Δυστηχως και εμενα ο φιλος με το tdm δεν θα μπορεσει να ερθει....ενημερωστε την λιστα....thnx![]()
Δυστηχως και εμενα ο φιλος με το tdm δεν θα μπορεσει να ερθει....ενημερωστε την λιστα....thnx![]()
EINAI ARGA NA ΔΗΛΩΣΩ Κ ΕΓΩ????
ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑ VARADERO 1000 !!!!!!!
APO OLA MONOKABALV
MΠΥΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ
![]()
![]()
μαγκες ακυρος εγω. Εκτος αν αλλαξει κατι, δυσκολο αλλα θα δουμε
Το πολυ πολυ να ερθω να σας χαιρετησω το πρωι
![]()
Άκυρος κι εγώ αφού ένα προσκλητήριο γάμου που έλαβα χτες με βάζει για τα καλά μέσα αυτό το μήνα. Δεν γίνεται με τίποτα παιδιά.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε παιδια...???εμεις που 8α ρ8ουμε απο Θεσσαλονικη...κατευθειαν Πολυδροσο.........
Μετα απο Λαμια που ακριβος παμε??:ZZZ:
![]()
συνεννοηθείτε εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από snow
ρε παιδια...???εμεις που 8α ρ8ουμε απο Θεσσαλονικη...κατευθειαν Πολυδροσο.........
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60126
και αγοράστε και κανενα χαρτη ρε παλιοτεμπεληδες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πολυδροσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Πολυδροσο.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a37: :rotflmao:
Στη Λαμία παίρνεις τον δόμο προς Αθήνα και μερικά χιλιόμετρα παρακάτω (ενώ έχεις βγει στον αυτοκινητόδρομο) έχεις τον νου σου και στρίβεις (δεξιά) για Μπράλο. Φχαριστιέσαι το στροφιλίκι και φτάνοντας στον Μπράλο συνεχίζεις ευθεία στον κεντρικό δρόμο (προς Άμφισσα / Ιτέα / Πάτρα) για λίγο ακόμη, μέχρι στην Γραβιά (έχει ταμπέλα). Μπαίνεις μέσα στη Γραβιά και στρίβεις αριστερά σε ταμπέλα για Μαριολάτα. Αμέσως μετά έχει ταμπέλα αριστερά πάλι προς Χιονοδορομικό κέντρο την οποία ακολουθείς. Περνάς από την Μαριολάτα, έξω από την Λιλαία και σε λίγο (15 περίπου χιλιόμετρα από τη Γραβιά) έχεις φτάσει στον Πολύδροσο. Φαγητό στην πλατεία του χωριού.Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Στη Λαμία παίρνεις τον δόμο προς Αθήνα και μερικά χιλιόμετρα παρακάτω (ενώ έχεις βγει στον αυτοκινητόδρομο) έχεις τον νου σου και στρίβεις (δεξιά) για Μπράλο. Φχαριστιέσαι το στροφιλίκι και φτάνοντας στον Μπράλο συνεχίζεις ευθεία στον κεντρικό δρόμο (προς Άμφισσα / Ιτέα / Πάτρα) για λίγο ακόμη, μέχρι στην Γραβιά (έχει ταμπέλα). Μπαίνεις μέσα στη Γραβιά και στρίβεις αριστερά σε ταμπέλα για Μαριολάτα. Αμέσως μετά έχει ταμπέλα αριστερά πάλι προς Χιονοδορομικό κέντρο την οποία ακολουθείς. Περνάς από την Μαριολάτα, έξω από την Λιλαία και σε λίγο (15 περίπου χιλιόμετρα από τη Γραβιά) έχεις φτάσει στον Πολύδροσο. Φαγητό στην πλατεία του χωριού.
![]()
Ευχαριστω πολυ..!! ....Τωρα μπορει και να συναντιθουμε!!
![]()
Γιατι αλλιως δεν 8α βρισκαμε τον δρομο!!![]()
![]()
![]()
ακυρος κι εγω μαζι με τον φιλο...υποχρεωσεις...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Άκυρο & εγώ μαζί με εναν (Ζ750)& έναν (fzr600)..........
Δυστυχως πρεπει να δωσω και εγω ακυρο λογω ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ....