Βεβαίως και έχουν.Γεννιούνται,μεγαλώνουν,ωριμάζουν και πεθαίνουν.Εκτός αν προλάβουμε και τα κόψουμε την κατάλληλη στιγμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Ή μήπως και τα χόρτα έχουν ψυχή;![]()
![]()
Βεβαίως και έχουν.Γεννιούνται,μεγαλώνουν,ωριμάζουν και πεθαίνουν.Εκτός αν προλάβουμε και τα κόψουμε την κατάλληλη στιγμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Ή μήπως και τα χόρτα έχουν ψυχή;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Για τον ίδιο λόγο απαγορεύεται το ψάρεμα το Μάιο.:rotflmao:
![]()
Το ανεκδοτο του καλοκαιριού....![]()
Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο πριορισμός του κυνηγιού τον Μάϊο λόγω αναπαραγωγής των ψαριών, ισχύει μόνο για τους ερασιτέχνες και ουχί για τους επαγγελματίες...
(Πιάνουν μόνο τα αρσενικά αυτοί)![]()
Πόσο πάει μια αλλαγή συνείδησης ρε παιδιά;Η δική μου κοντεύει να τερματίσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Μόνο μηχανάκια πρέπει να αλλάζουμε?
Συνειδήσεις όχι?
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Μεγάλε ερασιτέχνης είμαι και κάνω αυτό που μπορώ:δεν ψαρεύω το Μάιο και δεν ψαρεύω βράδυ με φακό.Περιορίζω στο μερίδιο που μου αντιστοιχεί τη ζημιά.Δεν μπορώ εγώ και ο κάθε ερασιτέχνης ψαράς να χρεωθώ τη ζημιά που κάνουν τ'αλιευτικά για να τρώει η υπόλοιπη αγορά ψαράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao:
![]()
Το ανεκδοτο του καλοκαιριού....![]()
Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο πριορισμός του κυνηγιού τον Μάϊο λόγω αναπαραγωγής των ψαριών, ισχύει μόνο για τους ερασιτέχνες και ουχί για τους επαγγελματίες...
(Πιάνουν μόνο τα αρσενικά αυτοί)![]()
Μόνος του κανείς δε ρεφάρει για τις αμαρτίες των άλλων.
Στην τελική στο thread όπου αναφέρθηκαν κυνηγοί είναι χομπίστες κυνηγοί.
Συμφωνώ και γι'αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω τί μανία πιάνει ορισμένους ειδικά με το κυνήγι.Μήπως επειδή φαίνεται πιο βάρβαρο λόγω του αίματος;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Βεβαίως και έχουν.Γεννιούνται,μεγαλώνουν,ωριμάζουν και πεθαίνουν.Εκτός αν προλάβουμε και τα κόψουμε την κατάλληλη στιγμή.![]()
Μεγάλε ερασιτέχνης είμαι και κάνω αυτό που μπορώ:δεν ψαρεύω το Μάιο και δεν ψαρεύω βράδυ με φακό.Περιορίζω στο μερίδιο που μου αντιστοιχεί τη ζημιά.Δεν μπορώ εγώ και ο κάθε ερασιτέχνης ψαράς να χρεωθώ τη ζημιά που κάνουν τ'αλιευτικά για να τρώει η υπόλοιπη αγορά ψαράκι.
Μόνος του κανείς δε ρεφάρει για τις αμαρτίες των άλλων.
Στην τελική στο thread όπου αναφέρθηκαν κυνηγοί είναι χομπίστες κυνηγοί.
Αν έκανες ότι μπορούσες, δεν θα ψάρευες!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Συμφωνώ και γι'αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω τί μανία πιάνει ορισμένους ειδικά με το κυνήγι.Μήπως επειδή φαίνεται πιο βάρβαρο λόγω του αίματος;
Μήπως γιατί αυτοί που μαζεύουν χόρτα δεν είναι αρκετοί για να εξαφανίσουν το είδος????
![]()
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι τσιπούρες,κεφαλόπουλα άντε και καμμιά γλώσσα ΔΕΝ κινδυνεύουν με εξαφάνιση.Είναι τα ίδια που αγοράζεις στο ιχθυοπωλείο,κατάλαβέ το!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αν έκανες ότι μπορούσες, δεν θα ψάρευες!!!!
![]()
Μάλλον επειδή βολεύει να τρως το κρεατάκι ρίχνοντας το κρίμα της σφαγής στον χασάπη που δε βλέπεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μήπως γιατί αυτοί που μαζεύουν χόρτα δεν είναι αρκετοί για να εξαφανίσουν το είδος????
![]()
Μάλλον επειδή βολεύει να τρως το κρεατάκι ρίχνοντας το κρίμα της σφαγής στον χασάπη που δε βλέπεις...
Συγνώμη κιόλας αλλά πρέπει να τρώμε κρέας!!! Και όταν λέω πρέπει, εννοώ πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πλέον που μόνο από το κόκκινο κρέας παίρνουν κάποια συστατικά στην ποσότητα που χρειάζονται!!! Και πίστεψέ με στον σφαγέα που δουλεύει σε μια κάθετη μονάδα με εκτροφείο (όσο κι αν με θλίβει το γεγονός πως γεννιούνται ζώα με σκοπό την θανάτωση) δεν του ρίχνω κανένα κρίμα! Αυτή είναι η δουλειά του! Δυστυχώς πρέπει να τραφούμε και ο μόνος τρόπος να τραφούν τόσα δις ανθρώπων είναι αυτός!!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ???
Άμεσσα καμμία.Κοίτα προηγούμενη σελίδα(μη μπλεχτείς όμως!Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Τι σχέση έχουν τα χόρτα με το κυνήγι?![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Τι σχέση έχουν τα χόρτα με το κυνήγι?![]()
Ό,τι σχέση έχει το κυνήγι με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!!!!![]()
Αν κινδυνεύουν φυσικά!Τα είδη ψαριών που ανέφερα παραπάνω ειλικρινά σου μιλάω ΔΕΝ κινδυνεύουν από ερασιτεχνικό ψάρεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ???
Δεν είπα ότι ψαρεύω ροφουδάκια μικρά,ούτε ότι χαλάω φωλιές με χαλκό.Αν μερικοί το κάνουν σκατά στα μούτρα τους.-
Και λόγω τού αίματος αλλά κυρίως είναι ελκυστικό γιατί το θήραμα κινείται κι αυτό έχει ενδιαφέρον για τον κυνηγό.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Συμφωνώ και γι'αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω τί μανία πιάνει ορισμένους ειδικά με το κυνήγι.Μήπως επειδή φαίνεται πιο βάρβαρο λόγω του αίματος;
moto perpetuo
hasta luego.