Σελίδα 13 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δεν γινομαι εριστικος, την αληθεια λεω
    εγω την άποψη μου σου είπα απλά man, γραψε οτι θες εξάλου εσύ δεν προσέβαλες κανένα οπότε δεν τρέχει τίποτα, αντιθέτως κάποιοι άλλοι προσβάλουν και πρέπει να ζητήσουν τουλάχιστον μια συγνώμη

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εγω την άποψη μου σου είπα απλά man, γραψε οτι θες εξάλου εσύ δεν προσέβαλες κανένα οπότε δεν τρέχει τίποτα, αντιθέτως κάποιοι άλλοι προσβάλουν και πρέπει να ζητήσουν τουλάχιστον μια συγνώμη
    τα γελακια δεν τα ειδες?

ρε αντε καντε καμια δουλεια να ξεχαστητε γιατι αρπαζεστε με το παραμικρο..

ισα ισα εγω σε ολα αυτα που λεει ο καλγιωργης, ειπα οτι εγω δεν θα το κανα, αλλα δικαιωμα του καθενος να δρα οπως νιωθει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τα γελακια δεν τα ειδες?

ρε αντε καντε καμια δουλεια να ξεχαστητε γιατι αρπαζεστε με το παραμικρο..

ισα ισα εγω σε ολα αυτα που λεει ο καλγιωργης, ειπα οτι εγω δεν θα το κανα, αλλα δικαιωμα του καθενος να δρα οπως νιωθει..
    να με συνγχωρέσεις αλλά δεν γέλασα καθόλου, εξάλου δεν το είπες σε μένα οπότε εξήγησε το εκεί που το είπες.

@Blackbusa

τελικα ειχατε δικιο οσοι λεγατε οτι δεν ηταν τυχαια η κατακτηση του ευρω.

οτι εχουμε ομαδα..
    οτι δεν ειμασταν απλα τυχεροι
    οιτ ειχαμε ποιοτητα
    οτι δεν ηταν αντιποδοσφαιρο αυτο που παιζαμε.
    οτι
    οτι
    οτι......
    Αυτο δηλαδη ειναι κριτικη?Εμενα για ισοπεδωση μου μοιαζει....

οχι ρε μαν...ειναι μπαλα αυτο....απλα δεν μας εκατσε
    το ιδιο ακριβως παιζαμε και το 04 αλλα μαλλον καποιοι δνε το εβλεπαν.
    Μεγαλη μπαλα με ποιοτητα, πειθαρχια, και συνεση λεμεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao:

εδιτ: τι θα γινει;; ακομα να αρχισουν οι κολοτουμπες;;
    Το οποιο ματς με την Σουηδια συνδεθηκε με το 2004 και κριτικη ακομα και στην ομαδα που σηκωσε Ευρωπαικο???Κακοπιστη κριτικη κιολας τουλαχιστον ετσι οπως τα εγραψε μεσα στην χαρα του για τα 60 ευρω.....

Κριτικη ολοι κανουμε...Δεν ειπε κανενας οτι παιξαμε μπαλα χθες...Ελεος δηλαδη...Αλλα δεν το πανηγυριζουμε κιολας ουτε γινομαστε μηδενιστες....Αυτοι ειμαστε,αυτους εχουμε αυτα κανουμε...Αν μπορεσουμε να τα παμε καλυτερα στα επομενα ματς εχει καλως...Αν ειμαστε ντεφορμε ακομα δεν πειραζει συμβαινουν αυτα...

Και επαναλαμβανω οτι με την πλατη στο τοιχο παιζουμε καλυτερα...Αυτο εδειξε στα προκριματικα η ομαδα...Αν το ξανακανει δεν ξερουμε....

Κρατα μια πισινη Kalgeorge

να με συνγχωρέσεις αλλά δεν γέλασα καθόλου, εξάλου δεν το είπες σε μένα οπότε εξήγησε το εκεί που το είπες.
    να το εξηγησω στον καλγιωργη?
    αφου εσυ πεταχτηκες ως τσουτσου και θιχτηκες, για κατι που ουτε καν αναφεροταν σε σενα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

να το εξηγησω στον καλγιωργη?
    αφου εσυ πεταχτηκες ως τσουτσου και θιχτηκες, για κατι που ουτε καν αναφεροταν σε σενα..
    1ον τσουτσου είσαι και φαίνεσαι

2ον μάθε να σέβεσαι λιγάκι τον συνομιλητή σου, σου έχω μιλήσει εγώ ετσι ποτέ και με λες τσουτσου??????????? για ηρεμησε λιγάκι γιατι με το ζόρι κρατιέμαι, σε παρακαλώ για πρώτη και τελευταία φορά να προσέχεις πως αναφέρεσαι σε μενα, γράψε ότι θες αλλά μην προσβάλεις όπως αντίστοιχα δεν θες να σε προσβάλουν.

ρε μπας και εισαι τουρκοσπορος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το γαμισες

1ον τσουτσου είσαι και φαίνεσαι

2ον μάθε να σέβεσαι λιγάκι τον συνομιλητή σου, σου έχω μιλήσει εγώ ετσι ποτέ και με λες τσουτσου??????????? για ηρεμησε λιγάκι γιατι με το ζόρι κρατιέμαι, σε παρακαλώ για πρώτη και τελευταία φορά να προσέχεις πως αναφέρεσαι σε μενα, γράψε ότι θες αλλά μην προσβάλεις όπως αντίστοιχα δεν θες να σε προσβάλουν.
    καταρχας ειπα ΣΑΝ τσουτσου, παρομοιωση ειναι

παρακατω..τσουτσου μπορει να ειμαι, αλλα τουλαχιστον δεν πεταγομε σε μια συζητηση αλλονων για να πω οτι αυτο που ειπε καποιος ειναι ασχημο, και ποσο μαλλον οταν
    1ο) ηταν αστειο
    2ο) νομιζω δεν εθιξε τον γιωργο
    3ο) δεν ειναι τοσο κακο να εισαι τουρκος.

παρε και το ποστακι σου να το δεις
    εσένα σαρέσει να σου πουν οτι είσαι τουρκόσπορος????

μη γράφεις @@@@@@
    οσο για τα αλλα που λες, κρατησου, δεν εχω καμια ορεξη να βριζομαι γενικα αλλα και μεσα απο το νετ..
    απλα αμα δεν θες να σε προσβαλλω μην πεταγεσαι σαν τσουτσου και κανεις τον δικηγορο σε πραγματα που εχουν γραφτει ως ΑΣΤΕΙΟ
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

το γαμισες
    ρε φιλαρακι δεν θα με τρελανετε εσεις.. τοση ωρα λες τπραγματα του στυλ
    ισως να ναι οπως τα λες....αλλα θα πρεπε να καταλαβεις απο τα γραφομενα οτι πανηγυριζα τα 60 ευρουλακια
    οπως θα κανω με ρωσσια
    οπως με ισπανια
    οπως αν δεν περασουμε τον ομιλο
    και σε πειραξε κατι που σου ειπα με δοση χιουμορ?
    ε αν σε πειραξε τοσο πολυ δεν πειραζει..θα περασει..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    @Blackbusa

Αυτο δηλαδη ειναι κριτικη?Εμενα για ισοπεδωση μου μοιαζει....

Το οποιο ματς με την Σουηδια συνδεθηκε με το 2004 και κριτικη ακομα και στην ομαδα που σηκωσε Ευρωπαικο???Κακοπιστη κριτικη κιολας τουλαχιστον ετσι οπως τα εγραψε μεσα στην χαρα του για τα 60 ευρω.....

Κριτικη ολοι κανουμε...Δεν ειπε κανενας οτι παιξαμε μπαλα χθες...Ελεος δηλαδη...Αλλα δεν το πανηγυριζουμε κιολας ουτε γινομαστε μηδενιστες....Αυτοι ειμαστε,αυτους εχουμε αυτα κανουμε...Αν μπορεσουμε να τα παμε καλυτερα στα επομενα ματς εχει καλως...Αν ειμαστε ντεφορμε ακομα δεν πειραζει συμβαινουν αυτα...

Και επαναλαμβανω οτι με την πλατη στο τοιχο παιζουμε καλυτερα...Αυτο εδειξε στα προκριματικα η ομαδα...Αν το ξανακανει δεν ξερουμε....

Κρατα μια πισινη Kalgeorge
    και θα ξαναπω.....που ειναι οι ανακριβιες σε ολα αυτα???
    η Ελλαδα και το 04 και στον χθεσινο επαιξε αντιποδοσφαιρο....αυτο βεβαια δεν αναιρει την μεγαλη επιτυχια του 04 αφου σηκωσες την κουπα...και ως γνωστων το τελικο αποτελεσμα μετραει....

αλλα η διαφορα ειναι οτι το 04 εκανε και καμμια οργανωμενη φαση.....και ''εκλεβε'' ομορφα το αποτελεσμα.....στο χθεσινο ουτε αυτο φανηκε οτι μπορουσε να κανει.....και δεν πιστευω οτι αν παιξει ξανα το ιδιο συστημα στα αλλα 2 ματς θα κανει κατι περισσοτερο....

τωρα ισως το λαθος του Kal ηταν ο τροπος που περιεγραψε την χαρα του για το κερδισμενο στοιχημα....αλλα δεν ειδα να γραφεται καμμια ανακριβια για τον αγωνα που να δειχνει στοιχεια Ανθελληνησμου που εγραψαν καποιοι...

και αν το παμε ετσι....ο ΟΠΑΠ που εβαλε φαβορι την Σουηδια τι ειναι???αυτοι και αν ειναι ανθελληνες τοτε....

ρε φιλαρακι δεν θα με τρελανετε εσεις.. τοση ωρα λες τπραγματα του στυλ

και σε πειραξε κατι που σου ειπα με δοση χιουμορ?
    ε αν σε πειραξε τοσο πολυ δεν πειραζει..θα περασει..
    ρε ακατανομαστε μαθε τα ορια του χιουμορ .
    σε κραζει ο βασιλης και καλα σου κανει.
    τωρα το να τσακωνεστε μεταξυ σας κοψτε το...πειτε οτι δεν εγινε.
    οσο για αυτο που λες..οτι αν με πειραξε...δεν πειραζει...δειχνει μονο οτι δεν σε νοιαζει καν, αρα δεν υπαρχει δοση χιουμορ.

οποτε , με δοση χιουμορ και εγω...γαμ@@@σαι

λοιπν κομμενη η κουβεντα απο εμενα εδω...για το θεμα στοιχηματος και αν επαιξε η μπαλα και αν και αν και αν...
    ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν μπορει να τη επιβαλει στους αλλους
    αλλωστε εγω δεν προσπαθησα αυτο.
    ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ο Γιουρκας πηρε Ferrari το 2004 και στα @@ του

ο Σεριταριδης ειναι σε τραγικη κατασταση εδω και πολυ καιρο....κατα τη γνωμη μου μετα απο τοσο σοβαρη επέμβαση και καθολου παιχνιδια κακος ειναι βασικος...

Ο Τορο δεν εβαλε τα pampers του
    κατα τη γνωμη μου απο τους καλύτετους παιχτες χτες...ο μονος που εκανε και κανα δυο σωστες επελασεις αλλα και παλι χωρις στηριγμα....αμυντικα μετριος ομως...

Ο Φανης ηταν να τον λυπασαι (1.60 ειναι κιολας)

ηταν καθαρα αυτοκτονια να βαλει τον Γκεκα με το συστημα που κατεβασε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ....
    χτες ο Αντζας ηταν τραγικοτατοςςςς
    δεν τον εχω ξαναδει τοσο χαλια.....εκτος τοπου και χρονου....
    ο Κυργιακος γνωστος κατσικομαχος τα πηγε καλα αν εξαιρεσουμε τη φαση του γκολ... οπου φερει μεγαλη ευθυνη και ο Σειταριδης που απομακρυνεται απο τη μονομαχια στην αρχη λες και ειναι λεπρος ο αντιπαλος και η μπαλα,....και μετα βαζει το κουλο του και μπαινει γκολ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ρε ακατανομαστε μαθε τα ορια του χιουμορ .
    σε κραζει ο βασιλης και καλα σου κανει.
    τωρα το να τσακωνεστε μεταξυ σας κοψτε το...πειτε οτι δεν εγινε.
    οσο για αυτο που λες..οτι αν με πειραξε...δεν πειραζει...δειχνει μονο οτι δεν σε νοιαζει καν, αρα δεν υπαρχει δοση χιουμορ.

οποτε , με δοση χιουμορ και εγω...γαμ@@@σαι
    οκ προφανως αυτο οτι αν με πειραξε...δεν πειραζει.. το γραψα πανω σε νευρα..

τωρα για ολα τα αλλα δεν θελω να συνεχισω..
    δεν υπαρχει νοημα, δεν θελετε να καταλαβετε, και το παιζετε θιγμενες παρθενες..

τοση ωρα μας λες οτι θα χαρεις να μην περασουμε ομιλους,
    σου λεω για πλακα μηπως εισια τουρκος(το σπορος σε πειραξε ???)
    και συ λες οτι ηταν χοντρο..
    οκ ο καθενας εχει αλλο χιουμορ..λογικο αυτο..

μπραβο βασιλακι.. συνεχισε να κραζεις..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
    ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 13 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ