Το οτι η ψαλιδα κλεινει και το οτι θα μας φτασετε και το οτι θα ειστε η νεα υπερδυναμη στο μπασκετ τα ακουμε απο τοτε που ανελλαβαν οι Αγγελουπουλοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
el_hymador να σου πω εγω τι γινεται, το προβλημα σου και η ανησυχια σου ειναι οτι η ψαλιδα μικραινει και τωρα πια ειναι ανυπαρκτη, οποτε αισθανεσαι οτι αρχιζει να χανεται και αυτο το ποστο...
εχουμε ολοι παραδεχτει οτι ο παναθηναικος εχει ομαδαρα αλλα μην μου πεις οτι τα περισσοτερα σφυριγματα δεν ηταν υπερ της ομαδας σου, δεν λεω οτι ηταν σκοπιμα αλλα το αποτελεσμα επηρεαστηκε και στον χθεσινο αγωνα και στον πρωτο τελικο...
στον πρωτο αγωνα ηταν πολυ λιγοτερα τα λαθη αλλα ειμασταν και ατυχοι...
για να κλεισω, του χρονου οπως ξαναεγραψα που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης ξεχαστε το και το μπασκετακι...
ηδη οι αγωνες κρινονται στις λεπτομερειες...Συνεχιστε...πλκα εχει...
Μου θυμιζετε τους ιεχωβαδες που οριζουν συνεχως νεες ηερομηνιες στις οποιες θα επελθει η καταστροφη του κοσμου και θα συντελεσθει η δευτερα παρουσια....
τωρα απο οτι βλεπω λετε για του χρονου....του χρονου ειναι σιγουρο πως θα λετε για του παραχρονου και παει λεγοντας...![]()
Και φυσικα δεν εχω παρα να επισημανω οτι ως κλασσικοι γαυροι ξαναθυμηθηκατε το μπασκετ οταν αρχιστε κανετε καποιες επιτυχιες...τα προηγουμενα χρονια τουμπεκι...ωραιοι ειστε!