Τιμή?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
και έχω να παραλάβω το καινούργιο αμορτισέρ μου για το ΚΤΜ.... ξέρεις από που...![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Τιμη : χ ευρωΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τιμή?
Οδηγικη Αξια : Ανεκτιμητη![]()
επειδη ειδα οτι τιθεται αξιοπιστια για τα ΚΤΜ κλπ..
Πριν αγορασω το duke ψαχτηκα αρκετα.. Σε συζητησεις με αντιπροσωπους και γνωστες ΚΤΜ μου ειπαν πως ο Ελληνας μετα την κυριαρχια των ΧΤ (πριν μια δεκαετια) δεν ηταν σε θεση να "αποδεχτει" και να ακολουθησει την σωστη συντηρηση των ΚΤΜ, .. Δηλαδη στο ΧΤ και να αργουσες να αλλαξεις λαδια και να πεφτε η σταθμη των λαδιων και να φηνες αρυθμιστες τις βαλβιδες δεν θα παθαιναν τιποτα (σοβαρο τουλαχιστον). Η ΚΤΜ αντιμετωπισε προβληματα, αλλα πιστευω πως οποιος ηταν σχολαστικος με την συντηρηση δεν θα αντιμετωπισε μεγαλα προβληματα (υπαρχουν και εξαιρεσεις).
Δεν θα πω οτι η οδηγικη απολαυση που προσφερουν αντισταθμιζει τα προβληματα που εβγαζαν, αλλα νομιζω οτι στις κατηγοριες τουw ειναι πολυ καλυτερα απο καποια γιαπωνεζικα.
Το xt ειχε 7000 και γω το δουκα τον αγορασα 8000 (και 400 ειχαν οι ακραπες αμα τις αγορασεις με το ΚΤΜ). Συμφωνω οτι η τιμη επεσε επειδη θα βγαινε το duke 3, αλλα οσο να ναι 5 πραγματα παραπανω απο το xtx προσφερει.
Οσο για το tenere πιστευω πως μπορει να κανει οτι ενα xtx-xtr, απλα ειναι πιο ανετο και με προστασια απο αερα. Δηλαδη πιο ταξιδιαρικο και δεν εχει φτιαχτει τοσο για off. Για χωματοδιαδρομες δεν με εμπνεει.
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ισως η πρωτη λογικη απαντηση που πηρα εδω μεσα, αν και δεν συμφωνω με ολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
επειδη ειδα οτι τιθεται αξιοπιστια για τα ΚΤΜ κλπ..
Πριν αγορασω το duke ψαχτηκα αρκετα.. Σε συζητησεις με αντιπροσωπους και γνωστες ΚΤΜ μου ειπαν πως ο Ελληνας μετα την κυριαρχια των ΧΤ (πριν μια δεκαετια) δεν ηταν σε θεση να "αποδεχτει" και να ακολουθησει την σωστη συντηρηση των ΚΤΜ, .. Δηλαδη στο ΧΤ και να αργουσες να αλλαξεις λαδια και να πεφτε η σταθμη των λαδιων και να φηνες αρυθμιστες τις βαλβιδες δεν θα παθαιναν τιποτα (σοβαρο τουλαχιστον). Η ΚΤΜ αντιμετωπισε προβληματα, αλλα πιστευω πως οποιος ηταν σχολαστικος με την συντηρηση δεν θα αντιμετωπισε μεγαλα προβληματα (υπαρχουν και εξαιρεσεις).
Δεν θα πω οτι η οδηγικη απολαυση που προσφερουν αντισταθμιζει τα προβληματα που εβγαζαν, αλλα νομιζω οτι στις κατηγοριες τουw ειναι πολυ καλυτερα απο καποια γιαπωνεζικα.
Το xt ειχε 7000 και γω το δουκα τον αγορασα 8000 (και 400 ειχαν οι ακραπες αμα τις αγορασεις με το ΚΤΜ). Συμφωνω οτι η τιμη επεσε επειδη θα βγαινε το duke 3, αλλα οσο να ναι 5 πραγματα παραπανω απο το xtx προσφερει.
Οσο για το tenere πιστευω πως μπορει να κανει οτι ενα xtx-xtr, απλα ειναι πιο ανετο και με προστασια απο αερα. Δηλαδη πιο ταξιδιαρικο και δεν εχει φτιαχτει τοσο για off. Για χωματοδιαδρομες δεν με εμπνεει.
Ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του οπως πολυ σωστα αφησες να εννοηθει.
Οποιος ειναι καμενος οπως εγω απο συνεργεια και τρεξιματα (και δεν ειναι πολυ κ@υλωμενος με τα γκαζια)δεν θα κοιταξει ποτε μια μηχανη που εχει την φημη των ΚΤΜ.
Και μαλιστα προσφατα φιλος με LC αντιμετωπιζει ηλεκτρικο προβλημα εδω και 2 μηνες και ακομα ψαχνεται..
Και μην κοιτας μονο το κοστος αγορας αλλα και συντηρηση.
Συμφωνω οτι σαν οδηγικη απολαυση τα ΚΤΜ δεν συγκρινοντε αλλα εγω εχω αλλες προτεραιοτητες.Ειμαι και καποιας ηλικιας..![]()
Και οταν λες off φανταζομαι δεν εννοεις αγωνες οφ, η μηχανη αυτη απ οτι καταλαβαινω εγω φτιαχτηκε για να περναει απο παντου,να εχει αυτονομια και να μην χαλαει ευκολα.
Ε, σε αυτα νομιζω τα καταφερνει μια χαρα..:smilea: :smilea:
Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσει εμφανησιακα ας μην το παρουν, δεν τους υποχρεωνει κανεις...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ωραια...
γινανε ολοι φιλοι και γαμηθηκε το θρεντ..![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Κατσε μη βιαζεσαι, απο Δευτερα θα αρχισουμε παλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ωραια...
γινανε ολοι φιλοι και γαμηθηκε το θρεντ..![]()
Ειναι Σ/Κ και καποιοι δεν βλεπουν η λειπουν.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
σαφως και δεν εννοω αγωνες οφ αλλα και το tdm περναει απο παντου.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και οταν λες off φανταζομαι δεν εννοεις αγωνες οφ, η μηχανη αυτη απ οτι καταλαβαινω εγω φτιαχτηκε για να περναει απο παντου,να εχει αυτονομια και να μην χαλαει ευκολα.
Εσυ σε εναν που ηθελε on-off θα του προτεινες vtsrom-varadero ή το adventure της ΚΤΜ ας πουμε που εχει καλυτερη συμπεριφορα σε αυτη την κατηγορια?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ε, καλα τωρα τι ρωτας κι εσυ??Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σαφως και δεν εννοω αγωνες οφ αλλα και το tdm περναει απο παντου.
Εσυ σε εναν που ηθελε on-off θα του προτεινες vtsrom-varadero ή το adventure της ΚΤΜ ας πουμε που εχει καλυτερη συμπεριφορα σε αυτη την κατηγορια?
Αν εξαιρεσεις το στρωμα που ειναι μια κατηγορια κατω (το 650) το ΚΤΜ σε αυτα ειναι μονοδρομος.
Γιαυτο περιμενουμε με αγωνια να δουμε πως θα ειναι το σουπερ τενερε.
Α, μην ξεχαναμε και το απριλια το καπονορντ, φοβερο αλλα εχει βγαλει και αυτο προβληματα πολλα.
την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ε, καλα τωρα τι ρωτας κι εσυ??
Αν εξαιρεσεις το στρωμα που ειναι μια κατηγορια κατω (το 650) το ΚΤΜ σε αυτα ειναι μονοδρομος.
Γιαυτο περιμενουμε με αγωνια να δουμε πως θα ειναι το σουπερ τενερε.
Α, μην ξεχαναμε και το απριλια το καπονορντ, φοβερο αλλα εχει βγαλει και αυτο προβληματα πολλα.
Καλα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.Υπαρχει και κοσμος που πιστευει οτι οι χαρλευ ειναι οι καλυτερες μηχανες, δεν τους ακολουθω ομως.Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off..
Και τελος παντων πολυ εχει ηρεμησει η συζητηση, που εισαι ρε Δουκα να αρχισουμε τα καντηλια πρωινιατικα γ@μω την δευτερα μου μεσα??![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off..
Καμια σχεση
Τι να κανουν οι κατιμαδες μπροστα στο τενερε λεμε..
Σας παιζει σε ολα τα επιπεδα και σε οτι δρομους θελετε.
Ακου αξιοπιστα τα κτμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΠΛΑΝΙ
ΝΑΙ ΜΗ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Καμια σχεση
Τι να κανουν οι κατιμαδες μπροστα στο τενερε λεμε..
Σας παιζει σε ολα τα επιπεδα και σε οτι δρομους θελετε.
Ακου αξιοπιστα τα κτμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
..
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΤΕΝΕΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΚΤΜ..ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.![]()
Ακριβώς...σβήνεις , ξεκαβαλάς και βοηθάς τον ατυχή συνάδελφο με την ατυχή επιλογή , να διωρθώσει την βλάβη.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΤΕΝΕΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΚΤΜ..ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.![]()
Ή τον μεταφέρεις στο πλησιέστερο συνεργείο....της Suzuki.... που είναι πάντα ανοιχτά και με κόσμο...σα τα φαρμακεία ένα πράμα![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων