Σελίδα 13 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    Θοδωρή τώρα είδα το ποστ σου, ένα φτάνει μιας και είναι σετ για αμάξι...ένα σετ = 2 λαμπες 2 μπάλαστ 1 ρελε και καλωδιώσεις!

έχει έξοδα αποστολής 55δολάρια 140 συνολο ή 89 ευρώ με σημερινή ισοτιμία...έχει και επιλογή από τον ίδιο αποστολέα ακόμη πιο φτηνα να μην είναι slim ballast στα 75 δολάρια. η διαφορά είναι ότι τα μπάλαστ αντι να έχουν ένα πόντο πάχος έχουν 2,5 αλλά τον λειψό πόντο τα σλιμ τον βγάζουν σε ένα ακόμη μετασχηματιστάκι που κοτσάρουν στο καλώδιο οπότε έρχεται η μία η άλλη...έχουμε και άπλετο χώρο οπότε ίσως και τα όχι σλιμ είναι καλή φάση!
    Σε ευχαριστώ. Παρήγγειλα ήδη. Άκου εκεί με 89 Ευρά Bi_xenon !!!!!

Αυτό έλλειπε να μην τα παραγγείλω. Ρε θηρίο διάλεξες και τη σωστή θερμοκρασία χρώματος. 6000 kelvin είναι κάτασπρο φως (με πολύ ελαφρά αμυχή του μπλε) και όχι όπως εκείνα τα καραμπλε του κερατά !

Καλή αγορά αυτή, Best Value for Money !!!
    I had a dream ...

TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....

PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7250020a.jpg 
Προβολές:	634 
Μέγεθος:	42,7 KB 
ID:	137735
    RACE YOUR FEARS,LIVE YOUR DREAMS

PARTE ALI MIA OLOKLIRI

Όνομα:	p7250018a.jpg 
Προβολές:	636 
Μέγεθος:	83,6 KB 
ID:	137736
    RACE YOUR FEARS,LIVE YOUR DREAMS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    πολύ όμορφο ωραία δουλειά συγχαρητηρια, γουσταρεις έτσι?
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

καησπέρα,
    όλα οκ Γιάννη?

Angry

το πρωί θα το παλέψω ουσιαστικά....σήμερα έκανα μια υπερξενερωτική διαπίστωση: μέρος των αποτυχημένων προσπαθειών μου για τέλεια λειτουργία ήταν ο κωλοκλέφτης που επειδή το καλώδιο το ροζ είναι λεπτό δεν το διάβαζε σωστά..τον έσκισα τα ραματα και τώρα πιάνει καλά...δεν μπορείς να φανταστεις ξενέρωμα...μετά δεν έβρισκα την πολικότητα στον πυκνωτή...για αυτό σε έπερνα, είναι όλος μαύρος και έχει μια γκρι ζώνη που είναι το ένα συρματάκι αλλά δεν λέει - ή + εκεί αλλά έχει ένα > και ένα 0. Τον μαμάς και αυτόν? θα σε βρω το πρωί δεν θέλω να ενοχλήσω αλλά είσαι κυριολεκτικά ο φακός στα μαύρα μου μεσάνυχτα στο σημείο που έφτασα,όλα τα δοκίμασα μέχρι και με ultrex....

υ.γ τρώω το άγχος και μετά βλέπω αυτόν και λέω......

Όνομα:	dsc01430b.jpg 
Προβολές:	625 
Μέγεθος:	32,7 KB 
ID:	137738

η γκρι γραμμη που λες ειναι το - . Το ποδαρακι που ειναι με την γρι γραμμη πρεπει να ειναι πιο κοντο απ το άλλο. Το μακρυ ειναι το + και το κοντο με την γραμμη το -. Παρε αυριο για ότι χρειαστεις. τα λέμεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrtasos
    TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....

PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME

Τα σέβη μου.... ζωγράφισες!!! Μπραβο, αξιζε ο κοπος σου!!!!

Mr vstromopoulos
    Καλημερα, μολις επεστρεψα απο τις διακοπες
    αλλα ευτυχως ειδα οτι το project τελειωσε οποτε θα εχω κατι ενδιαφερων να ασχοληθω, σημερα αυριο θα βαλω τα λεφτα, φιλε tazako οποτε μπορεσεις στειλε μου ενα pm με τα στοιχεια
    καταθεσης στην τραπεζα
    V-Strom 650cc

Επιτέλους και το δικό μου δουλεύει άψογα, μοναδική μου παρενέργεια μπορεί να τρεμοπαίζει στα πρώτα 20-30 δευτερόλεπτα η πρώτη ταχύτητα αλλά αφού περπατήσει η μηχανή λίγο δουλεύουν και οι 7 ενδείξεις τέλεια.

Συμβουλή, είχα αλλάξει το καλώδιο που έφευγε από τον κλέφτη και δεν είχα σφίξει καλά τον κλέφτη με αποτέλεσμα να μην πέρνει καλά σήμα και εγώ να ψάχνω τι φταίει στο κύκλωμα, ΣΦΙΞΤΕ καλά τον κλέφτη...και αν μπορείτε όταν τον αγοράσετε να πάρετε για λεπτά καλώδια γιατί μέρος του προβλήματος σφίξίματος ήταν ότι το καλώδιο ήταν το 1/4 από την διατομή του κλέφτη.

τελικά Γιάννη έβαλες κι τα πυκνωτάκια ή δεν χρειάστηκαν αφού έφτιαξες τον κλέφτη? Εγώ κλέφτη δεν χρησιμοποίησα απλώς έκοψα το καλώδιο και έβαλα και τα 3 άκρα σε ένα ειδικό μεταλλικό σωληνάκι και τα πρέσσαρα όλα μαζί με μια ειδική πρέσσα.

Παιδια καλησπερα! εγω ακομα δεν το εχω τοποθετησει γιατι ειμαι απο χτες το μεσημερι εγω και ο V-stromeos μου Καλαματα για μπανακια.

Αν καποιος απο εσας ειναι καλαματα για διακοπες, ας μου στειλει πμ, κερναω μπυρα στην παραλια...!

καλη συνεχεια σε ολους παιδια, και οποιος τοποθετησει, ας ανεβασει και καμια φωτο να χαζεψουμε.....

κλεφτες

& g@m0 τους κλεφτες μου...
    όλο το σαββατο έψαχνα να βρω & δεν κατάφερα τιποτα...
    Μερικοί ούτε που ήξεραν ότι υπάρχει κατι τέτοιο... Έμαθα ότι λέγοντε & διακλαδοτήρες λεπτών καλωδίων αλλά ούτε έτσι κατάφερα να βρω κάτι. Θα το ξαναψάξω & άυριο & ελπίζω να τους βρω γιατι δεν θέλω να κόβω καλώδια. Μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ κλέφτες ή κάτι άλλο ώστε να αποφύγω κοψήματα στα ηλεκτρικά της κούκλας μου;;;
    V-baby

σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό - ηλεκτρονικό υλικό, όπου θα αγόραζες ένα κολητηρι...το κλέφης είναι εμπειρικό όνομα, θα έχει πιο επιστημονική ονομασία όπως διακλαδωτής που λές.

αν θες πάρτο από εδώ http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=1458320 αποτέλεσμα γκουγκλαρίσματος

Γιώργο τα έβαλα τα δύο πυκνωτάκια αλλά δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητα.

Πηγαινε σε ηλεκτρολογιο αυτοκινητων εκει και μαλλον θα εχουν η σε μαγαζι που τοποθετει
    μουσικο εξοπλισμο σε αυτοκινητα
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Σελίδα 13 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic