Σελίδα 13 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    el_hymador να σου πω εγω τι γινεται, το προβλημα σου και η ανησυχια σου ειναι οτι η ψαλιδα μικραινει και τωρα πια ειναι ανυπαρκτη, οποτε αισθανεσαι οτι αρχιζει να χανεται και αυτο το ποστο...

εχουμε ολοι παραδεχτει οτι ο παναθηναικος εχει ομαδαρα αλλα μην μου πεις οτι τα περισσοτερα σφυριγματα δεν ηταν υπερ της ομαδας σου, δεν λεω οτι ηταν σκοπιμα αλλα το αποτελεσμα επηρεαστηκε και στον χθεσινο αγωνα και στον πρωτο τελικο...

στον πρωτο αγωνα ηταν πολυ λιγοτερα τα λαθη αλλα ειμασταν και ατυχοι...

για να κλεισω, του χρονου οπως ξαναεγραψα που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης ξεχαστε το και το μπασκετακι...

ηδη οι αγωνες κρινονται στις λεπτομερειες...
    Το οτι η ψαλιδα κλεινει και το οτι θα μας φτασετε και το οτι θα ειστε η νεα υπερδυναμη στο μπασκετ τα ακουμε απο τοτε που ανελλαβαν οι Αγγελουπουλοι... Συνεχιστε...πλκα εχει...

Μου θυμιζετε τους ιεχωβαδες που οριζουν συνεχως νεες ηερομηνιες στις οποιες θα επελθει η καταστροφη του κοσμου και θα συντελεσθει η δευτερα παρουσια....

τωρα απο οτι βλεπω λετε για του χρονου....του χρονου ειναι σιγουρο πως θα λετε για του παραχρονου και παει λεγοντας...

Και φυσικα δεν εχω παρα να επισημανω οτι ως κλασσικοι γαυροι ξαναθυμηθηκατε το μπασκετ οταν αρχιστε κανετε καποιες επιτυχιες...τα προηγουμενα χρονια τουμπεκι...ωραιοι ειστε!

el_hymador να σου πω εγω τι γινεται, το προβλημα σου και η ανησυχια σου ειναι οτι η ψαλιδα μικραινει και τωρα πια ειναι ανυπαρκτη, οποτε αισθανεσαι οτι αρχιζει να χανεται και αυτο το ποστο...

εχουμε ολοι παραδεχτει οτι ο παναθηναικος εχει ομαδαρα αλλα μην μου πεις οτι τα περισσοτερα σφυριγματα δεν ηταν υπερ της ομαδας σου, δεν λεω οτι ηταν σκοπιμα αλλα το αποτελεσμα επηρεαστηκε και στον χθεσινο αγωνα και στον πρωτο τελικο...

στον πρωτο αγωνα ηταν πολυ λιγοτερα τα λαθη αλλα ειμασταν και ατυχοι...
    για να κλεισω, του χρονου οπως ξαναεγραψα που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης ξεχαστε το και το μπασκετακι...

ηδη οι αγωνες κρινονται στις λεπτομερειες...
    μπορει οντως το χασμα μεταξυ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ εχει μειωθει..................
    μπορει ο Γιαννακης να συμμαζεψει ακομα περισσοτερο την ομαδα σας για του χρονου............
    αλλα μην νομιζετε ομως οτι θα αλλαξει κατι...........

ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟ ΕΠΑΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΨΗΛΟΥΣ............ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ

μπηκε ο ανετοιμος Τομασεβιτς για λιγα λεπτα ..........και εγειρε αμεσως η πλαστιγκα!
    φαντασου του χρονου που θα παιζει και το θηριο απ την Παρτιζαν.............

οσο υπαρχει Διαμαντιδης, Σπανουλης, Μπατιστ, Τσατσαρης και φυσικα Ομπραντοβιτς.........για κανα κυπελλο απο σποντα μπορειτε να ελπιζετε μονο............
    ολοι αυτοι μαζι και με την προσθηκη των οποιονδηποτε αλλων κανουν φοβετο ΤΕΑΜ!!!
    επισης του χρονου η ομαδα θα εχει μεγαλυτερα κινητρα μιας και φετος δεν ειχε(περσυ τα πηρε ολα και οι παικτες φετος χαλαρωσαν).......γι αυτο και η ομαδα εχει νεκρα διαστηματα!

οποτε...........ουτε του χρονου εχετε επλιδες!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τα διαιτητικά πρωταθλήματα του παο στον μπάσκετ καλά κρατούν

μετα το περσυνό κλέψιμο στον 3ο αγώνα που καποιοι καταπιαν το στραγάλι της σφυρίχτρας φέτος βλέπουμε στο ίδιο έργο θεατες

έκατσα χτες να δω λίγο, να δω αν ο βάζελος ήταν καλύτερη ομάδα
    χωρίς σπρώξιμο ούτε πέρσυ ούτε φέτος πρωτάθλημα γιοκ

χαρείτε λοιπόν τα πέτσινα σας πρωταθληματα και αφήστε το η ελλάδα είναι υπερδύναμη...ναι είναι αλλά αυτό δεν αλλάζει την πράσινη παράγκα εντος ελλάδος
    καλα, το οτι θα εκανε λογο γαυρος για πετσινα πρωταθληματα στο μπασκετ δεν το περιμενα!!!

Ρε που εισασταν ολα αυτα τα χρονια ρεεεεε...

Τωρα ξαφνικα μου γινατε και ανταγωνιστικη ομαδα τρομαρα σας....εχετε φαει τοση φαπα που εχετε ζαλιστει και δεν ξερετε την λετε μου φαινεται

να ρωτησω και κατι αλλο;

Ο Κοκκαλης εγκρινει το γεγονος οτι ξανασχολειστε με το μπασκετ η θα σας βαλει χερι;

προσεχτε....μην τον εκενυρισετε τον ανθρωπο...κριμα ειναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το οτι η ψαλιδα κλεινει και το οτι θα μας φτασετε και το οτι θα ειστε η νεα υπερδυναμη στο μπασκετ τα ακουμε απο τοτε που ανελλαβαν οι Αγγελουπουλοι... Συνεχιστε...πλκα εχει...

Μου θυμιζετε τους ιεχωβαδες που οριζουν συνεχως νεες ηερομηνιες στις οποιες θα επελθει η καταστροφη του κοσμου και θα συντελεσθει η δευτερα παρουσια....

τωρα απο οτι βλεπω λετε για του χρονου....του χρονου ειναι σιγουρο πως θα λετε για του παραχρονου και παει λεγοντας...

Και φυσικα δεν εχω παρα να επισημανω οτι ως κλασσικοι γαυροι ξαναθυμηθηκατε το μπασκετ οταν αρχιστε κανετε καποιες επιτυχιες...τα προηγουμενα χρονια τουμπεκι...ωραιοι ειστε!
    ποιοι αγγελοπουλοι, ιεχωβαδες και τριχες ρε μαστορα, εγω με τον γιαννακη ειπα οτι θα φτιαξουμε ομαδα και ο γιαννακης ανελαβε φετος αλλα οι παικτες υπηρχαν...

του χρονου που θα εχει επιλεξει εκεινος τους παικτες δεν θα ειναι καλυτερη η ομαδα?

δεν θελει και πολυ μυαλο για να το καταλαβει καποιος, αν φετος με οχι δικες του επιλογες ειναι κοντα στο πρωταθλημα και ισαξιος με σας...

το γεγονος οτι παραδεχοντε οι περισσοτεροι οτι ειστε ανωτεροι δεν βλεπω να το σχολιαζεις ομως, σε τρωει ο κ@λος σου για αντιπαραθεση μου φαινεται...

οσο για το οτι θυμηθηκαμε το μπασκετ τωρα ε λογικο δεν ειναι? εσεις δηλαδη τι κανετε?

με το βολευ πχ, φετος μεχρι και το γυναικειο βολευ θυμηθηκατε, κατι εξοφυλλα ΝΑ με το συμπαθειο...

οταν παρετε και πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο να δεις πως θα κανετε που τωρα το παιζεται αδιαφοροι...

και για να σε προλαβω δεν το λεω για σενα προσωπικα...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    EΔΩ..........ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΣΑ.........ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ.....ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ...

Άκριβώς όπως δέ βρίζατε...ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ......
    μερικούς άπό αύτούς πού..........

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ EURO-2004.......

ΛΑΚΗΣ............
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ............
    ΤΣΙΑΡΤΑΣ.................
    ΚΑΨΗΣ...................
    ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ............
    ΔΕΛΛΑΣ.................
    καί ό άρχηγός φυσικά
    ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.........κάποιον ξέχασα άλλά δέν θυμάμαι......

άμα βάλω καί καμμιά 6-7 τού ΠΑΟ....???

Ξεχυλίζετε άπό κουλτούρα...........ρέ έπιστήμονες........

Ενω εσεις καλε μου.........

Ποτε σας δεν βριζατε ......τους υπολοιπους....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονο λιγα μαρμαρακια απο τα επισημα τους ριχνατε...........

Και αυτον τον γυμναστη.... Στην φυσουνα με τους μπραβους να ριχνει φιλικα μπουνιδια....

Γεια σου τερενς.....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    δεν ειπα οτι δεν πρεπει να βριζουν τους παικτες της εθνικης ενω τους αλλους ας τους βριζουμε, ειπα οτι ΙΔΙΩΣ τους παικτες τις εθνικης πρεπει να τους σεβομαστε περισσοτερο γιατι φορανε και την φανελα της εθνικης...

@ Stoubi

Τα ......... μαθήματα ηθικής τα έκανε ο παραπάνω ............ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ !!!

Ξεκίνα να διαβάζεις από εκεί που μπήκες τελευταία ......... όχι 1-2 πόστ !!!
    Έτσι ώστε να μην είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός κλίματος ...........

@ Γαύρους .............
    τώρα που κλείνει η ψαλίδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ................................................

Προσέξτε μην κοπήτε ................
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @ Stoubi

Τα ......... μαθήματα ηθικής τα έκανε ο παραπάνω ............ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ !!!

Ξεκίνα να διαβάζεις από εκεί που μπήκες τελευταία ......... όχι 1-2 πόστ !!!
    Έτσι ώστε να μην είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός κλίματος ...........
    Το διαβασα και δεν συμφωνω καθολου........

Ας αφησουμε το ποστ μπασκετικο ως εχει ( εκτος αν εχεις να πεις κατι επι του θεματος που δεν εχει να κανει μονο με τους παιχτες της δικιας σου ομαδας η του τερρενς..... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το διαβασα και δεν συμφωνω καθολου........

Ας αφησουμε το ποστ μπασκετικο ως εχει ( εκτος αν εχεις να πεις κατι επι του θεματος που δεν εχει να κανει μονο με τους παιχτες της δικιας σου ομαδας η του τερρενς..... )

H Εθνική είναι ομάδα όλων μας ................. είτε στο μπάσκετ, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο γκολφ ...........
    Τις απόψεις μου περί του θέματος νομίζω τις ξέρεις ......... και ξέρεις ότι εκτός του Καστίγιο, δεν έχω ΠΟΤΕ βρίσει παίκτη (τουλάχιστον όσο θυμάμαι)........... καμμιάς ομάδας και γι' αυτό άλλωστε απάντησα.
    Αν θυμάσαι δεν έβρισα ούτε τον Νικοπολίδη όταν άλλαξε ομάδα και πρώτος είπα ότι του πρέπει σεβασμός άσχετα αν εγκρίνω ή όχι τις πράξεις του τις επαγγελματικές !!!
    Αντίθετα άλλοι, ποιοί άραγε, όσο ήταν στον ΠΑΟ τον έβριζαν .......

Όπως το είπες όμως πάμε πάλι στο μπάσκετ .......

@ Γαύρους .............
    τώρα που κλείνει η ψαλίδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...............................................
    Προσέξτε μην κοπήτε ................
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολυ γελαστο αγορι εισαι εσυ βρε...

γεια πες μου και τη δικη σου γνωμη μιας και δεν την ξερω...

γεια πες μου και τη δικη σου γνωμη μιας και δεν την ξερω...

Η απάντηση βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ποστ παραπάνω ...........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολυ γελαστο αγορι εισαι εσυ βρε...
    Το αν γελάω δεν είναι θέμα ................. το με ΤΙ γελάω είναι το θέμα.............

Η απάντηση βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ποστ παραπάνω ...........
    εγω ειπα οτι δεν πρεπει να βριζεται κανενας παικτης κι εσυ λες οτι εβριζες τον καστιγιο, αρα?

γραφεις για μενα ειρωνικα οτι εδωσα μαθηματα ηθκολογιας?

εγω ειπα οτι δεν πρεπει να βριζεται κανενας παικτης κι εσυ λες οτι εβριζες τον καστιγιο, αρα?

γραφεις για μενα ειρωνικα οτι εδωσα μαθηματα ηθκολογιας?

Κατανοείς τι διαβάζεις ή μας κάνεις πλάκα ;;;;;;;;

Εγώ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ - ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ κανένα παίκτη (με την παραπάνω εξαίρεση) ΕΣΥ μπορείς να ισχυριστείς κάτι τέτοιο ;;; Ότι δεν βρίζεις παίκτες ειδικά του ΠΑΟ ;;;

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί scripta manem (τα γραπτά μένουν) ................

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε