Αγόρη ή κορίτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τελικα αυτα τα βεστρομ τι τελικη εχουν?
ουπς λαθος θρεντακι
:rotflmao:![]()
![]()
Αγόρη ή κορίτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τελικα αυτα τα βεστρομ τι τελικη εχουν?
ουπς λαθος θρεντακι
![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
αγοροκοριτσοΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αγόρη ή κορίτσι;![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μα δεν είμαστε στο μηχανή vs παπί ..... είμαστε στο: Silver Rider vs Billsouzas vs TDM αν δεν κάνω λάθος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Η γνόμη μου είναι αυτή φιλαράκη αν δεν τη γουστάρης μη τη γουστάρεις, είμαι νέος και βράζη το αίμα μέσα μου, τι άλλο να ζητάω απο μια μηχανή, τη δύναμη! Όπιος διαφωνη να το πει εδώ με όμορφο τροπο χωρίς να μαλονουμε και για να μην ξεφεβγουμε κιαποτο θέμα μηχανη Vs παπι γιατι ξεφύγατε εντελός απτο θέμα
Και αφου βράζοι τωσω πωλλί το έμα σου τη να κάνουμαι θα σε ιποστούμαι!
Ένας αναβάτης πάνω σε σαλιγκάρι με λουμπάγκο!![]()
![]()
Το ότι βράζει το αίμα σου και είσαι νέος δεν σου επιτρέπει να λες ότι σου κατέβει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Η γνόμη μου είναι αυτή φιλαράκη αν δεν τη γουστάρης μη τη γουστάρεις, είμαι νέος και βράζη το αίμα μέσα μου, τι άλλο να ζητάω απο μια μηχανή, τη δύναμη! Όπιος διαφωνη να το πει εδώ με όμορφο τροπο χωρίς να μαλονουμε και για να μην ξεφεβγουμε κιαποτο θέμα μηχανη Vs παπι γιατι ξεφύγατε εντελός απτο θέμα
Εσύ δεν έφευγες από το θέμα όταν μας έλεγες για το πόσο σωματαράς είσαι και το πόσες γυναίκες σκοτώνονται για πάρτη σου ;;;
![]()
![]()
![]()
Σου ξαναλέω ΣΕΜΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...............
Έβη σε λένε;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αγοροκοριτσο![]()
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Έβη σε λένε;
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Νταξ' κατάλαβα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και απανταχού της Ελληνικής επικρατείας θα έλεγα!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειναι για τους Κ.Ο.Τ.Α.Δ.Ε.Σ δλδ κουλοι ολης της αθηνας (που) δεν εχετε σουπερσπορτ
![]()
![]()
Πως τοτε?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οχι
Και από τα ζόρικα που τις ρίχνουν τις φαπες τους ................... μόνο ...................Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αγοροκοριτσο![]()
![]()
![]()
![]()
καπωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Πως τοτε?
Πόσον χρονόν είσαι; που μένης;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καπως![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Πόσον χρονόν είσαι; που μένης;![]()
:rotflmao:
σταμαααααααααατααααααααααααααααααα![]()
Άστο silver_bullet είναι αουτ οφ ριτς για τα κυβικά σου :rotflmao:
θα μου πης;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:rotflmao::rotflmao:
σταμαααααααααατααααααααααααααααααα![]()