Μπράβο κι από μένα!
Ένα από τα ταξιδιωτικά που τα διαβάζεις και χαίρεσαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι...
Πάντα τέτοια (ΤΜ)!
![]()
![]()
Μπράβο κι από μένα!
Ένα από τα ταξιδιωτικά που τα διαβάζεις και χαίρεσαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι...
Πάντα τέτοια (ΤΜ)!
![]()
![]()
εκτός από την άψογη αφήγηση που σε συνδιασμό με τις φωτογραφίες πιστεύω πως δίνουν ώθηση στην φαντασία μας να καταλάβουμε στο πολύ περίπου τι έζησες (καθότι είναι αδύνατον να αισθανθούμε πραγματικά όπως εσύ), σου βγάζω το καπέλο για την τόση θετική ενέργεια που είχες στις οποιεσδήποτε δυσκολίες που συνάντησες. Το μπράβο και το οποιοδήποτε σχόλιο και να πούμε πιστεύω οτι είναι πολύ λίγο σε σχέση με αυτό που αξίζει το εγχείρημά σου. Να σαι πάντα υγιής και με αυτή τη διάθεση.![]()
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Δεν ξέρω τι να γράψω.Δεν εχω λόγια να περιγράψω αυτά που ενοιωσα οταν διάβασα το ταξίδι σου αυτό.
Απλα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!!!!!
Nikos K8 black Mat
σήμερα το πρωί έτυχε να το διαβάσω......έχω μείνει άφωνος....
απιστευτο ταξιδιωτικό ..... σου εύχομαι να γυρίσεις όλο τον κόσμο με την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα....
και πάλι μπράβο...
Τι να πω..;
Να πω ευχαριστώ.
Από τα καλύτερα βεβαίως και αυτό λόγο του ατόμου σου και του ακομπλεξάριστου χαρακτήρα σου. Η αμεσότητα της περιγραφής των γεγονότων είναι ίσως αυτό που μας κάνει να κολλάμε με ένα ταξιδιωτικό.
Να πω επίσης ότι τέτοια ταξιδιωτικά δίνουν κίνητρα να (ξανά) ασχολείσαι με το moto.gr.
->Τώρα<- τι κάνουμε είναι το ερώτημα... Ψάξε για τα επόμενα και μην αναπολείς τα παρελθόν. Θα σου καταστρέψει την ψυχολογία μετανάστη μου. Μιλάω εκ πείρας...
Κάποια στιγμή κάπου θα τα πούμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Έστω μετά από καιρό πρέπει να σου πω και εγώ , ότι αφενός ήσουν η αιτία που μπήκα στο moto.gr αφετέρου δεν ξέρω αν είναι ο τρόπος που γράφεις και τα περιγράφει τόσο ωραία η όντως το ταξίδι σου ήταν φανταστικό , περιττό να σου πω ότι ο τρόπος και το μέρος που πήγες είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ μοτοσικλετιστικό ταξίδι .
Απέδειξες ότι μοτοσικλέτα σημαίνει να γίνεσαι κάθε μέρα σοφότερος .
Καλούς δρόμους να έχεις και…….. κάπου θα συναντηθούμε !!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ
Μπραβο Αλεξανδρε!
Μας ταξιδεψες!
Καλους δρομους...
Manolis
www.MotoRidersClub.GR
Παρα πολυ ομορφη περιγραφη!!!Τυχαια επεσα πανω στο ποστ αυτο πριν γινω μελος και πραγματικα με ταξιδεψες σε μερη που δεν μπορω να ονειρευτω..Ο συνδυασμος φωτογραφιων και κειμενου σε κραταγε καθηλωμενο.Τι θα γινει μετα?Που θα παει?Τι θα κανει?Περιττο να σου πω κολλησε και η μικρη μου αδερφη στον υπολογιστη και τα διαβαζε για μια στιγμη![]()
Η εμπειρια πρεπει να ηταν μοναδικη.Μου αρεσε παντως πως το αποφασισες απο τη μια στιγμη στην αλλη και εφυγες για το ταξιδι.Σε λιγες μονο ωρες αντι να ησουν Αμερικη εκανες ενα τελειως διαφορετικο ταξιδι γιατι αμστελ να 'ουμε
Mακαρι να ζησω και εγω κατι παρομοιο στο μελλον....
Εισαι η αιτια που αποφασισα να ασχοληθω με το φορουμ εκτενεστερα και εγινα μελος..![]()
Aψογος,φιλαράκι μας ταξίδεψες.![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΙΟ ΖΗΛΕΥΤΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ!ΖΗΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χίλια μπράβο και ευχαριστούμε. Από τα καλύτερα κείμενα και εμπειρίες που έχω διαβάσει... ζηλεύω όσο δεν πάει!
![]()
Φίλε μπράβο! Όλα τέλεια....μια ερώτηση μόνο!!
ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΩς ΑΝΤΕΞΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣ???? Φαντάζομαι για μερικά χιλιόμετρα το πήγες όρθιος με afterburning που μπορεί ανάλογα την κονσέρβα να δώσει και κάνα 2 αλογάκια????