους δίπλα σου. Επομένως τα περί τεκμηρίωσης ώστε να μειώσω τον Ρόσι δεν στέκουν. άσε που είναι εντελώς γελοίο και δεν νομίζω πως το πιστεύεις και εσύ ότι θα μπορούσα εγώ ένας απλός τύπος σε ένα φόρουμ να μειώσω τον Ρόσι.
    3). ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπα ότι έπαιρνε πρωταθλήματα απέναντι σε τελειωμένους γέρους! Ποτέ. Επειδ΄γ δεν είμαι καμιά κοτούλα να αλλάζω τα όσα λέω (δεν λέω κάτι τέτοιο για σένα) είχα πει όταν έχασε τα πρωταθλήματα από τον βλάχο και τον Αυστραλό ότι άιντε να ξαναπάρει κανά πρωτάθλημα ακόμα αλλά αυτό ήταν τελείωσε. Αυτό το είχα πει. Ούτε για σπρωξίματα είχα πει ούτε για τέτοια πράγματα.
    4). Σε αυτό διαφωνούμε κάργα! Τα είπα τα ανέλυσα εξήγησα τη θέση μου δεν τα ξαναλέω. Έχουμε άλλη άποψη τέλος επ αυτού.

5). Και τελευταίο. Στο είπα και στο προηγούμενο ποστάκι μου να στο ξαναπώ... διακρίνω μία λεκτική επιθετικότητα. Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα ή το έχω εγώ για κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι ήμουν γενικός πολύ προσεκτικός όπως επίσης πρόσεξα ότι διαφώνησα με έναν κάρο κόσμο δεν πρόσεξα όμως κάποιον να μιλά έτσι. Οι θέσεις μου μπορεί να μην σ αρέσουν να τις βρίσκεις και γελοίες έχεις κάθε δικαίωμα. Να θεωρείς ότι λέω μαλακίες. Αν θες να μην γουστάρεις ούτε τις "αναλύσεις" που κάνω και να τις βρίσκεις "φαιδρές" ή ότι άλλο θες. Αλλά... η "ένταση" που βγάζεις δεν σε βοηθά σε κάτι. Δεν κερδίζεις κάτι με αυτή. Άσε που σε έναν καχύποπτο μακρυά από μας θα δημιουργούνταν κακή εντύπωση για σένα. Μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα πιο χαλαρά και πιο χαβαλετζίδικα κάνοντας χιούμορ. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί στο φόρουμ αυτό εφόσον δεν παραβιάζουμε κάποιους κανόνες εκφραζόμαστε όπως θέλουμε ειδικά για θέματα μοτοσικλετισμού. Άλλωστε άνθρψποι είμαστε δεν μπορούμε να γράφουμε όλοι... με τον ίδιο τρόπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Σωστά είναι αυτά που λες. Αλλα σε καμία περίπτωση ο Ρόσσι δεν είναι κατασκεύασμα των μέσων.
    Τα μέσα ειναι κατασκεύασμα του Ρόσσι. Νομίζεις ότι θα υπήρχε για παράδειγμα Διατσίδης αν δεν υπήρχε Ροσσι? Το άθλημα πήρε άλλη τροπή χάρις σ αυτόν.
    Ο λόγος που η προσωπικόητα του Ρόσσι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις και έχει τόσους φανατικούς οπαδούς δεν είναι ούτε τα σκετσάκια, ούτε ο χαβαλές, ούτε τα σκουλαρίκια, ούτε ο Ούτσιο. Ο μόνος λόγος που μιλάμε για φαινόμενο Ροσσι είναι γιατί κερδίζει εδώ και δέκα χρόνια με οτιδήποτε καβαλάει. Έχει κερδίσει τα πάντα και τους πάντες. Αν δεν κέρδιζε όσα σκετσάκια κι αν έκανε, κανένας δεν θα ασχολούνταν μαζί του περισσότερο από λίγα δευτερολεπτα σε κάθε αγώνα. Ένας γραφικός θα ήταν.
    Έλα όμως που στα τελειώματα της καριέρας του ακόμα πρώτος είναι.

Όχι φίλε μου! Τα μέσα ποτέ μα ποτέ δεν είναι κατασκεύασμα ενός ανθρώπου. Απλώς τον χρειάζονται για τους λόγους που πολύ σωστά λες ότι δηλαδή είναι 10 χρόνια πρώτος ότι με ότι καβαλάει κερδίζει και ναι στα τελιώματα ακόμα πρώτος είναι σωστά. Από και και πέρα το παιχνίδι παίζεται και έχει να κάνει με αυτά που έχω γράψει αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον

Αλλά... η "ένταση" που βγάζεις δεν σε βοηθά σε κάτι.
    Ποια ένταση ρε Στέλιο;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ποια ένταση ρε Στέλιο;
    Έλα ντε.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Όχι φίλε μου! Τα μέσα ποτέ μα ποτέ δεν είναι κατασκεύασμα ενός ανθρώπου. Απλώς τον χρειάζονται για τους λόγους που πολύ σωστά λες ότι δηλαδή είναι 10 χρόνια πρώτος ότι με ότι καβαλάει κερδίζει και ναι στα τελιώματα ακόμα πρώτος είναι σωστά. Από και και πέρα το παιχνίδι παίζεται και έχει να κάνει με αυτά που έχω γράψει αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον
    Δεν εννοώ τα μέσα γενικά. Αλλά για σκέψου πόσος κόσμος έφαγε ψωμί και αναβαθμιστικε επαγγελματικά λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που απέκτησε το Motogp. Και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο Ρόσσι. Ξαναφέρνω το παράδειγμα του Διατσίδη. Αν το motogp είχε παραμείνει στα επίπεδα δημοσιότητας που είχε της προήγουμενες δεκαετίες θα ήταν ο Διατσίδης αυτο που είναι σήμερα? Το πολύ πολύ να έγραφε σε κάποιο περιοδικό. Δεν αναφέρομαι στο αν είναι καλός στη δουλειά του ή όχι αλλά στο ότι λόγω της άνοδου του σπόρ, ανέβηκε και αυτός.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 11:04
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:59
  3. μπορει και σημερα να ερθη ....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 09:44
  4. 3 και σημερα!!!!
    από BIKENEST στο forum Off topic