Πόνυ ή κανονικά άλογα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
129 leei!!! alla to R6 exei Ram air p leitourgoun ti stigmh p kineitai to mixanaki!!! K dinoun 5-6 alogakia!!!![]()
![]()
![]()
Πόνυ ή κανονικά άλογα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
129 leei!!! alla to R6 exei Ram air p leitourgoun ti stigmh p kineitai to mixanaki!!! K dinoun 5-6 alogakia!!!![]()
![]()
![]()
Δείχνεις να μην έχεις καθόλου εμπειρία απο δρόμο εσύ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
na kanw egw ennoeis??? ilikes i swmatikes??? eee apla tha prosexw ipervolika me auto to mixanaki gia na min ftasw ekei pou les...
Πως θα προσέχεις δηλαδή; Κοιτώντας μη σε περάσει κανένα gsxr600??
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
den kanw re file... esi kaneis alla egw oxi.. na i diafora mas.. den exoume oloi ta idia miala... k nai tha 3enerwsw alla den tha ton kinigisw file!!!!! auto me kanei kata eme na parw pti mixani thelw kai 10000000000000 kivika k aloga mazi!!!!!!! twra an esi den mporeis na kaneis kati tettoio ... perimeneis na vgaleis diplwmataki sta 21 s!!!!!!!
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
me mixanakia eimai girw sta 2 mish xronia... twra to deixneis exei diafora me to ti kaneis!!!!
Ύποπτο αυτό όμως !Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
alla afenos milao gia 2006 montelo sigrisi me 2008...
kai prepei na simpliroso oti to men Suzuki metri8ike se dinamometro Fuchs eno ta yamaha se dynojet (alla oxi kai ta tria sto idio dinamometro)
euxaristo...![]()
Mου φαίνεται εσύ μας δουλεύεις ή θέλεις δούλεμα τρελό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
den kanw re file... esi kaneis alla egw oxi.. na i diafora mas.. den exoume oloi ta idia miala... k nai tha 3enerwsw alla den tha ton kinigisw file!!!!! auto me kanei kata eme na parw pti mixani thelw kai 10000000000000 kivika k aloga mazi!!!!!!! twra an esi den mporeis na kaneis kati tettoio ... perimeneis na vgaleis diplwmataki sta 21 s!!!!!!!
Τελευταία προειδοποίηση! Είσαι ρε υπεύθυνος που οδηγείς
χωρίς δίπλωμα και μου θέλεις και τη R6???
Αφού έχεις αποφασίσει ντε και καλά να το πάρεις το ρημάδι το R6 με ή χωρίς δίπλωμα,με ή χωρίς εμπειρία ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
Πρόσεξε όμως κακομοίρη μου μη χτυπήσεις κανένα...τότε όσο και να τρέξεις με το R6 δε σε σώζει τίποτα...
Οχι δεν είναι καθόλου δύσκολο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
na kanw egw ennoeis??? ilikes i swmatikes??? eee apla tha prosexw ipervolika me auto to mixanaki gia na min ftasw ekei pou les... twra to na min ftaiw katholou... k na ginei kati tetoio den einai ligo diskolo???
Κ θα σου δώσω ένα παράδειγμα...
Πριν κάποιους μήνες οδηγούσα τη μηχανή μου σε οδό ταχείας κυκλοφορίας.
Πήγαινα με 80 χλμ/ώρα...Με το σούπερσπορ μηχανάκι μου το 675 που έχει τα καλύτερα φρένα της κατηγορίας του.
Για πες μου.Τι κακό μπορεί να συμβεί όταν πας με 80 χλμ/ώρα σε οδό ταχείας κυκλοφορίας με μηχανή με φρενούκλες?
file toli eisai ektos thematos... den exw rwtisei na to parw i oxi... auto to exw pei....... k pali auto p les einai teleios atopo gt den trexw katholou!!!! genikos itan poli akiro to minima s... diavase apo tin arxh...
petaxtike skilos... 3erw gw.....
Ελα μου ντε που το είδα κι εγώ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Κανένα πρόβλημα εκτός κι αν ανακαλύψει το threadάκι ο Elle και ο ... Silver Rider (γνωστός κι ως Ασημάκης ο χυναικάς)![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Στις αντιπαραθέσεις γρήγορα R6 vs All.....:o :o :o
Ρε φιλάρα εσύ δεν μας είπες οτι πήρες το Ζ του μπαμπά σου και το έτρεξες 250χλμ/ω??Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
k pali auto p les einai teleios atopo gt den trexw katholou!!!!
Λέγε!
Μας δουλεύεις??
Εσύ δεν είπες οτι θα ξενερώσεις αν πάρεις το R6 και σε περνάει το gsxr600??
Ναι, στις αντιπαραθέσεις για να πάρει ο Λευτέρης και αλλονώνΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ελα μου ντε που το είδα κι εγώ !!!![]()
![]()
![]()
Στις αντιπαραθέσεις γρήγορα R6 vs All.....:o :o :o
γνώμες γιατί πιστεύει οτι εμείς τα λέμε για κακό του!
+100000
Κάτι χειρότερο...πετάχτηκε παππούς με μερσεντές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
petaxtike skilos... 3erw gw.....
Εμένα με έστειλε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,
ρωγμώδη κατάγματα στα πλευρά,και κακώσεις σε αυχένα και πόδια.
Τη μηχανή μου την έστειλε στο χαντάκι (αφού πρώτα φίλησε μια κολόνα τησ ΔΕΗ) με ραγισμένο πλαίσιο.
Εγώ φυσικά που δεν έφταιγα και ήμουν 100% νόμιμος κυνηγάω την ασφαλιστική του παππού στα δικαστηρία να τους ξεσκίσω και να πάρω τα φράγκα για τις υλικές ζημιές και τις σωματικές βλάβες.
Εάν ήσουν εσύ στη θέση μου τι θα γινόταν?
Ρε μας περνάς για μαλάκες ; να σου θυμίσω τί έγραψες στο πρώτο μύνημά σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
file toli eisai ektos thematos... den exw rwtisei na to parw i oxi... auto to exw pei....... k pali auto p les einai teleios atopo gt den trexw katholou!!!! genikos itan poli akiro to minima s... diavase apo tin arxh...
άντε κάνε μας τη χάρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
Kalispera k apo mena re paides... se kana 3 mino tha parw to R6 08
Άμα θες να δεις επιδόσεις σε σχέση με το gsxr 600 πάρε κανα περιοδικό...